Wildsteig: “Goedmenschen” vluchten voor de schurft

Screenshot_8

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds ongeveer een jaar neemt het aantal ingekwartierde illegalen in het kleine Beierse plaatsje Wildsteig constant toe. In het begin waren het 33 personen, die in het hierboven afgebeelde chique pand werden ingekwartierd, inmiddels zijn het meer dan 80 indringers die verzorgd moesten worden door een speciaal hiervoor in het leven geroepen goedmenschenclub asielhulpverlening kring. Het aantal illegalen stijgt voortdurend. Was burgemeester Josef Taffertshofer in het begin nog bijna dolblij om zijn dorpsmanager kwaliteiten te kunnen bewijzen en stimuleerde hij de oprichting van een ondersteunende groep, inmiddels vindt hij dat zijn gemeente door het districtskantoor “mishandeld” wordt, zegt hij. Er kwamen opnieuw 14 asieleisers bij, vijf van hen hebben de schurft meegebracht.

Schurft is een besmettelijke en sterk jeukende huidafwijking, die veroorzaakt wordt door mijten. Er worden onappetijtelijke blaasjes gevormd en door krabben komt het tot huidwonden die de vorming van bacteriën begunstigen. Daarna volgt een grootschalige etteruitslag. De ziekte is gemakkelijk overdraagbaar, daarom heeft de asielhulpverlening kring haar werk gestaakt. Eén zieke werd al geïsoleerd.

Merkur.de” bericht:

Ondertussen zou men contact hebben opgenomen met de gezondheidsdienst om ter plaatse actief te worden. […] Men zou ook de hulpverleners d.m.v. pamfletten over de symptomen hebben geïnformeerd. Over de huidige stand van zaken en de verdere maatregelen kon de burgemeester wegens afwezigheid gisteren geen informatie verstrekken. Taffertshofer benadrukte dat de hulpverleners pas weer actief zouden worden wanneer alle bewoners in het onderkomen gezond zijn.

Ook zijn er problemen vanwege de overbezetting van het onderkomen.

In het begin, met ongeveer 40 bewoners, had alles nog uitstekend gefunctioneerd. Maar een maand geleden zou er met 59 asielzoekers een escalatie hebben gedreigd – het districtskantoor had zelfs over 70 bewoners als maximale capaciteit gesproken en deze nu duidelijk overschreden. […]

Ook zou het nu problematisch worden voor de brandweer: men zou slechts een bepaald aantal personen via de brandladders, de tweede vlucht- en reddingsroute behalve de trap, in geval van brand kunnen redden, zei de verantwoordelijke brandweerman van het district Rüdiger Sobotta.

Burgemeester Taffertshofer heeft al ongeveer tien brieven naar het districtskantoor geschreven. Deze werden echter allemaal niet beantwoord.

Wij hebben ons altijd al afgevraagd wat de gewone “Homo benignus” (de “goedmensch”) ertoe zou kunnen brengen om van zijn ziekelijke drang om alles te “redden”, of het nu gered moet worden of niet, af te komen. Nu weten we het: de schurft.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wildsteig: “Goedmenschen” vluchten voor de schurft

 1. jowitteroos zegt:

  Even geen geschikte draad. Bij interesse:

  He wants to ‘‘ban Islam in France’’: the Mayor of Venelles is hospitalized.

  Robert Chardon was forcibly confined to hospital this Friday as per a third party request for reason of ‘incoherence of his statements’

  http://vladtepesblog.com/2015/05/15/he-wants-to-ban-islam-in-france-the-mayor-of-venelles-is-hospitalized/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Op de ene “site”/krant kun je lezen dat het is vanwege ‘kanker”, waaraan hij lijdt.
   Op de andere leest men dat hij “gedwongen is opgenomen” [ ik ken niet de NL-se term hiervoor ! ]
   in ziekenhuis (psychiatrisch.) wegens de onsamenhangende “wartaal” die hij heeft geuit.!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Logisch toch? Als je mening indruist tegen die van de ‘goedmens’, móet je wel gevaarlijk gek zijn en dien je te worden opgesloten.
   Tja, ik weet al heel lang dat er meer gekken loslopen dan dat er vastzitten.
   Als redelijk denkende mens voel je je ontzettend bedreigd in de ‘open inrichting’ waarin wij noodgedwongen moeten bestaan.

   Like

 2. Pingback: Wildsteig: “Goedmenschen” vluchten voor de schurft |

 3. Cathja zegt:

  Ja, de schurft….., die ellende brengen die lui ook nog even mee. En wie weet wat ze nog meer voor narigheid onder de leden hebben? TBC, Hepatitis A,B,C, Malaria, Polio, Gele Koorts? Over Ebola heb ik het dan nog maar niet. Momenteel schijnt dat onder controle te zijn.
  Dringt het nog steeds niet door tot al die vluchtelingen-lovers dat de gezondheid van de Europese bevolking wordt bedreigd? Hoeveel jaar al zijn ze bezig met een steeds groter wordend pakket aan inentingen voor de kinderen om ze zo gezond mogelijk te houden (als je er vanuit gaat dat inentingen ‘gezond’ voor je zijn)? Ziektes die bij ons nog sporadisch voorkomen, zouden met gemak getransporteerd kunnen worden vanuit Afrikaanse landen naar ons werelddeel, nu die bootvluchtelingen massaal deze kant op komen. Ze zouden minimaal een maand in quarantaine geplaatst moeten worden, voordat ze mogen doorreizen. Maar door de enorme aantallen vluchtelingen kan Italië deze screening niet aan, en loopt iedereen zomaar Europa in.
  We zullen er nog van opkijken met welke ziektes we hier weer geconfronteerd worden.
  Bah, wat een rampspoed brengen die vluchtelingen met zich mee!

  Like

 4. Hendrik Morren zegt:

  Wat brengt dat Afrika ons veel goeds!
  Analfabetisme, aids, islam, tuberculose, malaria, lepra, ebola, schurft, enz.
  We mogen ons gelukkig prijzen deze mensen liefdevol te ontvangen en levenslang te mogen verzorgen.
  De staat der Nedertlanden faciliteert dit door ons werkenden naar behoefte te belasten.
  Kniesoor die tot de ontdekking komt dat onze gasten beter beloond worden dan de werkenden die het op moeten brengen en daar ook nog over durven te zeuren.
  Vroeger, ach, laat ook maar…

  Like

 5. ildiko zegt:

  hebben ze dan goud verwacht? kan nog erger, geslachtsziektes bijv.

  Like

  • Jaan zegt:

   Schurft is in feite een ziekte die meestal door geslachtsverkeer wordt overgedragen. Een bijzondere vorm als penisschurft wordt uitsluitend overgedragen door sexueel verkeer en zelfs bij gebruik van een condoom, dus ben gewaarschuwd als je na geslachtsverkeer de volgende dag een opgezwollen eikel hebt. Gewone schurft die overal zit maar vooral op je borst en rug kan ook komen door te slapen in een bed waar een met besmette persoon heeft geslapen. Helaas pindakaas als iemand schurft heeft is er meestal toch sprake geweest van lichamelijk contact in welke vorm dan ook.

   Like

 6. peterselie1 zegt:

  ‘IS smokkelt militanten in vluchtelingenboten naar Europa’

  Islamitische Staat (IS) smokkelt militanten naar Europa op vluchtelingenbootjes.
  Dat heeft een Libische veiligheidsadviseur gezegd in een interview met de BBC.

  Mensensmokkelaars verstoppen de IS-vechters op de bootjes waarmee telkens honderden vluchtelingen over de Middellandse Zee Europa proberen te bereiken.

  De jihadisten, die doen alsof ze bootvluchteling zijn, zitten wel apart van de migranten, maar eenmaal van zee gered en naar Europa gebracht “hebben Europese politieagenten geen idee wie er een IS-strijder is en wie een normale vluchteling”. Volgens de veiligheidsadviseur willen de strijders aanslagen plegen in Europa.

  Hij baseert dit op verhalen die hij heeft gehoord van booteigenaren uit gebieden in Noord-Afrika waar IS het voor het zeggen heeft, zoals in delen van Libië. Veel vluchtelingen nemen de boot vanuit dat land. >>> http://www.nu.nl/buitenland/4050366/is-smokkelt-militanten-in-vluchtelingenboten-europa.html

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Frankrijk begint aardig op Zweden te lijken, @ jowitteroos. Daar rust er ook al een verbod op het negatief spreken over de islam.

  Stel je voor, schurft op een dorp. Nog even en de hele plaats is geïnfecteerd met deze gruwelijke huidziekte.

  Het maakt allemaal niet uit, de goeddoeners zullen wel op veilige afstand zitten.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Een ieder krijgt wat hem toekomt.

  Like

 9. Johan zegt:

  Van mij mogen ze allemaal de schurft krijgen.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Kan je de schruftmijt kweken en hoe is deze uitzetbaar?
  En het is behandelbaar en veroorzaakt een terminale overbelasting van de hulpnetwerken.
  Kijk zo zet je ze op de agenda .lol

  Like

 11. Boorzalf zegt:

  En die reizen ook met het openbaar vervoer, je zou maar naast zo’n krabneger zitten. Paar dagen later, “dokter ik heb zo’n jeuk overal”. Ooh jee, u heeft overal schurft. En als je ziet hoe de bussen schoongemaakt worden, even de bezem er door en dat was het. Nee, u moest eens weten hoe smerig de bussen zijn, van de bacteriën. Met dank aan de marktwerking.

  Like

  • Cathja zegt:

   Daarom ga ik nooit met het openbaar vervoer. Iedereen die hoest in zijn hand en dan weer een stang of een lus in de bus beet pakt, draagt ongemerkt allerlei bacteriën over aan anderen. En met die ‘zwarten’ weet je helemáál niet wat die onder de leden hebben!
   Men zegt wel eens dat ik smetvrees heb. Nou, dat is dan ‘jammer’. Als ik het stuur van de winkelwagen heb vastgehouden, was ik wel twee keer mijn handen na thuiskomst. Ik weet dat ik niet alles kan voorkomen, maar ik kan er zelf wel iets aan bijdragen om de kans op besmetting kleiner te maken.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Hebben we er door onze westerse leefwijze tientallen jaren over gedaan om van smerige ziektes af te komen, introduceren die primitieve ‘asielzoekers’ hier al die schurftige aandoeningen en ziektes opnieuw! En als dat is gebeurd, krijgen we nooit meer een kans om er wéér vanaf te komen.
  Hoe kán dat ook met die nimmer aflatende toestroom van onhygiënische ‘vluchtelingen’?!
  En het is een feit dat met hoe meer soortgenoten je op een kluitje zit, hoe eerder er ziektes uitbreken, die zich razendsnel verspreiden.

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Tja nu hun eigen leven in gevaar komt vluchten al die “goed/gut”menschen snel en mogen opeens al die anderen (racisten, islamofoben enz.) de troep die zij (goed/gutmenschen) hebben gemaakt opruimen. Ik zou zeggen “hé asielhulpverleners het is JULLIE pakkie an, regel dat zelf maar.”

  Like

  • J zegt:

   Mijn dochter is geen asielzoeker en geen hulpverlener..reist wel met openbaar vervoer en zit gewoon op school..nu heeft ze schurft..asielzoekerscentrum zit vlakbij en daar is van bekend dat er schurft heerst en dat ze massaal de medicijnen er niet voor nemen en de bewoners reizen ook met openbaar vervoer.. toevallig?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s