Mainstream-media: downplaying de aanslag in Saoedi-Arabië

Screenshot_22

Ultieme islam-symboliek: Koran in moskee met stukjes ontplofte moslim

(Door: Martien Pennings)

Ze hadden het allemaal wel, die aanslag op vrijdagmiddag 22 mei in die moskee in Saoedi-Arabië. Even na 2 uur zette het NOS-journaal het eerste bericht on-line. Maar ik zie het niet in het vrijdagse NOS-Journaal om 3 uur en ook niet om 4 uur. Ook niet in het 8-uur-journaal en niet om 10 uur in Nieuwsuur. Merkwaardig want dit is iets groots. Alleen GeenStijl gaf de aandacht die deze aanslag verdiende. Het is een aanslag op een Sjietische moskee en dat betekent dat het terroristische Soennisme (Wahabisme) van de Saoedische heersers dat ze met oliegeld overal ter wereld verbreid hebben, nu “thuis” is gekomen. The hens have come home to roost. Of op zijn Nederlands: de Saoedi´s krijgen hun getrek aan al die touwen nu thuis.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, political correctness, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Mainstream-media: downplaying de aanslag in Saoedi-Arabië

 1. topsporter zegt:

  Je zou maar als journalist bijna de NPO werken, pardon onder curatele staan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, hou op! Met de juiste journalistieke intenties word je dáárvoor toch geen journalíst, zou je zeggen!
   IK zou binnen de kortste keren knettergek worden van frustratie!

   Like

 2. Marc\ zegt:

  Martien, “het wegdouwen van de werkelijkheid van de islam is door de media internationaal geïnternaliseerd” is synoniem voor de eerder door jou genoemde internationale samenzwering. Eentje wel, die gebaseerd is op pure angst. Want mainstream media zijn stromannen voor politici, en die schijten zeven kleuren voor de aanstaande wereldoorlog: daarom weigeren ze het publiek te informeren over de werkelijke aard van de islam. Want als politici dat zouden doen, dan zou het publiek terecht verwachten dat zij daar ook wat aan doen. En dat willen / durven ze niet. Maar, moet ik toegeven, dat is ook niet zomaar gedaan.

  Het wachten is op de grote reeks aanslagen in Europa en / of VS door isis. Dan zullen ze wel het publiek informeren, en zal de door isis neergegooide handschoen opgepakt worden. We zullen dan wel massalegers moeten formeren.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “stukjes ontplofte moslim”

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ik wil toch wel even opmerken bij deze foto dat het mij voorkomt dat dit toch wel meer lijkt op een in scene gezette foto. Het is toch heel opmerkelijk dat er een stuk moslim op de koran ligt, terwijl die zelf verder onbeschadigd is en geen bloed er op zit……

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar lijkt het wel op. Alles er om heen is kort en klein geslagen, ruiten liggen er uit, overal stof, behalve op dat dikke boek.
   Brandschoon, geen stofje erop, alleen een lap vlees er op.

   Like

  • Als die foto inderdaad in die moskee is genomen, ex-marineman, dan zal er geen westerse fotograaf bij geweest zijn. De fotograaf zal dus een moslim geweest zijn. Betwijfel sterk of die “voor het effect” een stukje mensenvlees op die Koran gaat leggen. Al zou het beoogde effect van de waarschijnlijk sjietische fotograaf dan misschien geweest kunnen zijn: de Soennieten in een zo slecht mogelijk licht zetten. Maar zelfs een geharde oorlogsfotograaf doet in zulke omstandigheden snel knip-knip-knip. Die gaat niet in dat slachthuis een stukje mensenlever op die Koran leggen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik dacht dat jij nou toch wel bekend was met hoe ze iets laten zien of filmen met alle pallywood trucs en methodes erbij.
    Dus het zou mij niets verbazen, het is immers een beproefde truc die nog steeds werkt.

    Like

 5. luckybee zegt:

  Of je Soenie bent of Shia ze zijn allebeide Mainstream moslims, dus ze mogen in het Arabische Schiereilend leven. anders was het met Joden en Christenen, het Arabische schiereilend is offlimmit voor ons.Uitsprake van de Nabi Mohammed.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Het volgende is toch algemeen bekend en zeer zeker ook bij alle politici. Daarom is het ook extra ongelooflijk dat al die westerse (incl USA) politici zich zo dhimmi gedragen.
   Probeert u eens met een Bijbel en/of met een kruisje om uw hals SA binnen te komen….. nou vergeet het maar die Bijbel wordt ONMIDDELLIJK in beslag genomen. En die halsketting met kruisje zult u MINSTENS af moeten doen, maar hoogstwaarschijnlijk ook inleveren. Of u dat later terug krijgt blijft de vraag. En of u dan het land nog mag binnen gaan is de volgende vraag.
   En mocht u dan toch het land binnen mogen en op uw rondreis door dat land Mekka aan willen doen dan heeft u ook pech. Boven de snelweg wordt u duidelijk gemaakt door borden dat Mekka voor moslims alleen toegankelijk is. Niet-moslims worden een andere weg opgewezen…….. En dan laten we hier al die gasten zonder meer toe en laten ons land/onze landen volbouwen met moskeeën……… Maar o wee als je je daartegen verzet of er ook maar iets tegen wilt doen of zeggen……we weten waar we dan voor worden uitgemaakt in het antisemitistische Europa/EC/Nederland……de islamisering gaat gewoon door dankzij al die rood/groene zgn socialistische goedmensen……en niet die zgn afa-gasten. Zij zijn allen de enige echte fascisten……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s