Poets je tanden, was je handen, spreek met twee woorden

Screenshot_5

(Door: “rommel”)

De retoriek van de waanzin die steeds weer beweert dat massa-immigratie Zweden van de ondergang zal redden, gaat alsmaar holler klinken. Avpixlat heeft al eerder verteld dat door het hele land cursussen aan immigranten worden gegeven hoe men in een appartement moet wonen, hoe men elektriciteit gebruikt, hoe men afval weggooit, hoe een wasmachine werkt, etc. Het laatste initiatief in dit spoor komt van de door de belastingbetaler gefinancierde Folktandvården (De volks tandverzorging), wiens mondhygiënisten nu gratis cursussen zijn begonnen voor immigranten om ze te leren hoe ze hun tanden moeten poetsen.

SVT (Sverige television) vermeldt in een rapportage dat in Halland de Folktandvården medewerkers moet inhuren om de nieuwkomers (de verrijking uit MENA-landen)  te leren hoe ze hun tanden moeten poetsen op kosten van de belastingbetaler. En Halland vormt daar geen uitzondering op. In het hele land wordt de graftandjes geleerd hoe ze hun bek moeten onderhouden. Tandheelkundige zorg is overigens geheel gratis voor asielmigranten, terwijl een autochtone Zweed een paar honderd euro mag aftikken voor een tandartsbezoek.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Poets je tanden, was je handen, spreek met twee woorden

 1. luckybee zegt:

  Moslims kan je nietveranderen, ze willen bijons de baas spelen. Dat is alles wat ze interesseerd.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Idiote praktijken daar in Zweden. De Zweed kan dokken en de nieuwkomers krijgen tandenpoetsles, worden gratis behandeld en noem maar op.
  Als je tandenpoetsles moet krijgen betekent dit dat je te stom bent om voor de duvel te dansen! Als je les moet krijgen hoe je ‘in een appartement moet wonen’ en hoe je afval weg moet gooien, en nog tal van zaken meer, en je bedenkt daarbij dat deze mensen de Zweedse economie aan de praat moeten houden, dan zet je daar als normaal denkend mens toch echt een heleboel vraagtekens bij?
  Niet de wijsheid, maar de áchterlijkheid wordt met bakken vol het land binnengehaald!
  En daar mag Zweden het de komende decennia mee doen?

  Eigen schuld als daar de heleboel in de soep loopt. Als je dit soort stommiteiten laat gebeuren, dan zet ik ook vraagtekens bij het IQ van de Zweden zelf.
  Ze willen niet anders dan dom volk binnen halen.
  Ze maken zelf hun land kapot!

  Like

  • Jade zegt:

   Beste Cathja, zou het er bij ons anders aan toe gaan???

   Like

   • Cathja zegt:

    Als we geen lessen trekken uit wat er in Zweden mis gaat, ja, dan zullen ook wij te maken krijgen met dit soort idioterie.
    Hopelijk gaat het bij ons niet zó ver komen, maar worden de ogen op tijd geopend!
    Je kunt altijd leren van situaties in andere landen, en er je ‘voordeel’ mee doen.
    Maar alleen als je een verstandige regering hebt.
    En daar zet ik vaak ook vraagtekens bij.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Al wat ouder, maar helaas nog steeds actueel; voor degenen die het nog niet gelezen hebben, nog een keer:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/07/ik-ben-woedend/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 11:16

   Ik vrees dat u helaas nog heel erg vaak woedend zult worden! Met het schrikbarend grote aantal ‘vluchtelingen’ welke ons land overspoelen, en die nooit zulke medische zorg en controles hebben gehad als wij hier gewend zijn, laten ze zich in ons land natuurlijk kostenloos controleren en behandelen, en u en ik zullen dit moeten aanzien in de wachtkamers bij artsen en tandartsen. We kunnen er geen moer aan doen!
   Wij betalen ons scheel, ondanks de toch al niet geringe maandpremie voor de zorgverzekeraar, en onlangs zijn ook nog eens honderden medicijnen uit het vergoedingenpakket gehaald, dus we krijgen een uitgeklede zorg voor een bérg geld!
   Dan voelt het des te oneerlijker dat vreemdelingen hier alles toegeworpen krijgen! Waar ik me altijd zo boos over maak is de brutaliteit van die lui en de manier waarop ze duidelijk maken dat ze er RECHT op hebben! Je moet maar durven, als je € 0,00 bijdraagt!!

   Helaas, wij kunnen aan dit gedrag niets veranderen. En boos worden, hóe begrijpelijk ook, daar hebben we alleen onszelf maar mee.

   Ik wens u en de uwen fijne Pinksterdagen toe!

   Like

 4. oud-marinier zegt:

  Euhmmm…die laatste strofe ….”” spreek met twee woorden “” , houd dat in dat men dan bedoeld : ” Geef mij , Ik wil , Mijn recht, Ik moet , enz enz…??? ( Einde sarcasme modus)

  Like

 5. BertG. zegt:

  door Arend Jan Boekestijn
  Wij wentelen ons in ons schuldcomplex waarin niet-Europeanen als nobele wilden figureren. Over de mislukte bevrijding van de Europese geschiedenis.
  Europeanen denken dat de wereld een groot Europa is. Zij menen dat iedere wereldburger denkt dat het recht macht kan beteugelen. Zij denken eveneens dat de zeggingskracht van religie met haar geweldspotentie spoedig zal doven en dat iedere aardbewoner tot het inzicht komt dat oorlog nooit iets oplost.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/5/Europeanen-worden-geplaagd-door-een-historisch-schuldcomplex-1766102W/?masterpageid=158493

  Like

 6. Thomasson zegt:

  “SVT (Sverige television) vermeldt in een rapportage dat in Halland de Folktandvården medewerkers moet inhuren om de nieuwkomers (de verrijking uit MENA-landen) te leren hoe ze hun tanden moeten poetsen op kosten van de belastingbetaler”.
  Moeten de belastingbetalers niet soms de nieuwkomers leren hoe ze netjes op de WC moeten zitten en hun vieze kont vegen? Een ding hoeven ze zeker niet te doen: De verrijkers leren hoe ze de ritssluiting van hun broek moeten opentrekken als zij de eerste de beste Zweedse vrouw wensen te verkrachten.
  De Zweden zitten onder de plak van een zeer gevaarlijke pathologische machthebbers. Als zij het recht op bestaan willen behouden, moeten ze wel HEEL SNEL HANDELEN. Anders is het te laat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s