Wenen: op 6 juni 2015 demonstreert de Identitaire Beweging tegen de “grote vervanging”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is het bekendste geheim van onze tijd. Iedereen ziet het, maar niemand durft er over te praten. De “grote vervanging” vindt plaats. Het betreft ons allemaal. Het bedreigt ons allemaal. De autochtone bevolking verdwijnt en wordt door vreemde immigranten vervangen. […] Maar geen krant, geen politicus en geen “deskundige” spreekt deze waarheid duidelijk uit. Alles wordt in het werk gesteld om de “grote vervanging” te camoufleren. Wie het waagt om over haar te praten, wordt onmiddellijk als “extremist” zwartgemaakt en uit alle openbare functies verwijderd.

[…] De multiculti´s hebben uitstekende netwerken en zijn actief. Ze zetten iedere dag een miljoenen kostende propaganda-industrie in beweging om de vervanging te bespoedigen. […] Wij hebben hen de strijd aangezegd en willen de waarheid aan het licht brengen, aldus de Identitaire Beweging in Oostenrijk.

De groepering eist een vrij, open en neutraal debat over de “grote vervanging” en een einde van de hetze tegen patriotten, het bekend maken van de echte cijfers en van de consequenties van de “grote vervanging”, een duidelijke berekening wanneer de Oostenrijkers “zonder migratieachtergrond” een minderheid in hun eigen land zullen zijn. Ze eist een einde aan de leugenachtige propaganda van “integratie”,  “verrijking” en “multiculti”, een onmiddellijke immigratiestop, de afschaffing van het zieke asielsysteem, het einde van de islamisering en maatregelen om de “grote vervanging” tegen te gaan. En ze wil een referendum over het einde van de “grote vervanging”.

Daarvoor gaat de beweging op 6 juni in Wenen de straat op.

Onafhankelijk daarvan drongen gisteren, zoals “Le Figaro” bericht, ongeveer een dozijn leden van de moederbeweging, Génération Identitaire, het gebouw van de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Parijs binnen en rolden op het balkon een spandoek uit met de tekst:

Emigratie doodt Afrika. Immigratie doodt Europa.

Screenshot_16

In een verklaring betreffende de actie stond:

De passiviteit bij de bestrijding van de illegale immigratie, de systematische opname van de boten met illegalen, de krankzinnige quotaregeling versterken slechts de fantasie van een Europees Eldorado, dat niet bestaat.

Er komen steeds meer mensen die willen emigreren, tot vreugde van de smokkelaars, de milities en de criminele bendes, waarvan onze politici zich tot handlangers maken. De doden in de Middellandse Zee zijn ook het gevolg van deze politiek. De toekomst van de Afrikanen ligt niet in Europa, net zomin als de toekomst van Europa erin bestaat om Afrika te worden! Ieder volk zijn eigen identiteit, zijn eigen land en zijn eigen toekomst.

Ongeveer een uur later verlieten de Identitairen het gebouw weer. Er raakte niemand gewond en er ontstond geen schade.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wenen: op 6 juni 2015 demonstreert de Identitaire Beweging tegen de “grote vervanging”

 1. luckybee zegt:

  O toch bij ons spreek Wilders tot vervelends toe over , geen moslims naar Europa, Geen immigratie uit Moslim landen.Nu al vergeten?

  Like

 2. koloth zegt:

  Dankjewel regering, maar ja dit is dan ook de bedoeling als je een M.P. hebt die Baphomet aanbid:
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9118:mh17-nederland-veroorzaakt-ultieme-offering&catid=69:occult&Itemid=81

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De grote vervanging; “Le Grand Remplacement”
  Uit de krant “Nice Matin” ( Zuid-Frankrijk) 22 april 2015
  Burgelijke Stand
  geboorten………………………………

  Like

 4. windwens zegt:

  Velen staan je vaag aan te kijken als je dit bespreek. Vragen zich af wat voor aluhoedje je nu weer op heb gezet. Alles gaat zo geruisloos onder het mom van naaste liefde,hulpvaardigheid,mens reddende operaties, nieuwe kansburgers, armoedzaaiers,vluchtelingen,oorlogsslachtoffers etc. Onvoorstelbaar dat zo weinige de link leggen. Stalin de voorganger van deze methodiek wist er wel raad mee. Putin die nu raad weet met het veiligstellen van Russen in elk land waar ze heen geschoven zijn. Dit is ook een van de redenen waarom Putin weet waarover hij spreekt, dat moet in het Westen verzwegen en stil gehouden worden, hij is een directe bedreiging voor de verschuiving. Men doet het hier in het geniep wat in USSR gewoon was hier is alleen de omgekeerde situatie. Hier worden de moslims heen gehaald om ons te onderdrukken, in USSER was het te doen om het verspreiden van Staatsatheïsme. Wie zou er gelukkiger zijn deze dagen de Atheist of de Moslim. Men zou in het Westen zichzelf deze vraag eens wat meer moeten stellen om tot de conclusie te komen wat men als bevolking zelf echt wil.

  Like

 5. Pingback: Klimaat”vluchtelingen”? De Sahel-zone wordt groener | E.J. Bron

 6. Pingback: Protestkamp voor Schloss Bellevue: Identitaire Beweging demonstreert tegen asielpolitiek | E.J. Bron

 7. Pingback: Identitairen Oostenrijk zoeken grenshelpers | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s