Video-oproep Thierry Baudet: Wij willen ons land terug!

Screenshot_15

Thierry Baudet

1 juni a.s. is het 10 jaar geleden dat de Nederlandse bevolking zich via een referendum uitsprak tegen de Europese Grondwet. Sindsdien is de greep van de EU op ons dagelijks leven alleen maar groter geworden.

Forum voor Democratie gaat hier de komende weken uitgebreid aandacht aan besteden. Bekijk de video-oproep van Thierry Baudet, voorzitter van het Forum voor Democratie:

www.forumvoordemocratie.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Nederland, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Video-oproep Thierry Baudet: Wij willen ons land terug!

 1. helletocht zegt:

  I AM ALL FOR IT, YOU LEFTIST BASTARDS WHO RUINED MY COUNTRY. YOU RENEGADES, YOU COLLABORATORS, JUST IN CASE YOU DON’T UNDERSTAND, THIS IS IN ENGLISH. MAY YOU ROT NEXT TO THE PROPHET!!!

  Thierry steelt hiermee de hearts and minds van heel wat Nederlanders.Ons land moet verlost worden van alle vreemde smetten, de Europese, de criminele en de kwade. We moeten terug naar een herkenbaar Nederland met de normen en waarden die bij ons horen. Ik heb genoeg van de aanpassingsmalloten die ons kapot maken. Eens zal hier de pleuris uitbreken en dan weten we wie ons dat aangedaan heeft. Als ik vroeger naar het buitenland wilde ging ik naar Spanje. Nu hoef ik hier maar naar welke grotere stad dan ook te gaan, en ik waan bij in Bagdad of nog erger. Wie had gedacht dat dit ooit zou gebeuren? You stupid Dutchmen!!!!

  Like

 2. luckybee zegt:

  In een Veodale tijd perk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En óf ik het nog weet! Op dat tijdstip was ik nèt in Benidorm en toen ik de vroege morgen nà het referendum in het dorp een telegraaf wou halen -je wou toch even weten, hoe het gegaan was- passeerde ik een appartementencomplex, vanwaar een Spanjaard vanaf zijn balkon enthousiast naar iemand op straat riep: “Eh! Olanda, Olanda!” Gevolgd door een nadrukkelijk omgekeerde duim. “Mooi,” dacht ik, “Dat weten we dan óók weer.”
  Alle Europese ogen waren in die dagen gericht op óns referendum -en dat van Frankrijk- dus wat die klootzakken in Den Haag ons later geflikt hebben is doodgewoon schofteriger dan schofterig!
  Prima initiatief, dit Forum voor Democratie! Zodra ik het kan missen, kunnen ze op mijn donatie rekenen!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De vernedering van Filips II, Filips III en Filips IV heeft duidelijk diepe wonden geslagen in de collectieve Spaanse psyche. Je kan Nederland daar alleen maar hartelijk mee feliciteren, denk ik dan !

   🙂

   Like

 4. E.W. Bos zegt:

  Ik vind het moedig, maar het zal hem niet lukken. Internationale en vooral religieuze belangen staan op het spel. Rome wil één Europa en één Wereld domineren. In het boek ‘The Keys of this blood’ van de Jezuit kardinaal Malachi Martin, wordt dat helemaal uitgelegd. Het boek gaat over de strijd van Puas Johannes Paulus II om Europa en de wereld te verenigen. Verschillende groepen uit de tijd van Gorbatjov waren en zijn bij dat Grote ontwerp betrokken zoals ook Lech Walesa en Clinton! De vakbond Soledarnoç was betrokken bij de omverwerping van het oost blok! Eerst Europa en dan de gehele wereld zei Lech Walesa enkele maanden geleden. Hij bedoelde de verworven eenheid van Europa en daarna de gehele Wereld onder leiding van maar één Koning de Paus! Bijbels vastgelegd Openbaring 12 en 13!

  Like

 5. Het vertrouwen wordt groter als je een filmpje maakt waarbij Baudet niet knullig op een kartonnen tekstbord kijkt (ik geloof niet dat er een auto-cue voorhanden was) als er vertrouwenwekkend in de camera moet worden geblikt. Jezus! Hoe is het mogelijk met iemand die zo media-ervaren is!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Een fantastische pro-Israël zet vanuit Amerika, Illinois

  https://salsa4.salsalabs.com/o/50872/p/salsa/donation/common/public/?donate_page_KEY=9431&killorg=True

  Onderstaand bericht was er bij.

  Dear ….. ,

  Congratulations! You helped deal a major blow against the anti-Israel hate movement! In a precedent-setting vote, Illinois has become the first U.S. state to cut off any business that boycotts Israel — and you helped make it happen!

  When Illinois was debating the bill, we knew we had to make sure policymakers heard your voice. Thousands of you signed the petition urging Illinois to take this historic step — and your voice was heard! The unprecedented bill passed the Illinois General Assembly 151-0.

  TIP has been at the forefront of this fight since the start. We delivered thousands of signatures to the Illinois leadership prior to the vote — to make sure they understood the immense public support for this bill. D.C. media recognized our efforts, hailing our “aggressive social media and petition drive” around this bill.

  This is a crucial win against the anti-Israel hate movement, but our fight is far from over. Extremists are waging economic warfare against Israel on campuses and in capitol buildings across the globe.

  With your help, we can continue to fund crucial advocacy campaigns like this one against these extremists. Will you join TIP’s fight against anti-Israel, anti-Jewish hate?

  Take a stand against anti-Israel hate. Donate NOW to help TIP fight the movement to demonize Israel.

  We thank you for your support as we continue to battle on the front lines against anti-Israel bigotry. Congratulations on this hard fought victory.

  The Israel Project

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WIE NIET? DOE ER DAN WAT AAN!

  Like

 8. Pingback: Video-oproep Thierry Baudet: Wij willen ons land terug! |

 9. djee zegt:

  Ik weet niet, heb de video niet gezien, maar heb me tot hier gewend door algehele ontevredenheid, onrust, ongerustheid over wat er allemaal gaande, Minder zeggenschap in politiek, meer vluchtelingen, meer hoofddoekjes en allerlei kleuren in het winkelcentrum, weinig aandacht voor echte binnenlandse zaken ,,,,,, ik kan eigenlijk alleen nog maar zeuren

  Like

 10. Eerst zul je moeten afvragen hoe is onze democratie ingericht?Opkomst percentage bij verkiezingen is bedroevend laag en mogen we blij zijn als 1/3 van de bevolking daadwerkelijk hun stem gaat uitbrengen,daar zal je dus een wettelijke stemplicht aan moeten koppelen?Ook het toelaten van zoveel kleine partijen kan op papier zegen zijn voor een democratie? maar om een land te besturen is het waanzin,,wetgeving die gemaakt moet worden zal met pappen en nathouden en allerlei rare fratsen hebben om een meerderheid in ons parlement te krijgen!Uitvoerders van die wetten de,rechtelijke macht, en politie weten zelf af en toe niet wat er wel of niet bedoelt wordt in sommige wetsartikelen?Kortom onze parlementaire democratie is aan een verjongskuur toe,waarbij je b.v.b tweedekamer zou kunnen terug brengen naar 75 leden, en eerstekamer met leden moeten terugbrengen!Ook het Koninklijkhuis past niet meer in deze tijd,alleen baantjesjagers,en hielenlikkers houden vol dat het ons lands visite kaartje is,misschien wel maar dan ook wel een heel duur kaartje?Referendum over toetreding tot de EURO had er moeten komen,zelfde of kiezers de EU nog wel zien zitten helaas heeft de VVD en PVDA ons laten zien dat we een land van JA knikkers zijn met als resultaat dat we de grootste netto betaler van de Europeseunie zijn geworden!Gelukkig komt onze burger bevolking hiertegen steeds meer in opstand en zullen bij de nieuwe verkiezingen in 2017 weleens een enorme ommezwaai teweeg kunnen brengen?

  Like

  • Fanny Adams zegt:

   Als stemmen had geholpen was het verboden geweest. Het mooiste zou wezen als er helemaal niemand ging stemmen, wat komt er dan voor een regering. Stemmen is een illusie, het is om jou het gevoel te geven dat je nog wat te zeggen hebt.

   Like

 11. Wij willen ons land terug

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s