Er was een nieuw woord verzonnen om te zorgen dat de blinde blind bleef: “islamofobie”

Screenshot_16
(Door: “Hoeiboei”)

(…) Hier was iets nieuws gaande: de opkomst van een nieuwe onverdraagzaamheid. Die verspreidde zich over het aardoppervlak, maar niemand wilde haar zien. Er was een nieuw woord verzonnen om te zorgen dat de blinde blind bleef: “islamofobie”. Wie kritiek had op de schrille strijdlustigheid van deze godsdienst in zijn hedendaagse incarnatie, was bekrompen. Iemand die fobisch was, was extreem en irrationeel in zijn standpunten, en dus lag de fout bij die mensen en niet bij het geloofssysteem dat wereldwijd meer dan een miljard aanhangers had.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie". Bookmark de permalink .

5 reacties op Er was een nieuw woord verzonnen om te zorgen dat de blinde blind bleef: “islamofobie”

 1. koddebeier zegt:

  De uitvinding van achterlijk links en de maffe gutmensch !!

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik ben gelukkig met de islamofobie die ik heb en ik zorg en goed voor dat ze niet verminderd.
  Smeerlapperij die ‘kinderen verkrachten’, vrouwen als broedmachines’ beschouwen en als hobby heeft ‘moorden’ om het hoogste cijfer te halen kan en mag nooit getolereerd worden in onze beschaafde westerse seculiere wereld.
  Gelukkig zien dat steeds meer mensen in en eisen ze de verwijdering uit onze samenleving van die barbaarse smeerlapperij, laten we maar beginnen met die haat mosselketen te slopen want daar kweken ze geweld a la carte.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Totaal off Topic maar belangrijk genoeg om het te lezen mijns inziens:

  Israël verbijsterd: VS is gaan samenwerken met Hezbollah

  De keizer der misleiding: eergisteren compleet met kipah op in een synagoge in Washington, en tegelijkertijd alles doen om de veiligheid van de Joodse staat te ondermijnen.

  Israëlische defensiespecialisten reageren geschokt nu blijkt dat de VS in Libanon is gaan samenwerken met de islamitische terreurorganisatie Hezbollah, dat zo’n 100.000 raketten op de Joodse staat heeft gericht. Dat houdt in dat Israël met onmiddellijk ingang de inlichtingen die de Amerikanen aan Israël geven niet langer kan vertrouwen, vooral niet als bedacht wordt dat Hezbollah direct wordt aangestuurd door de Iraanse Revolutionaire Garde.

  Typisch Obama: A zeggen, maar B doen
  Eergisteren hield president Obama –compleet met een kipah op zijn hoofd- een toespraak in een synagoge in Washington, en maakte hij ‘krachtig bezwaar’ tegen suggesties dat de meningsverschillen tussen zijn regering en die van Israël aantonen dat de steun van het Witte Huis voor bondgenoot Israël fors is afgenomen.

  Zoals we inmiddels gewend zijn van deze president laten zijn acties veelal het tegendeel zien van zijn woorden. Obama verzekert keer op keer niet te tornen aan de veiligheid van Israël, maar blijkt in werkelijkheid te zijn gaan samenwerken met één van Israël grootste vijanden: Hezbollah, dat gezworen heeft de Joodse staat totaal te zullen vernietigen.

  Info Amerikaanse drones belandt bij Hezbollah

  De VS helpt Hezbollah in de strijd om het strategische Qalamoun gebergte met de inzet van –volgens officials onbewapende- Aerosonde MK4.7 drones. Omdat Hezbollah daar zijn eigen Ababil-3 drones heeft vliegen –die overigens worden bestuurd door de Iraanse Revolutionaire Garde-, was coördinatie tussen beide partijen nodig, waarmee Amerika voor het eerst actief ging samenwerken met de Shi’itische terreurorganisatie.

  Erger nog: de inlichtingen die de Amerikaanse drones vergaren worden door het Libanese leger rechtstreeks doorgegeven aan het hoofdkwartier van Hezbollah, en van daaruit aan de Iraanse officieren in Syrië, die daar samenwerken met het regeringsleger van president Assad.

  ‘Slechtst mogelijk ontwikkeling voor veiligheid Israël’

  De samenwerking met de VS verhoogt de status en het prestige van de Shi’itische terreurgroep aanzienlijk. Het partnerschap tussen Amerika en Hezbollah heeft ‘zeer ingrijpende gevolgen voor de veiligheid van Israël’, zo constateren Israëlische defensie experts. ‘Het is de slechtst mogelijke ontwikkeling voor Israëls veiligheidsbanden met de VS, en heeft een schok veroorzaakt in het leger en de inlichtingendiensten.’

  Israël kan VS niet langer vertrouwen >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Isral-verbijsterd-VS-is-gaan-samenwerken-met-Hezbollah

  Like

 4. BertG. zegt:

  Of Topic.
  De AFVN-Bond van Antifascisten eist inbeslagname van een door Adolf Hitler gesigneerd exemplaar van Mein Kampf dat sinds gisteren in de Totalitarian Art Gallery ligt van galeriehouder Michiel van Eyck. Ook eist de bond sluiting van de galerie. De AFVN zei vandaag aangifte te doen en heeft hierover al contact gehad met de politie.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/antifascisten_neem_mein_kampf.html

  Like

 5. Anna zegt:

  OBAMA; God zelf zal met hem afrekenen.!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s