Braafste van de klas

Screenshot_17

DEN HAAG – Als enige heeft Nederland als Europa’s braafste jongetje van de klas zijn naheffing al betaald aan Brussel.

Andere landen die vorig jaar extra zijn aangeslagen door de Europese Commissie (Bulgarije, Frankrijk, Italië, Cyprus, Malta, Slovenië en het Verenigd Koninkrijk) moeten allemaal nog over de brug komen met een extra zak geld. Zij hebben de tijd gekregen tot 1 september.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Brussel, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Braafste van de klas

 1. luckybee zegt:

  Dat was nooit gebeurd als Wilders en de PVV aan de macht zit.

  Like

 2. toestroom zegt:

  citaat Dijsselbloem denkt om zijn baantje bij brussel, maar denkt niet aan het Nederlandse volk die het op moet hoesten.

  Like

 3. Cathja zegt:

  “Boekhoudkundig kwam dit beter uit”…, ja ja! Mogen wij, belastingbetalende Nederlanders eens precies van u horen wat u hiermee bedoelt, meneer Dijsselbloem? Pieter Omtzigt probeerde ook al meer info te krijgen, maar stuitte tegen een muur van geheimhouding aan. Financiële zaken die afgesproken worden tussen Dijsselbloem en de Europese Commissie mogen niet openbaar gemaakt worden.

  Het klinkt als: geen zuivere koffie!

  Vermoedelijk wordt er zeer veel geld in dubieuze zaken gestopt, en wij EU-burgers hebben daar niets mee nodig. Ze ‘vergeten’ echter dat de Europese burgers meebetalen aan al die Brusselse onzin. Geld wat uitgegeven wordt aan de meest idiote projecten, waar niemand iets aan heeft, en waar wij absoluut niet mee zouden instemmen, zou voor veel ophef kunnen zorgen binnen de lidstaten. Die bui zien ze wel hangen, dus moet alles strikt geheim blijven.
  Dat onze minister daar aan meedoet, vind ik respectloos naar de Nederlandse belastingbetalers toe. Het is een schande dat de Nederlandse Staat MIJN schuld, waar ik part noch deel aan heb, inmiddels al heeft laten oplopen tot bijna € 27.000,–!

  Overheid, ga je diep schamen!!!

  Like

 4. Boorzalf zegt:

  Sta er niet raar van te kijken, nederland is al het gekke henkie van europa en van de wereld. En die staatsschuld zal alleen maar oplopen met het binnen halen van gezukzoekers. Zoals mijn boekhouder al zei, de grootste criminelen zitten in den haag. Elk keer om de 2 jaar of wat veranderen ze het belastingstelsel, dan dit, dan dat, om gek van te worden. En ze blijven maar zoeken om de werkende een poot uit te draaien. Soms vraag ik me af, waarom werk ik nog ? En waarom moeten we doorwerken t/m 67 jaar. En waarom worden de huren nu eens inkomens afhankelijk, ik ben te oud om te kopen. Het woord “sociale huurwoning ” hoorde je vroeger niet, is er de laatste jaren aangeplakt. (Met dank aan brussel, zou oneerlijke concurrentie zijn met de particuliere verhuuders) . En waarom wordt er al 40 jaar miljarden naar het buitenland gepompt, terwijl wij het zo hard nodig hebben. En waarom worden dan nog eens extra miljoenen aan andere landen gegeven, waarvan je weet dat het gewoon verdwijnt. Zo vraag ik me af,wat is dit voor een KlOTEland aan het worden. Met een stelletje randdebielen daar in den haag. Ook tijdens koningsdag, op tv, het is feest, feest? wat valt er in GODS NAAM TE VIEREN DAN.???????

  Like

  • toestroom zegt:

   Boorzalf u zegt niet meer kopen, ik kan niet in u portomone kijken maar kopen kan altijd hangt er vanaf wat je verdiend en of u nog wat op de bank heeft, het word in Nederland als je naar je 65 jaar loopt als maar moeilijker. Je word als 65 jarige uitgeknepen, daarom zijn velen u land ontvlucht

   Like

 5. Giny zegt:

  Toestroom

  Daar heeft u helemaal gelijk in, Dijsselbloem wil zo graag in Brussel blijven,
  dan krijg je dit soort liefdadigheid!
  De VVD vindt het waarschijnlijk geen probleem, hoor geen tegen berichten
  en ons wordt weer eens niets gevraagd!
  Pieter Omtzigt, een beste man, maar die trekt zijn partij ook niet mee,
  vooral niet samenwerken met de PVV!
  Wat ik niet kan begrijpen is, dat ze de PVV uitsluiten, maar als er iets is wat in
  hun straatje te pas komt, wel de stemmen van de PVV accepteren!
  Het zijn gewoon allemaal “Hypocriete Hufters”

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Een ‘socialistische’ ‘politicus’ hoeft helemaal niets te kunnen; hij heeft het gemakkelijkste baantje dat er bestaat, nl. het uitgeven van andermans geld aan allerlei nutteloze en zelfs schadelijke projecten. Hij heeft tóch nooit last van z’n onverantwoordelijke daden want de ene hand wast de andere en ons kent ons, nietwaar?
  De enige keer dat hij verder kijkt dan z’n neus lang is, is als het gaat om een toekomstig vet betaald baantje in Brussel.

  Like

 7. anna zegt:

  Dijsselbloem is wel een socialistische politicus maar sociaal is hij niet, hij kent niemand van zijn familie meer …. ein Traumtänzer + Einzelgänger ….

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als we goed beschouwen zijn alle partijen links of hebben een linkse inslag. Op de PVV na.
  En zoals we weten links deelt graag andermans geld uit.
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Au revoir Liberté, égalité, fraternité. Wat zijn we roch een ongelooflijk goed land.

  Like

 10. rob van marle zegt:

  Hijvindt dat zalm de gladaalgoedz, excus heeft angeboden.trr de ijl hij zijn o blij was met de euro en dat samenmet pvda -er wim kok nu opvreterbij de ing en Draghi de man van wie wij burgers niet mogen eeten hoeveel schuld eris en Jaap van Duijn ons verteld de crisis wordt al jaren voor zicht uit geschoven, Bolkensteijn en Hoogervorstdie schuldenberg je kuntnu nog betercyaankali slikken dan dat je nog kunt toegeven de euro is een succes, basta biugardo Draghi

  Like

 11. Cathja zegt:

  @ rob van marle 21:16

  Uw p.c. heeft er vandaag niet veel zin in zeker?

  Like

 12. Cleo zegt:

  Ja, wat wil je anders. Als gekke Henkie moet je jouw reputatie natuurlijk wel hoog houden….

  Like

 13. Avidia zegt:

  Een partij als de PVDA is het slechtste wat ons land is overkomen, ze zijn totaal van de pot gerukt. Ik heb ook geen contact meer met mijn vroegere vrienden (PVDA) ze vinden mij te rechts, te egoïstisch, ja, ja!!!! Werken voor je geld??? Waarom???? Dat is hun credo. Jij kunt toch wel wat missen???? Jij hebt een goed lopende zaak!!!! Gatver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luie lammelingen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s