Onderzoek: Zweden als waarschuwend voorbeeld voor Noorse politie

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden heeft de afgelopen jaren een enorme stijging van de criminaliteit plaatsgevonden. Bijvoorbeeld steeg het aantal brandaanslagen op auto´s in getto´s en de toename van het aantal verkrachtingen is gewoonweg geëxplodeerd. In de naburige Scandinavische landen is de situatie niet veel anders, ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Denemarken heeft zijn bezorgdheid geuit dat de achtergrond van migranten uit het Nabije Oosten, die naar Zweden komen, zo weinig onderzocht zou worden en vreest dat via deze weg radicale islamieten het land zullen binnenkomen.

Ook Noorwegen spreekt nu openlijker over de problemen in de steden van de Scandinavische buren. In een onderzoek genaamd “Oslo 2022” gebruikt de Noorse politie expliciet het voorbeeld van de Zweedse stad Södertälje als afschrikwekkend voorbeeld.

De grote Noorse krant “Aftenposten” bericht in twee grote artikelen over de buiten controle geraakte integratie van migranten.

Het eerste artikel beschrijft de stad Södertälje als een stad, die in complete segregatie leeft. Ieder jaar komen er meer immigranten naartoe en veroveren steeds meer delen van de stad. Wie kan, vertrekt. Geweld, drugs, wetteloosheid en verval woekeren in de stad als een kankergezwel.

“Hoe kon dit gebeuren?”, vraagt de verslaggever aan een autochtone inwoner. “Omdat de Zweden slap zijn. De Zweedse identiteit zal over 20-30 jaar niet meer bestaan”, aldus het antwoord van de autochtone Zweed.

In het tweede artikel becommentariëren Noorse politici dat Zweden de controle over de migratie verloren lijkt te hebben. Opvallend is dat ook de linkse Arbeiderspartij in Noorwegen, net zoals in Denemarken, een kritisch instellingen tegenover het thema heeft, duidelijk anders dan de Zweedse sociaaldemocraten.

In Zweden is bijna geen sprake van grenzen en iedere controle van migranten wordt racistisch genoemd en onmiddellijk gestopt. Uiteraard reageert het Zweedse establishment naar verwachting: in plaats van de problemen te onderkennen, klagen ze over de Noorse “pseudo-fascisten”, die het durven de Verlichte houding van Zweden te bekritiseren.
(Bron: “The Sweden Report”)

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Onderzoek: Zweden als waarschuwend voorbeeld voor Noorse politie

 1. Vederso zegt:

  Zoals ik kortgeleden schreef: Aan Zweden kunnen we goed zien hoe het niet moet.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou bijna zeggen: “Zweden zijn een dom volk”. Ze zien voor hun ogen gebeuren dat hun land compleet naar de Filistijnen gaat, en tóch geen maatregelen nemen om de stroom immigranten in te dammen!
  Waar ligt voor de Zweden de absolute grens van het toelaatbare, en hébben ze eigenlijk wel een grens aan hun tolerantie gesteld? Als dit zo doorgaat bestaat Zweden over enkele jaren niet meer en is dat land een Afrikaans land geworden, waar de islam de staatsgodsdienst is.
  Het is niet alleen erg dat Zweden dit laat gebeuren, maar wat nog erger is, is dat die lui hun rare gewoonten en gebruiken, hun criminaliteit, en hun stammenstrijd meegenomen hebben. Als ze in Afrika mot met elkaar hebben, stoppen ze daar echt niet mee als ze in Europa leven.

  Een stammenoorlog kan dus ook op Europees grondgebied plaatsvinden. Gelukkig weet mevrouw Malmström de boel dan wel te sussen. Ze zal hen wel vertellen hoe blij de Zweden met hun aanwezigheid zijn en dat zij een verrijking voor het land zijn! 😦

  Like

 3. Jaan zegt:

  Als je naar Södertälje kijkt weet je in wat voor wespennest we ons steken. Het is een door en door criminele stad. Het schijnt nog erger te zijn dan Malmö dat verworden is tot één groot moslim getto en een no-go-area.
  In ‘Sodertälje is iets anders aan de hand. Moslims worden daar geweerd en eruit gewerkt. Het heeft een heel hoge concentratie van Syrische christenen. dat zijn daar de criminelen. Het schijnt dus weinig uit te maken of je moslims of Syrische orthodoxe christenen binnenhaalt. Wat uit die contreien komt schijnt allemaal crimineel te zijn. En wij en Duitsland geven alle Syriërs zonder te vragen asiel. Wij zijn het land der dwazen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Die lui hebben allemaal wat met vuur, zo-ook de moeder van de Boston killer.
  .
  UIT DE KRANT:
  Nadat ze had vernomen dat haar “moordenaars”-zoon ( bomaanslag in Boston 2013 ),in U.S. de doodstraf had gekregen, verstuurde de moeder woedende berichten naar de supporters van haar zoons:
  “De V.S. zullen branden in een eeuwigdurend, verschrikkelijk vuur”.
  “Ze denken dat ze ons kunnen doden en vieren dat, maar wij zijn degenen die zich mogen verheugen als al-lah ons de kans geeft hen in een eeuwig, verschrikkelijk vuur te houden, een buitenwereldse vlammenzee.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Tja , die is gehersenspoeld door de koran, daar staat ook letterlijk dat wij ( ongelovige) in het eeuwig vuur zullen branden, iets met hel en verdoemenis.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Zolang daar dan maar geen islam is! (-;

    On topic; wat ik niet helemaal begrijp is; deze klanten komen naar hier, maken er hier een ongelooflijke bende van en “werk” lijkt een heel vies woord. Wat nu als alle diegene die het werk verrichten er niet meer zijn, steeds minder mensen hebben trek om deze gammele kar nog langer te trekken, hoe denkt men dit op te gaan lossen dan? Wordt de ganse EU een soort tweede Afrika? Want daar lijkt het namelijk wel op! Overal waar die klanten neerstrijken raakt de boel in verval.

    Ik zie het bij mij om de hoek; ik woon er nu twee jaar en al die tijd staat er al een vuilniszak op het balkon, de ramen zijn in geen tien jaar gelapt en zitten samen met de sponningen onder het zwarte spinrag en een hele dikke laag stof (dit kan nooit goed voor de verf zijn). Er ligt van alles en nog wat in het tuintje en zomers staat het onkruid huizenhoog. Er hangen lappen voor ramen, die volgens mij ook nog nooit een wasmachine van binnen gezien hebben en ze zitten met tien man in een twee kamer flatje, de bedden staan in de keuken… In de zomer hangt de hele club buiten en houdt zich voornamelijk bezig met jonge vrouwen lastig te vallen. Wat moeten we toch met deze figuren hier?

    Like

 5. luckybee zegt:

  De Marxisische regiemen heeft langzamerhand hun gezichten laten zien.Geen lievde voor het eigen volk hebben ze ze zijn internationalisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s