CARTOON

Screenshot_8

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. toestroom zegt:

  Het lijk de Amrobank wel ook niks meer waard.

  Like

 2. BertG. zegt:

  De Nederlandse Staat gaat in een proces aansprakelijk gesteld worden voor het vertrek van polderjihadi’s naar de Syrische burgeroorlog. Diverse van zulke Syriëgangers zijn overleden in het strijdgewoel.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/vaders_jihadis_kind_dood_door.html

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Men moet de betreffende ouders aanklagen wegens NALATIGHEID in opvoeding van hun kinderen. (Die “vaders ” zouden eens wat minder in het “theehuis” moeten zitten en hun zonen een flinke lel om hun oren geven als ze thuis komen met zulke rare idee-en , en imams die hen op die wijze hersenspoelen en debiele idee-en aanpraten ook met onmiddelijke ingang een verbod tot “preken” geven. Daarom ook meteen moskeeen sluiten en verbod erop. ) Opvoeding is een zaak van de ouders …niet van de staat.
  Daarnaast , de moslims kennende in het algemeen , interesseert het hen geen reet dat hun kind is overleden, zolang het met financiel gewin (zgn. schadeloosstelling) kan worden afgekocht. Zo zit de islam nl. in elkaar. Zoon dood , ja jammer dan , maar dat kost je zoveel als schadevergoeding. Hoe durven ze ?

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  De brutaliteit, zouden ze zelf hun kinderen niet eens in de gaten kunnen houden en opvoeden. maar ja ze zijn het er zelf meestal mee eens dus wat kun je dan nog verwachten .

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Wedden dat ze weer van ons belastinggeld een advocaat weten te ritselen?

  Like

 6. exmarineman zegt:

  En wedden dat die D66-rechters hun wel degelijk in het gelijk gaan stellen en de Staat – WIJ dus – zullen moeten gaan betalen daarvoor. Die rechters durven tegen die gasten echt niet te zeggen dat het aan hun eigen islam-opvoeding ligt en dat ze dus zelf verantwoordelijk zijn, mede ook omdat ze hebben toegelaten dat ze in hun moskeeën zijn opgehitst…..en verwijs hun dan maar vervolgens naar de moslimlanden zoals SA, Qatar, Turkije enz enz.

  Je moet toch maar het gore lef hebben om dit te beweren en de Ned Staat aansprakelijkte stellen hiervoor. Maar ja dat is de moslims in het algemeen eigen en vanuit hun geloofsboek moeten ze dat ook want wij zijn de ongelovigen en moeten extra belasting betalen……. Hetzelfde gedrag zie je bij de ouders van al die overvallers die iemand hebben doodgereden en/of zelf het loodje hebben gelegd als daders van een roofoverval.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Hopeloos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s