Is genoeg genoeg?

Screenshot_33

(Door: M.A.L. Sion)

Hoelang nog moeten we nog vreselijke berichten onder ogen krijgen voordat we gaan beseffen dat er iets moet gebeuren. Ook bij ons in het zogenaamd veilige Nederlandje waar wij wonen. Het percentage moslims in onze samenleving wordt met de dag groter. Oké. Een flink aantal daarvan is min of meer aangepast, maar we lezen en horen toch bijna dagelijks van geradicaliseerde moslims. Zowel mannen als vrouwen en zowel piepjong als al wat ouder.

Moeten we wachten tot er een ex-Syriëganger, met een jihadistische opdracht teruggekomen, een bloedige aanslag pleegt? De AIVD moet deze oorlogsveteranen in de gaten houden. Er is uitgerekend dat voor een constante bewaking per persoon wel 10 AIVD-ers nodig zijn. Er is ook gemeld dat er inmiddels enkele tientallen terug zijn. Bij een voorzichtige aanname dat het er twintig zijn, hebben we een peloton van 200 man nodig voor de bewaking van deze radicalen. Hoogstwaarschijnlijk zijn het er meer en er komen er vrijwel zeker nog meer terug.

Moslims hebben vanuit hun instructieboek, de koran, de opdracht om ons, anders- en ongelovigen, te doden. Iedereen kan dat nagaan door de koran zelf eens te bestuderen. In het Midden-Oosten en in Afrika wordt deze opdracht op grote schaal uitgevoerd.

Zowel de koran als de vele berichten over de massamoorden zijn openbare bronnen. Beschikbaar voor iedereen die belang heeft bij een veilige samenleving. Dat geldt speciaal voor mensen die de eed afgelegd hebben om voor die beveiliging te zorgen. Dat zijn de leden van de regering en de Tweede Kamer, die als wetgevers en controleurs verantwoordelijk zijn voor de maatregelen die nodig zijn om ONS te beschermen.

Als u ook belang hebt bij de veiligheid van uzelf en uw dierbaren, uw gezin en uw naasten, blijft dan niet achterover leunen, maar voeg u bij een groepering die zich in wil zetten om ons VADERLAND weer veilig te maken en te houden. Zouden we dat burgerplicht kunnen noemen?

malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Is genoeg genoeg?

 1. BertG. zegt:

  De teruggekeerde polderjihadist Mohammed A. heeft met een aantal kameraden gesproken over het plegen van een aanslag op PVV-voorman Geert Wilders. Ook wilden zij miljonair Wim Zegwaard overvallen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/syrieganger_beraamde_aanslag_o.html

  Like

  • Republikein zegt:

   Juist! Net dit gelezen en nu jouw reactie, grappig!

   C:Wie is erover gevallen? Geen tekkel. Maar gisteren toeterde de hele msm-meute wel, dat jihadist Mo A. drie guns had aangeschaft. Op verzoek van een undercovertroela van Ronnie Platwurm’s AIVD! Naar eigen zeggen om een aanslag te plegen op onze internationale voorvechter van het vrije woord. En op puinruimer Willem Zegwaard. Als je zoiets leest gaat er meteen een déjà-vu-lampie tussen je kwabben branden. Want als je in de USSA ergens in je habitat rondtoetert dat je bijvoorbeeld graag bij Barack O. het lampje zou willen uitblazen kom je binnen no time op het basketbalveldje ofin je stam-Cheers ineens een aardige meneer of mevrouw tegen die je voornemen hartstikke leuk vindt en je de weg wijst bij de aankoop van een gun. Later, tijdens het proces waarbij je de kans loopt tot twee keer vijftig jaar brommen te worden veroordeeld of achteraan te moeten aansluiten in de deathrow blijkt de leverancier van de gun een FBI-smurf te wezen. Zulke geintjes komen daar regelmatig voor en lijken sterk op gevalletjes uitlokking. En zijn dat eigenlijk ook. Maar geen chowchow valt erover, laat staan een tekkel. Ook hier achter de duinen niet. Komt nog bij dat niemand in een vrille raakt bij het bericht dat Mo wel drie guns had willen legen op Geert W. te V. Hij zal de enige niet zijn. Maar waar komt in deze context Willem Zegwaard vandaan? Is Mo die voormalige bewonderaar van Florrie Rost van Tonningen en ex-Fortuynfinancier een paar keer tegengekomen in Delft en vond ie hem niet gezellig (1)? Houdt ie niet van Zegwaard’s kleine raspaardjes? Wordt zijn vuilnisbak niet netjes geleegd? Of is de naam van Willem hem door voornoemde undercovertroela van Ronnie Platwurm ingefluisterd? Kortom: wat is het geheim dat Mo A. met zich meedraagt? Iemand?

   Like

 2. Luc zegt:

  in het kort geantwoord,
  Ja, we gaan wachten tot er een ex-Syriëganger, met een jihadistische opdracht teruggekomen, een bloedige aanslag pleegt.
  zelfs wat langer, want ja, het zullen nog lang een paar extreme gevallen zijn tussen al die hulpeloze schaapjes.
  na de 2e wereldoorlog riepen we allemaal in koor, “Dit nooit meer”
  en nu gebeurt het gewoon weer.

  Like

 3. Frerik zegt:

  Ja en dan te bedenken welk een afschuw iedereen had over de verzamelde beelden die in Fitna waren verwerkt. toen waren dat beelden althans zo lijkt het van in verre landen, en iedereen de islam maar verdedigen en Geert Wilders wegzetten als een idioot als iemand die ver naast de werkelijkheid leeft. maar wat is dat alles van Fitna nu dichtbij en kun je op alle ellendige moorden het stempel van de islam zetten en binnenkort ook catastrofaal in nederland, maar dat hebben we parallel te danken aan onze linkse bestuurders die juist geen greintje werkelijkheidsbesef in hun hoofden hebben. Hadden ze maar naar Geert geluisterd maar ja in de bijbel staat ook zoiets van” een profeet wordt in eigen stad of land niet geeerd”

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wát er ook gebeurt, de overheid zal steeds herhalen dat dit niets met de islam te maken heeft. Het zijn extremisten die de islam ‘misbruiken’, en deze ‘religie van vrede’ zodoende een slechte naam bezorgen, zo luidt hun commentaar.
  Je zou van mensen die vinden dat ze op een fatsoenlijke manier in het leven staan mogen verwachten dat ze zich niet verlagen om de bevolking dit soort doorzichtige leugens op de mouw te spelden. We krijgen wel voorbeelden te horen over die goede en hardwerkende moslims, die het geweld écht afkeuren, (die kennen we inmiddels allemaal wel) maar bijna geen enkele politicus spreekt hardop zijn of haar afkeuring uit over jonge moslims die zich ernstig misdragen, en daarmee onze samenleving ontwrichten. Welke politicus behalve Wilders durft het over de zogenoemde Shariawijken te hebben?
  Wie durft hardop te zeggen dat moslim-ouders primair schuldig zijn aan de verloedering van onze samenleving, door het gedrag van hun onaangepaste kinderen? Bijna niemand durft zich aan dit onderwerp te branden!

  Wat moeten we met zo’n ‘regering’?

  Like

  • ron zegt:

   Ja die shariawijk in Den haag , die niet zou bestaan.

   Like

  • Anneke zegt:

   Nou…..gewoon weg ermee, genoeg is genoeg, en als onze volksvertegenwoordigers alleen maar de moslim gemeenschap wil verdedigen en boven het eigen volk stelt, moeten zij gewoon verdwijnen…….Maar er is maar een koran, dus ik weet niet welke onze hardwerkende moslim leest, maar volgens mij precies dezelfde als die van de IS.

   Als die al hardwerkende moslims het niet eens zijn met de gewelddadigheden van de IS, en niet daarmee geïdentificeerd willen worden, dan doen moslims hun lange jurken uit en de moslima’s maar als eerste hun hoofddoek af en laten zij op deze manier zien dat zij solidair zijn aan de inwoners van ons landje…..Wedden dat dit niet gebeurd…….

   Like

 5. LafSchaap zegt:

  Gelukkig hebben de meeste moslims er geen zin in de kafirs om hen heen de strot af te snijden; liever zien zij hun geloof als een geloof van vrede. Helaas klopt dat niet, als je het boek erop naleest. IS leeft naar de letter van de koran, en ronselt niet alleen mensen om naar het kalifaat te gaan, maar stuurt ze ook weer terug, met een opdracht. En onze overheid overlegt zo heel lang over het tegenhouden van IS, dat tegen de tijd dat ze het begin van een aanpak hebben gecreeerd het allang te laat is, dan heeft IS, verspreid over het land, al zijn cellen rondlopen. En dan zijn de westerse moslims aan de beurt: ze zullen als afvalligen worden beschouwd, simpelweg omdat ze een Westers TV programma zitten te kijken of hun dochter naar school laten gaan. Afvallig is nog erger dan Christen en bijgevolg leggen ze als eersten het loodje. Tenzij ze natuurlijk zich alsnog onderwerpen aan de visie van IS. En daad bij het woord voegen.
  De ham-vraag luidt dus: wat gaan de Neder-moslims doen, als het puntje bij paaltje komt? Want dat het puntje bij paaltje gaat komen, dat is wel duidelijk

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  “Wát er ook gebeurt, de overheid zal steeds herhalen dat dit niets met de islam te maken heeft. Het zijn extremisten die de islam ‘misbruiken’, en deze ‘religie van vrede’ zodoende een slechte naam bezorgen, zo luidt hun commentaar.” Ja net zoals het wanbeheer en de wandaden van onze fijne elite niets met linksisme en/of policorisme te maken hebben, het zijn slechts extremisten die het linksisme ‘misbruiken’ en de ideologie van vreugde voor allen en morele verhevenheid een slechte naam bezorgen.

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Een peloton is een eenheid van ongeveer 40 man. Een compagnie is een eenheid van ongeveer 200 man. Ik denk dat we vele extra’s compagnies nodig zullen hebben.

  Like

 8. Pingback: Is genoeg genoeg? |

 9. Dicksy zegt:

  Hier bij jullie Zuiderburen is het jammer genoeg ook al niet anders gesteld. Correct denkende politiekers die de kop in het zand blijven steken als een struisvogel en denken dat met dialoog het probleem wel zal verdwijnen. Waarom men ze nog terug binnenlaat is een compleet raadsel.
  Op de lege doos EU moet men al helemaal niet rekenen, die leven in een ivoren toren en trekken zich van de buitenwereld niks aan.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Het is al veel te laat; het leger heeft niets meer te vertellen omdat onze politici al jarenlang hun hoofd in het zand steken, richting mekka! Men wacht gewoon de rituele slachting af.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het leger ???? Dat zijn toch die mensen zonder tanks,munitie en anderhalve F16 ??? Gingen we in 40-45 ook zo niet de boot in ???
   Let op !! Als de koning, z’n gezin en de regering vertrekken, dan is de ellende dicht bij.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Er bestaan geen geradicaliseerde moslims, het zijn allemaal ‘gewoon’ moslims, alleen de ene groep houd zich nog in. Berg je maar als ze van de moskeebarbaar groen licht krijgen.
  Hel, moord, doodslag en verkrachtingen zullen ons deel zijn !!

  Like

 12. 4sjun zegt:

  En evenals in Srpska en Noord-Kosovo wordt ook hier gewoon teruggeslagen. Overvraag de bestaande solidariteit dus niet langer met aanhoudende religieus gepresenteerde dramdwang die slechts kan blijven bestaan door zo min mogelijk informatie te delen over gedrag en directieven van de profeet der moslims.

  Europa kan dus beginnen met het bij voortduring appeleren aan die informatie en het soort van samenleving dat er over zo’n vijftien jaar zou kunnen ontstaan nu alvast onderwerp van een breed maatschappelijk bewustwordingsproces te maken opdat er tijdig een pas op de plaats kan worden gemaakt. Gebeurt dat niet of onvoldoende dan zal ook in de rest van Europa burgeroorlog ontstaan. Een blik op de recente historie van de Balkan leert wat daar bij zal komen kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s