Geen moslims hier, klinkt het in Oost-Europa

Screenshot_13

Anti-islambetoging in Praag. Tsjechië telt ongeveer drieduizend moslims op een bevolking van ruim tien miljoen mensen.

(Door: Ekke Overbeek)

De oostelijke lidstaten van de EU verzetten zich fel tegen het voorstel van Brussel om vluchtelingen te verdelen over de hele Unie. De kans dat Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Polen en de Baltische staten erin slagen het voorstel van de Commissie te blokkeren, is klein. Koren op de molen van xenofobe, anti-Europese politici.

‘Laat je varken uit bij de moskee.’ Met die leuze riep Tomio Okamura, een Tsjechische politicus van Japanse komaf, een paar maanden geleden zijn landgenoten op hun afkeer van de islam te laten blijken. De oproep werd op sociale media volop belachelijk gemaakt, maar de Tsjechische populist raakte wel degelijk een gevoelige snaar.

Immigranten zijn niet welkom in Oost-Europa, en zeker niet als het moslims zijn. De IVCRN, de Tsjechische afkorting voor: ‘islam in Tsjechië willen wij niet’, heeft de laatste tijd ruim 120.000 likes verzameld op Facebook en organiseert regelmatig demonstraties. En dat in een land waar ruim 10 miljoen Tsjechen wonen en 3000 moslims.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islam, Moslims, Oost-Europa, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geen moslims hier, klinkt het in Oost-Europa

 1. DonnaDolce zegt:

  Tja, geef ze eens ongelijk….

  Like

 2. Cathja zegt:

  Die Oost-Europeanen zien de bui bij ons hangen, en houden daarom liever de boot af. Groot gelijk! Zouden wij ook moeten doen. Hier loopt alles maar binnen en worden ze met van alles en nog wat verwend. Ook al komt er steeds meer protest vanuit de samenleving, dat doet er niet toe. De overheid vindt dat wij aan onze verplichtingen (ahum..!) moeten voldoen.

  Alsof we tot nu toe nog niets hebben gedaan..

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET GOEDE VOORBEELD VOOR DE REST VAN ISLAMOFIEL EUROPA!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Precies….

   Like

   • Boorzalf zegt:

    Klopt, wat er aan zit te komen is een eerste wereld burgeroorlog. Die hebben we nog niet gehad. Met dank aan de islam, en de softe politiek die zijn eigen burgers naar de donder helpt.

    Like

 4. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat de Oost Europeanen hebben meer ballen en verstand dan de zielenpootjes die wij zijn. De multiculturele politiek-correcte viezeriken hebben in die landen geen vrij spel. Tijd voor ons hun gedrag te kopiëren, voordat het te laat is. Onze beleidsmakers en politici zijn maar in twee dingen geïnteresseerd:mooi weer spelen in Brussel en b) de kas spekken van parasieten zoals de COA die via subsidies onze belastinggeld wegvreten.

  Like

 5. Pingback: Geen moslims hier, klinkt het in Oost-Europa |

 6. luckybee zegt:

  Onzin niet de werkloosheid heeft ze tot deze oplossing, gedreven, maar door de bezetting van de Ottomanen hebben de meeste oostblok landen gedreven voor al die in het Zuiden van Europa leefden.
  Ze weten wat de islam voor ze betekenent als Chritsenen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Misschien vluchten we ooit naar Oost Europa ?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s