Vlaams Belang: “De enige oplossing is minder islam.”

Screenshot_2

(Door: Wim Van Osselaer)

Voorstellen van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende “de bestrijding van gewelddadige radicalisering” steken vuur aan de lont in plaats van de brand te blussen

Chris Janssens: “De ‘partijen van de diversiteit’ N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen zijn elke voeling met de werkelijkheid kwijt. Samenleving heeft geen nood aan méér, maar aan minder islam.”

Het Vlaams Belang nam deze namiddag zeer laattijdig kennis van het zogenaamd ‘kamerbrede’ voorstel van resolutie van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende ‘de bestrijding van de gewelddadige radicalisering’ dat vandaag aan de pers werd voorgesteld.

Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens is vernietigend voor de resolutie: “Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat deze resolutie er niet in het minst in slaagt nog maar een aanzet te bieden tot een effectieve aanpak van de problematiek van het islamextremisme. In de beste marxistische traditie wordt de ganse problematiek van het islamextremisme herleid tot een sociale kwestie, waarbij de indruk wordt gewekt dat jongeren extremistische moslims worden omdat ze onvoldoende kansen krijgen in onze samenleving en de islam onvoldoende aanvaard wordt.”

Lees verder>>>
(h/t “toestroom”)
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vlaams Belang: “De enige oplossing is minder islam.”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  ISIS fanatic ‘behind massacre of 21 tourists at Tunisian museum’ is arrested in Italy – after crossing the Mediterranean on a MIGRANT boat

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3089046/Moroccan-believed-taken-gun-massacre-Tunisian-museum-left-21-tourists-dead-arrested-Italy.html

  +

  Like

 2. toestroom zegt:

  Met dank aan rakkertje

  Like

  • rakkertje zegt:

   Graag gedaan hoor toestroom ! 😉 Zoals je weet ben ik een grote fan van Filip Dewinter.
   Wat hij zegt zijn geen leugens ! Wat hij zegt … daar sta ik voor 200 % achter !

   Like

 3. Cathja zegt:

  Als je dit leest kun je alleen maar je hoofd schudden. Wát een onkunde en onwil straalt er vanaf. Onkunde, omdat blijkbaar hele volksstammen niet door hebben wat de islam in werkelijkheid is en waar ze op uit is, en onwil omdat men (de linksen met name) beslist niet van plan is de grenzen te sluiten voor de aanhangers van die ‘vredige religie’.
  Zijn onze (linkse) zuiderburen echt zó stekeblind voor het feit dat een niet gering deel van de eigen bevolking zucht onder de moslim-overheersing, welke nu al in veel opzichten duidelijk te zien is? Wil men niet toegeven dat de autochtone bevolking van België achtergesteld wordt en moslims in alles hun zin krijgen, ja, zelfs worden aangemoedigd om méér van zichzelf te laten zien?

  Niet alleen onze oosterburen maken er een puinhoop van; onze zuiderburen net zo goed. Maar ook in ons land broeit en gist het. De nieuwsberichten zijn gemanipuleerd, zodat het onnozele volk wat geen kwaad ziet in de immigrant alles voor zoete koek slikt. De groep die het gevaar wel ziet aankomen groeit gestaag, maar ze zijn nog steeds in de minderheid. Als we niet duidelijk van ons laten horen, gaan wij dezelfde kant uit als onze buurlanden.
  Frans Timmermans zei in Brussel dat de economische vluchtelingen uitgezet zullen worden, en dat alleen die mensen mogen blijven die ‘bescherming nodig hebben’. Man, zeg er dan bij dat ze allemáál bescherming nodig hebben! Ze hebben toch allemaal hun zielige verhalen?

  En hebben wij, die dit alles maar moeten tolereren dan geen bescherming nodig? Wij Europeanen worden bestolen, uitgescholden, aangevallen en noem maar op. Zelfs in je eigen huis ben je tegenwoordig niet meer gegarandeerd veilig.

  Timmermans, wanneer hoor ik nu eens woorden van begrip voor de autochtone bevolking?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt er weliswaar op rekenen dat die tegenresolutie van tafel wordt geveegd vóór het goed en wel aan de orde gekomen is, Maar het VB moet het niettemin wagen. Hoezo? Heel eenvoudig omdat ze iets m o e t e n doen: Het is nu eenmaal onverantwoord om zóveel rampzaligs zonder één woord van protest de revue te laten passeren!
  Het is daar ook precies hetzelfde gezeik als hier, precies hetzelfde! Wat voor positief verhaal willen ze nu bijvoorbeeld in de media gebracht hebben met betrekking tot de islám? Dat moslims er zoveel spiritualiteit uit putten of zo? Als die spiritualiteit vervolgens iedereen door de strot geduwd moet worden, goedschiks dan wel kwaadschiks, is dat positieve automatisch al weer ver te zoeken! Laat de hele politiek nou toch eens toegeven, dat de islam doodgewoon provoceert en dwingt en dat ze alleen al op grond daarvan niet in de westerse samenleving thuishoort! Van het orthodoxe christendom zou dat immers óók niet langer gepikt worden! Waarom dan wèl van de islam?!
  Maar daar krijg je dan weer geen antwoord op, simpelweg omdat ze dat antwoord niet hèbben!

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Van het orthodoxe christendom zou dat immers óók niet langer gepikt worden! Waarom dan wèl van de islam?!

   Inderdaad, beste Theresa, dat vind ik een hele goeie, want wij zouden dat van die orthodoxe christenen ook niet nemen, tja, we pikken toch wel erg veel van die islam. Of eigenlijk alles. Maar eens moet de bom barsten, om die geijkte uitdrukking eens te gebruiken. Maar dat maak ik niet meer mee, jammer genoeg.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Nog veel beter is helemaal geen islam in Europa meer.

  Like

 6. Jean zegt:

  In de voormiddag was ik met buren aan ’t praten over die resolutie en “allen” spraken er schande over en “allen” verklaarden bij de eerstvolgende verkiezingen te stemmen op het Vlaams Belang.
  Blijkbaar doen dat “gelukkig” steeds meer Vlamingen want in de peilingen stijgt het Vlaams Belang met ruim 2%.
  Nu op naar de 25 a 30% en dan alle islamieten eruit flikkeren want onze veiligheid en leefbaarheid is zwaar bedreigd.

  Like

 7. Hier hebben we dus de diepere betekenis van de motie Halsema-Cohen-Pechtold-Roemer van 27 oktober 2010 : https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html: “verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is’. Dit is ongetwijfeld de politiek die de linksen ook in Nederland voorstaan: islam juist bevorderen en geaccepteerder maken, met manipulatie via de media, ontkenning en het zoeken van oorzaken van radicalisering waar die niet zijn, namelijk in de “sociale achterstelling”.

  Like

 8. Peter Selie zegt:

  Minder islam kan alleen als er ook minder EU, maar die kaatste moet geheel verdwijnen, want ze stellen allen in het werk om Europa te destabiliseren, zodat ze de absulute macht kunnen grijpen.

  Daarna kunnen we goedschiks of kwaadschiks met de repatriëring beginnen!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  De enige oplossing is de islam helemaal uit te bannen. Breng alleen maar ellende

  Like

 10. De enige oplossing is inderdaad:geen islam!Nergens!

  Like

 11. Jean zegt:

  Wij willen niet “minder islam”, wij eisen “geen islam” in Vlaanderen resp. Europa want het is pure perverse barbaarse smeerlapperij zonder enig normbesef, kinderverkrachters maken er de dienst uit daar waar die eigenlijk opgesloten moeten zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s