Wanneer een minderheid een meerderheid wordt

Screenshot_27

(Door: Erik60)

Yep, het is zover. Ik hoop dat ik jullie met deze column geen nachtmerries ga bezorgen. Maar, maar, en nog eens maar, ik wil het jullie toch heel graag vertellen. Een week geleden hoorde ik iets heel interessants op de Vlaamse radio VRT 1. Daar hadden ze het over een opflakkering van kleine bedrijven die de economie zouden stimuleren. Bijna 90% van de nieuwe bedrijven wordt opgericht door allochtonen. Bij de rood-groene linkse VRT werd de champagne rondgedeeld. Want hun lieve islamitische vrienden begonnen zicht te mengen in het bedrijfsleven. En, zo vertelde een of andere professor doodleuk, dat ‘de minderheid nu een meerderheid is geworden in Vlaanderen’.

Zover is het al gekomen in Vlaanderen. Wat eigenlijk iedere Vlaming allang wist en vreesde, is nu werkelijkheid geworden. De ‘weg met ons’ VRT televisie (de radio is iets neutraler), die al tientallen jaren de criminaliteit van de vele allochtonen goedpraat en hen altijd in de slachtofferrol katapulteerde, heeft gekregen waar het linkse gezelschap al heel lang van droomde. Namelijk de overheersing van de hardwerkende autochtone Vlamingen door een barbaars woestijnvolk dat, net als vele zwarte Afrikanen, islamitisch is. En dan praat ik nog niet over de horden Bulgaren en Roemenen die de Vlamingen uit de arbeidsmarkt verdringen en zich dikwijls als barbaren gedragen. Want (dit zullen velen niet weten) er worden in België meer vrouwen verkracht dan in een ander land in West-Europa. En ja hoor, daar kan en wil zelfs het links-liberale N-VA  niks aan veranderen. Want net als andere partijen in België is deze partij (natuurlijk net als in Nederland) verweven met en geïnfiltreerd door hebberige politici. En daar kan zelfs haar charismatische leider Bart De Wever niks aan veranderen.

Ja, ja, ik weet dat ik me op glad ijs begeef. Maar ik weiger in te binden als ik het over de N-VA heb. Deze links-liberale partij, die zogenaamd de immigratie wil inperken, laat er nog wat meer toe. Jan Jambon (in de volksmond Jan Hesp genoemd) heeft onlangs beslist om nog meer dobbernegers in België toe te laten. Jan Jambon, die sinds 11 oktober vicepremier en minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken en tevens ook burgemeester van Brasschaat is, heeft waarschijnlijk nog nooit een wandeling gemaakt in het centrum van Antwerpen, laat staan in Brussel. Dan pas zou hij merken dat dit kleine land verzadigd is met agressieve zwarten die in het centrum van de grote Belgische steden rondhangen. De nieuwe zwarte medeburgers van Vlaanderen praten geen Nederlands of Engels. Neen, zij zijn Franstalig en komen uit de Franstalige Afrikaanse landen. De meeste zijn moslims en hebben een gloeiend hekel aan blanke christenen. Wat ze dan ook graag laten merken.

Ik dacht, net als vele Vlamingen, dat de N-VA vooruitgang zou brengen en net als vele anderen ben ik teleurgesteld. In België doen ze precies hetzelfde als in Nederland. Ze plukken de autochtone hardwerkende bevolking die moet opdraaien voor de massale immigratie van kanslozen. De N-VA flirt met de Europese Unie, omdat daar postjes te rapen vallen. Ja, en ik weet dat de diehard fans van de N-VA hun haren van woede uit het hoofd trekken, maar het is de waarheid. En iemand moet die vertellen. Wat te denken van Siegfried Bracke, die het goedbetaalde postje Kamervoorzitter in de wacht sleepte en dan heb ik het nog niet over Geert Bourgeois, die minister-president van de Vlaamse regering is geworden.  Twee slapjanussen die met een verborgen agenda aan de macht gekomen zijn. En ja, wat hebben ze ruzie gemaakt over deze twee belangrijke posten. De N-VA is niet anders dan alle andere partijen en dat beseffen veel mensen nu. En ik, die dacht dat de pleuris altijd in Zweden of Nederland zou uitbreken, had het grondig mis. De pleuris zal in België; meer bepaald in Vlaanderen, uitbreken. Want de onvrede is er erg groot.

De mondiale Vlaming ziet bijna dagelijks op het rood-groene VRT-journaal de grootste levende racist die België ooit gekend heeft, Abou Jahjah, verschijnen. Een vent die vol haat zit tegenover christenen en in het bijzonder tegenover West-Europese autochtonen. Zo iemand krijgt op de staatszender en ook op andere Vlaamse zender steeds maar weer een podium. Geen enkel mens die dat kan bevatten, laat staan de Vlamingen zelf. En geloof het: de onvrede smeult hard in het kleine Vlaanderen. En dat zal duren tot het ontploft en dan zal de Vlaamse leeuw onverschrokken tekeergaan.  Want geloof me: de minderheid is nu wel een meerderheid geworden die zich onaantastbaar voelt, maar voor de Vlaming zullen ze toch altijd vreemdelingen blijven. En als deze vreemdelingen zich zo arrogant blijven gedragen, zullen ze er ooit uitgeknikkerd worden.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, België, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Wanneer een minderheid een meerderheid wordt

 1. Theresa Geissler zegt:

  Te beginnen met Dyab Abou Jahjah, mag ik hopen?
  Eh,,,,,trouwens: Liever NIET over de Néderlandse grens, graag!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hup Vlaanderen! Blijf de baas in eigen huis!! Laat jullie je banen niet afnemen door allochtoon krapuul, maar neem de zaak in eigen hand.
  Ik hoop dat de goedwillende Nederlanders jullie verzet zullen steunen! Vlaanderen is voor de Vlamingen; zwarten en moslims hebben er niets te zoeken!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Als er staat “Bijna 90% van de nieuwe bedrijven wordt opgericht door allochtonen.”, dan kan VRT misschien wel een gat in de lucht springen, maar dan moeten ze zich misschien ook wel eens realiseren dat het voor hen ook wel eens “foute” allochtonen kunnen zijn, hier en daar. Ik heb o.a. weet van Armeense en Poolse dag -en nachtwinkels die vaak in dezelfde straat liggen in de stad waar ik woon. Misschien zijn dat niet meteen de allochtonen bij uitstek waar de staatszender zo hoog mee oploopt !

   Like

   • Rudi zegt:

    Wel, Luchtpint, dat zat ik mij dus ook af te vragen: wie wordt er bedoeld met ‘allochtonen’? Zijn het de Polen, Armeniërs, Syrische, Egyptische christenen, de Chinese frituuruitbaters, lieden uit Zuid-Amerika… Over wie heeft men het uiteindelijk?
    In den beginne was er het woord…
    En woorden hebben onnoemelijk veel macht, omdat ze het denken sturen, zeker van diegene die dit niet voor zichzelf kunnen.

    Like

  • fleckie zegt:

   in Vlaanderen zijn er waarschijnlijk toch ook?… UITZENDBURO’S…die mensen UIT het ‘Oostblok’ werven?die dan op..afroep..hun ..diensten mogen komen aanbieden, [tegen welke ‘beloning’/]

   Like

  • Jean zegt:

   Mensen luister en kijk vooral niet naar de BRT want dat is een linkse parasiterende propagandazender van alles wat parasiteert, of het die rode Tang of die rode Cool betreft, het laagste van het laagste op Vlaams grondgebied.
   Aan die klotenzender verknoei ik niet mijn tijd.
   Die geïmporteerde troep zal sowieso weer verwijderd worden door de Vlamingen, hoe is onbelangrijk, als ze er maar weer uit gesodemieterd worden is het doel zowel die linkse vuiligheid als dat Afrikaans geïmporteerd zootje ongeregeld.
   De Vlamingen zullen de macht in eigen handen nemen en de likkers, slikkers en knikkers van NV Allochtonen zullen de rekening gepresenteerd krijgen.
   Bye the way, die Boerzwam, Jan Hesp, Wijts en die onnozele hals Bracke stellen geen reet voor, nog te min om gras af te rijden.

   Like

 3. Luchtpint zegt:

  Even een extra bedenking hierbij. Een maand of zo geleden rapporteerde het VRT journaal ook dat bij het zoeken naar een woning mensen uit bepaalde categorieën regelmatig worden gediscrimineerd door verhuurders. Voor VRT lag de nadruk hierbij volledig op de discriminatie van allochtonen. Het werd zo voorgesteld alsof alleen die groep werd gediscrimineerd.

  In het journaal van 19 uur op VTM daarentegen konden we meteen een ander geluid horen: huisbazen discrimineren in Vlaanderen ook tegen personen die een handicap hebben, werkloos zijn, arbeidsongeschikt zijn verklaard, enz. Dat wil zeggen: tegen mensen die van een vervangingsinkomen moeten leven, ongeacht of ze al dan niet autochtoon zijn. Er is een duidelijke tendens bij VRT om de feiten te verdraaien in het voordeel van “discriminatie t.o.v. allochtonen exclusief”, terwijl de algemene tendens eruit bestaat dat verhuurders even goed tegen autochtonen in dergelijke situaties discrimineren. Dat heb ik er duidelijk uit afgeleid.

  Ik had reeds zo’n voorgevoel toen ik de berichten van VRT daarover had gezien, en op dezelfde dag nog werd duidelijk dat het weer hetzelfde liedje was. Ik weet dus perfect waar de prioriteit bij de staatszender ligt, en dat is dus niet bij autochtonen. En dat zien we hier nu ook weer.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Het doet me ook denken aan wat VRT vorige week te melden had in het journaal: namelijk dat huisbazen in Vlaanderen op de verhuurdersmarkt discrimineren tegen mensen die minder dan 2000 euro per maand verdienen, wat ook door het VTM nieuws werd gemeld. Dat spreekt duidelijk en impliciet het bericht van een maand geleden tegen dat alleen allochtonen zouden worden gediscrimineerd !!!

   Like

   • Jean zegt:

    Is zich “veilig” stellen nu ook al discriminatie?
    Blijkbaar is ALLES in Vlaanderen discriminatie uitgezonderd “het profitariaat” zwart of wit.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Het is maar de manier waarop sommige instanties de zaken proberen voor te stellen, Jean. Ik weet ook niet altijd goed wat ik er van moet denken, in ieder geval, buiten het feit dat

    1) statistieken niet altijd een duidelijk verband aantonen dat er helaas wel door VRT en consoorten in wordt geprojecteerd. (als die statistieken al objectief zouden zijn, wat dat ook mag betekenen)

    2) statistieken niet noodzakelijk uit betrouwbare bronnen komen en dat voorgekauwde conclusies van een statistisch bureau dus ook opzettelijk verkeerd kunnen worden uitgelegd door nieuwsredacties.

    Het doel heiligt de middelen om iets specifiek mee aan te tonen bij VRT. Dat is het probleem. En dan lijkt het erop dat ze op nieuwsredacties doelbewust verbanden gaan leggen waar er mogelijk geen zijn. Alsof ze daar zeggen “Deze statistieken kan je alleen maar op die manier interpreteren, en niet op een genuanceerdere manier. Punt aan de lijn, dus we gaan het op deze manier voorstellen.”

    Als gewone mens die naar het nieuws kijkt krijg je er geen hoogte van. Ik denk dat dat ook op zowat elke nieuwsredactie moet gebeuren in de main stream media tegenwoordig. Gewone mensen hebben geen inzage, die moeten het gewoon ingelepeld krijgen.

    Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Wàt n AFGANG @Bart_DeWever @FranckenTheo Wanneer n minderheid meerderheid wordt http://wp.me/p1O7aM-nfS via @wordpressdotcom

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Wel, beste mensen, om al de hoger aangehaalde redenen, kijk ik nooit nog naar het nieuws op de VRT, noch naar dat op de ‘cafézender’ VTM. Het ene is bloedrood, het andere diepblauw gekleurd. Een Vlaams-nationale partij b.v., tevens euro- en islam-kritische partij, als het Vlaams Belang, komt er omzeggens nooit aan bod, tenzij men een goede gelegenheid ziet om de partij in een slecht daglicht te stellen of belachelijk te maken naar aanleiding van wat dan ook. Als men meent een schandaalsfeer te kunnen scheppen, dan spreekt men er zelfs wekenlang over. Dat zegt genoeg over de journalistieke integriteit van beide zenders.
  Het echte en belangrijke nieuws dat ik wil kennen haal ik integendeel op het internet, ongecensureerd. Ik weiger mij nl. te laten indoctrineren door al die politiek correcte meisjes en jongetjes van beide nieuwsdiensten.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Ik heb mij inderdaad ook afgevraagd waar beide zenders hun statistieken vandaan halen, en hoe (on)betrouwbaar die dan wel zouden zijn. Ik vond het wel frappant dat een bewering als zouden alleen maar allochtonen worden gediscrimineerd, meteen op dezelfde dag werd ontzenuwd. Dat kan maar één ding betekenen: als diezelfde statistieken door beide zenders worden gebruikt en uit dezelfde bron worden gehaald, dan schrikt de VRT er in elk geval niet voor terug om ook die nog eens extra te manipuleren door de algemene tendenzen eruit te filteren !

   Alle middelen zijn goed, blijkbaar.

   Like

  • Sister zegt:

   Tja, zo kijk ik zo weinig mogelijk naar NOS El Jazeera, RTL nieuws of praatprogramma’s, al helemaal als ze politici als gast hebben, of BN’ers voor leurorganisaties…

   Like

  • Jean zegt:

   Geronimo, 100% met u eens, BRT is diep rood en VTM is diep blauw, 2 klotenzenders die steeds “het profitariaat” ophemelen, 2 zenders die sporadisch op de buis komen als er bvb een film wordt uitgezonden maar nooit voor die linkse bullshit.
   De BRT likt, knikt en slikt rood en de VTM krijgt een orgasme van al die middeleeuwse waardeloze folklore in de volksmond “de handjeswuivers” genoemd, vraag ze niet iets wat met hoofdrekenen te maken heeft want dan staan ze in hun onderbroekje, ha ha ha.
   Niet mijn dada.

   Like

 6. Zo er al een dobberbedrijf wordt opgericht dan is dat om de starters subsidie in de knip te kunnen krijgen voor de dobbernemer ter ener zijde en de enorme ‘werkgelegenheid’ die het oplevert voor eveneens gesubsidieerde ondernemingsplanopstellers, haalbaarheidsstudie-overschrijvers, fiscale- en administratieve adviseurs, overige kantklossologen en andere meevreters. Dat is in ieder geval in Nederland aan de orde en ik denk niet dat België wat dat betreft achter loopt.
  Ik ken een geval waarin iemand binnen 10 jaar 4 keer een starterslening voor een bloemenzaak lospeuterde bij de Gemeente en elke keer onmiddellijk met de buit de kroeg in dook.

  Like

 7. Dirk de portier zegt:

  Dobbernegers heeft niets meer met inhoud te maken. Met dit woordgebruikt geeft de auteur zich zodanig bloot dat ik afgehaakt ben.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Prima. En haak ook niet meer aan s.v.p.!

   Webmaster

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Dirk de portier 20 mei 2015 om 09:28

   Ik ken u niet, maar als u afhaakt vanwege het woord ‘dobbernegers’ dat Erik60 gebruikt, ben ik zo vrij u een fraai afscheidslied aan te bieden:

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Voorwaar een zwaar verlies voor de Mensheid in zijn geheel. Ik stik bijna in de bittere tranen die ik laat bij het idee dat zo’n grote denker als U zich genoodzaakt voelt onze gemeenschap te verlaten omwille hiervan !

   😀

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat is er mis met de soortnaam: “Dobberneger”? Persoonlijk vind ik: “Drijfnikker” ook héél sterk. Ik zie het voor me. Ze dobberen en ze drijven. Je ruikt die schepen al van kilometers ver aankomen. Zal wel aan hun inhoud liggen die ze overal waar ze komen achter laten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hahaaa! Je durft nogal, hè, Paul, nu hij toch al afgehaakt is!

    Like

   • Cathja zegt:

    😀

    Like

   • Luchtpint zegt:

    😀 Yeeeeeeeessssssss, paulzwueste ! 🙂

    Gespierd provoceren ! You got the power !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 20 mei 2015 om 18:53

    Ik had hem al eens eerder gepost, maar bij deze nog maar een keer, voor het geval dat heer Dirk hier tóch nog één en ander komt leren.

    HEDENDAAGSE VARIANT:

    Dobberneger ging uit varen
    Naar waar gratis centjes waren
    De weg was recht, de boot was krom
    Daarom sloeg die boot soms om
    Grote Allah zeg ons even
    Waar is dobberneger gebleven
    Hij zwemt niet hier, hij drijft niet daar
    Zat hij maar in Afrika

    O Afrika, o Afrika
    Was daar maar gebleven met je boerka’s daar
    O Afrika, o Afrika
    Blijf toch lekker bidden tot je Allah daar

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste vrienden, en vriendinnen, hartelijk dank!

    Like

 8. luckybee zegt:

  In Nederland alleen door Wilders en de PVV gevolgd.

  Like

 9. Jean zegt:

  Al barst ik van de honger dan nog zal ik NOOIT in een vreemdelingenzaak binnengaan en met vreemdelingenzaak wordt uitsluitend “islamitische vuiligheid” bedoeld, Griekse, Italiaanse zaken en andere “west” Europese zaken zijn welkom, geen kebab of andere afrikaanse rotzooi.

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Nou ik l’t altijd op nieuwe vestigingen maar nog meer op die vrdwijnen. Ht gebeurt dat er in hetzelfde pand in Deurne .binnen een korte tijd drie handelszaakjes komen. U mag raden welke. Ik za het verklappen. Supermarkten met de baas alleen of oms een hulpje als er gejouwd moet wordn. Kapper het gebeurt dat er in een kleine omgeving wel 3 komen wat tot gevolg heeft dat er weer vedwijnen en d

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  er vast en zeker weer een ander niet levensvatbaar bedrijf komt opdagen. Subsidies? Natuurlijk zitten die allemaal in de telling. En dat is al jaren zo.

  Like

 12. Mic Mokum zegt:

  “Want (dit zullen velen niet weten) er worden in België meer vrouwen verkracht dan in een ander land in West-Europa.”

  Het aantal verkrachtingen in Zweden is zowel relatief (per inwoner) als absoluut (totaal) twee keer zo hoog als in België.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#Rape_statistics_by_country

  Ik neem dit schrijfsel niet serieus en heb het dan ook niet verder gelezen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is dan dom, want de schrijver van het artikel heeft het over WEST-EUROPA en NIET (!) over Noord-Europa!

   Webmaster

   Like

   • Mic Mokum zegt:

    Vaak wordt met West Europa dat deel bedoelt dat niet onder het Warschaupact viel. Maar deze geografische interpretatie kan natuurlijk. (My bad) Dan blijven er trouwens wel weinig landen over om eerste van te zijn.

    Anywho, qua percentage ligt het aantal verkrachtingen in België vrijwel gelijk aan het VK. In absolute aantallen staat Duitsland op de eerste plaats.

    Wellicht weet de auteur iets dat ik niet weet. Dan zou een linkje, naar een artikel die zijn bewering steunt, kunnen helpen. Nu lijkt het alsof er maar wat wordt geroepen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s