Mohammed-cartoons zullen in Denemarken getoond worden

Screenshot_23

Pamela Geller

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het de volgende maand op het Deense eiland Bornholm plaatsvindende volksfeest “Folkemødet” zullen nu ook de Mohammed-cartoons getoond worden die begin deze maand het doelwit van een aanslag in de VS werden.

Nadat de ophef rondom de uitnodiging van de Nederlandse politicus en bekend islamcriticus Geert Wilders iets was afgenomen, kondigt nu de groep SIAD (Stop the Islamisation of Denmark) haar komst aan op uitnodiging van de Deense Volkspartij.

SIAD, evenals de organisatie Frit Danmark, zeiden dat ze eveneens naar de “Folkemødet” zouden komen en ook de karikaturen van Mohammed zouden meebrengen.

Bij de wedstrijd in Garland, Texas, waaraan ook Geert Wilders had deelgenomen, hadden twee gewapende islamieten het vuur geopend.

Later eiste de islamitische terreurbeweging ISIS de verantwoordelijkheid voor de aanslag op. Frit Danmark kondigde aan dat men, indien nodig, zichzelf zou verdedigen.

“Als er een situatie ontstaat, waarin we niet genoeg beveiligd zijn, zullen we handelen en onszelf beschermen”, aldus de voorzitter van de groepering, Michael Ellegaard.

(Bron: www.thelocal.dk)

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Counterjihad, Denemarken, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mohammed-cartoons zullen in Denemarken getoond worden

 1. Lucky9 zegt:

  Hopelijk ondergaat ze niet hetzelfde lot als wijlen Benazir Bhutto.

  Like

 2. Um Shmum zegt:

  Zal wel afgeblazen worden
  Het is wel goed dat men – tegen de stroom in – ageert tegen de islam dmv deze expositie. In ieder geval is het in het nieuws. Men doet het niet via parlement maar initiatief van de burgers van de Deense volkspartij

  Like

 3. luckybee zegt:

  Huuuuuuuuuuuuh? Zijn de Daenen toch werkelijk de nakoomlingen van de Vickingen?en niet van Karel Marx ?

  Like

 4. Pingback: Mohammed-cartoons zullen in Denemarken getoond worden | Nikontino's Blog

 5. BertG. zegt:

  Goed nieuws, van dat mannetje zijn ze af.
  En hoe ze ‘m ooit advocaat hebben kunnen maken, daar zullen we wel nooit achter komen.
  Zelden zo’n irritant mannetje gehoord in een onverstaanbaar Nederlands.

  Advocaat Mohammed Enait mag zijn vak niet meer uitoefenen. Het Hof van Discipline heeft hem van het tableau laten schrappen, wat betekent dat hij niet meer mag werken als advocaat. Dat blijkt uit de gisteren gepubliceerde uitspraak.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/advocaat_enait_uit_ambt_gezet.html

  Like

 6. Die Breivik zal toch binnenkort ook wel vrij komen? Met excuses van ja, sorrie maar je had toch gelijk?
  Pinkstergedachte naar aanleiding van:
  “Als er een situatie ontstaat, waarin we niet genoeg beveiligd zijn, zullen we handelen en onszelf beschermen”, aldus de voorzitter van de groepering, Michael Ellegaard.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Tenzij je je opsluit in een betonnen bunker is bescherming tegen geweld slechts mogelijk door contra-geweld. Daartoe is SIAD in Denemarken dus bereid.
  Er geldt in de westerse, Europese landen, de wettelijk vastgelegde regel dat het geweld voorbehouden is aan de overheid, dus politie en justitie. Die zullen niet in staat zijn het grove geweld van ISIS of ISIS-adepten te keren.
  In Nederland is de situatie vergelijkbaar met die in Denemarken. Een krachtige ‘club’ die ook bereid is zichzelf te beschermen is er nodig en die ook bereid is om de wereld te confronteren met het criminele karakter van de islam. Een dergelijke club kan beter vandaag operatief worden dan morgen want dan kan het te laat zijn.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s