Hebben de eerste “terreurvluchtelingen” Rome bereikt?

Screenshot_51

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Op de achtergrond het Colosseum, de Dom van Milaan, het Expo-terrein en andere bezienswaardigheden – ervoor een briefje met het IS-logo en strijdkreten. Dat zijn de nieuwste foto´s die IS op Twitter publiceerde. Ze moeten bewijzen dat de strijders al door de straten van Italië wandelen en op hun inzet wachten.

Deze alarmerende beelden zouden de waarschuwingen van de Libische geheime dienst kunnen bevestigen, die onlangs voorspelde dat IS doelgericht strijders met vluchtelingenboten meestuurt naar Europa.

IS heeft de afgelopen maanden enorm veel straten en steden in Libië veroverd, o.a. ook de geboortestad van Ghadaffi, Sirte.

Ook de bloedige executievideo´s van christenen op het strand langs de Middellandse Zee wijzen duidelijk in de richting van Europa.

De vrees dat IS de vluchtelingengolven gebruikt om onopgemerkt eigen strijders Europa binnen te sluizen, is niet nieuw. Nu lijkt het er echter op dat ze waarheid is geworden.

Op de met de hand geschreven briefjes – met stations en bezienswaardigheden op de achtergrond – is het duidelijke bericht te lezen: “De Islamitische Staat in Rome. We zijn in jullie straten.” Op een andere verkondigen ze: “We zoeken doelwitten en observeren ze. We wachten op het uur nul.”

Ook de politieauto´s, die op veel foto´s op de achtergrond te zien zijn, tonen de driestheid van de strijders en hoe zeker ze zich van hun zaak voelen.

Officieel is tot nu toe de echtheid van de beelden op Twitter nog niet bevestigd.

Rome, als belangrijkste stad van het christendom, komt niet voor het eerst in het vizier van de radicale islamieten terecht. Ze geldt al lange tijd als het belangrijkste symbolische doelwit voor IS. In propagandavideo´s en op de voorpagina van hun tijdschrift wappert steeds opnieuw de zwarte vlag van IS bovenop de Sint Pietersdom.

Al geruime tijd waarschuwen Libische veiligheidskringen de Europeanen voor de mogelijkheid dat IS zijn mannen onherkenbaar onder de vluchtelingen mengt. De minister van Informatie, Al Gawari, verklaarde tegenover het Italiaanse persbureau ANSA: “De komende weken zullen er met de boten niet alleen vluchtelingen aankomen, maar ook IS-strijders.”

Hij roept op tot een einde van het wapenembargo, zodat Libische troepen in staat zijn tegen IS op te treden en voor veiligheid en vrede in het land te zorgen. Maar tot nu toe bestaan er van de kant van de EU geen plannen in die richting.

Ook de regeringsadviseur Abdul Basit Haroun waarschuwt in een radio-interview met de BBC: “De IS werkt samen met de eigenaren van de boten. Ze gebruiken hun boten om hun strijders Europa binnen te sluizen. Ze komen op de boten, blijven onder elkaar, zijn absoluut overtuigd van zichzelf en kennen geen angst. De Europese politie kan niet zien wie een vluchteling is en wie een IS-strijder.”

De EU-grensautoriteiten zijn gealarmeerd, dat met de toenemende aantallen vluchtelingen ook de waarschijnlijkheid toeneemt dat de IS-strijders Europa binnen sijpelen. Frontex waarschuwde in een bericht: “Na hun redding zetten de strijders hun reis door de EU-lidstaten volledig onontdekt voort. Dat kan een enorm veiligheidsprobleem worden.”

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Hannah Roberts

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hebben de eerste “terreurvluchtelingen” Rome bereikt?

 1. Cathja zegt:

  “Maar tot nu toe bestaan er van de kant van de EU geen plannen in die richting”.

  Inmiddels al zó vaak gewaarschuwd, en toch horende doof! Schoften zijn het, al diegenen die het erop aan laten komen dat Europa overspoeld wordt met IS-strijders, die zich gereed maken om onze bevolkingen af te slachten!

  Al diegenen die dit toelaten moeten voor een tribunaal verschijnen. Zij behoren hun verdiende straf niet te ontgaan!!

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Al diegenen die dit toelaten moeten voor een tribunaal verschijnen. Zij behoren hun verdiende straf niet te ontgaan!!

   Die lui verdienen de doodstraf. Het zijn je reinste landverraders. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat onze regeringsleiders dit allemaal toelaten. Straks is er geen enkele toekomst meer. Ja, een islamitisch kalifaat. Wat een ellendelingen zijn het toch.

   Like

  • exmarinemanx zegt:

   Die moeten op een schavot op de markt of een ander plein worden neergezet zoals men dat vroeger ook deed……

   Like

  • Hendrik Morren zegt:

   De €U is opgericht door aan het tribunaal ontsnapte nazi’s, en heult nu met de islam nazi’s; soort zoekt soort….

   Like

 2. caesar1 zegt:

  als de eerste aanslagen hier plaats gaan vinden, zal dat op een gegeven moment ook wel gaan gebeuren Cathja…

  Like

 3. caesar1 zegt:

  het zou dom zijn aan te nemen, dat ze hier nog niet zijn….

  Like

 4. Marc zegt:

  Laten we ons geen illusies maken. Als het erop aan komt, zijn wij degenen die niet alleen moeten lijden, maar ook de strijd leveren.

  Like

 5. Jaan zegt:

  Wat een onzin dat er een paar ISIS klanten Rome bereikt hebben. Honderdduizenden ISIS klanten en sympathisanten komen er aan en zijn er al, de boten zitten er vol mee. Die nu geen ISIS strijder is wordt het vanzelf of in ieder geval een supporter. We leveren nu honderden al ISIS strijders aan Syrië, dus wat een onzin dat ze nog moeten komen?

  Like

 6. Pingback: Eerste IS-terroristen al in Europa binnengedrongen via asielboten? | eunmask

 7. Boorzalf zegt:

  Ze lopen hier ook allang rond, de verkenners. Want denk er om dat er veel slapende die in eens wakker worden. Als het hier fout gaat. Vanavond weer wat meegemaakt met een paar rifapen. Man man wat een tyfus volk. En wat op valt dat er steeds meer rifvrouwtjes in een burka lopen.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  En toch gaat men door met redden van ‘vluchtelingen’ in plaats van de invasieboten te kelderen. Habbezakkers! En zo is de oorlog al verloren eer nog maar een schot gelost is.

  Like

 9. exmarinemanx zegt:

  Ja en in Nederland, Brussel en Den Haag slaapt men rustig verder. Ook in onze eigen 2e slaapkamer slaapt men rustig verder. Sterker nog bij Groen Links houdt men vol dat er helemaal geen keiharde bewijzen zijn dat er IS-strijders met die bootjes Europa binnenkomen. Nou kijk maar wat er allemaal in Italië gebeurt zoals met die katholieke processie en nu in/over Rome. Al die moslims die demonstratief voor de Dom in Milaan met honderden bidden……

  Like

  • Ekster zegt:

   Misschien moeten er eerst koppen rollen -letterlijk- voordat GL wakker wordt. Laten het dan maar koppen zijn van degenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

   Like

 10. Pingback: Eerste IS-terroristen al in Europa binnengedrongen via asielboten? |

 11. ildiko zegt:

  Nou de Vaticaan zal als eerste capituleren en dan gelijk de rest. Onze dappere Charlies zijn bestaan alleen in de sprookjes .

  Like

 12. ildiko zegt:

  correctie onze dappere Charlies bestaan alleen in de sprookjes.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 14. Ekster zegt:

  Hoe heeft het toch in hemelsnaam zo ver kunnen komen? Eenieder met een beetje gezond verstand had dit al maanden geleden aan kunnen zien komen. Maar kennelijk worden we door debielen geregeerd, en is de meerderheid van het stemvee nog steeds niet wakker geworden. De EU lijkt nu maatregelen te willen nemen maar voordat die worden ingevoerd is het al te laat want ISIS is al lang in Europa. We gaan een heel nare tijd tegemoet, zoveel is zeker. De politici die dit op hun geweten hebben dienen keihard te worden gestraft.

  Like

 15. Berthe zegt:

  Gerard Bouman, korpschef van onze NATIONALE (natie=volk…)politie werkt er keihard aan om meer allochtonen bij de politie in dienst te nemen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23852489/__Bouman__Meer_allochtone_agenten__.html

  ISIS heeft hier in Nederland echt niets te vrezen……nauwelijk een leger en de politie zal hen van harte verwelkomen en beschermen.

  Like

 16. oud-marinier zegt:

  Die IS aanhangers waren al LANG voordat men bekend maakte dat men ze op “vluchtelingenbootjes” zou plaatsen , in EU. Hoe verklaar je anders de “RADICALISATIE en haatimams” die in geheel Europa hun werk doen ? Dus die inlichtingen diensten , doen maar half werk . En nog slecht ook …. En een beetje inlichtingendienst , had dit al kunnen voorzien ….MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANDEN geleden . En nog houdt die trut van GL vol…: ” Geen bewijs , dat er IS mensen in Europa zijn.” je zal maar met zo iemand politiek moeten bedrijven en aan het verstand proberen te brengen hoe dom het schaap is. Ach wat zit ik me hier ook weer op te winden. Tussen NU en maximaak 1 jaar is de EU in een burgeroorlog verwikkeld….Als men me nodig heeft …..ziet men me wel verschijnen ….!!!

  Like

 17. Roni Stoker zegt:

  Een misplaatste vraag. Stel beter de vraag of de TERREURVLUCHTELINGEN AL NEDERLAND HEBBEN BEREIKT. De criminele vluchtelingen …de arme stakkers uit Syrië en andere Dreklanden ZIJN HIER AL ALOM AANWEZIG. Zij wachten niet op een vaste verblijfsvergunning (die ze toch krijgen) en ook niet op nette gastvrijheid van de lokale bewoners. Vanaf het moment dat de aardige tyfus van de COA ze een huis bezorgt zijn ze in business …ER VALT HIER ZO VEEL IN DE CRIMINALITEIT TE VERDIENEN? Laat de domme Nederlanders naar de bliksem lopen…Van deze kudde domme schapen hoeft niemand bang te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s