Moslims: ‘Uitreisjihadi’s? Schuld van De Overheid!’

Screenshot_12

(Door: Van Rossem)

Vroeger, toen speeltuinen nog gewoon betegeld waren en het wietbeleid nog vrijzinnig liberaal was, kon je in gemoedelijk Nederland nog wel eens iemand horen klagen dat ie was uitgegleden omdat de gemeente het stoepje voor z’n voordeur niet sneeuwvrij had gemaakt. Een kleinzielig beklag, om de eigen verantwoordelijkheid mee af te schuiven op een vormeloze entiteit: de overheid. Nu is het 2015 en inmiddels zijn we een paar lichtjaren opgeschoven in groteske schuldverwijten richting de overheid. Vaders schuiven dood jihadi’s in schoenen Staat, lezen we bij de Telegok. En hun opportunistische advocaat acht een zaak tegen de staat nog kansrijk ook.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moslims: ‘Uitreisjihadi’s? Schuld van De Overheid!’

 1. Dit heeft NIETS met bezorgdheid voor kun kinderen te maken, integendeel ze proberen hieruit, zoals altijd, een financieel slaatje ui te slaan!

  Like

  • luckybee zegt:

   Helemaal mee eens.Hypokriet zijn deze ouders.Want worden ze een martelaar hebben ook de ouders heel veel benefit hier van , van Allah kunnen verwachten.

   Like

 2. Armani zegt:

  Ze hadden hun kinderen moeten opvoeden, en moeten leren wat normen en waarden van het leven zijn , integreren en aanpassen in het land dat je gastvrijheid verleent , alsook dat je respectvol moet zijn richting mensen met een andere religie , als ze dat wel zouden hebben gedaan , hadden hun kinderen zich totaal gesetteld hier , je ziet het nog dagelijks op school en op straat dat ze zich afzetten tegen alles wat met de Nederlandse cultuur te maken heeft , en de ouders doen er Totaal niets aan om dat gedrag te veranderen van hun kinderen , ik hoop dat van al die gasten die naar Syrië zijn gegaan om aan de kant van ISIS onschuldige mensen om hun geloof het hoofd er af te snijden er geen een levend terug komt , het zijn laffe geloofsgekke meedogenloze moordenaars , ik zal op de dag dat een Internationale coalitie het gehele ISIS gebied totaal verwoest met bommen feestvieren , en hoop dat er nog geen vlo meer leven zal daarna

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat zouden die vaders ervan denken om de hand eens in eigen boezem te steken, en toe te geven dat ze bij de opvoeding (als ze zich daar tenminste serieus mee bezig hebben gehouden) jammerlijk hebben gefaald? En áls ze dat inzien, welk recht hebben ze dan om de Staat der Nederlanden aan te klagen dat hun kinderen uitgereisd zijn naar een oorlogsgebied?
  Waren die vaders dan zélf niet in staat om de paspoorten af te nemen en ze desnoods in te leveren op een veilige plaats? Nee, ze klagen over Nederland, omdat ze hun kinderen niet hebben tegengehouden.
  Hier zien we weer zo’n typische reactie van moslims zoals we die zeer goed van hen kennen: ze zijn zielig, selectief verontwaardigd en ze ruiken GELD!

  De schuld ligt primair bij de gebrekkige opvoeding van de jongeren. Bovendien hebben de ouders kennelijk niet in de gaten met wie hun kinderen omgaan, waar ze uithangen, én ze hebben totaal geen gezag. Deze slappe houding heeft eraan bijgedragen dat die jongeren gemakkelijk beïnvloedbaar zijn in bijvoorbeeld de moskee.

  De schuld ligt dus niet bij ons.

  Like

 4. Jan zegt:

  De Amerikaanse juntaleider is iemand van dezelfde soort, de niet-moslim is altijd schuldig:

  Like

 5. anko zegt:

  ik vind nogal mis plaats om de schuld bij de overheid te leggen, hiermee laten ze zien niet tolerant te zijn en als iets verkeerd gaat de fout bij een ander te zoeken in plaats van bij hun zelf iets wat herkenbaar is bij hun cultuur. Een houding waar we klaar mee zijn.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Advocaten……lui die voor geld zelf hun vader en moeder verkwanselen !!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Je kunt verwachten van die ouders dat ze hun kinderen bewust hebben opgevoed met de alles verterende haat om ongelovigen te doden! Als zo’n stuk ongedierte dan tegen ’n kogel oploopt is de volgende logische islam-stap geld uit de overheid te persen!
  Wij kunnen ons niet voorstellen hoe verdorven die moslims in werkelijkheid zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s