Fikry El Azzouzi en de zeggenschap over het vrouwenhoofd

Screenshot_41

Dit is Theresa Corbin. David Wood laat zien dat zij zich tot de islam “bekeerde” twee maanden na nine eleven (!) en dat ze actief waarheden weghoudt van haar weblog die haar hallelujah-beeld van de islam aantasten.

(Door: Martien Pennings)

Inleiding

Ik publiceer het onderstaande ouwe stuk, dat uit 1999 is, omdat ik er “toevallig” op stuit naar aanleiding van een domkop en een afkorting.

De afkorting is “BOEH” (Baas Over Eigen Hoofd) een Vlaamse club van vrouwen die de islamitische hoofddoek een teken van vrijheid vinden. Dat deed me denken aan “Baas op eigen hoofd” en dat was de titel van dat ouwe stuk uit 1999. Het was al aangenomen door eindredacteur Jaffe Vink van Letter & Geest van Trouw, maar bleef ongepubliceerd omdat het werd getroffen door een veto van de in 1998 aangetreden hoofdredacteur van Trouw, Frits van Exter. Het waren de eerste tekenen dat Van Exter bezig was de islam-kritische Jaffe Vink eruit te werken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Feministes, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Fikry El Azzouzi en de zeggenschap over het vrouwenhoofd

 1. Jan zegt:

  Theresa Corbin, CNN, en de mythe van de moslim-feministe

  Like

 2. Fred zegt:

  I don’t give a crap that thoughts enter your head and leave your mouth. I don’t want my ears to be polluted with them. Just take your fascist symbols and supremacist thoughts and beat it to where they’re accepted. I’m sure there’s a place in one of those hellholes that’s tailored for you.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik vind dat u een zeer interessant artikel hebt geschreven, meneer Martien Pennings. Ik heb toen, ook al weer lang geleden, van Jaffe Vink “Brief aan mijn dochter” gelezen. We leven volgens hem in een ‘uitgewoond idee van vrede’, waar ik het helemaal mee eens ben.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

   • Jan Wandelaar zegt:

    ++

    http://www.overislam.nl/va/3DE%20HIJAAB%20VOOR%20DE%20VROUWEN.html

    5. De Hijaab voorkomt aanranding

    De reden waarom de ‘Hijaab’ is voorgeschreven aan de vrouwen, wordt vermeldt in de Qoer’aan, in de volgende verzen van Surah Al-Ahzab:

    “O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat hun overkleden (Djilbaab) over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijker om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen. En Allah is Vergevensgezind, Meest Barmhartig.” [Qoer’aan 33:59]

    De Qoer’aan zegt dat de Hijaab is voorgeschreven voor de vrouwen zodat ze worden herkend als bescheiden vrouwen en dit zal ook voorkomen dat ze worden aangevallen

    ++

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Ceremonie van de “eerste keer sluier”, helemaal [on]vrijwillig uiteraard en vanaf 9 jaar ! ! //
  ………………negen jaar ? ?
  In Montreal, Canada.
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c77de8f0970b-800wi
  Ze moeten ook een paar versjes uit de korhaan kunnen opzeggen……
  https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpostedeveille.ca%2Fvideos%2F1050717954956515%2F&display=popup&ref=plugin

  Ter afsluiting van het hele gedoe, even poseren met het “[h]eilige”boek
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c780ef86970b-800wi
  Het is tenslotte voor de goede zaak……….

  De Hijab zal je beschermen………….!
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01a73db80ef0970d-800wi

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Zo’n doekie om je te vrijwaren van degeile blikken van hitsige Westerse mannetjes, zou ‘t, ik denk dat Westerse vrouwen meer te duchten hebben van geile blikken en meer van hitsige muzelmannetjes. Ik als Westerse man kijk graag naar vrouwen maar zodra ik zo’n mobiele lappenwinkel zie ben ik meteen al niet meer geïnteresseerd in wat er onder zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s