VIDEO Irak: ISIS verovert Ramadi, dankzij Obama


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Irak: ISIS verovert Ramadi, dankzij Obama

 1. luckybee zegt:

  Barack Hussein Obama is ook een Soenitische Kenyaan uit Mombassa,net als ook de IS.

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Snap nog steeds niet waarom die Amerikanen een moslim neger tot president gekozen hebben…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Pas in zijn tweede ambts- termijn begon hij zijn ware gezicht te laten zien en op het ogenblik al helemaal. Samen met z’n vrouw of wat het ook is. Zet openlijk de zwarten tegen de blanken op en tegen de politie. Is in verschillende staten bezig met zogenaamde militaire oefeningen, operatie Jade Helm en bijzonder vreemd onder de vlag van de UN. Jullie zouden daar eens echt iets over moeten lezen. FOX nieuws, gehaat door Obama, wil hij uit de lucht omdat ze er nog regelmatig over berichten en op grote blogs zoiets als dit hier. Maar je wilt niet weten hoeveel burgers daar en oom=k militairen deze president haten. De hele top van de militairen i al ingewisseld door ja knikkers en in het witte huis zul je geen blanke meer vinden. Dan haalt hij ook duizenden gelukzoekers het land binnen. Het duurt niet meer lang of daar breekt op de een of de andere manier de pleuris uit en dan zal vriend obomba de martial law instellen. De constitutie heeft hij al verscheurd ondertussen en regeert per decreet. Hij kan dan lekker blijven zitten en de VS en de wereld daadwerkelijk naar de verdommenis helpen. Denk maar niet dat het aan de overkant er beter aan toe gaat dan hier. IS wordt door hem gesteund en beleverd met alles wat ze nodig hebben. De VS bombardeert zogenaamd daar ook, maar alleen in Syrië. Assad moet ook nog even wijken.

   Like

   • Anneke zegt:

    Ik ben bang dat je helemaal gelijk hebt Nemesis, ik heb deze zwarte president vanaf het begin niet vertrouwt en alles wat ik over hem lees, bezorgt mij kippevel. Maar nog steeds danst Europa naar zijn pijpen en nog steeds probeert hij een wig te slaan tussen de EU en Rusland en onze zogenaamde leiders willen dit niet inzien. Ik vind dit onbegrijpelijk. Wij gewone mensen zien wat er gebeurt en onze leiders sluiten hun ogen daarvoor…..Wat is er toch allemaal aan de hand……

    Like

   • Nemesis zegt:

    De meeste Europeanen weten helemaal niet wat er in de VS werkelijk gebeurt Anneke, omgekeerd echter ook niet. Onze leiders zijn verblind door het geld wat ze mogen opstrijken en de macht die ze denken te hebben. Alles gekochte pionnen van ???? wie, zeg het maar. Ze zijn zelfs dommer als het achtereind van een varken. Ik heb van die lui nog geen verstandig woord gehoord. De hele wereld staat op z’n kop zo ongeveer. Het is overal hetzelfde liedje, het lijkt wel een epidemie.

    Like

 3. Jan zegt:

  ISIS legt mijnenveld om Ramadi
  http://www.welt.de/politik/ausland/article141182471/Dschihadisten-legen-Minenfelder-rund-um-Ramadi.html

  Reactie Amerikaanse juntaleider: “Ik ga golfen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s