Fatima Elatik en haar moedwillig foute beeldvorming over moslims

Screenshot_1

Fatima Elatik

(Door: Renzo Verwer)

Fatima Elatik deed het in Het Parool (13 mei) voorkomen alsof zij pas als moslim werd gezien vanaf de aanslagen van 9 september 2001. Dáárvoor was zij gewoon Fatima beweert ze, daarna ‘moslima’

Ze vergist zich ernstig, ze idealiseert -moedwillig?- het verleden. Al veel eerder waren er problemen met bijvoorbeeld criminele Marokkanen. En met intolerante moslims.

Zo was er in 1986 in Zwolle ruzie tussen het COC en een groep moslims. De moslims weigerden een schoolgebouw te delen met de homo’s. De laatsten lieten het erbij zitten en dienden geen aanklacht in wegens discriminatie. Met hulp van het gemeentebestuur zochten ze een andere ruimte. Als moslims willen discrimineren, dan moet je daar ruimte aan bieden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "religieuze dialoog", achterlijkheid, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Fatima Elatik en haar moedwillig foute beeldvorming over moslims

 1. reageerbuis zegt:

  Die Elatik was toch degene die alle kiezers van Wilders dood wenste?

  Like

 2. Thoth zegt:

  Moedwillig? Ik geloof daar werkelijk niets van. Een beleidsmedewerker van Elatik was b.v. een fan van Osama bin Laden….

  http://www.carelbrendel.nl/2011/05/25/beleidsmedewerker-van-fatima-elatik-was-fan-van-osama-bin-laden/

  Like

 3. luckybee zegt:

  Kalief Ibrahim van de IS kan ze heel goed gebruiken voor zich en zijn Mujahedin. stuur ze naar Iraq of Syrie.In het Kalifaat dan zijn wij haar kwijt.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dit zijn háár hersenspinsels: Als ze dat kópvod -waarin haar geval al helemaal geen haartje onderuit mag steken- al droeg vóór 11-11-2001, ligt het voor de hand, dat ze toen al voor iedereen, die een béétje de moeite had genomen, er over na te denken, ‘de moslima’ was.
  En dat heeft nota bene ook nog ambities om Burgemeester van Amsterdam te worden; je moet het gore lef maar hebben!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En weet je wat het ergste is, Theresa? Als we doorgaan met het faciliteren van die schoftenbende, er een goede kans bestaat dat ze het wordt ook!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jezus, wat ’n kop! Dat is gewoon de blikopener van de familie! Dat ze zich niet schaamt. Zeker teveel naast ’n kameel gelegen!
   En over datgene wat ze zegt en schrijft helemaal geen aandacht aan schenken.
   Gewoon over die kop door blijven lullen.
   We hebben het over Amsterdam. Dat wijf is daar in de glorietijden van de PVDA-multicultie-halelua-hype als troetelallochtoon benoemd en gelijk als deelraadvoorzitster-voor-het-leven geïnstalleerd. Dat kan daar allemaal in dat riool van NL. Daar past ’n burgemeester met zo’n harses prima!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, Paul, maar die kop is dan ook, althans gedeeltelijk, alwéér het gevolg van dat kopvod:
    Andere vrouwen die zijn opgezadeld met een kop als de hare, smal gezicht met naar verhouding te grote ogen en een (te) forse neus, kunnen een en ander nog corrigeren door een kapselmodel, waarbij het haar het gezicht omlijst en tegelijkertijd meer volume geeft, terwijl impliciet de neus iets minder sterk geaccentueerd wordt.
    Màg zij allemaal niet, want al dat haar móet en zàl onder het kopvod.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa, ik ben het helemaal met je eens. Ik denk echter dat die kop juist door dat kopvod op een onherstelbare wijze uit het lood is getrokken.
    Niet alleen heeft het ongedierte onder de allesbedekkende laag stof al jaren lang zijn verwoestend werk gedaan, waardoor het haar bij de wortels definitief is afgestorven, maar een nog veel erger gevolg van dit alles is het rampzalig afsterven van de hersencellen doordat zij door de moslima niet gebruikt mogen worden..
    Het kopvod laat geen hersenactiviteit toe.
    Van huis uit hebben mocro’s en ander arabisch gespuis al een aanmerkelijk lager IQ dan wij westerlingen. Dus je kunt je voorstellen dat er bij de vrouw al helemaal geen hersenactiviteit zal plaatshebben. Ik ben dan ook fel tegen het boerkaverbod omdat de boerka voor de moslima nog de enige mogelijkheid is om zich onopgemerkt buitenshuis te kunnen begeven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, daar zou je best weleens gelijk in kunnen hebben.
    Net zo iets als dat je op je brommer stapt met een veel te klein helmpje.
    Dat lijdt verschrikkelijk af en echt nadenken zit er ook niet meer in.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zo is het Bert! En dan ook nog stuurfree bellen op onze kosten met mocro!

    Like

 5. Roni zegt:

  Gevalletje Elatik, als je in Amsterdam een klacht indient aan haar adres dan beantwoordt zij deze zelf. Hoe objectief kan de gemeente Amsterdam en dit stuk islamitisch menselijk afval nu echt zijn?
  Goed in de gaten houden dit kopvodratje.

  Like

 6. Boorzalf zegt:


  Ze lijkt er wel op.

  Like

 7. De Kruisvaarder zegt:

  Afgezien van het gelaat van deze dame, is het natuurlijk heel vreemd,dat zij stelt dat moslims geen groep zouden zijn,die opvallen.
  Pim Fortuyn heeft het al benoemd, Rob Oudkerk eveneens.
  Het is geen wonder dat mensen er zat van worden….maar wat gaat er veranderen?
  In Amsterdam ( het Sodom en Gomorra van Europa ) is alles wat slecht is tot cultuur verheven, we kunnen in deze degoutante stad werkelijk alleen nog maar verdere uitholling en verarming van onze nederlandse waarden en normen verwachten.
  Dit land is een zinkend schip; de werkeloosheid stijgt, de armoede neemt toe, de koopkracht gaat achteruit en de nederlanders worden Islam moe.
  De tolerantie onder de bevolking is op een absoluut dieptepunt aangekomen, het individualisme heeft zijn gloriedagen in gloriejaren kunnen omzetten en de jeugd van vandaag is te dom om voor de duvel te dansen.
  Leraren exacte vakken mogen niets meer vragen wat niet met de PC kan worden opgelost, het zelf oplossend vermogen van de leerlingen is absoluut om te huilen, rekenen kunnen ze, kan men niet meer……om van de talen kennis nog maar te zwijgen.
  De invloed van Amerika in dit land is schrikwekkend evenals de begeleidende levensstijl.
  Al met al is nederland hard op weg een 53e staat van de VS te worden.
  Als het dat al niet is, met een president die schittert door gebrek aan slagkracht, een ministerraad die bestaat uit salon intellectuelen en mensen die teveel in de jaren 70 zijn blijven steken of die geloven in de goedheid van de mens ……wat een illusie is,maar dat is slechts voor de Buhne.
  wij worden allemaal heel langzaam ontdaan van onze humane waarde en gedwongen om te leven als neanderthalers,als het aan de regering en aan Brussel ligt.
  Waar stopt dit ?
  wanneer is het genoeg ?
  Als er geen actie komt,dan eindigen wij hier in nederland als Dhimmis en vogelvrij verklaarden en niet in de laatste plaats als gevolg van de uitverkoop van nederland aan Brussel.
  Daarnaast is het een publiek geheim dat de Islam geen andersdenkenden tolereert,dus wij, de Kafirs, wij krijgen de kans om te bekeren of om te sterven.
  Ik hoop dat al mijn scepsis ten spijt dit scenario nog lang niet bewaarheid zal worden.
  Echter wie verstand heeft, berekene het getal van het beest en dat is helaas toch een weinig florissant en bemoedigend schepsel: ein Nation, ein Gesetz, eine Waehrung…..eine Religion ….
  Islam vermengd met Brussel en de Katholieke Kerk ……de verheerlijking van de dood en het geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s