Majesteitsschennis is wel het lichtste vergrijp dat je Al-Jaberi kunt aanrekenen

Screenshot_30

Al-Jaberi

(Door: Stephan Sanders)

Al-Jaberi is een klassieke relschopper: waar hij ook komt, schopt hij net zo lang tot er een rel komt.

Aanvankelijk had het Openbaar Ministerie dus besloten om de politieke activist Abulkasim Al-Jaberi te vervolgen wegens majesteitsschennis, want op 16 november, op een anti-Zwarte Piet demonstratie riep Al-Jaberi: ‘Fuck de koning, fuck de koningin, fuck het koningshuis.’ Volgens de letter van de wet is dat strafbaar, maar om de man juist hiervoor te vervolgen, heeft iets uitermate komisch: het is alsof een automobilist eerst met 200 kilometer per uur over de snelweg scheurt, later in de bebouwde kom nog wat auto’s ramt en voetgangers belaagt, ondertussen lijntjes coke snuift om vervolgens gearresteerd te worden omdat hij niet tijdig richting aangaf. Majesteitsschennis is wel het lichtste vergrijp dat je deze Al-Jaberi kan aanrekenen.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Majesteitsschennis is wel het lichtste vergrijp dat je Al-Jaberi kunt aanrekenen

 1. koddebeier zegt:

  Als hij een autochtone Nederlander had geweest was het wel anders afgelopen !!~!
  De autochtone Nederlanders worden door hun ‘eigen’ overheid op een schandalige manier gediscrimineerd !!!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Kan nooit een meningsuiting zijn, dat maak je mij niet wijs, want homo zijn onder zijn soortgenoten maak je mij niet wijs. Dus Fu… de koning is gewoon een belediging

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Arabieren hebben de slavernij uitgevonden en deze arabische klootzak gooit ons dit voor de voeten…?

  Like

 4. Thoth zegt:

  Al-Jaberi moet gewoon oprotten naar Irak. We hebben genoeg van’m. Met al z’n praatjes. En degene die’m aangenomen al zijnde, ‘een nederlander’, moeten naar huis sturen. Zoek een andere baan, gvd.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de Nederlandse variant van Dyab Abou Jahjah……..
  Elk land opgescheept met z’n eigen brok ellende!
  En aangezien de politiek in beide gevallen niet weet wat ze ermee aan moet en ze nóóit zal uitzetten, zou je willen dat iemand er het geld voor bezat èn er voor overhad om dit soort lefgozers eens door een vakbekwame huurmoordenaar uit de weg te laten ruimen…..
  Daar zouden deze landjes alvast héél erg van opknappen…..

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘OPSCHONEN’, NW.ISR.WEEKBLAD 15.5.2015, VAN T.BENIMA;………………..Ik haat graffiti. Alles wordt er lelijk en vies van.Rotjongens met te veel testosteron en een totaal gebrek aan creativiteit hanteren de spuitbus als een hond die zijn poot optilt om een piketpaaltje neer te zetten ter afbakening van zijn territorium. ……….Desondanks moest ik glimlachen om het “Fuck de koning’ op het Paleis op de Dam.Elk jaar weer erger ik me kapot aan de Nederlandse radio en televisie die volstrekt kritiekloos verslag doen van Koninginne-en Koningsdag. Geen republikein komt aan het woord. Geen beschouwing over politieke stelsels te horen.Het is een en al gejubel.Het moet er wel mee te maken hebben dat Maxima zo onvoorstelbaar fotogeniek is en wat kleding betreft een supersmaak heeft. Als ze een onooglijk hoofdje zou hebben en meestal een stom jurkje aan,zouden de tv-en radiojournalisten wel naar iets inhoudelijkers op zoek gaan.Maar helaas,alle plaatjes van haar zijn leuk.,de republikeinen hebben het nakijken. En Joden feitelijk ook, DE …drieduizend…in ..Argentinie door de Junta vermoorde Joden zijn kennelijk verdrongen. Waarom anders is de laatste foto in ‘Canon van 700 jaar Joods Nederland’ van Tirtsah Levie Bernfeld en Bart Wallet een foto van Willem-Alexander?…………….In de socialistische beweging in Nederland stikte het van de Joden. Die beweging was fel republikeins en de Joodse socialisten waren het niet minder. Als ze niet waren vermoord,zou Nederland niet elk jaar aan de onverbloemd orangistische lofzang worden blootgesteld. En al helemaal niet in Amsterdam. …..Het monument op de Dam blijkt nu gemaakt door een sympathisant van de nazi’s, architect J.J.P.Oud…Het was me niet eerder opgevallen,maar voor de vermoorde Joden is op dat monument geen plaats, wel voor een naar de gekruisigde Jezus vormgegeven centrale figuur. De redelijk succesvolle discussie het afgelopen jaar, over de vraag wie moet worden herdacht met 4 mei en wie niet, resulteerde in een duidelijk antwoord: slachtoffers wel, daders niet. ……….De discussie kan nu verder gaan met de vraag of,en zo ja hoe het Nationaal Monument op de Dam gefatsoeneerd kan worden. .’Gefatsoeneerd’? Ja, dat is het woord dat ik ervoor wil gebruiken. Want eigenlijk is het Monument op de Dam nu net zo weinig fatsoenlijk als ‘Fuck de koning’.En heel wat minder om te lachen.<<<

  Like

 7. hans zegt:

  Deze smerige stinkende splijtzwam moet men niet de urheber maken wat betreft kritiek of (terechte) minachting tegen die volksvijandige Bilderbergkliek!?
  Hij is juist het gereedschap wat die verraders gebruiken als geweldsmiddel als hun linkse praatjes geen weerslag vinden! Herleiden, ontleden en correct plaatsen waar dit hoort zou het remedie moeten zijn. Verder denk ik dat dit volk (de Nederlanders) deze fascist eens een flink pak slaag moet geven de volgende keer als hij ergens onbewaakt loopt!
  Doet dit vieze moslimtuig toch ook?
  Irriteert me helemaal ten top dat er dan ook nog sympathie is in de media omdat hij fuck de koning zegt.
  Opstandigheid voor de verkeerde redenen en onder de verkeerde omstandigheden.

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Al-Jaberi , vergeet aan zijn zwarte medestrijders te melden dat moslims in het MO zwarte nog steeds gebruiken als slaven.
  Toch heel jammer , dat fuck de koning belangrijker is dan fuck de democratie , wat ook uit zijn mond kwam , maar niemand opgemerkt heeft.

  Like

 9. wouteenhoorn zegt:

  Als ik het vroeger in mijn hersens durfde halen naar een optocht of één of ander iets tijdens Koninginnedag te gaan kijken kreeg ik de wind van voren van mijn vader. Ik wou dat de man nog leefde en deze tijd meemaakte. Vader ze noemden je een rebel maar je blijkt nu groot gelijk te krijgen van een groot deel van de Nederlanders. Het heeft wel lang geduurd helaas.

  Like

 10. dgneree zegt:

  “Verder stelt deze profeet dat ‘Nederland een ruïne wordt, als we geen gerechtigheid krijgen’”

  In de goede linkse traditie wordt er weer met geweld en vernietiiging gedreigd als ze hun zin niet krijgen. Het is net een kind dat dreigt net zo lang zijn adem in te houden tot zijn eisen ingewilligd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s