Signeersessie politica Fleur Agema

Screenshot_8

Vandaag, zaterdag 23 mei, signeert Fleur Agema haar nieuwe boek “Verzilveren” in Boekhandel Snoek in Rotterdam! Aanvang : 15.30  uur.  “Verzilveren : excellente zorg voor minder geld”. 

Screenshot_7Verzilveren is een aanklacht tegen het kabinet dat doet alsof de ouderenzorg er beter op wordt, terwijl deze door het huidige regeringsbeleid juist in rap tempo verloedert. Opa wil zelf zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zeker. Ook als hij crepeert? Natuurlijk niet. In dit boek ontkracht Fleur Agema de drogredeneringen waarmee de staatssecretaris zijn beleid motiveert. Ook geeft ze vele voorbeelden van hoe het beter én goedkoper kan.

Over de auteur

Fleur Agema (1976) groeide op in het café van haar ouders. Ze studeerde aan de kunstacademie in Enschede, de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en de MaHKU/OpenUniversityte  Utrecht. In haar masterthesis Gesloten Architectuur analyseerde Agema de wijze waarop gevangenissen door de eeuwen heen zijn vormgegeven. Agema raakte politiek actief door Pim Fortuyn, schreef met onderzoeksjournalist Peter Siebelt het boek Sinistra over haar periode als Statenlid in de provincie Noord-Holland en was tot voor kort sinds november 2006 vicefractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid en woordvoerder zorg.

Bron:
www.boekhandelsnoek.nl
(h/t anoniem)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Signeersessie politica Fleur Agema

 1. oud-marinier zegt:

  Om maar even een leuke tip te geven aan de auteur : Fleur Agema , in NL betaal je gemiddeld Euro 120 – 150 / maand, aan ziektekosten verzekering …en dan ben je NOG niet overal tegen verzekerd. (Was een jaartje of 15 tot 20 geleden wel anders en toen was zo’n bedrag ook voldoende om je gezin verzekerd te hebben voor bijna alle medische verzorging. Eigen bijdrage was maar zelden.) In vergelijk met Belgie , waar men tegenwoordig Euro 70,- / jaar betaald en is men voor alles verzekerd EN betere verzorging/begeleiding tijdens verblijf in ziekenhuis.

  Simpele vraag …: ” Hoe komt het dat , in 2 naburige landen , zulke grote verschillen zijn ontstaan ? Eerlijk gezegd , toont dit toch ergens wel aan , dat men in NL , de verkeerde weg is ingeslagen , lijkt me. Of zie ik dat nu verkeerd ?

  Like

  • pieter zegt:

   verschillen?? ik ben woonachtig in duitsland en daar zelfstandig ondernemer. Voor mezelf en mn dochter betaal ik € 660,00 per maand (!) en heb ik € 900,00 eigen risico per jaar. Om de kosten te drukken staat mijn vrouw op de loonlijst, daarmee verdient zij € 460,00 bruto per maand. De kosten voor haar ziektekosten zijn dan € 350,00 per maand, zonder eigen risico. Haar 2 kinderen uit een eerder huwelijk zijn daarin meeverzekerd.

   Dus als je wilt vergelijken… neem dan ook die andere buur van Nederland in je plaatje mee.

   Eerlijkheidshalve ga ik nu ook toegeven dat het duitse systeem zn voordelen bied.
   Vlak voordat mn vrouw zwanger werd, heb ik haar salaris op € 2750,00 bruto gezet.
   Waarschijnlijk krijgt ze na een half jaar zwangerschap een Arbeitsverbot waarna haar salaris volledig voor rekening staat komt. Het zwangerschapverlof word ook op basis van dat salaris betaald, net als de 3 (!) jaar moederschapsverlof na de geboorte.

   En daarna betalen we gewoon weer verder aan alles mee.
   Toch voelt het goed een hapje te nemen uit de ruif die we al jarenlang voor anderen vullen. 🙂

   Like

 2. Doornroosje zegt:

  Fleur Agema. Een mooie vrouw, die haar verstand goed weet te gebruiken. Komt op voor
  onze eigen burgers en speciaal voor de ouderen. Veel vrouwen in de Kamer
  kunnen niet aan tippen. Zal zeker haar boek kopen.

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  Veel vrouwen in de Kamer, kunnen niet aan haar tippen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s