Johnny Quid is een non-conformist en héél subtiel Israël-kritisch

(Door: Martien Pennings)

Johnny Quid is ongeneeslijkongeneeslijkongeneeslijkongeneeslijk “Israël-kritisch” en ook voor de rest nog steeds niet geestelijk volwassen.

Als Sjonnie Kwit schrijft dat de humor over Israël “schurend” is en daarom zo gewéldig dan kan je er vanuit gaan dat de bewonderde humorist geheel in het gangbare patroon van het linkse moraal-monopolie-conglomeraat zit van “kritisch op Israël”. Nee, dat getuigt dus niet van “lef”, zoals Sjonnie meent, maar van laf en gemakzuchtig conformisme. Quid is helemaal idolaat van ene Louis CK, ”één van de allerbeste comedians op dit moment”. Ik citeer Quid:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", achterlijkheid, antisemitisme, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op Johnny Quid is een non-conformist en héél subtiel Israël-kritisch

 1. Jaan zegt:

  Quid is gewoon een links misbaksel, die net slim genoeg is om te poepen. Hij doet zich erg intellectueel voor, maar in feite is hij ongeschikt om het lezerspubliek te vermaken en/of onafhankelijk voor te lichten. Hij doet net of hij islamkritisch is maar zet Wilders wel continu weg als het Grote Kwaad. Quid is gewoon een idioot die ten onrechte denkt dat hij leuk of interessant is.
  Het is bij verre de zwakste schakel bij Geenstijl.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ach, Martien, die Johnny Quid is om te beginnen niet veel gewend, want van deze Louis KC gaan er in de Britse nachtclubs van Benidorm 13 in een dozijn, geloof me! Elke avond draaien ze hun routine-acts af en hoe slecht of fout soms ook, je lacht met z’n allen tóch wel, omdat je lol wilt hebben, aardig wat op hebt en mekaar aansteekt; ziedaar het geheim van hun succes. Nu wil ik niet beweren, dat ik daar meegemaakt heb, dat ze het zozeer over Israël hadden. Wèl over pedofilie, trouwens -zoals over àlles, waarop seksuele toespelingen gemaakt kunnen worden. Eén keer beleefd, dat een moeder haar 8- of 9-jarige zoon hevig verontwaardigd mee naar buiten nam na de één of andere kwinkslag van de lokale ‘ster,’ Tony Scott heette hij. De verontwaardiging kreeg geen navolging: Iedereen was aangeschoten en reageerde zo ’n beetje in de trant van: “Moet ze dat kind maar niet op dit uur hier mee naartoe nemen.” (Iets, wat trouwens méér Britse ouders op vakantie daar presteren.)
  Waarmee ik maar wil zeggen: Dat soort entertainers bedoelt nergens iets mee, maar zegt àlles, zonder er bij stil te staan. Je hoeft echt niet te verwachten dat ze één ogenblik nadenken over het effect dat het teweeg kan brengen.
  Maar aan díe artiesten deed deze Louis me onmiddellijk denken. Als ze met onderwerpen komen, die jou pijnlijk raken, tja, dan noem je zo iemand inderdaad een kwal en ga je er niet meer naar kijken. That’s it, eigenlijk.
  Dat Johnny Quid hem de beste noemt, zegt waarschijnlijk veel over Johnny Quid en zijn persoonlijke smaak. Kàn dieper gaan; hóeft niet……

  Like

 3. DWDD had vanavond het filmpje ook: kan je nagaan hoe reactionair het dan móét zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s