De schuldige “onwetendheid” van Nihad El Aabedy

Screenshot_7

Nihad El Aabedy: “Het gaat goed met ons, mét sluier én als moslim, echt waar.”

(Door: Martien Pennings)

“Ach, wat gevoelig nou toch. Het is niet meer in mensentaal uit te drukken. Maar in de Übermenschen-taal van het Arabisch toch nog wel, hoop ik? Weet je, meisje El Aabedy, ik vind dit net zo verontrustend als de Mohammed-verering van de creeps die ik heb beschreven in ‘Die hysterische verering voor ‘de Profeet’ is heel eng‘. Jouw ‘religieuze’ en ‘spirituele’ terugtrekking uit de Boze Westerse Wereld is net zo walgelijk. Waarom sodemieter je niet lijfelijk op naar een moslimland? Dan hoef je niet in ‘innere Emigration’. Dat is trouwens een term, ‘innere Emigration’, voor het zich afsluiten van het nazisme door fatsoenlijke mensen in Duitsland vanaf midden jaren 1930. Maar jij sluit je af voor het fatsoen om je nazi-geloof in Reinkultur te kunnen bewaren.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op De schuldige “onwetendheid” van Nihad El Aabedy

 1. Driek zegt:

  Wat een mooi regelrecht uit het hart geschreven artikel, Martien Pennings, ja waarom sodemieter je niet op naar een moslimland, kut meisje El Aabedy, ik kan dat smoel niet meer zien, jullie soort komt mij de strot uit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Driek, er zijn maar twee mogelijkheden: Óf ze hebben totaal niet door dat hún masochistische streven om zichzelf tot ‘geplante vlag’ te degraderen tenslotte neerkomt op de hoofden van niet-gehoofddoekte westerse vrouwen,óf ze hebben het donders goed door, in welk geval dít hun zoveelste staaltje van krabbenmand-mentaliteit genoemd mag worden en wel van de geniepigste soort!
   Hun eigen volksgenoten en mede-moslima’s hebben ze er al eerder mee getroffen -wat ze trouwens nóg doen- en nu komen de westerse vrouwen aan de beurt!
   Eerlijk hoor: Kielhalen zou je dat soort wijven!

   Like

   • Fred zegt:

    Het zien van die fascisten die open en bloot met hun parafernalia lopen te pronken, mannelijk (minder zichtbaar) én vrouwelijk, komt me met de dag meer de strot uit. De voornaamste bekommernissen van de europese landen op nationaal, en supra-nationaal niveau, zouden bescherming van de taal, grenzen, en cultuur moeten zijn. En laat het godverdomme nu toch net daar niet zijn dat ze het moedwillig laten afweten, zeker.

    Like

 2. topsporter zegt:

  Het valt me op, dat er steeds knappere dames door de moslims naar voren worden geschoven en dat er een zgn. snelwandel techniek wordt gebruikt zodat je als luisteraar veel over het hoofd ziet.
  Bij de Vara hebben ze er ook een handje van, nee ze hebben er daar een handvol van.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Zeer goed geschreven boodschap. Recht uit het hart.

  Like

 4. Hè, verdomme!
  “Innere Immigration” moet natuurlijk zijn “Innere Emigration”!
  Laat dit comment maar staan als je het verbeterd hebt, webmaster, dan kan ik tenminste bewijzen dat ik er ’s morgens om kwart over zes zelf ben achtergekomen.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Stuur ze naar huis in Saudi Arabie, daar hoort ze thuis.

  Like

  • luckybee zegt:

   Haar neus kunnen ze niet meer afsnijden die is al weg.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh….Lucky’…….Dat is ze niet, geloof ik:
    Het zwart-wit fotootje is El-Aabedy. Martien heeft volgens mij de foto van de verminkte moslima gebruikt om de groep te illustreren, voor wie de ‘gelukkige’ Hijab-draagster in elk geval níet opkomt. (Ja, als je zelf nu eenmaal zo braaf bent, dat er toevàllig geen aanleiding is om je te verminken, heb je ook wel makkelijk praten!)
    Pure willekeur, trouwens, maar dat zal ze niet toegeven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, geloof je nou werkelijk dat hij de link van Martien aangeklikt heeft en de foto er onder gezien zal hebben?
    Hij reageert zo als gebruikelijk alleen op de titel van het artikel en de eerste foto om vervolgens een standaard reactie erbij te plakken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s