Hongarije: VN schuimbekt vanwege Viktor Orbán

Screenshot_13

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vermoedelijk gezien de steeds succesvoller wordende conservatief-patriottische partij Jobbik wil de Hongaarse minister-president graag bewijzen dat hij en zijn regeringspartij Fidesz haar thema´s maar al te goed kunnen bedienen. Onlangs nog noemde hij de door de EU voorgestelde quotaregeling voor illegale binnendringers gewoon waanzin en blijft hij erop staan dat er ook over de doodstraf gediscussieerd zou mogen worden. Nu maakte hij ook opnieuw de VN kwaad, want hij verstuurde acht miljoen vragenlijsten aan de Hongaarse stemgerechtigden met betrekking tot het thema immigratie. Een van de vragen luidde of “mismanagement betreffende de immigratiekwestie door de EU iets met de toename van terrorisme heeft te maken”. Daar maakte zich de voor mensenrechten verantwoordelijke VN-woordvoerster Cecile Pouilly zich vooral enorm boos over.

Zoals AFP bericht, zei ze: “We zijn geschokt over de inleiding van de minister-president, die een verband suggereert tussen immigratie en terreuraanslagen zoals die in Parijs in januari.”

Het doel van de zogenaamde “nationale consultatie” dient te zijn om de opvatting van de bevolking tegenover immigranten te achterhalen. Een van de vragen luidt:

Wist u dat de economische vluchtelingen illegaal over de Hongaarse grens komen en dat het aantal immigranten in Hongarije de laatste tijd met het twintigvoudige is toegenomen?

Als antwoorden zijn mogelijk: “Ja”, “Ik heb ervan gehoord” of “Ik wist het niet”.

De VN-hysterici zien daarin een daad van volksophitsing. Het zou er alleen maar om gaan de bevolking op te hitsen, beschuldigde men Orbán. Pouilly wond zich ook op over de opmerkingen van Orbán dat economische vluchtelingen een “nieuwe bedreiging” voor Hongarije zouden vormen en dat het land zich “tegen illegale immigranten zou moeten verdedigen”.

Voor nog meer ophef zorgde een persconferentie van Orbán afgelopen maandag in de Oost-Hongaarse stad Debrecen. Daar zei hij in verband met het plaatselijke vluchtelingenkamp: “We zullen het niet uitbreiden, maar sluiten. Diegenen die zich daar bevinden, moet men naar huis sturen.”

Steeds opnieuw provoceert de Hongaarse minister-president de EU-bonzen in Brussel. Met zijn uitspraak betreffende de doodstraf, als de bevolking niet anders beschermd zou kunnen worden, veroorzaakte hij een heftige discussie. Groenen en sociaaldemocraten eisten daarop een debat in het Europees Parlement over “de situatie in Hongarije”. Het zou een schending zijn van het EU-oprichtingsverdrag en van de vrijheid van meningsuiting als men in het Europees Parlement zou willen verbieden waarover in Hongarije gesproken zou worden, counterde Orbán en liet zich ook daar niet de kaas van het brood eten. Europa zou voor de Europeanen behouden moeten blijven, verklaarde hij en had scherpe kritiek op de migratiepolitiek van de EU.

De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker begroette Viktor Orbán gisteren aan het begin van de tweede dag van de EU-top in Riga met de woorden “Hallo, dictator”. Orbán counterde met “Hallo, groothertog”. Of Juncker ´s morgens al te diep in het glaasje had gekeken of dat dit zijn soort humor is, is niet bekend.

Hongarije wil in ieder geval niet deelnemen aan de “waanzinnige” quotaregeling tot de duurzame verhuizing van andere volkeren naar Europa. Hoe ver Orbán echter totaal met zijn houding tegen alle asielverheerlijkers van de EUSSR zal komen en of hij vastberaden aan zijn koers voor Hongarije en tegen de vijandige politiek van de EUSSR tegen nationale staten zal vasthouden, is de vraag. Hij kan echter in ieder geval zorgen voor enige opwinding in de Europese ondergang-gelederen in Brussel.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, Eurabië, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

58 reacties op Hongarije: VN schuimbekt vanwege Viktor Orbán

 1. Ad de Koning zegt:

  Mogen wij hem niet voor een tijdje lenen, ben het helemaal met hem eens maar daar moet EU natuurlijk niets van hebben. Ik zou graag zien dat er overal een referendum over de zogenaamde asielzoekers wordt gehouden maar dat zullen ze nooit aandurven.

  Like

 2. De VN maakt zich kwaad omdat er eindelijk iemand zijn verstand gebruikt en dat ook uitspreekt?Mensenrechten voor iedereen ,behalve voor de Europese bevolking?Cecile kan van mij de boom in!

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Go ….Victor Orban….De man heeft 100% gelijk. Nogal wiedes dat men die man ook monddood probeert te maken en valselijk te beschuldigen. Kan Rutte nog wat van leren. Hiermee wordt maar weer eens voor de zoveelste keer aangetoond , dat een Europees economisch samenwerkingsverband niet slecht is , op militair gebied …ook geen probleem , gezamenlijke aanpak van criminaliteit enz enz….ook OKAY….maar politiek gezamelijk en een Europese Eenheid zoals nu in EU verband….werkt absoluut niet . Men moet als land/staat.natie individueel/souverein blijven.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Groothertog? Kampbewaker lijkt mij een betere titel.
  VS en EU moeten hem niet, merk je ook aan de items op NPO, die doen hun propagandistische werk ook in dit dossier weer met verve, de smeerlappen.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Aan dit soort leiders hebben we een schreeuwend tekort in Nederland en de overige EU landen.

  Like

 6. Benesha zegt:

  Je zou verdorie naar Hongarije willen verhuizen.

  Like

 7. Pingback: Hongarije: VN schuimbekt vanwege Viktor Orbán |

 8. Sjoe! zegt:

  Er zijn nog slimme volkeren/lander die ooit geen koloniën hadden en beroofden, dus moeten ze nu niet voor hun huidige welzijn en voor de zonden van hun vaders betalen. 😉

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Democratie op zijn best…
  Betekend gewoon mond houden als je het niet eens bent.

  Like

 10. nuchter zegt:

  Neem maar van mij aan: zodra deze partij te groot wordt worden direct rigoureuze stappen ondernomen om hen te mond te snoeren. Dat deden ze in de jaren negentig ook met Jörg Hayder (sp?) in Oostenrijk.

  Like

 11. Thoth zegt:

  Onlangs nog noemde hij de door de EU voorgestelde quotaregeling voor illegale binnendringers gewoon waanzin en blijft hij erop staan dat er ook over de doodstraf gediscussieerd zou mogen worden.(..)

  Uitstekend dat hij hier een punt van maakt. En de doodstraf, daar ben ik voor. Als een gast een moordenaar is en hij/zij heeft bekend, dan is het aan de rechter, gezien de omstandigheden, om de doodstraf op te leggen. Alleen daarna nog een hoger beroep en wanneer dit hetzelfde is, uitvoeren! De lichaamsdelen kunnen dan door andere mensen gebruikt worden. Daarmee doet’ie nog wat terug voor de samenleving.

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Jean zegt:

   Die Luxemburgse wandelende jeneverfles zou dadelijk ontslagen moeten worden na zo een uitspraak tegen een “verkozen” persoon iets wat hij nooit kan zeggen.
   Gelukkig laat dhr Victor Orban zich niet opzij zetten Van deze mensen hebben we er meer nodig en geen enkele van dat huidig EU gedrocht.

   Like

 13. Cathja zegt:

  Ik mag hem wel, deze luis in de Brusselse pels! Hij is in ieder geval niet iemand die anderen naar de mond spreekt, maar een duidelijk eigen verhaal heeft. Of je het met hem in alle opzichten eens kunt zijn doet er even niet toe. Hij maakt glashelder wat hij ergens van vindt.

  Ik vind dat Brussel moet buigen en meer naar de wensen van de lidstaten afzonderlijk moet luisteren. Het is onmogelijk dat 28 lidstaten allemaal hetzelfde moeten denken en doen; iets wat Brussel’s grootste wens is natuurlijk. We zullen verschillende landen blijven, met ieder zijn eigen cultuur en eigenaardigheden. Dat maakt het juist boeiend.
  Dat Brussel daar niet mee uit de voeten kan is jammer, maar ze hadden kunnen weten dat wij nooit één groot Europees volk zouden kunnen worden, want daarvoor zijn de verschillen veel te groot. De Hongaarse regering laat nu duidelijk blijken dat het niet van plan is om naar de pijpen van Brussel te dansen. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Ik las enkele dagen geleden dat er al van ‘sancties’ gesproken werd als Hongarije niet zou inbinden. Ja, dreigen kunnen ze in Brussel heel erg goed! Maar Brussel zal echt eens een toontje lager moeten zingen, willen ze niet nóg meer lidstaten tegen zich in het harnas jagen!
  Groot-Brittannië heeft al laten weten dat zij meer ruimte willen hebben voor zichzelf als zij binnen de EU blijven. Dat is alvast een duidelijk signaal.
  Wie volgt?

  Like

 14. Marie zegt:

  Orban heeft alle gelijk van de wereld; daarmee maakt hij zich niet geliefd binnen de EU en de VN!
  Nou en; hij durft tenminste op te komen voor het welzijn van zijn land en burgers! Hij laat zich niet allerlei belachelijke regelingen door de strot duwen en hij hoeft niet het braafste jongetje te zijn zoals Rutte!
  Ik ben het met hem eens dat de immigratie wel degelijk te maken heeft met de terreuraanslagen en dat immigratie van moslims gestopt moet worden!
  Alleen vinden de “grote jongens” in Brussel dat een zeer onaangenaam en onwelkom geluid!
  Waarom willen ze daar in Brussel dat niet horen? Omdat ze dan moeten toegeven dat die hele EU, immigratie en integratie volkomen is mislukt en dat is iets wat hun te grote ego’s niet trekt!
  Liever verkwanselen ze ons mooie vrije Europa aan de dictatuur van de islam!

  Like

 15. Jean zegt:

  Wij maken ons al jaren boos over dat kutwijf van de VN, bye the way, waar bemoeid dat kutwijf zich mee? Wij willen niet minder vreemdelingen op ons grondgebied, wij willen geen vreemdelingen op ons grondgebied want het is alleen maar ellende en geweld met dat onderontwikkeld zootje ongeregeld en zeker die troep wat uit Afrika komt, ze kunnen noch lezen noch schrijven het enige wat ze blijkbaar heel goed kunnen is kindjes fokken bij 4 a 5 vrouwen tegelijkertijd.
  Spaar ons van al die ellende en begin met te verwijderen want zo niet komt er oorlog van, het gewelddadig onderontwikkeld tuig komt ons de strot uit letterlijk en figuurlijk.
  Hadden we maar meer van de mensen zoals dhr. Victor Orban in Europa i.p.v. die slapjanussen die er momenteel hun bankrekening liggen te spekken, gisteren zag ik ‘toevallig’ dat griezelding Thijssen, kom met zoiets thuis….

  Like

 16. Jan zegt:

  Dit laat weer zien dat de EU-dictators geen enkele macht hebben en het gros hielenlikkers zijn die op jacht zijn naar een lucratief baantje in Brussel zodat zij aan de beurt zijn om te plunderen van het volk.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk was Juncker laveloos of totaal de weg kwijt, een ongekozen EU dictator die een gekozen president dictator noemt, dit kan alleen maar bij de EU fascisten !

  Like

 18. Boorzalf zegt:

  De beste man heeft gewoon gelijk, heel die immigratie loopt uit de hand. Ik denk dat hij voor vele europeanen spreekt die geen moslim zijn.

  Like

 19. Clara Klein zegt:

  wat dit betreft ben ik het met Orban eens. het is alleen jammer dat hij zo anti-semitisch is

  Like

 20. luckybee zegt:

  De Hongaren hebben eens het Juk van de Ottomanen bezetting beleefd ; Luxenburg heeft dat nooit mogen beleven.

  Like

 21. FerdinandK zegt:

  Bij het inwerking treden van het Verdrag van Lissabon, is in alle 28 Lidstaten van de Europese unie, in 3 gevallen de doodstraf heringevoerd.
  Het staat er duidelijk en is absoluut niet voor tweeërleg uitleg vatbaar.
  De zgn groenen hebben indertijd voor dit Verdrag gestemd.
  Waarom wordt hieraan niet eens wat meer aandacht aanbesteed.

  Like

 22. Maria zegt:

  had in het verleden al dikwijls geschreven dat de Oostblok landen 1 front gaan vormen tegen de EU ivm met moslim over spoeling en het niet akkoord gaan van de dictatuur vanuit het Westen, ondertussen spannen meer en meer Oostbloklanden samen o.a Polen, Bulgarije, Tsjechië, Kroatie, Slovenië beginnen ook zwaar anti tegen deze maatregel te komen, dan Roemenie, Lithouwen, Letland, en nog wat van die landen links en rechts.

  Op geen 1 manier zal de EU die landen kunnen dwingen om moordende asiel moslims toe te laten op hun grondgebied want dan komen de eigen bevolkingen zwaar in opstand hiertegen tegen de EU en ook hun eigen leiders en dan heb je miserie want dan komen er nationalisten aan de macht en de EU zijn dan die landen kwijt, reden hiervoor is dat zij allen 700j de wreedste moorden dictatuur uitroeiing van eigen volk in hun landen hebben meegemaakt en WETEN dat die turkse gek opnieuw zijn ottomaans rijk wilt installeren. DIE ZIJN DAT NIET VERGETEN HOOR
  Griekenland is hier een grote sleutel in, onderschat de mentaliteit niet van hen, op geen 1 wijze te vergelijken met hier waar bevolkingen ondergaan, die mensen ginder zullen dit niet ondergaan tenzij over hun lijk maar dan kom je Rusland tegen… Schaakmat voor de EU op dit vlak en zal wss opgelost worden door alle dobbernegers en moslims in West Europa onder te brengen uit angst dat de EU uiteen zal vallen.

  Het zal tot een breuk komen tussen oost en west EU want op geen 1 enkele wijze gaan ze die Oostblok landen kunnen dwingen hiertoe indien de EU blijft dwingen om hun landen daar waar geen islamieten praktisch zijn .te laten overspoelen op commando EU, trust me on this!
  Indien de VS en de EU voor moorden zorgen op de kopstukken en leiders van Hongarije bv en Tjechië omdat zij het voortouw nemen dan gaat de EU wat meemaken want dan keren die landen linea recta terug naar Rusland, dat is een garantie van 100%…
  Want de EU is dicatorialer corrupter dan Rusland ooit is geweest naar die landen toe, en Rusland geen haar aan hun hoofden die eraan denkt om zijn eigen volk of de voormalige landen van het Oostblok in de steek zal laten omtrent deze waanzin maatregel van de EU.
  Men gaat nog heel hard verschieten in de EU, enkel in de westerse landen kunnen ze dit flikken maar Oostbloklanden never dat die moslims en dobbernegers in hun land toelaten om ze dan nog te onderhouden en dezelfde miserie ermee te hebben zoals hier in West Europa en hun eigen land cultuur en geloof erachter gaan zetten!

  was nog eens eenmalig dat ik dit hier post, alles wat ik ooit schreef hier komt uit.
  West Europa is volledig gedoemd om ten onder te gaan, die van het oostblok zien dat maar al te goed in!

  Maria

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, dat weten we dan ook allemaal weer.
   (Wat we er mee móeten, is een tweede……)

   Like

   • Moet je niet zeggen;het begin van tegenstand is er!En als nou meer landen volgen is dat alleen maar heel goed.Uiteindelijk kan Brussel alleen maar dreigen,meer niet.Zij vreten en leven riant van onze ruggen!Niet andersom!En dat moet maar eens duidelijk worden!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, Yvonne, maar als daarbij de achterliggende gedachte is, dat we, om het tij te keren, allemaal kritiekloos in katzwijm dienen te vallen voor het beleid van de Russen, -en dat is uiteindelijk, wat zij wil- houdt het voor mij alweer op, sorry.
    Loskomen van de EU? Graag, maar níet om je dan maar aan een andere grootmacht te verbinden. Dat is trouwens ook niet, wat Geert wil; dat weten we nu zeker.
    En voorts heb ik geen voorspellingen nodig van iemand die me intussen onterecht voor al het on-fraais van de wereld heeft uitgemaakt. Daarmee heeft ze, wat mij betreft, ‘de teerling voorgoed geworpen.’
    Maar volg jij uiteraard je eigen voorkeuren; dat is ook je goed recht.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Dank voor je uitgebreide info, Maria.

   Ik ben bang dat je gelijk hebt.

   Like

  • fleckie zegt:

   Maria, blijf gewoon schrijven[posten],…[..de een heeft een bezadigder , de ander wat fellere schrijftrant, dat maakt het net zo interessant] men stak van Uw’ comments’ toch wel veel van op. ……..’Volhouden” is het parool!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar dan alsjeblieft zonder persoonlijke aanvallen! Zou dàt mogelijk zijn? Graag!

    Like

   • Maria zegt:

    Fleckie

    ik ben die Russenhaat hier beu, tis eender wat ik post erover wat dan nog waar is wordt afgebroken en met zware haat beantwoord… dan zijn er andere blogs die wel respecteren wat je schrijft zonder dat daar Russenhaters zijn die dan nog leugens posten over dat land wat ook hier door velen gecounterd werd maar ze bleven verder doen…
    Zolang dat hier niet verandert zie ik het nut er niet van in om hier nog te posten.
    Bobzelf en ik zijn tot deze conclusie hier gekomen en posten elders onze kennis, het spijt me voor jullie, maar je kan begrijpen dat de haat hier van sommigen niet alleen mij maar al velen weggejaagd hebben naar andere blogs om daar te reageren met onze kennis van zaken over oostblok etc en daar gaat het er niet aan toe zoals hier sommigen doen alsof de site van hen is ipv EJ zelf. Er is teveel haat hier tegen de verkeerden, zelfs tegen moslims stellen ze niet zoveel haat op als tegenover Rusland, en dat zegt alles!
    Het spijt me.

    xx

    Like

   • toestroom zegt:

    Maria zal ik de groeten doen aan Bob voor je,sterkte op die andere blog maar ik vind het jammer dat het zo moet. Gr toestroom

    Like

   • Maria zegt:

    @toestroom

    ik heb veel contact met Bob wij posten en schrijven onze kennis nu naar andere blogs en zij maken dan daar een artikel over…
    het enige wat Bobzelf zeker en ik wilden was de waarheid openbaren, spijtig genoeg zijn er een paar hier die doen alsof de site van hen is en daarom dat wij en met anderen besloten hebben om andere blogs aan te schrijven en via hen onze kennis te delen.

    Het spijt me EJ echt waar jij was de eerste en enige blog waar ik voor ging maar op het laatste de haat en vooral zware leugens omtrent Rusland en oekraine was niet meer normaal, ook de aanvallen en denigrerende comments op mijn leed via Balkan de uitmoording van mijn familie door sommigen hier was erover!
    ben altijd eerlijk geweest maar zowel Bob als ikzelf, Igor Zrast en anderen werden als vuil behandelt door de Russenhaters die geen snars afkennen van de politiek zaken Oostblok, daarom zitten wij allen op andere Blogs nu om daar onze ervaringen bewijzen weet ik wat aan mee te delen.
    Heb dat nooit niet begrepen dat deze site zo een forum kon zijn voor Russenhaat en zeker de leugens die sommigen erover posten, spijtig genoeg zien jullie nu zelf in van al wat ik schreef dat dat allemaal uitkomt.
    Toch lief van je Toestroom maar Bob en ik zijn zeer close en hebben heel veel contact.
    ook voor Bob was het bittere pil om te slikken, die man zit op de eerste rij daar, riskeerde zoveel om te openbaren want daar staan jullie niet bij stil hé welke risico’s Bob nam om dingen te posten hier… Voor hem vind ik het nog het ergste want wat BOb allemaal niet aan schatkamer info had hebben een handvol mensen hier kapot gemaakt en ervoor gezorgd dat EJ ons kwijt is, want waarom blijven posten als er altijd met haat en leugens wordt gecounterd, zelfs op mijn persoon heeft iemand letterlijk hier geschreven dat hij me haatte vanwege mijn band met Rusland… Tja dan stopt alles he
    Pijnlijk maar het is een goede les voor ons geweest die blogregel van op de persoon mensen aan te vallen werd niet bij iedereen correct toegepast, en dat heeft ons doen inzien en beslissen van elders onze kennis te delen aan andere Blogs

    I am sorry EJ

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, dat ben je niet, anders schreef je hier nog. En dat geldt ook voor bobzelf. Ik heb trouwens liever dat je helemaal niet meer reageert vanaf nu. Dat zorgt voor een hoop onrust. Jullie hebben je beslissing genomen, die respecteer ik. That´s all. Veel succes op de andere blogs.

    Webmaster

    Like

   • Maria zegt:

    wat bedoel je EJ met : “dat ben ik niet”? anders schreef je hier nog?
    je kan ons niet pakken op leugens op geen enkele…
    U kan niet ontkennen dat u niet de blogregel 4 toepast correct op iedereen, en onrust veroorzaken? Sinds wanneer is de waarheid onrust EJ?

    Maria

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dé waarheid bestaat niet . . . En stop nu alsjeblieft met reageren, anders ben ik genoodzaakt je een ban te geven.

    Webmaster

    Like

  • Henk.V zegt:

   Ik denk dat u zeker gelijk heeft, Maria,dat landen uit het voormalige Oostblok, die allemaal vormen van onderdrukking aan den lijve hebben ondervonden, juist door hun grote aversie tegen het verschijnsel onderdrukking, zich heel anders tegenover de krankzinnige geworden EU dictatuur gaan opstellen dan de landen uit westelijke deel van de EU.
   De staten in West Europa hebben een geschiedenis van een grote mate van vrijheid en redelijke welvaart achter de rug en de bevolkingen hebben de gevaren die er schuilen in de sluipende hersenspoeling die politiek correcte elites op hen toepassen nauwelijks opgemerkt.
   In de toestand van halfslaap die als een deken over het ”Westen” ligt, heeft het overgrote deel van de bewoners niet eens opgemerkt welk levensgevaarlijk paard van Troje politiek correct binnen de muren heeft gehaald. Uit dat paard komen grote aantallen lieden tevoorschijn die niets goeds met onze maatschappij voor hebben.
   De elites die het paard binnenhaalden willen ons doen geloven dat de indringers het goed met ons menen en ons verrijken, maar wij weten wel beter.

   Door de systematisch verleugening van de bevolkingen is het verweer tegen de dreigende overname van onze gebieden volstrekt onvoldoende.

   De nieuwkomers uit het Oostblok hebben pas NU meer vrijheid verworven en ze zijn inderdaad veel alerter op de gevaren die de EU zelf bewerkstelligt.

   Ik ben benieuwd in hoeverre dit verschil de ontwikkeling zal opleveren die u vermoedt. Het zou zeker kunnen dat u grotendeels gelijk krijgt (wat ik prachtig zou vinden), maar er is één element dat u mogelijk over het hoofd ziet: de lokroep van de grote geldpot die ”Brussel” de minder welvarende landen in het Oosten voorzet..
   Geld werkt buitengewoon corrumperend, helaas.

   In 1975 liet de EU op catastrofale wijze omkopen.
   En wie daar de dupe van worden hoef ik u niet te zeggen.

   Like

  • toestroom zegt:

   Maria toch weer leuk u gehoord te hebben.

   Like

   • Maria zegt:

    thanx
    maar we zijn niet meer gewenst hier…
    EJ is daar duidelijk in

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat klopt! Net zo duidelijk als jullie er in zijn dat jullie “gehaat” werden door sommige reaguurders hier. Maar doe nu geen moeite meer, een volgend comment wordt verwijderd en gevolgd door een permaban.

    Webmaster

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Jammer dat u niet meer op E.J Bron wilt schrijven.
   Ik las uw commentaar graag.

   Like

 23. Jean zegt:

  Maria, zeer correct weergegeven. Hopelijk mogen we weer “geregeld” van u horen of beter gezegd ‘lezen’.
  Europa MOET islamvrij gemaakt worden w.w.z. alle Afrikanen eruit dan komt welvaart, veiligheid en leefbaarheid terug, Afrika heeft veel meer ruimte dan Europa en wij draaien er niet voor op laat dat de uitbuiters van Afrika maar betalen, de families zijn bekend.

  Like

 24. alidas1 zegt:

  Fijn Maria weer wat geleerd
  Ben niet zo sterk in de politiek mag het graag lezen .
  Ik hoop dat die meneer Viktor Orbán sterk in zijn schoenen blijft staan

  Like

  • Maria zegt:

   heb het altijd geschreven, puntje bij paaltje zullen alle Oostblok landen ALLEMAAL terugkeren naar Rusland… dat staat in de sterren geschreven want oost en west mentaliteit is ONVERZOENBAAR op alle vlakken zij zijn allen zwaar Christelijk en verraden hun Christelijke Roots niet aan de islam, en zeker omdat de EU pro islam is, zal de ineenstorting veroorzaken van oost EU landen in de EU, wacht maar af je zal wel zien.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, nu “staat het weer in de sterren geschreven……”
    Enfin, verder commentaar overbodig. Ik zwijg maar.

    Like

   • BertG. zegt:

    Misschien kan je al die sites hier even vermelden waar ze zo blij met jou zijn, kunnen de liefhebbers je daar verder bewonderen en kan jij ze verbazen met de echte waarheid over Rusland. En op reageren uiteraard.
    Er zijn altijd mensen die alleen de waarheid willen weten dus wat betreft hebben ze aan jou een goede, altijd de enige en echte waarheid bij de hand.
    Daar doe je ze vast een groot plezier mee.

    Like

 25. toestroom zegt:

  Webmaster maak hier een eind aan. Niet de een ook niet de ander.

  Like

 26. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s