Ezra Levant over Israël, Hamas, Gaza en de nieuwe Holocaust-in-de-maak

(Door: Martien Pennings)

Op Ezra Levant heb ik al eens eerder opmerkzaam gemaakt. Hier legt hij uit dat Hamas en de nazi’s precies, maar dan ook precies hetzelfde zijn en dat de echte bazen van Hamas de Ayatollha’s van Iran zijn die een atoombom aan het bouwen zijn om Israël te vernietigen. Hij stelt nog maar eens vast dat in het charter van Hamas vele malen staat dat Israël vernietigd moet worden en hij laat een recente preek van een Hamas-imam zien van Hitleriaanse proporties: net zo hysterisch vol Jodenhaat en de belofte de Joden allemaal uit te roeien. Wat ook in de straten van het Westen door linkse activisten hand in hand met moslims wordt gezongen – “From te River to the sea/Palestine will be free” – is code voor: we zullen Israël vernietigen en alle Joden vermoorden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Hamas, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ezra Levant over Israël, Hamas, Gaza en de nieuwe Holocaust-in-de-maak

 1. Jan zegt:

  Typisch links, frauderen als men niet kan winnen: SPD verliest meerderheid in gemeenteraad van Keulen na hertelling stemmen:
  Rot-Grün verliert Rathausmehrheit in Köln
  Mit einem Plus von einer einzigen Stimme hatte sich Rot-Grün 2014 die Mehrheit im Kölner Rathaus gesichert. Nun gab es eine Neuauszählung – und plötzlich hat die CDU einen Bezirk dazugewonnen.
  Spektakuläres Ergebnis in Köln: In der Millionenstadt haben am Dienstag SPD und Grüne nach der Neuauszählung eines Briefwahlbezirks ihre hauchdünne Ein-Stimmen-Mehrheit im Rat verloren.

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article141159056/Rot-Gruen-verliert-Rathausmehrheit-in-Koeln.html

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik heb geen angst dat de joden zullen verliezen, niet vergeten ze zijn in Kanaan thuis.Israel ligt in Kanaan. Wat delinksen betrfet ik probeer ze hier in Holland zamen met hun vrienden de moslims weg te jagen.Hoe?”dat weet ik nog niet,Dat hangt van de Goeie herder af, Hij is de Baas.

  Like

 3. Bij toeval stuitte ik op een toepasselijke passage uit een oud stuk van mezelf (november 2012) onder de titel: “Israël onder dubbelchantage van Hamas en Media”: http://bit.ly/1PVMDrC :

  “Als ze [de Palmaffia’s] vandaag met terreur ophouden is het vandaag vrede en kan men eindelijk aan gewoon leven beginnen. Maar dat is voor een Palmaffia als Hamas onmogelijk: een maffia leeft bij roof, geweld, afpersing en corruptie. Bovendien is dit een maffia met een “religie”, namelijk de islam, een “geloof” dat het recht van de sterkste mannen verbindt met seksuele gratificatie. Deze ideologie haalt het aller slechtste in de foutste mannen naar boven met de sterkste van motivaties: seks. Deze ideologie kan alleen vernietigd worden, niet hervormd.”

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Dat ook de westerse wereld zwijgt in het aangezicht van de beoogde plannen om de Joden definitief te vernietigen ( denk eens aan de nazi term ”END-Lösung”!!!) heeft een zeer aantoonbare oorzaak:OVERAL waar men in de westerse politiek ruimte biedt aan islamitisch denken en uiteindelijk dat denken daardoor OVERNEEMT (En ”links” doet dat voor HONDERD PROCENT!) is men een medestander geworden van de islam en werkt men aan de doelstellingen van die ideologie mee en zal men zwijgen, wanneer vanuit de wereld van het islamitische denken het vuur van de Jodenhaat steeds hoger wordt opgestookt.

  Officieel zal geen enkele linkse sympathisant ooit openlijk toegeven dat Israël moet worden opgeheven en dat er voor de Joden elders een plaats in de wereld moet worden ingeruimd (vermoedelijk zes voet onder de grond?), maar de druk op Israël en het schijnheilige getreiter van dat land via het systeem van ”boycot en divestment” hebben precies dat doel:ontmanteling van de staat Israël, gevolgd door verdrijving en afslachting van de Joden.

  Wat ALLE Israël- en Jodenhaters gemeen hebben is hun verbondenheid met de denkwereld van de islam.

  Wie dit beseft kan nooit en te nimmer berusten in dit proces van herinvoering van de holocaust.Wij moeten het verbond tussen politiek correct en islam BLIJVEN benoemen en onder vuur nemen.

  De strijd tegen dit catastrofale duo mag pas eindigen wanneer er weer gedacht en gehandeld wordt in dit land vanuit de basis die ons land gezond, sterk, vrij en rechtvaardig maakte: het Joods-christelijke, humanistische denken.

  Inderdaad, Geert Wilders, dring de islamisering drastisch terug en het gezonde, afgewogen denken dat ons land kenmerkte zal weer de overhand krijgen.

  De wereld waarin wij leven moet namelijk NOOIT toebehoren aan potentiële moordenaars..

  Like

  • exmarineman zegt:

   een heel mooi stuk…..en hoe waar ook. Ik ben het met u eens. Helaas is de hele westerse wereld stekeblind voor dit en aangezien de linkschen in zo goed als ALLE westerse landen (incl. VSA) aan de macht zijn zullen we ook eerst deze allemaal moeten vervangen voordat er ook maar iets gaat veranderen. En over 1 jaar is het al te laat……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s