“Overspannen” Italianen vernielen voor “immigranten” bedoelde behuizingen

Screenshot_30

(Vertaling: “delamontagne”)

Toen zij hoorden dat er “migranten” aan zaten te komen in Marino, een klein stadje gelegen in de omgeving van de Italiaanse hoofdstad, veranderde de woede van de inwoners in een niet te controleren furie, zodat in de nacht van 21 op 22 mei 8 appartementen, die voor 78 migranten bestemd waren, volledig werden verwoest. In die nacht werden de ramen ingeslagen en alles wat zich in de appartementen bevond werd grondig vernield: de bedden, de radiatoren, de toiletten, de keukens en het meubilair.

Doordat de appartementen niet langer bewoonbaar zijn, is het waarschijnlijk dat de aankomst van de vluchtelingen aanzienlijk wordt vertraagd. In de straat “Cesare Colzza 55”, op zo´n 30 km afstand van Rome, is de situatie uitermate explosief. Gisteren hebben zo´n honderdtal burgers de hele dag geprotesteerd, voor het merendeel bewoners van de aangrenzende panden.

Zij werden door de oproerpolitie in bescherming genomen. De mensen zijn uitgeput en bezorgd, ze zitten tussen hamer en aambeeld. Aan de ene kant willen ze niet worden aangemerkt als “racisten”, maar aan de andere kant zijn ze bezorgd dat het herbergen van vluchtelingen in het gebouw, waar ook bejaarden wonen, niet bepaald een te aanvaarden oplossing is. In het woningcomplex wonen ook veel jonge gezinnen, die de afgelopen jaren een appartement hebben gekocht.

Screenshot_29

Francesca, een jonge bewoonster, zegt dat ze echt bezorgd is: “We hebben gespaard en geld opzij gelegd om dit appartement te kopen. En nu worden we gedwongen om samen te leven met 78 vluchtelingen, het merendeel jongemannen, die op de trappen en openbare ruimten gaan rondhangen, op de plaatsen waar onze kinderen onbezorgd spelen. Wij zijn bang.” Marco Comandini, een andere bewoner, heeft een bezwaar ingediend op het stadhuis: “Het is heel dringend noodzakelijk om andere verblijfplaatsen te vinden. Dit is geen kwestie van racisme, maar een heel groot veiligheidsprobleem.”

De dorpsgemeenschap van Marino heeft een brief aan burgemeester Gabrielli geschreven om hem te zeggen dat deze appartementen niet geschikt zijn voor vluchtelingen. Maar het stadhuis wil geen enkele stap terug doen en veroordeelt wat er is gebeurd. Het bestuur van Rome verwerpt dit gedrag, dat gekenmerkt wordt door egoïsme, geweld en racisme. Dit kan zijn weerslag hebben op de totale gemeenschap van Marino en haar een zeer negatief imago bezorgen.

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.iltempo.it

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op “Overspannen” Italianen vernielen voor “immigranten” bedoelde behuizingen

 1. Cor Ozinga zegt:

  Hier lees ik, wat ons nog te wachten staat.

  Like

 2. Fred zegt:

  Tsja.
  Het is wachten totdat de ” EU pandjes” in Brussel en Straatsburg op dezelfde wijze worden aangepakt.
  Eerder valt het kwartje toch niet bij deze wereldvreemden.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Zo zouden de bewoners overal moeten reageren want het huisvesten van zogenaamde asielzoekers wordt de mensen gewoon, zonder overleg, door de strot geduwd, de burgemeester heeft alleen oog voor het welzijn van die asielzoekers en de bewoners kunnen barsten.

  Like

 4. Egoisme,geweld en racisme????Nee,gewoon zelfbehoud!Omdat het niet anders kan!Respect voor die Italianen die niet met zich laten sollen en zelf het heft in handen namen!

  Like

 5. Jean zegt:

  Goed voorbeeld, laten we daar maar een les van leren.
  Wij zullen harde maatregelen moeten gaan treffen om dat Afrikaans barbaars geweld weg te krijgen wat die dictator uit Luxemburg en co er ok mogen van denken. Onze tolerantie en medelijden zijn opgebruikt en verwoest door het Afrikaans barbaars geweld zelf.

  Like

 6. Driek zegt:

  En ook nu, na het lezen van dit bericht, vraag ik mij af wat zo’n burgemeester bezielt, want in plaats van hart te hebben voor zijn eigen burgers, kunnen die de pest krijgen en gaan die gelukszoekers voor. Ik vind het dan ook niet meer dan normaal dat die mensen de boel vernielen, je zou daar toch een huis hebben gekocht, een jong gezin met kinderen, en je krijgt dat als buren. Allemaal negers om je heen. Ik vind het een grote schande, maar zoals het er nu uitziet, staat ons dat ook te wachten, we hoeven alleen maar aan burgemeester Jozias van Aartsen te denken, die draait ook nergens z’n hand voor om. Fijne mensen hebben we hier toch in Nederland, echt mensen die opkomen voor je levensgeluk.

  Ik hou mijn hart vast voor de dingen die nog in het verschiet liggen, want in Nederland is alles mogelijk, het is slechts een kwestie van tijd. En ik begrijp nu ook waarom al die bejaarden hun verzorgingshuis uit moesten. Jawel. Plaatsmaken voor dobbernegers. Terwijl het altijd een grote moeite kostte om in zo’n verzorgingshuis een plaats te krijgen.Je kwam op een wachtlijst en je moest aan een hoop voorwaarden voldoen. En nu ineens geldt dat allemaal niet meer, je wordt er gewoon uit gepleurd, bekijk het maar, zie maar hoe je het redt. Ik hoop nu toch echt dat de Nederlandse kiezer tot bezinning komt, en dat vullis in Den Haag er een keer uit sodemietert. Maar goed, ik ben afgedwaald van het eigenlijke onderwerp, en dat was die burgemeester van Marino die een zwak heeft voor gelukszoekers.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik ben al opgebeld met het verzoek of wij een vluchteling in huis wilden nemen.

  Ik was stomverbaasd, maar mijn antwoord was kort en duidelijk: “Nee”.

  Like

   • Theresa Geissler zegt:

    “WTF!!!???” Dat wisten we inmiddels al, of konden we weten, want Wachteres heeft dit een tijdje geleden al eens meegedeeld.
    Maar ik begrijp het wel, E.J.: Jij als webmaster ziet natuurlijk zóveel informatie aan je voorbijtrekken, dat het je wel móet duizelen, af en toe.
    Maar ze hééft het vermeld, zelfs tot twee maal toe.

    Like

  • BertG. zegt:

   Hoe weet je nou of iemand niet een geintje wou uithalen met jou?
   Via de telefoon kan ik ook iedereen zijn.
   Je hebt geen idee wat je allemaal los krijgt bij mensen/instanties als je ze belt.

   Like

  • Doornroosje zegt:

   Dat meent u toch niet wachteres? Straks worden we nog gebeld en dan is het geen verzoek meer.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 24 mei 2015 om 23:36

   Ja, dat had Wachteres ons hier al eerder verteld; de brutaliteit van de islam-knuffelaars kent geen grenzen!

   Like

 8. Boorzalf zegt:

  Die burgemeester zal wel een maffia bobo zijn, flink geld opgestreken om wat gelukzoekers te plaatsen. En de rest kan dood vallen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik kan me de woede en de frustratie van deze mensen zeer goed indenken. Er wordt zomaar beslist dat er in een leefgemeenschap mag worden ‘ingebroken’, en oud en jong moet zich laten welgevallen dat jonge vreemde kerels rondom hun woningen gaan rondhangen, en vroeg of laat uit verveling ‘andere dingen’ gaan doen.
  Wég rust en wég prettig wonen!
  Moet dan werkelijk álles wijken om zogenaamde vluchtelingen te huisvesten? Waarom moeten illegalen (want dat zijn ze allemaal die geen echte vluchtelingenstatus hebben) zó worden verwend en waarom heeft men geen oog en oor voor deze wanhopige dorpsbewoners?

  Schandalig dat Italië (net zoals we dat in Duitsland zien) weinig of geen empathie heeft met de eigen bevolking. Dat is in mijn ogen verraad. Daar zullen ze ooit spijt van krijgen!

  Like

 10. Volgens mij draagt de burgemeester een driedelig pak, woont in een villa en heeft een dure auto onder zijn kont. De beloning voor een Judas die zijn eigen volk verraadt!

  Like

 11. perfide albion zegt:

  Wat goed van die Italianen! Laat het verzet maar beginnen. Schop die Afrikaanse parasieten maar terug de middellandse zee in..

  Like

 12. tijluylenspiegel zegt:

  Je moet je maar voorstellen dat je in dat gebouw een appartement hebt gekocht en er komen 78 asielzoekers in wonen, het laat zich raden wat dat met de waarde van je appartement doet waarmee je dus veroordeeld bent om tot in lengte van dagen te blijven zitten of een aanzienlijk verlies te lijden.
  Kennelijk geen zaken waar de burgemeester van wakker ligt.
  Verdient zo iemand het dan nog om als burgemeester, of zoals ze dat vroeger zeiden “burgervader” te fungeren?

  Like

 13. luckybee zegt:

  De Italianen hebben juist gehandeld Geen Moslims in Europa.

  Like

 14. topsporter zegt:

  Ongewenste vreemdelingen moeten per definitie ondergebracht worden bij Tineke Ceelen .
  Zij zal zeker van koers veranderen en een baan als postbode (excuus postbode) accepteren ofschoon ik haar bij de sociale werkvoorziening beter zie functioneren.
  Na werkweigering van haar kant heropvoeden op het Afrikaanse continent na een verplichte cursus oerdansen.

  Like

 15. Pingback: “Overspannen” Italianen vernielen voor “immigranten” bedoelde behuizingen |

 16. Claudia M. zegt:

  Nee hoor, de totale gemeenschap van Marino krijgt wat mij betreft helemaal geen negatief imago, wel dat deel wat ons willens en wetens al die economische vluchtelingen door ons strot blijven duwen; die hebben een bijzonder negatief imago, wij noemen ze hier de “Gutmensch”. Mensen die deze waanzin aan banden proberen leggen, hoe dan ook, staan bijzonder hoog in mijn achting! Go Marino, go!

  Like

 17. hans zegt:

  Die disclaimer van racisme ergert me mateloos. Wanneer leren mensen nou eens dat die TERING-LUI ZELF RACISTEN ZIJN!! En dat het racistische politiek is door onze eigen overheden TEGEN ONS!

  Like

 18. ildiko zegt:

  In Marokko, Qatar, SA, Dubai er zijn plaatsen meer dan genoeg. In de woestijn met al dat olie geld hadden ze meerdere mega citys met mega moskeeën konden bouwen. Geen kufars geen kerken, geen homos, joden, bloot, drinkers, honden varkens……

  Like

 19. Marc zegt:

  Dit kan dus niet: de politiek schaadt hier aantoonbaar maatschappelijke belangen. Sterker, het is ronduit beledigend naar de eigen inwoners. Betekent dit nu het einde van de politiek als klasse apart?

  Like

 20. koloth zegt:

  Inderdaad de enigste oplossing van al onze politieke problemen is geweld, want luisteren doen ze niet.
  Ze zijn allemaal gehersenspoeld en ontoerekeningsvatbaar.
  Maar ja je ziet zelf wel hoe vreselijk rustig de nederlandse bevolking is, hoe zou dat toch komen ?
  chemtrials…………..
  we worden al jaren bespoten met vergif uit de lucht, ja ik wou het éérst ook niet geloven.
  Mensen onze regering staat onder curatele van een of ander satanisch genootschap en die deinsen nergens voor terug, een paar miljoen dooien daar lachen ze om.
  Dus laten we ze met gelijke munt terugbetalen, we hebben niets te verliezen, hun wel.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   koloth 25 mei 2015 om 08:48

   “Mensen onze regering staat onder curatele van een of ander satanisch genootschap”

   Satan zélf inspireert degenen die het in de wereld voor het zeggen hebben en stuurt alles zoals hij dat wil.
   Wat vindt u hiervan? Ondanks de saaie profetie-teksten, heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten. Hierover hoor je de dominee in de kerk nooit preken! Dit is andere koek dan dat zalvende gekwezel:

   Like

 21. Frans Brassens zegt:

  ‘JE SUIS UN ITALIEN SURMENÉ’ …….
  Ik ben een overspannen Italiaan.

  Godgeklaagd, die ‘autoriteiten’.

  Like

 22. Geronimo zegt:

  Kort en goed: een uitermate positieve reactie vanwege deze Italiaanse burgers.

  Like

 23. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Méér Italianen maken korte metten,
  die hebben wel genoeg geduld gehad
  zijn al die Overheids-bemoeiienissen zat en
  laten eigen leefgebied niet langer meer bezetten !
  .
  die Italianen doen, wat wij niet durven
  daar wij dat laffe, ruggengraatloze volkje zijn
  Zij verzetten zich tegen àl die onverdiende pijn
  en pakken de verantwoordelijke daders bij hun lurven !
  .
  moge die Italianen Ons tot voorbeeld strekken
  vol spanning zie ik uit naar het moment
  dat hun leerzaam optreden hier navolging kent en
  alle foute Machthebbers hier aan de schandpalen verrekken
  .

  Like

 24. Eline zegt:

  Heel begrijpelijk dat de inwoners van dat stadje die appartementen in puin geslagen hebben.
  Trouwens,”het meubilair vernield “??? Krijgen de andere bewoners van dat complex ook de tafels en stoelen gratis aangeleverd ?

  Like

 25. Antivenin zegt:

  Het stadsbestuur wil niet wijken? Volgende stap: het stadhuis slopen… of het huis van de burgemeester/raadsleden en iedereen die geacht wordt de belangen van de burgers te behartigen EN DAT DUS DUIDELIJK NIET DOET.

  Er zal uiteindelijk niets anders opzitten dan onze leefomgeving met harde hand te verdedigen. De elite luistert anders toch niet…

  Like

 26. Tistochwat zegt:

  O jaaaaa, als mensen -zeer terecht- toekomstige holen voor ‘asielzoekers’ vernielen, komt dat omdat ze in plaats van woedend, ‘overspannen’ zijn (en dat zou ook nog eens heel goed waar kunnen zijn want de kruik gaat zolang te waren tot hij barst) maar als de ‘dappere’ ‘strijders’ van iesis historische schatten vernielen, zijn ZIJ uiteraard NIET ‘overspannen maar dapper aan het strijden voor die imbeciele allah; Haagse Josje von Arschloch bijv. vindt dat kennelijk allemaal prima. Hij zou zelfs geen poot uitsteken als die moslims hier de Nachtwacht van Rembrandt zouden komen verbranden. Sterker nog: hij zou beweren dat dat ONZE schuld zou zijn omdat wij de moslim getraumatiseerd hebben door hem onvoldoende te gerieven en door ons niet aan hem te willen aanpassen!

  Like

 27. Thoth zegt:

  [modus sarcasme]
  Maar die gasten hebben wel 3000-8000 Euro betaald voor een oversteek hoor…
  [/modus sarcasme]

  Like

 28. Jules Vismale zegt:

  Het vandalisme van deze Italianen kan ik niet echt goedpraten maar toch wel begrip tonen voor hun woede die aanvankelijk zo machteloos bleek. Als er idiote linksgezinde burgemeesters zijn zoals in Marino en “immigranten” gaan voortrekken boven arme autochtoonse Italianen dan luidt voor de laatsten: “Wie niet horen wil moet maar voelen!” In Turkije jagen ze zelfs asociale en hebberige Russen en Oekraïners uit hotels en in Spanje worden buitenlandse “toeristen” verjaagd als zij zich misdragen tegen hun gastheren, na deze veel te lang te hebben getolereerd.
  Zo bezit ik een boek genaamd ‘Fantastische dierenverhalen’ waarin een verhaal wordt verteld dat zich in Japan, 2000 jaar, geleden zou hebben afgespeeld. Een samoerai-krijger reisde toen door een ruig berglandschap en kwam een vervallen tempel tegen waar hij de nacht doorbracht. Hij zag daar toen opeens reusachtige katten rondlopen terwijl zij een bezorgd liedje zongen. Ze schenen bang te zijn voor een zekere Shippeitaro en nadat de samoerai wegging bij de tempel kwam hij aan in een bergdorp dat werd geterroriseerd door boze geesten. De inwoners moesten elk jaar een jong meisje daaraan opofferen maar de samoerai begreep dat het hier ging om de enorme reuzenkatten (boze geesten in kattengedaante) en hij besloot om dezen uit te schakelen. Hij ontdekte ook dat Shippeitaro een reusachtige (Chinese) hond was en de samoerai leende deze van diens eigenaar om daarmee de gevaarlijke katten te gaan bestrijden. Shippeitaro werd daarna, in plaats van het desbetreffende meisje, in de offerkoets gestopt waarna de samoerai met hem meeging om op de mensenetende reuzenkatten te wachten. Toen deze kwamen opdagen en geleid werden door een zwarte reuzenkat (zo groot als een luipaard) liet de samoerai hierna hun potentiële aartsvijand, Shippeitaro, op hen los waarna beiden een gruwelijke slachting onder de kwaadaardige katten
  aanrichtten en waren de dorpsbewoners voorgoed van de boosaardige geesten verlost!
  De inwoners van Marino zullen hun dochters in elk geval niet aan de boosaardige “immigranten” (reuzenkatten) willen opofferen en wie hen daarin zal leiden om het uitschot te verslaan, zoals Shippeitaro en de samoerai, valt nog te bezien al wil Geert Wilders vast wel voor de sterke hond of krijger gaan spelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s