ISIS smokkelt terroristen per boot Europa binnen

Screenshot_13

(Door: Tim Engelbart)

Waarvoor gevreesd werd, blijkt dus ook daadwerkelijk plaats te vinden: terroristen verschansen zich tussen vluchtelingen.

Men is er al een tijdje bang voor, maar nu lijkt er dan toch bevestiging te komen dat dit geen broodje aap is, maar echt gebeurt. Te midden van de bootvluchtelingen die vanaf de Libische kust Europa hopen te bereiken, zitten niet alleen doodsbange mensen, maar ook geharde ISIS-terroristen die op zoek zijn naar een manier om gemakkelijk Europa binnen te komen. Bronnen binnen de Libische overheid lijken dit nu te bevestigen:

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op ISIS smokkelt terroristen per boot Europa binnen

 1. luckybee zegt:

  Lodewijk Asscher Frans Timmerman, en Minister Pflaume ; laat julie ze binnen dan vermoorden ze ons, hoe is julie antwoord hier op?

  Like

  • Boorzalf zegt:

   Nou dan zeggen ze, dat is politiek gezien niet aan de orde, want wij gaan er van uit dat islam vrede is. Dus niks aan de hand, u kunt rustig gaan slapen.

   Like

 2. oud-marinier zegt:

  Daar hoef je dus geen rocket scientist voor te zijn om dit te ontdekken. Had ik al in gedachten vanaf het moment dat die vluchtelingen-rapporten opdoken . Wat een randdebielen . dat men daar ZELF nooit op is gekomen. Dat calculeer je toch automatisch in , dat die kans bestaat. Al is ie nog zo klein. Je gaat toch niet wachten op bevestiging ? Wat voor tweedehands beveiligingspersoneel en inlichtingendiensten , heeft hier weer eens een puik stukje werk afgeleverd ? Jeeeeezusssss……Blijkbar is de inlichtingendienst en antiterreur opleiding niet meer wat ze geweest zijn.

  Like

 3. Boorzalf zegt:

  Tijd dat ik weer een hond aanschaf, een mooie herder die reageert op het woord rifaap en allah akbar. Als de regering niks doet doen we het zelf.🐕

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s