Duitse Groenen willen asielzoekers in bejaardentehuizen onderbrengen

Screenshot_35

Bewoners van een bejaardentehuis: als het aan de Duitse Groenen ligt, kunnen ze zich weldra verheugen op het opvrolijken door asielzoekers.

(Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – De Groenen in het Berlin-Mitte hebben ertoe opgeroepen om asielzoekers in verzorgings- en bejaardentehuizen onder te brengen. Volgens een motie op de districtsvergadering van vorige week donderdag moet er onderzocht worden of er in de verzorgingsinstellingen van het district ruimte is om “vluchtelingen onder te brengen” en hoe deze gebruikt zou kunnen worden.

Het initiatief wordt ermee gemotiveerd dat veel verzorgingsinstellingen “aanzienlijke ruimtecapaciteiten” zouden hebben. Weliswaar zou het onomstreden zijn dat er voor de invoering van het plan door beide kanten – zowel door de verzorgingsinstellingen als door de asielzoekers – aan talrijke voorwaarden voldaan zou moeten worden, in het ideale geval zou bovendien “synergie” voorstelbaar zijn.

Hiervan zouden niet alleen de exploitanten, maar ook de vluchtelingen en de daar wonende senioren kunnen profiteren, staat er in de motie. Bijvoorbeeld door het “opvrolijken van het vaak veeleer eentonige dagelijks leven.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Duitse Groenen willen asielzoekers in bejaardentehuizen onderbrengen

 1. Tistochwat zegt:

  “veel verzorgingsinstellingen “aanzienlijke ruimtecapaciteiten” zouden hebben”

  En de verzorging van de bejaarden, die ‘zorg die tot op de seconde wordt gerantsoeneerd?!
  Is die ook aanzienlijk?
  VAN DIT SOORT NIEUWS WORD IK HELS! Ik zie die barbaarse reet-omhoog-zitters bijv. al naast mijn ouders wonen! Mijn vader zou het besterven van ergernis! Hij heeft tóch al zo’n hekel aan die moslims.

  En de ‘vluchtelingen’ zouden de bejaarden moeten gaan ‘opvrolijken’?!!!
  Of misschien zelfs wel andersom???!!!!!
  Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt, dat stel rood/groene krankzinnigen?!!!

  Ik denk weleens: hoe zou het toch zijn als je die ‘socialistische’ idioten op de spoorrails zou mogen vastbinden?

  Like

 2. Driek zegt:

  Bijvoorbeeld door het “opvrolijken van het vaak veeleer eentonige dagelijks leven.”

  Het wordt de hoogste tijd dat ze eens serieus de pil van Drion overwegen, want de gedachte alleen al, om in een verzorgingshuis te komen, met asielzoekers uit Afrika, brengt mij nu al slapeloze nachten, maar tegen die tijd, wanneer het zover is, stop ik met eten.
  Ik ga toch niet als mummelende oude man tussen een zooitje negers zitten, die amper behoorlijk kunnen praten. We glijden steeds meer af naar primitieve levensvormen, en die omarmen we ook nog, dank zij onze politieke partijen die er een ongelooflijke klere zooi van maken.

  Like

  • Leo zegt:

   Dank zij onze “politieke “partijen ?
   Denk dat het stemgedrag van de doorsnee HOLlander ! er mede debit aan is !!

   Echte Nederlanders daar gelaten.

   Like

  • Als je dan toch een einde aan je leven zou maken,is niet meer eten een lijdensweg, doe dan een bomgordel om en ga bij dat zooitje negers zitten en waarschuw je mede bejaarden, zodat zij niet het slachtoffer zijn. Dan ben je nog als held gestorven ook.Al is het leven tussen dit soort op zich al levensgevaarlijk,laat staan hun vermaak.Nu ben ik 72, maar ik zou het wel weten,keihard rock muziek spelen,zeker tijdens hun gebed, herinneringen uit de goede oude tijden zonder een zooitje negers.Maar ik wil ook geen mummelende oude vrouw worden, daar de pil van Drion niet bestaat, neem ik wel genoeg pillen Vesparax tegen die tijd.

   Like

   • Edjan zegt:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Vesparax

    Ik heb nog ergens een tankje helium staan, u weet wel, om feestballonnen op te blazen.

    Want als ik het zo eens bekijk, is tegen de tijd dat ik het nodig heb de ouderenzorg volledig afgeschaft. Participatiemaatschappij, hè. De ouwetjes, hup, uit de verzorgingstehuizen want jongens, het is veel te duur. De familie en de buren knappen het wel op. NIET. Dus steeds meer ouwetjes vereenzamen en vervuilen, moeten zelf koken en nieuwe lampen indraaien en verschijnen dus bij de eerste hulp met gebroken botten en brandwonden. Schijnt goedkoper te zijn dan ouderenzorg?

    Dat immigranten nu in de verzorgingstehuizen komen, schijnt daarentegen juist goed te zijn voor onze economie. Het is natuurlijk een grof schandaal maar toch echt 100% de schuld van onze eigen overheid.

    Like

   • Caesar11 zegt:

    het grootste en zeker grofste schandaal van de laatste tijd, de mensen die dit land hebben opgebouwd, zo te laten vallen en de grond in te trappen!

    Like

  • Jean zegt:

   Driek, dat is nu juist de bedoeling van die rode en vooral groene vuiligheid nl. dat bejaarden er zelf een einde aan maken zo houden die vuile ratten propere handen.
   Eigenlijk feitelijk zou elke dag ern rode en groene rat de nek omgedraaid moeten worden want het wordt ziekelijk degoutant met die linkse vuiligheid en islamlovers in onze westerse seculiere samenleving een samenleving die walgt van die perverse islamitische barbaarse smeerlappen.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Die instellingen zijn daar toch niet voor gemaakt, of ben ik nu gek? Laten de groenen zich eens solitair opstellen en ze zelf in huis opnemen, deze ondankbare mensen

  Like

 4. Cathja zegt:

  Krankjorum! Echt weer die linkse ratten die vinden dat de bejaarden wel wat ‘vertier’ kunnen gebruiken! Maar zou het niet beter zijn om het aan de bejaarden over te laten of ze op dát soort vertier zitten te wachten? Echt gezellig hoor, samen iets ondernemen met mensen die je totaal niet verstaat. Of moeten die oudjes een taalcursus gaan doen, zodat ze hun gasten wél kunnen volgen?

  Ik vind alleen al het idee schandalig. Laat de ouderen met rust; die zitten vast en zeker niet te wachten op al die vreemdelingen.
  De Groenen kunnen misschien beter het clubhuis van hun Golfclub open stellen voor asielzoekers. Geef die vluchtelingen een mooi onderkomen (kan snel worden geregeld via een interne verbouwing) en stel de golfbaan ter beschikking. Hebben ze meteen een mooie bezigheid.

  Maar laat die oude mensen met rust.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Bejaardentehuizen en/of verzorgingstehuizen bestaan binnenkort niet meer!
  Let maar eens op!
  Weg met ons.

  Like

 6. caesar1 zegt:

  er zijn al vluchtelingen ondergebracht in een Nederlands verzorgingshuis…en jippie, wat waren de oudjes blij….al lieten de bijhorend commentaren anders vermoeden….

  Like

 7. Jaan zegt:

  Groenen zijn echt hartstikke gek. Geschift, compleet wereldvreemd en van de pot gerukt. Zo wilde zo’n GroenLinks Amsterdamse terrorist (sorry gemeenteraadslid) in plaats van een rondemiss een rondemister bij de prijsuitreiking van een internationale wielerronde voor beroepsrenners.
  Dan hoor je niet eens meer in een gesticht maar op Mars thuis.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  De krankzinnigheid/kwaadaardigheid van ’t linkse gespuis is waarlijk onbegrensd evenals hun schaamteloosheid.

  Like

 9. H. Numan zegt:

  Eh… ik dacht dat er zo ontzettend veel bejaarden waren? Dat was toch de reden om extra veel asielig zoekers op te nemen? Die moesten de grijze golf opruimen. Wel, dan kan je ze inderdaad beter in bejaarden tehuizen zetten. Kunnen ze de omaatjes op nieuw Zweedese wijze ‘opvrolijken’ zonder er voor de deur uit te hoeven.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Zo kan je de dure oudjes ook kwijt raken,Met rollators, kan je niet weg lopen als ze bij ons jihad gaan voeren. Ken julie een betere ideen om te sparen? Tytpiisch Marxisten.

  Like

  • Misschien kunnen die dobberschatjes ervoor zorgen dat die oudjes eens een ruime boerka aandoen die over de rollators heen vallen zodat het straatbeeld niet meer door die kutdingen wordt verpest.

   Like

  • Driek zegt:

   luckybee zegt:Zo kan je de dure oudjes ook kwijt raken.

   En hou nou toch een keer op om altijd maar over “OUDJES” te spreken, het zijn OUDEREN. Iedere keer dat denigrerende, alsof je het over een stel debielen hebt. Wij behoren tot de OUDEREN. En er zijn ook JONGEREN.

   Like

 11. De oudjes worden er lekker mee gemaakt dat ze weer een koekje bij de koffie krijgen als ze de asielzoekers op hun kamertje nemen. Gisteren een aanvaring met een van de dromende oudjes gehad. Niet te geloven hoe die te keer kunnen gaan. Ze hadden een dwangbuis en een bijtbal uit de SM-Shop nodig om haar stil te krijgen.

  Like

  • Driek zegt:

   Breinbrouwsel, het zijn OUDEREN. En geen dromende OUDJES. Wat meer eerbied voor oudere mensen is wel op z’n plaats.

   Verder schrijft u: Ze hadden een dwangbuis en een bijtbal uit de SM-Shop nodig om haar stil te krijgen.
   Bent u wel helemaal in orde?

   Like

 12. Ook hier in Nederland maakt Den HAAG het zo bond ! Totaal geen respect voor ouderen!

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  ” door het “opvrolijken van het vaak veeleer eentonige dagelijks leven.”…..je moet maar lef hebben dit te stellen…………………rofen, verkrachten ( want laten we wel zijn, oud of niet, menselijk of niet, als er maar een gaatje in zit………..en dan hun agressie kunnen botvieren op zwakkeren………. tjonge jonge zeg.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Ik weet gewoon niet meer wat ik hierop moet zeggen….over zoveel onbenul van onze volksvertegenwoordigers….iedere keer verzinnen zij weer iets anders, het ene plan nog gekker dan het andere…….ik zie het maar zo……wij worden geregeerd door een stelletje onnozelaars, zowel op nationaal als internationaal gebied…..dit moet echt een keer stoppen……

  Like

 15. Jean zegt:

  Waar wordt op gewacht om die smerige rode, groene linkse vuiligheid en die islamlovers totaal uit te schakelen? Of moeten er eerst mensen vermoord worden, kinderen verkracht worden en onze bejaarden schade berokkend worden?
  Die islamitische vuiligheid MOET eruit liefst zonder geweld maar als het echt moet dan maar met geweld.
  Is het daarom dat die vuile linkse rode en groene ratten moeite hebben met militairen in het straatbeeld?
  Schakel linkse aanhangers overal uit, flikker ze uit verenigingen en vooral uit vriendenkringen, bij mij komt nooit een linkse rat binnen ook al heeft ze zich binnen gevreten in een politiek postje, ik praat er zelfs niet mee op straat ik houd zo mijn zelfrespect staande.

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Er is vast nog wel ruimte in het onderkomen van een motorclub of op het terrein van kampbewoners. Zet ze daar maar neer.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Ja en die oude vrouwtjes van in de tachtig zullen niet veilig zijn voor die negers… want ze vinden het heel gewoon om zo’n oude dame te verkrachten hoor.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Is het misschien niet een beter idee om ISIS-terroristen en moslimextremisten thuis bij deze Duitse Groenen persoonlijk onder te brengen? Dan kunnen de eersten hen gaan “opvrolijken” met het verkrachten van de vrouwen van de laatsten, hun huizen in moskeeën veranderen, hun hele interieur vernielen, hen dwingen om Allah te verheerlijken en bij het weigeren van dit alles hierna meteen door hun “moslimvrienden” te worden afgeslacht! Dan zijn we eindelijk van die akelige Groenen verlost en hopelijk OOK van dat islamtuig!

  Like

  • Jean zegt:

   Jules, er zijn 2 groepen “teveel” in Europa nl. die EU misdaadorganisatie en die islamieten, beide moordenaars van de Europese burgers, de eerste financieel en de tweede letterlijk met accent op ‘lijk’.

   Like

 19. Jean zegt:

  Mensen aub even gaan rekenen;
  Een Nederlander of Vlaming betaald ± 1.800 euro per maand in een bejaardentehuis excl. dokterskosten en de allochtoon nul euro?
  De politiekers en dan vooral de groene en rode vuiligheid vinden dat correct want de Nederlandse en Vlaamse bejaarde betaald ook de dokterskosten van de allochtoon want ocharm toch ze zijn gevlucht!!! Voor wat gevlucht? Voor gratis geld zijn ze gekomen en niet gevlucht.
  Als wij Nederlanders en Vlamingen nu eens massaal “eisen” dat die allochtoonse parasieten het land uit gezet worden en gezellig de raad van alla gaan volgen…….in die grote zandbak in Afrika, zij blij en wij zeeeeeeeeeer blij.

  Like

 20. Jan zegt:

  Duitse Groenen eisen (sic) dat kinderen van asielshoppers ondergebracht worden in kinderdagverblijven

  Göring-Eckardt fordert Kita-Rechtsanspruch für „Flüchtlingskinder“


  Grünen-Chefin Katrin Göring-Eckardt fordert einen Kita-Rechtsanspruch für Flüchtlingskinder für eine bessere Integration. Dieses und andere Bildungsprojekte sollen der Regierung Milliarden wert sein.

  Es stellt sich die Frage, wie viel Verantwortung tragen Eltern, die meinen, die Weltgemeinschaft muss für sie sorgen, wenn sie selbst gerne 6-10 Kinder haben wollen? Da ist das gesellschaftliche Chaos in den arabischen und afrikanischen Ländern vorprogrammiert. Nun sollen die Deutschen das Chaos lösen, Wohnungen und Häuser für Millionen von Afrikaner und Araber in Deutschland bauen, Autos verschenken und letztlich deren Kinder versorgen.

  https://www.netzplanet.net/goering-eckardt-fordert-kita-rechtsanspruch-fuer-fluechtlingskinder/

  Like

 21. Jan zegt:

  ISIS-aanhang zingt in Duitse metrotreinen strijdliederen en verdeelt pamfletten waarin opgeroepen wordt tot jihad

  Islamisten werben in der U7 für den “Islamischen Staat”

  Anhänger der Terrormiliz „Islamischer Staat“ sollen in der Nacht zum Donnerstag lautstark für die Organisation geworben haben. In einer U-Bahn der Linie 7 sangen sie offenbar Kampflieder und verteilten Flugblätter.

  Ein Polizeisprecher bestätigte der Berliner Zeitung auf Anfrage, dass sich der Vorfall in der U-Bahn-Linie 7 gegen 23.30 Uhr zwischen den Stationen Rohrdamm und Spandau abgespielt hat. Nach Angaben eines Zeugen, der sich bei der Polizei meldete, sangen sieben Männer in dem U-Bahn-Wagen auf Arabisch ein Lied. Offenbar handelte es sich um einen sogenannten Kampf-Nashid für den gewaltsamen Dschihad. Dann verwickelten sie andere Fahrgäste auf Arabisch in ein Gespräch und übergaben ihnen ein Flugblatt im Format DIN A5.

  http://www.berliner-zeitung.de/polizei/berlin-spandau-islamisten-werben-in-der-u7-fuer-den–islamischen-staat-,10809296,32950406.html

  Met dank aan landverrader Angela Ekel

  Like

 22. Jan zegt:

  Wohnplätze für Flüchtlinge in Berlin An diesen 52 Standorten werden Flüchtlingsunterkünfte gebaut


  An 60 Berliner Orten sollen Wohnplätze für rund 24.000 Menschen geschaffen werden. Wo genau die Unterkünfte in modularer Bauweise errichtet werden, steht nun fest. Doch schon jetzt gibt es Widerspruch.


  http://www.berliner-zeitung.de/berlin/wohnplaetze-fuer-fluechtlinge-in-berlin-an-diesen-52-standorten-werden-fluechtlingsunterkuenfte-gebaut,10809148,32678596.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s