Italië: moslims bedreigen en beschimpen een katholieke processie

Screenshot_23

(Door:Raymond Ibrahim– Vertaling: “Wachteres”)

Op zondag 10 mei, na de mis in de kerk, heeft een groep jonge islamitische immigranten een katholieke processie ter ere van de Maagd Maria verstoord. Ze slingerden verbale beledigingen, geschreeuw en bedreigingen naar de groep, toen die aan de voorkant van het Islamitische Culturele Centrum in Conselice, een klein stadje in lager Romagna, passeerde. Ongeveer 100 katholieke christenen, waaronder een aantal kleine kinderen, werden voorbereid op hun eerste heilige communie, toen moslims uit het Islamitisch Centrum luidkeels verbale beledigingen en bedreigingen naar de passerende stoet uitten.

Een ooggetuige verklaarde: “Tijdens de langzame processie met de heilige afbeelding begonnen sommige kinderen op de begane grond van het gebouw van het hoofdkwartier van het Attadamun Islamitisch Cultureel Centrum een soort refrein te schreeuwen, zoals: ´Verdwijn hier´  en ´Ga hier weg´.”

De katholieke deelnemers, vooral de kinderen, waren naar verluidt verbijsterd en verward; ze stopten de optocht, voordat zij zich hergroepeerden en zich langs het Centrum haastten.

Islamitische aanvallen op christenen en christelijke symbolen komen in Italië steeds vaker voor. Eerder dit jaar werd een crucifix gewelddadig vernield, “vlakbij een moskee, waar veel moslims aanwezig waren” en een beeld van de Maagd Maria werd vernield en er werd op geürineerd door een groep Noord-Afrikanen in Italië.

Screenshot_22

Moslims benadrukken hun aanwezigheid en verstoren de openbare orde op het Domplein van Milaan.

Bron:
https://themuslimissue.wordpress.com
Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Italië: moslims bedreigen en beschimpen een katholieke processie

 1. Charles Martel zegt:

  Er is maar één woord dat hier past: varkens!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Moeten ze eens andersom doen dan is het ineens discriminatie. Ik had gelijk geroepen God vergeef het hen ze weten gewoon niet wat ze moeten doen om hun dankbaarheid te tonen

  Like

 3. Anneke zegt:

  Dit was te verwachten, verbaas mij nergens meer over……heerlijk toch die “vluchtelingen”…..geniet er iedere dag van….. enne…het ergste moet nog komen……

  Like

 4. mijn-idee zegt:

  Comment ?
  No comment.

  Met stomheid geslagen…..

  Like

 5. Hans zegt:

  Dat moeten ze maar goed blijven doen,
  Ik heb nogal wat Italiaanse vrienden.
  Die hebben niet zo’n geduld als Nederlanders,
  Die vormen brigades en dan beginnen er steeds meer van die parasieten te verdwijnen.
  Mind my words.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik hoop dat Uw vrienden tevens aanhangers zijn van Lega Nord?
   Dat is dé partij, waarvan Italië het op dit moment moet hebben!

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  Wat is het toch een grafvolk! En Europa maar wauwelen over hoe ze het aan gaan pakken of beter gezegd niet… Hoe lang denken onze bestuurders dat dit nog goed gaat?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wordt het is geen tijd dat Europa bevrijd word van de islamieten !!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik voel enorme boosheid opkomen bij het lezen van dit bericht! Waarom is er niet ingegrepen toen de processie werd verstoord? Het is toch wel duidelijk zeker dat die smerige moslims met de dag brutaler worden en totaal schijt hebben aan ons, de Europeanen? Respect kennen ze niet, fatsoen al helemaal niet, maar oh wee als je hen aanpakt en hun vrijheden inperkt, dan staan ze meteen klaar met de woorden “discriminatie” en “racisme”.
  De Italiaanse politie moet zonder pardon de raddraaiers en verstoorders oppakken en vastzetten, in afwachting van uitzetting. Zo lang er niets gebeurt, zullen de aanvallen op christenen, kerken en kerkdiensten gaan toenemen, omdat ze weten dat hen niets in de weg gelegd wordt. Dit wangedrag mag gewoon niet getolereerd worden!
  Tuig, dat is het!
  En die hele moslimgemeenschap is geen haar beter. Ook de ouders zijn tuig, want ze hebben er geen moeite mee dat hun kinderen de hele boel verzieken. Ook de ouders uitzetten, zonder geld en geen beloften.
  Ik zou wel raad weten met dit geteisem!

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  Wordt hoog tijd , om die gasten eens met gelijke munt terug te betalen. Volgende maand begint de rammeledan . Laten we die eens lekker verstoren , wanneer ze eten , overdag vlak voor hun neus lekkere dingen , bijv. varkensvlees , eten , indien het erg warm is , een koud pilsje drinken enz enz terwijl ze “vasten”.

  De maand erna , is het Suikerfeest (Idul Fitri) , de feestelijkheden en viering er van zowel thuis als in de moskee als ook in gemeenschapshuizen , kunnen we ook danig verzieken , door overlast te veroorzaken enz enz .
  Ben benieuwd hoe men dat opneemt ? Indien men er stampij over maakt , heel duidelijk aan hun verstand brengen , dat dit OOK zo is wanneer zij dat doen wanneer wij ONZE religieuze feesten vieren en er NIET van gediend zijn dat zij dit nogmaals doen . Laat het dus een waarschuwing voor hen zijn. Bij herhaling van hun gedrag jegens Christenen en hun feestdagen , staan de Christenen NIET meer in voor HUN veiligheid. Lijkt me toch vrij simpel .

  Like

  • Jean zegt:

   Waar hebben we een leger voor? Niet om in Afghanistan te gaan wandelen maar wel om hier onze veiligheid te garanderen tegen dat islamitisch gespuis, eruit met die achterlijke perverse rotzooi.

   Like

   • Leo zegt:

    Leger ?? , welk leger…….??
    Niet eens geld om kogels en benzine te kopen !! het leger !
    laa me nie lagge.

    Waaaaahhhhhh …….. We zullen het zelf moeten doen,
    ieder in zn eigen straat/stad/dorp.

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   oud-marinier zegt:
   20 mei 2015 om 20:00

   Misschien kunnen we, dat als ze aan het bidden zijn, verfbommetjes op hun kont schieten, of met de buurtjes een grote straat barbecue organiseren waar de heerlijke vlees en kruidengeuren door de hele buurt te ruiken zijn? We kunnen ook hun moskee-en versieren met mooie schilderingen van de Hollandse cultuur zoals, tulpen, klompen, kruizen, varkentjes, oliebollen, molens, een pilsje als geschenk.
   En, als blijk van tolerantie zouden we ook mooie schilderingen kunnen maken van hun cultuur zoals, kinderen die zichzelf opblazen, of een vrouw die gestenigd wordt, of een paar homo’s die aan een kraan hangen, of van hun profeet Mo, dat zullen ze prachtig vinden.
   Ja, als we alleen iets van onze cultuur op hun moskee-en schilderen, dan verwijten ze ons straks dat wij hen discrimineren.En dat moeten we niet willen. Toch?

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Hahaha…u heeft wel humor zie ik daiyu-ninja….Maar u heeft ook gelijk. We moeten natuurlijk ook iets van hun cultuur schilderen , om idd discriminatie te voorkomen. En die barbeknoei…ben ik HE-LE-MAAL voor …carbonaatje en wat speklapjes …en dan zullen we hun ook de bekende “Nederlandse gastvrijheid ” laten zien….gaan we na het gebed even met een schaal gebarbeknoei rond in de mosselkeet . Als teken van onze goede wil …Whahaha…..

    Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Vlammenwerpers leggen deze varkens het zwijgen wel op.

  Like

 11. beatsme zegt:

  Ik keek nog even op google maps, maar inderdaad zijn die moslims voor de dom van Milaan met zijn allen naar het oosten, dus Mekka, gaan bidden. Duidelijker kun je niet zijn met bewust disrespect tonen en provoceren.
  Ze doen er ook werkelijk alles aan om bewust tweespalt te zaaien en om de eenheid binnen een andere samenleving te desintegreren.
  Het zijn werkelijk bijzonder sluwe en buitengewoon intelligente intriganten.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Wie goed doet, goed ontmoet, gaat hier niet op.

  In het Frans, maar de beelden zijn wel duidelijk..

  Like

  • Wachteres zegt:

   Titel van het filmpje: Zie de werkelijkheid onder ogen!

   Like

   • tjonge zegt:

    ik vind helemaal niet dat ze iets goed doen, ze stimuleren op deze manier alleen maar meer illegalen/illegaliteit.

    Like

  • delamontagne zegt:

   De laatsten die het voedsel weggooiden kwamen uit Soedan ( moslims ! ). De datum op de blikjes zegt dat ,t bij voorkeur voor die datum moet worden gegeten, MAAR nog 3 jaren later te consumeren is.
   De ondankbaren dachten echter dat de organisatie hen bedorven voedsel wilde geven.
   De eerste groep wilde alle dozen hebben ( voorraadje aanleggen…..), maar zij had gezegd dat er ook voor anderen moest worden gezorgd.
   Verder aan einde: zoiets ondankbaars had ze niet vaak meegemaakt, MAAR ZE GAAT toch door met de organisatie.
   ( ik kan me zelf de situatie nu, daar in Calais haast niet voorstellen, kwamen daar vroeger geregeld.)
   Er wordt gesproken over duizenden en duizenden van die mensen die daar overal rondzwerven. Je zult er maar als burger moeten wonen……….

   Like

   • Wachteres zegt:

    @delamontagne, ik kom er vrij regelmatig. Als je met de auto naar GB oversteekt, merk je er niets van.

    De ‘vluchtelingen’ houden zich op in de buurt van de vrachtauto’s en die hebben een eigen route.

    Like

  • Driek zegt:

   Wachteres zegt:Wie goed doet, goed ontmoet, gaat hier niet op.

   Wat een verschrikking, wat een primitief zooitje, er moet toch werkelijk eens een einde komen aan die christelijke naastenliefde, dit kan toch echt niet meer.

   Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  “Verdwijn hier” en “Ga weg hier”, roepen ze in de moslimwijk.

  Plant een kruis in de gebedsrichting, de kibla, van een moskee.
  In Nederland ligt de kibla tussen 123 en 129 graden; tussen zuidoost, ten oosten en zuidoost, een half oost. In een moskee is de mihrab een nis in een muur die die kibla aangeeft. Deze wand wordt zelf ook wel aangeduid als kibla.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Een sprekend voorbeeld van de verrijking waar wij volgens de EU absoluut NIET zonder kunnen…

  ”Dankbaar” voor de toelating tot het rijke, vrije en, ”christelijke” Westen heeft een groep jonge islamitische immigranten een katholieke processie ter ere van de Maagd Maria verstoord. .. In het land waar ze gastvrij werden onthaald………
  Hier zien wij het ware gezicht van de islam zodra die denkt dat men een gebied onder controle heeft en naar haar hand kan zetten..

  Dit gegeven zou je met een voorhamer in de koppen moeten rammen van iedere ”gutmensch” die ”MEER,MEER !!”” roept als het om de toelating van zielige immigranten uit ”Islamië” gaat.

  ”Al te goed is buurmans gek.”, luidt een oud Hollands spreekwoord.Dat is zeker van toepassing op de mentaliteit van politiek correct. Die brengt een geperverteerde vorm van naastenliefde in de praktijk:.
  De leefwijze, de cultuur en het welzijn van de eigen bevolking die ALTIJD voorop zouden moeten staan, worden VOLKOMEN OPGEOFFERD aan het welzijn van de vijanden van het eigen volk, het eigen land..

  Wat moet er gebeuren met dit respectloze islamitisch tuig dat zich schandelijk misdraagt in het land waar ze te gast zijn?
  Ogenblikkelijk bij de kladden grijpen en het land uit schoppen, terug naar het land van herkomst en het islamitische centrum dat hen kennelijk heeft opgejut ,met de grond gelijk maken.
  En wat zou men moeten doen met de idioten die in hun doorgeslagen goedheidsdrang in hun denken totaal van de rechte weg zijn afgedwaald?..
  Die zouden met bekwame spoed onverwijld hun troeteldiertjes achterna moeten worden gestuurd, de onmetelijke zandbak in, waar ze naar hartelust hun goede daden kunnen verrichten, ver buiten ons gezichtsveld.
  Zij Blij en WIJ onmetelijk OPGELUCHT.

  Like

 15. Luc zegt:

  waarom respect tonen?
  als ze Racist, islamofoob, xenofoob of watdanook roepen houd iedereen zijn bek.
  laat ze roepen zo hard ze kunnen en de Europeanen opletten zo goed ze kunnen,
  ZIE DIE VREDE, ZIE UW TOEKOMST!
  het zal niet bij roepen blijven

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Als dat tuig daar nog even zo doorgaat met het beledigen van het katholicisme, christendom en andere geloven en het vernielen van kruisbeelden (als kind had ik ook een afkeer van kruisbeelden omdat ik Jezus Christus niet graag aan een kruis zie hangen) dan zal het mij niets verbazen als de moslimhaters in de moskeeën honden en varkens loslaten die daar alles bevuilen en het uitschot in hun reet gaan bijten! In Zweden proberen ze zelfs al met varkensstallen moslims weg te jagen en hopelijk ook met pitbullterriërs!
  Het zou eigenlijk NOG mooier zijn als ze in Frankrijk een oersterke kerel zoals Obelix (hij eet vooral wilde zwijnen!) op het uitschot afsturen en hij hen tot moes timmert! Dan mag er nog een zanger achteraan komen die net zo vals zingt als de bard Assurancetourix en zoveel anti-moslimliedjes en beledigende islam-teksten gaat zingen dat de “vluchtelingen” zo snel mogelijk met hun handen tegen hun oren weer naar Afrika terugzwemmen!

  Like

 17. delamontagne zegt:

  In Frankrijk: de eerste 4 maanden van 2015 zijn er al 104 R.K.Kerken “ontheiligd”

  Like

 18. exmarineman zegt:

  En die trut van GroenLinks maar volhouden en beweren dat er géén bewijs is dat IS “strijders” in die bootjes heeft gestopt…. HOEVEEL bewijs wil je nog hebben als je dit hoort en ziet en ook de foto bekijkt waar die moslims voor de Dom in Milaan hun aanwezigheid laten zien.

  Like

 19. hans zegt:

  Die trut (van groen links) gaat met een eventuele omwenteling kaalgeschoren als een eigentijdse moffenhoer lekker mee met haar knuffeldiertjes op een vlot terug naar de zandbak.
  O, wee, O, wee ze kunnen hun borst nat maken dat linkse tuig.

  Like

 20. Benesha zegt:

  Ik vraag mij steeds meer af of onze elite, de wereldelite dit niet allemaal zorgvuldig gepland heeft, want zo dom en achterlijk kunnen ze toch niet zijn dat ze niet weten dat dit, in ons tot voor 15 jaar nog leuke Europa, tot een gewelddadige clash van culturen gaat leiden.

  Like

 21. Tempelier zegt:

  De oplossing gaat niet van de politiek komen , maar van gewone mensen , die het zat zijn !
  De politiek heeft geen recht van spreken meer !

  Like

 22. luckybee zegt:

  Wie weet mischien doen ze dat wel voor ons?wij mogen zo iets niet doen alleen waarschuwen meer niet.

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 24. Wachteres zegt:

  Een interessante sfeertekening naar aanleiding van het artikel:

  http://italiaanserapsodie.blogspot.de/2015/05/2638.html

  Conselice (Italië) is een stil stadje in de Provincie Ravenna van amper 8.000 inwoners, net als wij tot 1860 gewoon Pauselijk Grondgebied, net als wij, tussen Siena en Assisi, half Toscane en half Umbrië, maar’ (wij) nu wel 100% in Lazio, en zij in Ravernna. Dit is zoals de teerlingen heden ten dage liggen, zoals ze geworpen werden. De Middeleeuwse romantische retrosfeer hangt er jaars rond in de bomen en in het gezang van de vele vroege voorjaarsvogels. De tijd is er blijven stilstaan en de mensen leven er tevreden, arm, maar proper.
  Hierboven kon U de pretentie van de nieuwkomers tussen de lijnen lezen. Nu ze zichzelf een beetje in aantal achten, gedragen ze zich nu al als overwinnaars. Was dit ‘haantjesgedrag’ van jongeren, of een racistisch uitlokken van relletjes om hun ‘meesterschap’ te bewijzen?
  Italië is, spijts het vroegere fascisme, in feite een ander woord voor Socialismo all Italiano’, van de jaren ’30-‘40, nog altijd zeer conservatief gebleven en vooral, Rome-getrouw. Het verkeerd afgelopen avontuur als reisgezel van de Duitse Nationaal Socialisten wordt zoveel mogelijk verdrongen, aar is en blijft bespreekbaar. Maar bovenal blijft de Italiaan getrouw aan ‘Rome’. In de Rechtszalen, de scholen en andere Openbare Gebouwen prijkt nog steeds het Kruisbeeld, en wie daartegen durft opkomen, krijgt de massa tegen zich.
  In ons dorpje levert de Socialistische Partij al vele karen de ‘Sindaco’ – Burgemeester – en zeer tot spijt van wie het benijdt, loopt deze dame (met flambeau) ieder jaar, met de tekenen van haar waardigheid, voorop in de Processie van de plaatselijke heilige. Ze knielt, net als iedereen, en dus ook de toeristen, voor de zegen met het Allerheiligste, die de Pastoor met breed armengezwaai uitspreekt over mens en dier.
  Wat in Conselice is gebeurd op 10 Mei, zal niet zonder gevolgen blijven. Het zal wel geen wereldnieuws worden, maar het zit hem de mensen zeer diep. Het volk mort.
  Het ‘ga hier weg’ door de kinderen zal ze nog lang nazinderen. Veel bla-bla in de marge is daarvoor niet nodig!!
  *
  Toen in Syrië, een der oudste Christelijke Provincies, zo’n dikke 1400 à 1500 jaar geleden, ook in de stad Palmyra in handen viel van de volgelingen van de Heerser van Mekka, zal het er ook niet zachtzinnig zijn aan toegegaan. We kunnen daar alles over lezen op het Internet. Maar één ding is zeker: ze lieten de overblijfselen van de voorgaande beschavingen zoveel mogelijk intact. Maar toch zijn het in de loop der eeuwen alleen nog ruïnes gebleken.
  En precies vandaag geven de Verkochte media het bericht( door, dat deze ruïnes vandaag in handen zijn gevallen van dezelfde misdadige bendes, die er luidop van dromen binnenkort zowel Rome (Het Vaticaan), Parijs (de Eiffeltoren), Londen (Big Ben), , enz hetzelfde lot te doen ondergaan.
  Alle berichten zijn zo neutraal mogelijk gesteld, om niet op sommige lange teentjes te trappen. Integendeel, tussen de lijnen door weergalmt de afstandelijkheid. Nergens wordt er gewaarschuwd dat eenzelfde lot ons wacht. Het is zelfs geen stilte voor de storm, maar een instemmend afwachten. Het zijn nu eenmaal tijden waar ‘de oude gewade worden afgeworpen’.
  En daar voeg ik dan aan toe: als we van de ballast van het verleden verlost zijn, zullen ook hier twee soorten mensen bestaan. De een geknield in lange oranje gewaden, onzichtbaar geboeid dus aan handen en voeten, die geknield wachten op de eerste halen van het mes van de andere soort, die daarachter staan, gemaskerd en onherkenbaar in ’t zwart gekleed. Als de moderne invulling van de Man met de Zeis.
  JaJa, we moeten met onze tijd meegaan! De Beschaving en het christendom hebben afgedaan; de toekomst wenkt, om ons terug tot de staat van van vòòt de Zondvloed. Want ‘de volkeren der aarde zijn eindelijk ontwaakt’, en klaar voor hun gezamenlijke ondergang onder het teken van de bloedrode Have Maan.
  *
  Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.
  (Get) Digitalia

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Ik hoorde op het nieuws dat er een nieuwe, beveiligde ingang voor de vrachtauto’s naar de treinen wordt gebouwd.

  Sommige chauffeurs zijn het zo zat dat ze weigeren via Calais naar GB te rijden.

  Je zag dat er, zodra de auto’s in de rij stonden en moesten stoppen, een groep ‘vluchtelingen’ [zeker een stuk of tien] de achterdeur van de vrachtwagen open brak en naar binnen sprong.

  Like

 26. Alessio zegt:

  Dit gebeurt alleen in het slappe industriële noorden van Italië; ik wilt dit zien in Napels, Calabria of Sicilie..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s