Bert Anciaux is een kwaadaardige Mongool

Screenshot_15

(Door: Martien Pennings)

Ik had met Belgische vrienden een mail-uitwisseling over de antisemiet en nazislam-liefhebber Bert Anciaux. De halve gare had ruimte gekregen in Knack om zijn diep idiote bewering dat Vlaanderen tegenover de moslims “apartheidspolitiek” bedreef nog eens met extra dom gelul op te tuigen. Typerend voor Knack, dat graag onwelgevallige meningen censureert, was de onmogelijkheid om op het stuk te reageren. Bertje d’n Bleiter kreeg het laatste woord. De redactie had blijkbaar door dat Anciaux een tsunami aan razernij zou los maken. In de discussie kwam ook weer naar boven hoe Anciaux miljoenen belastinggeld had weggesmeten aan narcistische zelfmanifestatie. Dat zat zo:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bert Anciaux is een kwaadaardige Mongool

 1. Dicksy zegt:

  Ons bertje is zo zot als moe roos zeggen ze bij ons zeggen. Een platte opportunist, kazakkendraaier en vooral niet vergeten een bleiterke.
  Mag zijn verhaal doen maar voor de rest geen aandacht aan schenken en bertje is blij, elk dorp heeft wel een dorpsidioot rondlopen en zo is bertje den idioot van de Belgische politiek alhoewel er zo nog meer rondlopen.
  Als hij zwijgt is iedereen blij want dat is het enige zinnige wat hij best kan doen of zou moeten doen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Anciaux schreef vol lof over Abou Jahjah, noemde hem ‘een politicus pur sang’. In hem herkent Anciaux ‘een bondgenoot in de strijd tegen achterstelling, racisme (verkapt of vaak zo duidelijk) en inn zijn oproep tot respect voor diversiteit en het basisrecht op identiteit.’*
  Anciaux noemt dat ‘koesteren van eigen identiteit’**
  * http://bertanciaux.be/welkom-abou-jahjah/
  ** http://www.demorgen.be/binnenland/anciaux-haalt-uit-wij-hebben-hier-de-principes-van-de-apartheid-toegepast-a2295134/

  Debiel mannetje is het. Zei in 2009 immers dat het IDF hetzelfde in Gaza deed als de moordenaar van Dendermonde. Iedereen ziedend natuurlijk. Toen hij tekst en uitleg gaf zei hij nogmaals hetzelfde*.
  Onlangs wilde hij weer niet dat synagoges en andere doelwitten van jihadisten beschermd zouden worden.

  Merkwaardig is dat hij in 1996 nog geweld tegen Israël veroordeelde, was medeondertekenaar van een resolutie**
  Ik vraag mij af wat de omslag was beroepsantisemiet te worden

  * http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf27012009_083
  ** http://www.senate.be/www/webdriver?MItabObj=pdf&MIcolObj=pdf&MInamObj=pdfid&MItypeObj=application/pdf&MIvalObj=16779268

  Like

 3. windwens zegt:

  Wat verwachten de moslim heulers eigenlijk voor hun eigen toekomst, dat ze de reet ergens in kunnen draaien of zo. Zal ze uit de droom helpen voor een moslim is een niet moslim ten alle tijden een ongelovige hond, varken en als jood en christen sta je er echt geen haar beter op. Dus kom alle eens uit de Efteling en ga eens naar de Dierentuin de dieren zijn immers wel echt en voor iedereen waarneembaar.

  Like

 4. Ik heb naar aanleiding van het comment van “Jan” een forse UPDATE geplaatst onder mijn stuk.
  Dank je, “Jan”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s