Abbas, de Vredesengel

Screenshot_12

(Door: Freek van Beetz)

De mainstream media buitelden bijna over elkaar heen: Paus Franciscus had de Palestijnse president Abbas “Vredesengel” genoemd. Dat kwam hen even mooi uit, zeker nu Netanyahu in Israël zijn ‘meest rechtse kabinet’ had gevormd en volgens dezelfde media op hervatting van de vredesonderhandelingen van die kant voorlopig niet hoeft te worden gerekend.

Zie je wel: het is allemaal de schuld van die koppige Israëli’s, die maar geen vrede willen sluiten met die naar vrede hongerende Palestijnen. Zelfs de Paus zegt het. Of toch niet? Het blijkt weer het zoveelste bewijs van vooringenomen, althans niet geverifieerde informatie te zijn. Want had de paus dat wel gezegd? Hebben al die redacties wel de moeite genomen om die mededeling na te trekken? Nee dus.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Desinformatie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Paus Franciscus, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Abbas, de Vredesengel

 1. aquarius4422 zegt:

  Om nog te geloven wat de kranten schrijven moet je toch wel erg dom zijn.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Voor een Jesut is de Duivel de vredes engel; denk aan de Heilige Ignatius de Loyola;dez Grill monik wordt door de Pausen heilig verklaard ondanks zijn inquisitie’s. Ook bij ons hier in Holland.Waren ze tekeer gegaan.Andere orden moesten ook mee doen aan deze inquisitie tegen ons. Ketters noemden ze ons Gereformeerden . Velen moesten als water Geuzen vluchten naar de Zee.En Paus Fransiscus is een Jesuit.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Zullen we dan god maar afschaffen? In het belang van een beter bestuurlijke wereld.

   Het zal weinig helpen, denk ik. We hebben god hartstochtelijk nodig, tja voor wat.

   Like

   • Republikein zegt:

    Voor de opvoeding!
    Zo beweerde een schooljongetje aan zijn juf dat het goed was dat Hij bestaat.
    Op haar vraag waarom zei hij dat hij in een nacht zijn moeder hoorde gillen,mijn God ik kom, ik kom, en ging kijken wat er aan de hand was.
    Het was maar goed dat zijn vader op zijn moeder lag, anders was ze zeker gegaan.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Moeten we voortaan dan maar bij ieder ‘verdacht’ bericht/een ‘verdachte uitspraak’ een vraagteken zetten?
  Zou het trouwens niet getuigen van fatsoen als iedereen die de paus verkeerd heeft geciteerd een rectificatie zou plaatsen? Ik zeg dit niet omdat ik een groot fan van de paus ben, maar als zijn woorden verdraaid zijn weergegeven moet er een correctie plaatsvinden. Waar blijven we anders?
  De paus hoopt nog steeds op een vredesgesprek tussen Israël en de ‘Palestijnen’, maar Abbas zal daar geen voorstander van zijn. Hij zal dus nooit die ‘vredesengel’ worden waar de paus het over had (in een totaal andere zin).

  Like

 4. Thoth zegt:

  Nou, in dit geval kan’ie weer vrede sluiten met Erdogan. Die beloofde in de toekomst namelijk een Turkse invasie in Jeruzalem, om zgn, de Filistijnen te ‘bevrijden’…

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Och…..Door die Abbas in de voorste gelederen mee te laten lopen bij dat hele “je suis Charlie” gedoe was de toon tóch al gezet. Wat maakt het dan nog uit, wat zo’n seniele man in het Vaticaan al dan niet gezegd heeft?
  Als die duidelijk had willen maken, dat hij het met Abbas zijn koers NIET eens was, had hij maar één ding hoeven doen: Hem niet ontvangen. Nu dat tóch gebeurd is, weten we wel zo ongeveer waar die ouwe staat:
  NIET lijnrecht tegenover de Palestijnen, in ieder geval.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Is me dat even een broodnodige nuancering?!!
  Eerlijk gezegd schrok ik van de eerdere berichtgeving over de uitspraak van deze paus en dacht ik nog: ” Wat voor onzin kraam je daar nou toch uit.,man? ” , maar deze correctie doet de kerkleider in zijn ”witte soepjurk” beslist alle recht.
  Dit voorval is een mooi voorbeeld van de manier waarop de politiek- correcte media de mening van de mensen bespelen.

  Dank voor plaatsing van dit artikeltje.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Dat paus Franciscus namens het Vaticaan als vertegenwoordiger van god op aarde en onfeilbaar geacht, zijn méér van politieke betekenis dan de duiding “mogelijke vredesengel” over Abbas.

  Welk “verdrag” is tussen beiden overeengekomen en hoe wordt een Palestijnse staat geïnterpreteerd. Of is het toch voormalig Palestina?

  Ach, geloof: zelfs Arafat wilde zekerheid hebben en was moslim en kerkelijk goed christen.
  In de voetsporen van Yasser Arafat:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Yasser_Arafat

  Like

  • Jean zegt:

   Aegolius, NIEMAND is onfeilbaar en NIEMAND is onschendbaar en die van Rome beschouw ik niet een haar hoger dan mezelf laat dat duidelijk zijn, m.i. staat die vent wat veel in de picture of zou dat komen omdat zijn hele business gelijk een kaartenhuisje in mekaar klapt?
   De mensen zijn slimmer dan die fabeltjesvertellers en zeker slimmer dan politiekers.

   Like

 8. Jean zegt:

  Wie nu nog die van Rome geloofd is toch wel heel naïef en dom.
  Wie met de vijand aan tafel gaat zitten is eveneens onze vijand.

  Like

 9. Jan zegt:

  Vorig jaar al noemde Franciscus Mazen ‘een man van vrede’ toen hij in Bethlehem was en verketterde hij Israël:

  Bovendien kwam hij Israël binnen met helicopter vanuit Jordanië
  http://www.theblaze.com/stories/2014/05/25/pope-francis-refers-to-state-of-palestine-on-holy-land-trip-calls-mahmoud-abbas-a-man-of-peace/?utm_source=twitter&utm_medium=story&utm_campaign=ShareButtons

  Over het bezoek zie ook:
  Paus Franciscus ontpopt zich in Bethlehem als de heilige St. Al-Baba van de ‘Palestijnse Staat’
  http://brabosh.com/2014/05/26/pqpct-wgf/

  Het jaar er voor had hij is feite gezegd dat islam vrede betekent, ofwel dat ‘authentieke islam en het juist lezen van de koran laat zien dat geweld afgewezen wordt:
  http://www.jihadwatch.org/2013/11/pope-francis-authentic-islam-and-the-proper-reading-of-the-koran-are-opposed-to-every-form-of-violen

  De paus zei nu over het medaillon waarop de engel van de vrede staat afgebeeld: «L’angelo della pace distrugge lo spirito cattivo della guerra. Ho pensato a lei: che lei possa essere un angelo della pace»=”De Engel van de Vrede vernietigt de boze geest van de oorlog. Ik dacht aan hem: dat ze een engel van de vrede kan worden ” en dat slaat dus op de afgebeelde engel.
  http://vaticaninsider.lastampa.it/vaticano/dettaglio-articolo/articolo/palestina-palestine-palestina-vaticano-vatican-vaticano-41113/

  Franciscus heeft dus niet hier Abbas een ‘man van vrede’ genoemd’, dat is dus juist, maar al eerder.
  Conclusie: de paus is en blijft een geschifte uit een fout land. Eichmann vond er onderdak. En onder indruk van fascista Evita Peron was hij ook.
  Hier Franciscus met Videla:

  Met de antisemiet Cristina Fernandez die Alberto Nisman liet liquideren:

  Prosecutor in Argentina Jewish center bombing found shot dead
  http://www.timesofisrael.com/prosecutor-in-argentina-jewish-center-bombing-found-shot-dead/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s