Johnny Quid ‘Israël-criticus’ en ex-Jezus-freak van GeenStijl durft niet met mij in debat

Screenshot_6

Matthijs van den Beukel, ook bekend als Johnny Quid. Een open, mannelijk en toch jongensachtig gezicht. Helemaal geschikt voor de rol van die gevoelige soldaat in die ontroerende oorlogsfilm. En toch kan-ie alleen maar óf dom óf antisemiet zijn. Of beide natuurlijk . . . 

(Door: Martien Pennings)

Johnnny Quidd (Sjonnie Kwit) – een van geëxalteerde “christen” naar “postmoderne” poseur geëvolueerde cynicus – is op het dossier Israël volledig links, dat wil zeggen dermate feiten-resistent dat je je moet afvragen of Sjonnie nou zo dom is of toch gewoon antisemiet, of allebei. Sprekend vanuit een fact-free-zone, debiteren linksen als Sjonnie, vooral als het over Israël gaat, standaard zulke enorme perversiteiten dat een normaal mens uren nodig heeft om te doorgronden wat ze nou eigenlijk zwatelen en dan moet je nog een antwoord formuleren. Dus ik zou nooit live een strijd-dialoog aangaan met zo’n linkse Sjonnie. Maar schriftelijk in debat gaan met de heer Kwit? Graag! Ik wil de openingszet in zo’n schriftelijke debat wel verzorgen en daartoe zou ik met liefde de laatste uitbarsting van Sjonnies Israël-haat fileren. Ik heb zo’n debat overigens al eens gevoerd, met de Grote Vlaamse Filosoof Professeur Etienne Vermeersch. Het werd een uitputtingsslag die ik tenslotte glansrijk heb gewonnen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodendom, linkse gereformeerden. Bookmark de permalink .

3 reacties op Johnny Quid ‘Israël-criticus’ en ex-Jezus-freak van GeenStijl durft niet met mij in debat

 1. topsporter zegt:

  Bedankt Martien voor het scherpe waarnemingsvermogen dat je opnieuw met ons wil delen.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Ik lees nimmer de rotzooi van Kwit en heb nog geen seconde TV van hem gezien. En dat bevalt me prima. Het is een judas.

  Like

 3. Het is mooi om te lezen dat dhr Pennings met zijn schrijven nog voor Israël (de feiten) gaat staan en de oortjes van die antisemitische rat Matthijs van den Beukel wast.

  Ondanks zijn leeftijd (wat die is weet ik niet maar ik lees hier; “Die ouwe lul Martien Pennings/haatopa”) hoop ik dat dit soort figuren nog lang doorgaan met de strijd, de goede, die gestreden moet worden.

  -Laat er geen gras over groeien!
  En maak van Sjonnie Kwit of Johnny Quidd —> Sjonnie of Johnny Quiet.-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s