‘Het twee-vinger fysieke examen’

Screenshot_23

(Bewerking: Peter Rissing)

Een internationaal protest schijnt uitgebarsten te zijn over het besluit van het Indonesische leger om alle potentiële vrouwelijke rekruten aan een binnendringende maagdelijkheidstest te onderwerpen. De commandant van de Indonesische strijdkrachten, generaal Moeldoko, sprak desgevraagd zelfs: “Het is een goede zaak, dus waarom bekritiseren, wat is het probleem?” Verder merkte hij op: “Het is een maatregel voor goede moraal, en er is geen andere manier om dat vast te stellen.”

De test, waarvan ook artsen zeggen dat die niet eens kán bepalen of een meisje ooit seksuele relaties heeft gehad, wordt uitgevoerd d.m.v. een vernederende procedure die bekend staat als ‘het twee-vinger fysieke examen’ (Vul de tekst verder in en kleur de plaatjes).

Screenshot_22

Zelfs Human Rights Watch (en natuurlijk ieder mens met een beetje beschaving) veroordeelt de test (die totaal geen wetenschappelijke onderbouwing heeft) als “discriminatoir en binnendringend” en eist ook dat Indonesië de praktijk uitbant.

Indonesië voert deze ‘maagdelijkheidtest’ ook uit op vrouwelijke politie-rekruten en er is sprake van een uitbreiding van de test, die zelfs contraproductief kan werken bij een kwetsbaar maagdenvlies, op middelbare scholen. Dat jongens geen een onderzoek naar hun moraal-norm hoeven ondergaan, is in dit islamitisch land vanzelf sprekend.

Bron:
www.clarionproject.org

Bewerkt door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Indonesië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op ‘Het twee-vinger fysieke examen’

 1. leefbarbaar zegt:

  Alweer een probleempje voor de linxen; hoe moet je dit nu weer goedpraten en hoe geloofwaardig ben je wanneer je dit goed wilt praten. Een eeuw vrouwenbeweging verkocht voor stemmen van middeleeuwers.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als die islamitische smeerlappen maar aan meisjes/vrouwen kunnen frutselen zodat hun lul kan kwispelen zoals de staart van een hond dan zijn die baardapen in hun nopjes.
  Bah, en die vuiligheid halen ze naar hier…., waar zit het verstand van de politiek? Juist, in die kwispelende lul.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Quatsch! Dat zo ’n onderzoek geen wetenschappelijke waarde heeft, weten die hufters zelf óók heel goed!
  Het is ze om iets heel anders te doen, de gore klootzakken!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik begin die islamieten met de dag griezeliger te vinden, trouwen met meisjes van elf jaar, en nu weer frutselen aan jonge meisjes, hoe verzin je het toch, viezeriken zijn het. Maar het worden er steeds meer, we komen er nooit meer vanaf.

   Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Waarom trouwens zou een vrouwelijke rekruut voor leger of politie maagdelijk moeten zijn?

  Like

 5. tjonge zegt:

  als tegenprestatie wil ik dat alle moslims (mannen) gecontroleerd worden op anale maagdelijkheid met een dildo met een minimale doorsnede van 10 cm !
  .
  als die gaat bloeden was die nog maagd…….

  Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  Het is een ranzige, zieke en minderwaardige cultuur. Daarom gaat het ook zo makkelijk samen met de linkse kerk.

  Like

 7. Waarom niet gewoon zoals bij ons in het durp een rietje erin en blazen. Als ze bolle wangen krijgen zijn ze nog maagd en bij een lege blik teleurgesteld.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Een leeg blik…

   Uitsluitend voor verkoop.
   Gevuld met gebakken lucht.
   Geeft tot aan elke willekeurige voordeur de gewaarborgde illusie van maagdelijkheid.
   Daarna vervalt elke aansprakelijkheid op de niet-goed-geld-weg-garantie.
   Voor ’n gering meer-bedrag heeft de betrokkene bovendien de beschikking over ’n simultane geluidsinstallatie die de bedrieglijke indruk verwekt van een uit lichaamsopeningen ontsnappende luchtstroming met opwindbare geluidseffecten.
   Vooral deze laatste toepassing vindt bijzonder veel navolging bij de klasse bijziende slechthorenden met latente gehoorsstoring, omdat enig zicht op het onderhavig, onder hoge spanning gezette geslachtsdeel, alleen van zeer nabij, op zogenaamde “ruikafstand”, en in voldoende mate genoten kan worden.
   Speciale belangstelling vragen wij voor typische simultane geluidseffecten die bij het persen ontstaan, zoals “borrelen, gorgelen, piepen, hijgen, kreunen en het zogenaamde klaarkomen.

   Na de blaastest zijn vochtige doekjes beschikbaar..

   Liked by 1 persoon

   • Het voortschrijdend inzicht in de maagdelijkheidsproblematiek heeft mij geleerd dat het vingersysteem niet werkt. Er schijnen zelfs meiden geweest te zijn die wel 10 keer op een dag een herkansing eisten. Bij sommigen, of eigenlijk de meesten, kwamen de onderzoekers nog vingers tekort.
    Daarom laat ik ze tegenwoordig over een betonnen vloer op hoge hakjes lopen; die hakjes dus, niet de vloer. Bij een rammelend geluid zijn ze maagd-af en bij zo’n snerpend hoog gepiep dan weet je ’t wel. Voor alle zekerheid laat ik die van het gepiep nog even op de grond stampen en als er dan, spannond, niks uit valt zijn ze als maagd goedgekeurd en komt er een kurk in met driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De maagdelijkheidsproblematiek van de laatste decennia is een typisch verschijnsel van ’n decadente samenleving die jammerlijk in verval is geraakt.
    De belangrijkste oorzaak hiervan is een gebrek aan evenwicht bij de samenstelling van de bevolking door het zogenaamde ‘uitleven’.
    Het uitleven gaat vaak gepaard met het typische ‘inwonen’ wat vaak verward wordt met ‘uitwonen’ wat echter in onze cultuur onbekend was, totdat wij kennis maakten met andere culturen.
    Inwonen kan alleen bij de schoonfamilie.
    Dit laatste kwam vooral op het 19e eeuwse platteland voor.
    Een pittoresk volksgebruik dat hieruit is ontstaan is bijvoorbeeld het “schoonmoederwerpen” waarbij diegene die zichzelf wegwerpt niet door ’n ander mag worden opgeraapt.
    Voor Oedipus-patiënten bestond een variant waarbij men bovendien 50% korting kon krijgen als men bij het slingeren het boemerang-effect toepaste om het vergrijzingsprobleem in de verzorgingstehuizen te verlichten.
    De ouden die al jaren in de veronderstelling leefden dat hun schoonmoeder al jaren weg was, bleven op slag dood.
    Jammer genoeg is ook dit volksvermaak in de nevelen der tijd verdwenen, omdat er simpel weg niet meer getrouwd werd.

    De zo populaire schrijfster Johanna van Nergenshuizen die zelf verschillende schoonzonen baarde, heeft hierover een dun boekje geschreven waarin o.a. een aantal praktische tips beschreven staan voor het overleven op onbewoonde eilanden.
    Het tekort aan vingers kan worden opgelost door het gebruik van kaarsen, bananen en lange vingers. Deze laatsten worden gesopt wat de smaak aanzienlijk bevorderd
    De kaars mag niet branden en de bananen dienen na gebruik geconsumeerd te worden’
    De plastic zak moet daarna goed strak over het hoofd worden getrokken

    Liked by 1 persoon

   • Voor het grootste deel kan ik uw beschrijving van de zo jammerlijk in verval geraakte decadente samenleving beademen en wil er ten behoeve van onze rijksgenoten te Paramaribo en Kwatta aan toe voegen dat het niet alleen de bemanningen van de schepen van de KNSM waren die in de Maagdenstraat even een vingertje gingen dopen. Ook de miljoenen Trissers kwamen daar een vingerplant voor hun schoonmoeder kopen. Daarna ging het snel bergafwaarts en toen dan ook de Zwartenhovenbrugstraat werd omgedoopt tot de Regenbooghovenbrugstraat en de Maagdenstraat in de Jacob Vingerlaan was het voor mij duidelijk dat je alleen nog maar vingers kon aflikken bij Eetcafé De Gadri, bij Fort Zeelandia aan de Waterkant.

    Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Moslims het zijn en blijven smeerlappen !!!

  Like

 9. ildiko zegt:

  Ik vind deze vrouwen niet zielig! de moslimas ook hier die top tot teen in zwarte lappen lopen, zelfs ook op scholen, die hun islam, Koran. Mohammed. geweldig vinden, ze zou nog een moord plegen tegen degenen die niet gehoorzamen of kritiek leveren. Dat hun zusjes elders ondergedrukt worden, nou dat doet geen pijn, wel over een karton, of politikus. Deze religie verdient de Aarde niet, opzouten.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Wat is het nut van een maagdelijke soldatinnen? kunnen ze daar door beter schieten of zo?of kunnen niet maagden niet hard lopen of zo iets?

  Like

 11. Jean zegt:

  Zouden wij westerlingen niet beter eisen dat “elke moslim” die naar hier komt, al is het maar voor 14 dagen vakantie, geknipt wordt en een stalen buis erover geschoven krijgt met een chip erin zodat de politie dadelijk kan zien als zijn broek zakt?
  Bah wat moet ik toch walgen van die perverse vuiligheid uit die Afrikaanse woestijn.

  Like

  • fleckie zegt:

   bedoelt U net als bij stieren’knippen’ die dan ‘ossen’ genoemd worden?, bij mensen worden dat dan ‘eunuchen’genoemd, [meestal zeer donker getinten] bij arabieren,die moesten [en nog misschien]immers als harembewakers o.a.’dienstbaar ‘zijn

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s