SATIRE: Op naar Saoedi-Arabië!

Screenshot_24

(Door: Iris Nicole Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Lieve vrienden,

Ik wil jullie er graag van op de hoogte brengen dat ik binnenkort naar Saoedi-Arabië zal emigreren. Ik ben van plan om met een daar al wonende groep Europeanen een christelijke kerk te bouwen. Om mij ongehinderd, bijvoorbeeld door een baan, aan deze taak te kunnen wijden, heb ik uit voorzorg ter plaatse al een sociale uitkering aangevraagd.

En omdat ik toch al bezig ben, zal ik ook meewerken aan de oprichting van enkele christelijke scholen en cafés, die uitsluitend halal-vrije kost aan zullen bieden, aangezien, zoals jullie weten, christenen walgen van deze manier van het doen van dieren.

Bovendien zullen mijn medestrijders en ik in islamitische restaurants en op scholen varkensvlees op het menu laten zetten en eveneens de eis stellen om levensmiddelen in het vervolg van christelijk gecertificeerde handelaren te betrekken.

Na enige jaren afscheiding van mijn medestrijders van het Saoedische gepeupel zouden we onze eigen gemeenschappen gevormd moeten hebben om ons volledig te wijden aan ons belangrijkste doel: mijn persoonlijke extremistengroepering genaamd “Siri Nossam”, die de hegemonie van het christendom predikt. We zullen alle straten onveilig maken, totdat we voor een christelijk rechtssysteem hebben afgedwongen, waaraan het islamitische kalifaat zich moet onderwerpen.

Maar dan zijn we er nog niet: we zullen alle verzetsgroepen infiltreren, intimideren en, indien noodzakelijk, bedreigen, totdat we onze doelen van kerstening bereikt hebben.

Denken jullie dat dit krankzinnig klinkt en oneerlijk tegenover de Saoedi´s? Waarom gebeurt er dan met ons in het Avondland exact hetzelfde?

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Iris Nicole Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op SATIRE: Op naar Saoedi-Arabië!

 1. Jaan zegt:

  Nou mevrouw een kerk bouwen in Saoedi Arabië moet ik U ten strengste afraden. U kunt veel beter daar met een lokale Arabier trouwen om een nette en degelijke opvoeding te krijgen, zodat U goed leert luisteren. Er staat hier een filmpje van een paar dagen geleden waarin een Arabier voordoet met vrouwen die niet goed luisteren.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Om maar te zwijgen van het feit, dat ze in Saoedi-Arabië nooit zo ver komt: Bij de allereerste poging wordt ze gearresteerd en na hooguit een schijnproces gehangen, onthoofd of gegeseld tot de dood er op volgt!
  Te zwak uitgedrukt om te concluderen, dat we hier veel te goed zijn: We zijn stapelkrankzinnig!

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv is dit nix vr @MinPres n die hele linxe gutbende? SATIRE:Op naar Saoedi-Arabië! http://wp.me/p1O7aM-nfP via @wordpressdotcom

  Like

 4. Geen goed teken dat je ‘SATIRE’ op een satire moet plakken. Beetje als ‘wat nu volgt bedoel ik niet maar dan anders’, ‘für Risiken und Nebenwirkungen…’.

  Ik vind het in ieder geval een goed plan om te gaan emigreren. Een vriend van ons is daar een maagdenvliesherstelhakkenbar begonnen, loopt als een trein en de klanten blijven terugkomen. Zijn trouwste klantje is een man van 93 die al voor de 48ste keer al zijn vrouwen laat verzolen.

  Like

 5. Pingback: SATIRE: Op naar Saoedi-Arabië! | Nikontino's Blog

 6. Pingback: SATIRE: Op naar Saoedi-Arabië! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s