Schrödinger’s Jihad

Screenshot_47

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: “Vederso”)

De grote paradox van de “War on Terror” is dat we vechten tegen een vijand die niet bestaat. Er wordt ons voortdurend verteld dat er niet zoiets bestaat als een moslimterrorist. Er kan een kleine minderheid van de gewelddadige extremisten bestaan, maar ze zijn slechts een kleine minderheid en van geen enkel belang. En toch zijn we al decennia in oorlog met deze zelfde oneindig kleine minderheid. Deze kleine minderheid heeft duizenden Amerikanen gedood. Het heeft de steun van de gehele overheid in kleine landen als Pakistan (182 miljoen inwoners), Iran (77 miljoen) en Syrië (22 miljoen). We krijgen te horen dat deze kleine minderheid op geen enkele manier representatief is voor de miljard moslims in de wereld, en toch is het moeilijk om een ​​islamitisch land te vinden dat geen ondersteuning geeft aan of veilige haven is voor een terroristische groep.

We kregen te horen dat de problemen in hun regeringen lagen, maar de “Arabische Lente” heeft ons geleerd dat democratische verkiezingen leiden tot regeringen die zelfs zijn nog meer voorstander zijn van die kleine minderheid van extremisten die op een of andere manier hele landen overnemen.

Alles wat we te horen hebben gekregen, is natuurlijk een leugen. En het beste bewijs komt van de leugenaars zelf.

De media huilen dat een stelletje cartoonisten in Texas onverantwoordelijk bezig was met het tekenen van de dode krijgsheer van de islam, omdat het zou hebben moeten weten dat er moslimterroristen zouden komen om hen er voor te doden. Maar als de media gelijk hebben en de islam een “religie van de vrede” is, waarom zouden ze dan een terroristische aanslag hebben moeten verwachten?

En als de islam geen religie van vrede is, dan hebben de media onverantwoordelijk tegen ons gelogen en de cartoonisten hebben hun leven geriskeerd om ons voor die leugen te waarschuwen.

De opiniemakers op de televisie benadrukken dat de cartoonwedstrijd onverantwoord was, omdat er wel “sommige gekken” moesten zijn die “op het aas zouden reageren”. Maar als de islam niet gewelddadiger is dan elke andere religie, zou het statistisch niet net zo waarschijnlijk zijn dat sommige christelijke of joodse gekken één van de exposities, toneelstukken of musicals zouden aanvallen die hun religies belachelijk maken en godslasterlijk zijn?

Provoceerden niet de musea en galerieën door het exposeren van “kunstwerken” zoals Piss Christ of Shekhina die Joodse en christelijke gekken? En aangezien er in Amerika meer christenen dan moslims zijn, is er statistisch gezien niet veel meer kans dat er veel meer terroristische aanvallen van christenen op godslasterlijke tentoonstellingen zouden zijn?

We kunnen alleen maar concluderen dat zich een veel groter aandeel “gekken” onder moslims bevindt dan onder de christenen. Hoeveel meer? 78% van de Amerikanen identificeert zich als christen, 0,6% zegt moslim te zijn. Slechts 0,3% lijken soennieten die verantwoordelijk zijn voor de aanslagen van ISIS en Al Qaida.

Er is inderdaad een kleine minderheid van extremisten in Amerika. Deze staat bekend als de islam. (…)

(Dan legt Greenfield het zgn. racisme van “lagere verwachtingen” uit aan de hand van Schrödinger´s Paradox. De kat in een doos met gif is in onbepaalde staat tot de doos wordt geopend. Pas dan bepaalt de waarnemer of de kat nog leeft of dood is).

Greenfield: Elke moslim is en is geen terrorist. Hij is zowel een rustig spiritueel persoon die staat te popelen om onze manier van leven te aanvaarden, en een gewelddadige moordenaar die door het minste of geringste beledigd kan worden. Net zoals de kat in de doos, die noch dood noch in leven is, is hij zowel gewelddadig als vreedzaam, gematigd en extremistisch, een solide burger en een terrorist. Hij kiest niet welke van deze hij zal zijn of worden; wij beslissen wat hij zal zijn.

De jihadistische paradox is dat de moslimterrorist altijd wordt bepaald door wat wij doen, niet door wat hij doet.

Islamitisch terrorisme bestaat niet onafhankelijk van de westerse waarnemer. Het is binnen de islam niet een Jihad met diepe historische en theologische wortels, maar een reactie op onze interacties met moslims.

Screenshot_48

Obama stelt met nadruk dat door over islamitisch terrorisme te praten ‘we het oproepen’. Door het toegeven van het bestaan ​​van de islamitische terroristen, radicaliseren we moslims. Zelfs de woorden ‘islamitisch terrorisme’ creëren islamitische terroristen, die anders niet zouden bestaan.

De echte bedreiging komt niet van de terroristen, maar van de waarheid.

Als we de waarheid vertellen, sterven er mensen. De waarheid verandert moslims in terroristen, terwijl de leugens hen kalmeren in een niet-bestaan. Onder alle academische terminologie is er de gedroomde logica van wishful thinking. Als we geloven dat de islam een ​​religie van vrede is, zal het een vreedzame godsdienst zijn, en als we de realiteit accepteren dat hij gewelddadig is, dan zal hij gewelddadig zijn. Islam definieert zichzelf niet. Wij definiëren echter wat we willen. Ons hele antiterrorismebeleid is gebaseerd op het perverse struisvogelidee dat islamitisch terrorisme een probleem is dat we creëren door de erkenning van het bestaan ​​ervan. Als we het negeren, zal het weg te gaan.

De leugens over de islam worden ondersteund door een diepe overtuiging onder zgn. progressieven dat de “andere” minderheden geen echte mensen zijn met echte overtuigingen en culturen, maar het slachtoffer in een machtsspel dat gespeeld wordt in het Westen. Islamitisch terrorisme, net zoals het homohuwelijk of Global Warming, is gewoon een stap in de voortgang van de progressieve pelgrim. Het is een probleem dat we hebben veroorzaakt en waar we voor moeten boeten in onze kosmische karma-reis (…).

Als moslims echte mensen zijn die minstens net zo goed in staat zijn tot imperialisme, racisme, slavernij en de planeet te vernietigen zoals elke westerling, en die al deze dingen al veel langer doen, dan zou links moeten accepteren dat ze de meest vooruitstrevende beschaving op de planeet neerhaalt namens belachelijk reactionaire beschavingen. Niet alleen zouden ze niet langer de bevoorrechte waarnemers zijn met de controle over de toekomst, maar ze zouden zichzelf moeten zien als vernietigers van wat er overblijft van de toekomst.

Links weigert de islam of moslims de schuld te geven, want dat zou betekenen te moeten toegeven dat ze mensen zijn (…).

Links weigert islamitische theologie serieus te nemen, omdat het niet in staat is de verschillende standpunten te begrijpen.

Het benadert de islam als een ras in plaats van als een religie, omdat het weigert zich te verdiepen in wat z’n overtuigingen zijn. In plaats daarvan kiest het ervoor om moslims te zien als blanco leien die kunnen worden beschreven met zijn ideologie, zoals onbepaalde patronen die kunnen worden omgevormd tot wat het wil dat ze zijn. Niet willen weten wat er in de koran staat, want dat ruïneert zijn prachtige fantasie van moslims als een onderdrukt ras in plaats van als een geloofsbelijdenis (…).

Screenshot_49

Links wil niet echt geloven dat moslimterroristen bestaan, ​​behalve wanneer wij ze tot leven wekken. De echt bezielende krachten achter Al Qaida waren George W. Bush en Dick Cheney. De ware kracht achter ISIS is Pamela Geller of het Pentagon. De westerling opent de doos en de islamitische terrorist komt tevoorschijn. Wanneer de westerse beschaving, zoals wij die kennen, is vernietigd, dan, gelooft links, zal het moslimterrorisme eindigen. Dood de waarnemer en de kat heeft nooit bestaan. Vernietig de dromer en de nachtmerrie sterft met hem.

De waarheid is gevaarlijker dan de terroristen. Terroristen kunnen een lichaam doden, maar de waarheid kan de droom doden.

Bron:
http://sultanknish.blogspot.dk

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Schrödinger’s Jihad

 1. Fred zegt:

  “En als de islam geen religie van vrede is, dan hebben de media onverantwoordelijk tegen ons gelogen en de cartoonisten hebben hun leven geriskeerd om ons voor die leugen te waarschuwen.” Ik heb het artikel vluchtig gelezen; ik moet namelijk niet meer overtuigd worden; er had ergens moeten vermeld worden dat de WESTERSE OVERHEDEN EN HUN SLIPPENDRAGERS VAN DE MAINSTREAM MEDIA ONS LEVEN RISKEREN DOOR HUN BELEID EN HUN NARRATIEF. Luister naar wat Ben Shapiro, aan de hand van cijfers afkomstig van enquêtes in de mossellanden, te vertellen heeft over de “minderheid van extremistisch/fundamentalistische mossels”:

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Heel simplistisch samengevat komt de overtuiging van Links hierop neer: “Als we allemaal nu onze mond houden, wordt het vanzelf weer gezellig.”
  Totaal bezijden de waarheid, maar verder durven ze niet te denken.
  Ach, het is intussen zo vaak opgemerkt: Om tenslotte tot een oplossing te komen, moeten we niet eens bij de islam beginnen: De linkse elíte zal als eerste aangepakt moeten worden!

  Like

  • Willie zegt:

   “Cygnet Committee”

   I bless you madly,
   sadly as I tie my shoes
   I love you badly,
   Just in time, at times, I guess
   Because of you I need to rest
   Because it’s you
   that sets the test

   So much has gone
   and little is new
   And as the sparrow sings
   Dawn chorus for
   Someone else to hear
   The Thinker sits alone growing older
   And so bitter

   “I gave Them life
   I gave Them all
   They drained my very soul
   …dry
   I crushed my heart
   to ease Their pains
   No thought for me remains there
   Nothing can They spare
   What of me?
   Who praised Their efforts
   to be free?
   Words of strength and care
   and sympathy
   I opened doors
   that would have blocked Their way
   I braved Their cause to guide,
   for little pay

   I ravaged at my finance just for Those
   Those whose claims were steeped in peace, tranquility
   Those who said a new world, new ways ever free
   Those whose promises stretched in hope and grace for me”

   I bless you madly,
   sadly as I tie my shoes
   I love you badly, just in time,
   at times, I guess
   Because of you I need to rest, oh yes
   Because it’s you
   that sets the test
   So much has gone
   and little is new
   And as the sunrise stream
   Flickers on me,
   My friends talk
   Of glory, untold dream, where all is God and God is just a word

   “We had a friend, a talking man
   Who spoke of many powers that he had
   Not of the best of men, but Ours

   We used him
   We let him use his powers
   We let him fill Our needs
   Now We are strong

   And the road is coming to its end
   Now the damned have no time to make amends
   No purse of token fortune stands in Our way
   The silent guns of love
   will blast the sky
   We broke the ruptured structure built of age
   Our weapons were the tongues of crying rage

   Where money stood
   We planted seeds of rebirth
   And stabbed the backs of fathers
   Sons of dirt

   Infiltrated business cesspools
   Hating through Our sleeves
   Yea, and We slit the Catholic throat
   Stoned the poor
   on slogans such as

   ‘Wish You Could Hear’
   ‘Love Is All We Need’
   ‘Kick Out The Jams’
   ‘Kick Out Your Mother’
   ‘Cut Up Your Friend’
   ‘Screw Up Your Brother or He’ll Get You In the End’

   And We Know the Flag of Love is from Above
   And We Can Force You to Be Free
   And We Can Force You to Believe”

   And I close my eyes and tighten up my brain
   For I once read a book in which the lovers were slain
   For they knew not the words of the Free States’ refrain
   It said:
   “I believe in the Power of Good
   I Believe in the State of Love
   I Will Fight For the Right to be Right
   I Will Kill for the Good of the Fight for the Right to be Right”

   And I open my eyes to look around
   And I see a child laid slain
   on the ground
   As a love machine lumbers through desolation rows
   Ploughing down man, woman, listening to its command
   But not hearing anymore
   Not hearing anymore
   Just the shrieks from the old rich

   And I Want to Believe
   In the madness that calls ‘Now’
   And I want to Believe
   That a light’s shining through
   Somehow

   And I Want to Believe
   And You Want to Believe
   And We Want to Believe
   And We Want to Live
   Oh, We Want to Live

   We Want to Live
   We Want to Live
   We Want to Live
   We Want to Live
   We Want to Live

   I Want to Live
   I Want to Live
   I Want to Live

   I Want to Live
   I Want to Live
   I Want to Live

   Live
   Live
   Live

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Da ’s een gouwe ouwe. Slotnummer van de LP Space Oddity.
    Die moet ik nog ergens in de kast hebben liggen van begin jaren ’70.

    Like

 3. Willie zegt:

  ”He’s haunted by the memory of a lost paradise
  In his youth or a dream, he can’t be precise
  He’s chained forever to a world that’s departed

  Like

 4. Jean zegt:

  Het barbaars krapuul wordt nu gehaald met boten, vliegtuigen of treinen, nog enkel jaartjes en de vrede is “history” in Europa dan staan overal van die donkergekleurde baardapen met het zwaard in de hand en die onnozele hals in Rome is nu al zijn postje veilig aan ’t stellen bij die achterlijke perverse barbaren.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. luckybee zegt:

  Klopt dat beweren onze elite’s. Maar de islam zegt wat anders er is alleen een islam, en het is niet te veranderen.
  6. Het Vee (Al-An’aam)
  Geopenbaard vóór de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 165 strofen.
  115. En het woord van uw Heer is in waarheid en rechtvaardigheid vervuld. Niemand kan Zijn woorden veranderen; Hij is de Alhorende, de Alwetende.
  Als de koraan zegt kop af dan betekent dat zo.

  Like

 7. Pingback: Schrödinger’s Jihad |

 8. Goed gevonden en goeie keus om te vertalen, Vederso!
  Sterk betoog.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Uitgezonderd de separatisten, kun je zeggen dat de meeste moslim geen terrorist is, maar dat alle terroristen wel een moslim zijn… En zonder de separatisten is het Nederland, België, Denemarken en Duitsland, altijd zo geweest….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s