Het moederland van de islam zoekt nieuwe sharia-beulen voor het onthoofden en handen afhakken

Screenshot_16

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Het “ministerie van Sociale Zaken” van Saoedi-Arabië is op zoek naar medewerkers. Zij moeten de islamitische wetgeving, de sharia, koran-conform uitvoeren. Dus hoofden, handen en voeten afhakken, zoals Allah dit vereist. Een arbeidsplaats met toekomst, want in Saoedi-Arabië werden dit jaar al 85 mensen islamcorrect om zeep geholpen. Maar dat heeft vast en zeker helemaal niets met de “vreedzame” islam te maken, dat moet wel het kwade “islamisme” zijn. Een blik naar Saoedi-Arabië volstaat om de gigantische leugencampagne te ontmaskeren, waarmee bij ons politici en linkse media het volk dagelijks proberen te hersenspoelen.

Der Spiegel” bericht:

In Saoedi-Arabië dreigt o.a. voor moord, drugshandel en wapensmokkel de doodstraf, die normaal gesproken wordt voltrokken als onthoofdingen op openbare plaatsen.

Het laatst liet het Saoedische koningshuis een man onthoofden wegens een drugsdelict. Volgens een telling van de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch werden er vanaf het begin van dit jaar 85 mensen in Saoedi-Arabië terechtgesteld – de meeste van hen wegens drugsdelicten. Het hele jaar 2014 werden 88 personen in het koninkrijk onthoofd. Alleen in China en Iran werden meer mensen geëxecuteerd.

In Saoedi-Arabië bestaat geen gecodificeerd strafrecht. De aangeklaagden zijn daarom hulpeloos overgeleverd aan de willekeur van de streng conservatieve sharia-rechters.

Focus” meldt dat men voor deze bloederig baan nauwelijks kwalificaties nodig heeft:

Voor het werk zou geen speciale kwalificatie of ervaring nodig zijn, stond er in een dinsdag gepubliceerde sollicitatieadvertentie. Volgens de advertentie is het de taak van de beulen om ter dood veroordeelde mensen te onthoofden. Bovendien moeten ze bij veroordeelde dieven ledematen amputeren. Een als PDF verkrijgbaar formulier omschrijft de rol van de beul als “religieuze functionarissen”, bericht de “Daily Mail”. Ze zouden echter het laagste overheidssalaris krijgen.

In Saoedi-Arabië, waar het sharia-recht wordt toegepast, is het aantal executies de afgelopen maanden sterk gestegen. In het koninkrijk staat op verkrachting, moord, geloofsafval, gewapende roof en drugshandel de doodstraf. Volgens de “Daily Mail” beoordelen deskundigen het harde optreden van de regering als reactie op de opmars van de IS-milities.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) gebruikt als kop: “Onthoofden voor de koning”:

Afgelopen zondag nog werd er een man geëxecuteerd en er is geen einde in zicht van de onthoofdingsgolf; overwegend moordenaars en drugsdealers, maar ook kleine criminelen worden door de straf getroffen. De meeste slachtoffers zijn Saoedi´s, velen komen echter uit Pakistan, Jemen, Syrië, Jordanië, India, Indonesië, Birma, Tsjaad, Eritrea, de Filipijnen en Soedan.

Politieke waarnemers verklaren de snelle stijging van de executies met de benoeming van nieuwe rechters. Anderen schrijven het toe aan de bedreiging van het wahabitische rijk door radicale soennitische islamieten. Ook de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) motiveert haar executieregime met de koran.

Daar, in het bolwerk van de meest gestoorde terreur op onze planeet, wordt de sharia net zo uitgevoerd als in het land, waarin deze “wereldreligie” ontstond. “Der Spiegel” heeft in een tabel heel aanschouwelijk gedocumenteerd hoe Saoedi-Arabië zich onderscheidt van de “Islamitische Staat”: bijna niet. Geen wonder, want daar ontstond de islam per slot van rekening, van daaruit werd hij d.m.v. oorlogen verbreid, daar staan de “heilige” relikwieën, daar naartoe moet iedere moslim een pelgrimstocht maken, daar bevindt zich de ideologische centrale en van daaruit vloeien de biljoenen over de hele wereld om overal de islam te vestigen en uiteindelijk aan de macht te brengen.

En bij ons zitten gewetenloze volksverraders in de schakelcentrales van de politiek, de media, de kerken, de vakbonden en sociale verenigingen om de uitbreiding van deze mens-verachtende ideologie ook nog te ondersteunen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Allah, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mensenrechten, Midden-Oosten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, oliebelangen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Sharia, soennieten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het moederland van de islam zoekt nieuwe sharia-beulen voor het onthoofden en handen afhakken

 1. luckybee zegt:

  Wat gebeurt als de Kaaba en Mekka niet meer bestaat , welke richting gaan moslims bidden?In het rond of zo iets?

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Kunnen ze in ieder geval andere de schuld geven.

  Like

 3. Op mijn werk heb ik ook zo’n iemand. Als mijn chef weer commentaar heeft op het feit dat ik een cartoon van ‘profeet’ Mohammed en AÏsha (de zesjarige echtgenote van Mohammed) geschilderd heb en een foto van het kunstwerk op mijn openbare Facebook heb gezet en ie dreigt mij dat ik niet meer mag werken bij hem maar bij andere collega’s moet gaan werken ga ik naar onze baas, daarna ga ik aangifte doen bij de politie wegens discriminatie wegens geloof en benadeling in mijn arbeidsproces en verbod op artistieke vrijheid door religieus fanatisme, daarna ga ik een brief schrijven naar de bond (CNV), de directeur van het bedrijf en de Nederlandse media!!! Van een andere collega, G.v.N., een moslimvriend, heb ik een harde klap op mijn wang gehad omdat ik met mijn schilderijen moslims beledig. En weer een andere collega, moslim, zat me steeds uit te schelden voor vieze, smerige en vuile kanker-Jood. Ik zoek het gewoon hogerop!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Jack Terrible zegt: En weer een andere collega, moslim, zat me steeds uit te schelden voor vieze, smerige en vuile kanker-Jood. Ik zoek het gewoon hogerop!!!

   Dat moet u allemaal niet doen, Jack Terrible. Wij zijn te ver verheven boven dat volk.

   Gij waart zo goed op weg. Wie heeft u verhindert de waarheid te blijven volgen?
   Want denk eraan: ‘Een weinig zuurdeeg maakt het hele deeg zuur’.
   Galaten 5: 7-8

   Like

 4. Cathja zegt:

  En……, waar blijft de Verenigde Naties nu met een messcherpe veroordeling? Of durven ze alleen Israël maar aan te vallen, omdat ze weten dat dit beschaafde land tóch niet op een gewelddadige manier zal reageren?
  We kunnen gerust concluderen dat de VN een wassen neus is. Een totaal overbodige en niets zeggende organisatie, die ook nog eens partijdig is.
  Onbetrouwbaar tot op het bot!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De gewetenloze volksverraders vergeten dat als de islam de overhand krijgt ook zij aan de beurt komen om hun kop te verliezen !!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Ik ben fel tegen vrijwilligerswerk, maar kom nu toch in de verleiding. Na zoveel jaren ellende van de multikul zou ik bijna gaan solliciteren. Bijna.

  Like

 7. Comsol zegt:

  Het moederland van de islam zoekt nieuwe sharia-beulen voor het onthoofden en handen afhakken,
  Ofwel nieuwe brandstof voor de HEL!

  Like

 8. Jan zegt:

  SA (what’s in a name) doet een gooi naar het voorzitterschap van de organisatie van mensenrechten in de VN. (ik weet zeker dat zij die krijgen):

  Saudi Arabia is making a bid to head the United Nations’ Human Rights Council (HRC) just days after it posted a slew of new job openings for executioners who would help carry out beheadings amid a massive uptick in state-sanctioned killings in the country.

  Saudi Arabia, which has come under increasing criticism from human rights groups for an uptick in the number of executions in the country, has been a member of the U.N.’s top human rights body since 2014, along with Russia, China, and Cuba.

  It is now making a bid to assume lead control over the HRC after 2016, when the presidency rotates to a new nation.
  ..
  http://freebeacon.com/issues/saudi-arabia-seeks-top-spot-on-u-n-human-rights-council/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s