CENSUUR!

Screenshot_7

(Door: Theresa Geissler)

Zondag 24 mei 2015: “Op een mooie Pinksterdag. . .” Er was toestemming gegeven voor een demonstratie van de Dutch Defense League in Rotterdam: Een korte mars door het centrum, voorafgegaan door een meeting op de Pim Fortuynplaats: Drie sprekers, waarna ‘onze man bij E.J. Bron’, Jack Terrible, dichter en beeldend kunstenaar uit Amersfoort, zijn Sharia-lied zou voordragen. Alle voorwaarden voor een geslaagde happening leken aanwezig: Mooi weer, positieve stemming, voldoende politie aanwezig “voor het geval dàt. . .”

Ja, wacht even: Bij dat laatste bleken er weer eens twéé kanten aan de medaille te zitten: Nog tijdens de redevoeringen werd Jack discreet benaderd door één van de aanwezige politiemensen met de mededeling dat hij zijn lied NIET mocht voordragen: De Officier van Justitie had dat de avond tevoren nog besloten. Als reden werd opgegeven dat er ‘aanstootgevende dingen’ in de tekst zouden staan. Jack werd te verstaan gegeven dat een poging de voordracht tóch door te zetten, zou resulteren in arrestatie. . . Wat hiervan te denken? Aanstootgevende dingen. . .

Tja, het is niet de schuld van auteur dat alle door hem opgenoemde feiten op dit moment wel èrgens in de wereld plaatsvinden, met name in landen waar de sharia al geldt, natuurlijk, maar intussen, helaas, ook in landen waar ze (nog) níet geldt, maar waar de moslimpopulatie zich langzamerhand mans genoeg voelt om haar, al dan niet uitgesproken, voor eigen rekening in praktijk te brengen. Met name de passage in het lied waarin “de ( jonge) vrouw, die westerse kleding draagt, door tien mannen gewelddadig wordt ontmaagd” is daarvan een sprekend voorbeeld. Tel daar ook nog eens het gegeven bij op dat in praktisch alle westerse landen de overheid zich tegenover deze groepen geen houding weet te geven en het plaatje is compleet.

Maar daar wringt ‘m natuurlijk ook de schoen: Men wil niet wéten dat men zich geen houding weet te geven; men wenst daarover te zwijgen, ervan wèg te kijken. . . Inderdaad, dan wordt het confronterend, zo ’n liedtekst. En waar het reële feiten betreft, die vooralsnog elders plaatsvinden, zoals opgesomd in déze passage:

“Allah, zijn naam wordt geprezen, loert”
“op de hoofden van afvalligen,”
“ongelovigen,christenen en Joden”
“Dus mogen we die lekker vermoorden”
“Dieven lopen dan zonder hand”
“Sharia in het land!”

Screenshot_8Ook daarvan weet de overheid heel goed dat het geen verzinsels zijn. Met dank aan IS, die haar wandaden in het geheel niet verzwijgt, maar ze integendeel triomfantelijk vastlegt op filmpjes, om er júist de westerse wereld kennis van te laten nemen. Met dank ook aan haatpredikers als Anjem Choudary, die de sharia-wetgeving met alle bijbehorende sancties in de Londense straten mag uitbraken! Hij, als moslim, mag dat. Als een autochtoon hetzelfde doet, wordt het ‘aanstootgevend’ genoemd. Paul Weston ondervond dat in Groot-Brittannië al: Hij wèrd ervoor ingerekend. Hetzelfde dreigde nu híer voor Jack Terrible.

Zóu men, vermetel, de overheid rechtstreeks vragen naar de áárd van het aanstootgevende, en zóu men – zuiver retorisch, dan zowaar antwoord krijgen, dan is de kans groot. dat men zou verwijzen naar dat éne zinnetje in de tekst: “In plaats van voorechtelijke seks nemen we schapen, bokken of geiten.” Als reden zou dan worden opgegeven dat dit ‘kwetsend’ voor moslims zou zijn. . . Maar daarom gaat het uiteindelijk niet: Men wil dat er over àlles gezwegen wordt. Dat er van wèg gekeken wordt, zoals de overheid dat zelf doet.

De waarheid op dit gebied wordt te machtig voor de overheid: Die wil ze verzwegen hebben. Dat de tekst van dit sharia-lied op de één of andere manier tóch gaat circuleren, kan ze net zomin voorkomen als dat IS z’n bloeddorst en sadisme openbaar maakt, maar dat het hier openlijk voorgedragen werd, kon ze wèl voorkomen. En dat deed ze dan ook.

Voor de demonstratie was toestemming gegeven en de overige sprekers mochten spreken, dat wèl. Men had zelfs een arsenaal aan ‘dienaren van de Hermandad’ laten aanrukken om deze ‘vrijheid van meningsuiting’ te waarborgen, oh ja. . . ! Maar tezelfdertijd werden dus diezelfde dienaren weer ingezet om die ‘vrijheid van meningsuiting’ tóch wederom in te perken, te voorkomen dat de feiten bij de naam werden genoemd. Aldus kon men aanschouwen hoe het beschermen van het vrije woord op één cruciaal moment samenging met het tegenovergestelde: De CENSUUR! Hand in hand gingen die twee. “Op een mooie Pinksterdag, samen in de zon. . .”

Screenshot_9

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

73 reacties op CENSUUR!

 1. Hendrik Morren zegt:

  Jammer dat het lied niet uitgesproken is; dan maar gearresteerd worden en afwachten wat de rechter er over te zeggen heeft.
  Ook vreemd dat het pas ’s avonds laat bij dat officiertje van justitie opkwam, was dat nadat hij met z’n Marokkaans schandknaapje overleg gepleegd had?
  Wat heeft trouwens een politie agentje te mauwen, wanneer er al officieel toestemming was voor de happening?
  vragen….

  Like

 2. topsporter zegt:

  Probeer dit lied zo ludiek mogelijk op you tube te plaatsen en uiteraard hierrrr.

  Like

 3. Cor Ozinga zegt:

  Heeft de organisatie, of Jack, de uit te spreken teksten ter goedkeuring aan de vergunningverlener of politie/OM voorgelegd? Artikel 7: Vrijheid van meningsuiting; censuurverbod, lid 3:
  Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. De wet kan het geven van vertoningen toegankelijk voor personen jonger dan zestien jaar regelen ter bescherming van de goede zeden.
  De Officier van Justitie was dus niet bevoegd de toespraak van Jack te verbieden.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Dan is dus vanaf nu DE VRIJHEID van MENINGSUITING in Nederland definitief van de baan voor de autochtone Nederlanders…….als een OvJ van het OM vooraf al dit soort besluiten kan nemen dan kan het haast niet anders dan dat er op de achtergrond is gesproken met een “veiligheids”persoon van de gemeente Rotterdam. En wie is er verantwoordelijk daarvoor in Rotterdam…..jawel, u weet wel die collega van de uit Den Haag……

  Like

 5. Marie zegt:

  Als de overheid doorgaat met burgers de mond te snoeren, terwijl moslims alles mogen zeggen en doen, moet men niet gek opkijken als er over niet al te lange tijd een burgeroorlog uitbreekt!
  Of is het de bedoeling dat Nederland een moslimstaat wordt met sharia en al; was Aboutaleb trouwens aanwezig?

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wat een afgang voor ons rechtsysteem, als het de leiders uitkomt staan ze arm in arm de vrijheid van meningsuiting te verdedigen maar het moet niet te dichtbij komen dan zijn onze bestuurders dhimmies ten opzicht van de islam. Stap voor stap, net als met Juncker wordt ons de strop om de nek gelegd.

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  ZUCHT ! Het wordt echt tijd om Friesland af te scheiden van Nederland, zoals de Hollandse Koningin Minima al ooit zei: De Nederlander bestaat niet !

  Like

 8. Cathja zegt:

  Censuur geldt ook alleen maar voor ons, de ‘ondergeschikten’. Wij mogen NIETS zeggen; de volgelingen van de nep-profeet mogen ALLES zeggen.
  Laatst hoorde ik een moslim op TV zeggen dat hij “gebruik maakte van zijn recht op vrije meningsuiting”. Dat recht werd hem gegeven ook. Maar hebben wij dat recht dan niet (meer)? Wie kan mij uitleggen dat moslims de meest gruwelijke dingen er uit mogen gooien, en wij moeten ons permanent inhouden?

  Dit gaat echt een keer spaak lopen. Wat de één mag, mag de ander ook. Moslims voelen aversie jegens christenen, Joden, homo’s en andere minderheden, en uiten dit op allerlei manieren, maar voelen zich direct gediscrimineerd als wij laten weten dat we meer dan genoeg moslims in Europa hebben. Dan doen ze direct aangifte van racisme en discriminatie.
  Er is maar één conclusie mogelijk: ZIJ voelen zich vér boven ons verheven!

  Is dit geen reden om de rechtsgang in Nederland eens flink op te schudden?

  Like

  • Marie zegt:

   Ja, ze voelen zich ook ver boven ons verheven want moslims vinden dat zij de enige ware “religie” hebben!
   Een “religie” die dicteert dat uit naam van Allah alle afvallige moslims, ongelovigen, homo’s, joden, christenen en overspelige vrouwen moeten worden afgeslacht!
   En onze overheid helpt graag een handje mee door ze in letterlijk alles hun zin te geven en hen de hand boven het hoofd te houden; daar is maar een woord voor: knuffelfascime!
   Het wordt idd hoogtijd dat autochtonen ook eens naar de rechter stappen!

   Like

 9. jowitteroos zegt:

  Maar dit mag allemaal wel, want NOS en NRC zeiden dat deze demo rustig was verlopen en dat vrijwel alle betogers zich hielden aan de strikte regels die de gemeente had ingesteld’, waaronder een verbod op antisemitisme en nazi-symbolen. Overigens ook dit kon en mocht: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/palestina_is_geeneens_een_staat.html#more
  en dit: http://www.at5.nl/artikelen/133583/enkele-honderden-bij-pro-palestina-demo kon blijkelijk ook….
  Geselecteerde censuur geeft duidelijk weer hoe overheden over bepaalde onderwerpen denken door die geselcteerde censuur bij andere demo’s en uitlatingen te verbieden. Propaganda!

  Like

  • Inderdaad het was heel keurig,viel niets van te zeggen,jammer dat er zo weinig belangstelling was,alleen dat machtsvertoon was walgelijk.Nee hakenkruizen ,daar wordt niets van gezegd,dat schijnt in dit land te horen.

   Like

 10. Een overvloed aan agenten en overvalwagens,wat een vreselijk machtsvertoon was dat. Ik heb een agent er nog op aangesproken,wanneer hij nu eens het hoog nodige politiewerk wil doen, de politie totaal niet te vertrouwen is, als je auto gestolen is of er heeft geweld plaats gevonden of seksueel misbruik van een kind,kun je bij dit tuig doodvallen,dan verdwijnen aangiftes in de prullenbak. Maar hier was geen enkel crimineel feit te bespeuren en daar stonden toch veel
  geüniformeerde lapzwansen bij. Hij bood nog aan,dat ik een dag mee kon draaien met hem, maar daar had ik geen behoefte meer aan, dat heb ik al gehad en bood zelfs zijn excuses nog aan voor die slechte ervaringen, ook daar heb ik niets aan, eens is de maat vol.De tijd zal het leren en hij zal het nog druk krijgen met al dat welkome gespuis,wat hier zo welkom is,dan worden deze nephelden bang.Justitie liet weer eens zijn ware aard zijn als boeventuig.

  Like

 11. Giny zegt:

  Zo’n acht jaar geleden, een Moslimjongetje op de televisie met een
  gebald vuistje “OVER TIEN JAAR ZIJN WIJ HIER DE BAAS”
  Het kind had gelijk, het werd er toen al ingegoten met de paplepel!
  Onze overheid liet en laat het gebeuren!!!
  Arme jeugd, met het vooruitzicht op een vreselijke toekomst!
  Waar zouden zij naar toe moeten vluchten?????

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ Giny, tientallen jaren geleden kwam mijn schoonmoeder al gechoqueerd thuis, omdat een paar moslimvrouwen tegen haar hadden geroepen :

   “Wacht maar tot wij hier de baas zijn”.

   Die opvatting wordt er blijkbaar nog altijd ingeramd bij de moslimjeugd.

   Hoe komt men er anders aan?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Wachteres 13:37

    Maar ze gedrágen zich al lang alsof wij tweederangs burgers zijn! Zo was ik eens op de markt in mijn woonplaats, en stond netjes op mijn beurt te wachten bij een groentenkraam. Naast mij kwam een ‘kopvod’ staan, pakte enkele dingen die ze nodig had, stak dat de groentenman toe (die dit aanpakte), in haar andere hand had ze een bankbiljet, en ging zo op een brutale manier voor haar beurt. Ik zei nog tegen de groentenman dat zij nog niet aan de beurt was, maar hij hielp haar toch verder.
    Ik heb die man een hele boze blik toegeworpen, ben weggelopen (en heb uiteraard niets gekocht), want ik vertik het om in mijn eigen land mijn plekje te moeten bevechten! Sindsdien ben ik nooit meer op de markt geweest voor aankopen. Ik loop hoogstens de markt over als ik naar de een of andere winkel toe moet, en over de markt de kortste weg is. Daarom weet ik dat het daar inmiddels bárst van de kopvodden! Je voelt je straks een vreemde in je eigen land, in je stad of dorp, zéker als er ook nog talloze asielzoekers op ons worden losgelaten!

    Is het gek dat ik een hekel krijg aan dat hondsbrutale volk?

    Like

   • Giny zegt:

    Wachteres, dat klopt allemaal!

    De rede dat ik voor Pim en nu zo voor Geert ben is, dat ik heel wat jaren geleden
    in het Midden-Oosten heb gewoond! ( vooral in Saudi )
    Wij kregen door het bedrijf waar wij voor uitgezonden waren, de nodige
    instructies, wat wel en niet was toegestaan!
    Gelukkig woonden wij in ons eigen compound met alle luxe die je maar
    bedenken kon!
    Je zag en hoorde natuurlijk wel wat voor een verschrikkelijke dingen daar gebeurde!
    Als we met een vakantie in Nederland waren en het over vrijdag gehaktdag hadden
    en al die martelingen die daar in het openbaar gedaan werden, moest je hier in
    Nederland je mond houden en werd er gefluisterd, dat je dat niet zomaar kon
    zeggen, veronderstelstel dat er moslims in de buurt waren, die zouden zich
    weleens beledigd kunnen voelen, met andere woorden, je verzint maar wat!
    Ik was absoluut niet voor de politiek, op een gegeven moment hoorde ik
    Pim op de televisie en voelde mij gesterkt en wilde mee strijden met de waarheid
    die hij met zijn leven heeft moeten bekopen!
    Gelukkig kwam Geert en met alle steun die ik de PVV kan geven zal ik er
    voor hen zijn, ook al is het op de achtergrond!!!

    Like

  • Sjesus…wat een stoet!
   Dat doet gewoon pijn aan de ogen.
   -Dat er zo weinig demonstranten zijn, bedoel ik dan.-

   Het wordt wel weer pijnlijk duidelijk dat er eigenlijk uit een totaal ander vaatje getapt dient te worden.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Als het om een demonstratie van pro islamieten zou gaan kreeg je een menigte op de been zoals bijgaand filmpje. De Dhimmies van toen.

    Like

 12. Pingback: CENSUUR! |

 13. wouteenhoorn zegt:

  Een gezellige burgemeester. Het bevalt hem kennelijk niet in Rotterdam. Ook maar oprotten dan. Oprotten? Ja, dat woord ent hij goed

  Like

 14. BertG. zegt:

  Weet iemand nog waar dat sharia lied vermeld staat op deze site.
  Kort geleden is hij door Jack ergens bij gezet, ik weet alleen niet meer waar.
  En anders, Jack plak ‘m der even opnieuw bij.
  Er is een Nederlandse en een Engelse versie van volgens mij.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Strijdlied
   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!

   De sharia moeten we hebben als wet.
   Dan is het afgelopen met de pret.
   Geen rechter meer maar een imam.
   Lekker halal eten in plaats van ham.
   Allah, zijn naam wordt geprezen, loert
   op de hoofden van afvalligen,
   ongelovigen, christenen en Joden.
   Dus mogen we die lekker vermoorden.
   Dieven lopen dan zonder hand.
   Sharia in het land!!!

   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!

   De sharia betekent vrede voor moslims wereldwijd.
   De sharia scheldt ook anders-gelovigen niets kwijt.
   Die zullen zich ook moeten bekeren of lijden.
   In plaats van voorechtelijke seks nemen we
   schapen, bokken of geiten.
   Een mannelijke moslim mag vier vrouwen trouwen.
   Wij zullen niet-moslims steeds benauwen.
   Overspelers worden gedood. Op deze aardkloot.
   Homo’s hangen we op. De westerse beschaving is een flop!!!

   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!

   Wie naar goddeloze muziek luistert
   worden zijn of haar ogen voor altijd verduisterd.
   Als je als (jonge) vrouw westerse kleding draagt
   word je door tien mannen gewelddadig ontmaagd.
   Als je je niets aantrekt van de sharia word je gestenigd.
   En dan word je in het Hellevuur vereeuwigd.
   Niet-moslims branden in de Hel en zijn niet wijs.
   Iedere martelaar wacht 72 maagden in het
   Hemels Paradijs!!!

   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!
   Sharia, sharia, sharia!

   Like

 15. dgneree zegt:

  De overheid heeft helemaal niets te zeggen over de inhoud van een demonstratie. Het enige wat demonstranten hoeven te doen is een demonstratie aanmelden en verder niets.

  Waarom is van te voren gevraagd om de teksten? Hier gaat de politie zijn boekje ver te buiten!

  Like

 16. Robbert zegt:

  Ongelovigen zijn de nieuwe Joden.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Nu wil het “toevallige” toeval dat wij beiden over een week, zo 31 mei daar op die plek, in dat oude gebouw moeten zijn.
  Jammer dat die demonstratie niet een week later was, dan had ik wel ,t “charia-gedicht” willen voordragen.!
  Of worden “buitenlanders” ook gearesteerd?
  Rest me nog te zeggen dat de vroegere burgemeester van R,dam, na de “MOORD”, een andere artiest gebood om het Christelijke Gebod:”Gij zult niet doden”, ook met arestatie-dreiging gebood het te verwijderen van zijn huis.
  ( p.s.; om de muslims niet voor ,t hoofd te stoten………..! )

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Gloeiende gloeiende gloeiende, NIETS mag ‘kwetsend’ voor de moslim zijn maar met ONS hoeft absoluut geen rekening te worden gehouden!
  Jack gearresteerd als hij zijn sharia-lied zou voordragen, Geert Wilders voor de rechter vanwege zijn vraag over ‘meer of minder’…
  ALLES is omgedraaid in deze krankzinnige wereld; we leven in een compleet gekkenhuis…
  Hier is niet meer uit te komen…

  Ik heb respect voor degenen die nog deelnemen aan demonstraties; ik doe het niet meer; ik kan er niet tegen dat een demo strak gereguleerd moet zijn en zelfs -zoals weer is gebleken- gecensureerd wordt.

  Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ‘t zo zwaar bevochten VRIJE WOORD
  van Links tot Rechts zo vroom geprezen
  valt hier-en-daar nog wel te lezen, maar
  wordt meer en meer bewust vermoord !
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   Dus ‘t wachten is nu op de tijd,
   geloof gerust mijn rijmelaarswoord
   dat ’t helemaal niet meer wordt gehoord
   en dàt wordt pas ’t moment voor spijt…

   Like

 20. Jaantje zegt:

  Schandalig dat men het lied(belediging?) zwaarder laat wegen als bv het dood aan scanderen wat inmiddels algemeen geaccepteerd is en onder de vrijheid van meningsuiting blijkt te vallen.
  Iemand protest/verweer aangetekend verleden jaar?

  Like

 21. En hoe verliep de demonstratie van dit jaar dan?
  (2014 moet 2015 zijn)

  Ik ken de regelgeving niet bij dit soort toespraken maar het is wel heel erg wrang om te zien dat één of andere appa een tekst voorleest vanaf zijn mobieltje wat volstaat met de haat t.o.v. de Zionisten (“Nee, daar bedoel ik de Joden niet mee.” maar velen weten wel beter) op een anti-discriminatie/racisme demo en zo’n lied wordt verboden.
  Ik neem toch aan dat het OM ook even die tekst op zijn mobieltje heeft doorgenomen?

  Hoe ver zitten we al in de ass van de islamitische oemmah als een moslim op een anti-haat demo juist haat kan en mag spuwen en een spreker op een anti-islamitiserings demo niet eens in zijn eigen woorden een heel essentieel onderdeel van die ideologie aan kan stippen?
  Dat lied hoorde juist op deze gelegenheid uitgesproken te worden.
  Precies in lijn waar de demo over ging.
  En dan die toespraak van appa; Hij deed juist iets waar die demo niet voor staat.

  Dit laat maar weer eens zien hoever we al zijn weggezakt.
  Vrijheid van meningsuiting is ook haast geen begrip meer wat voor iedereen geldt.
  Het lijkt er wel op dat we van dat recht gebruik kunnen maken mits er niet al te veel mensen door gekwetst gaan voelen of de kans op een (geweldadige) tegenreactie haast nihil is.
  Over christenen; Geen zorg, zij pikken toch wel alles.
  Over Joden; Pfff….waar praten we over? 10, 12 miljoen mensen op deze planeet?
  Over moslims; Tja…dat kun je niet maken. Dan praat je over 1,8 miljard volgers die je nog niet eens op de lange tenen hoeft te staan. Alleen naar kijken is vaak al genoeg.

  Waar gaat het heen….?
  Als wij ons niet meer mogen uitspreken over een ideologie en de aanhang die voor al onze vrijheden maar één antwoord hebben; anti.

  -Misschien is het een optie om in het vervolg aan te geven wat je wilt zeggen en de zaken waarvan je een beetje kunt inschatten dat ze niet getolereerd zullen worden, ter plekke toe te voegen.
  Nu was het een makkie voor de autoriteiten om dat lied te verbieden omdat het al bekent was.
  Zomaar iemand van het podium plukken tijdens zijn/haar toespraak is nogal een inbreuk. Daar gaan vele telefoontjes en overleggen aan vooraf. Als de kogel door de kerk is, is dat lied al afgelopen.
  Ik durf te wedden dat die appa ook zo te werk gaat.
  Met als resultaat dat de menigte zijn gebrabbel wel heeft kunnen horen en de menigte gisteren dit lied niet.-

  -Zit ik mij ineens te bedenken (en tja…dan gaat het vaak fout….); Ik weet niet of er ook muzikanten in de zaal zitten of mensen met een goede stem + een dosis lef?
  Maar waarom wordt dit lied niet ingezongen door wat reaguurders van hier onder een begeleidend melodietje, wat we later op YT zetten?
  Een beetje zoals ‘We are the world’ maar dan meer als ‘We are the anti-sharia-world’.-

  Like

 22. bigljohn zegt:

  De bezetting zoals in 40-45 begint nu vorm aan te nemen. Jack werd bedreigd en gediscrimineerd door de officier van Justitie. Maar de officier van Justitie bemoeide zich toch ook niet met die Moslims die in Den Haag riepen dat de Joden uitgeroeid moesten worden, terwijl die Moslims bovendien met hakenkruizen rondliepen. Dat viel allemaal binnen de grenzen van de vrijheid van meningsuiting volgens de autoriteiten en de burgemeester van Den Haag! Zelfs de politie en de rechtbanken zij net als in 40 -45 de grote vriend van de (aanstaande) bezetter. Compleet Zuid Holland is in ieder geval de voorloper van de islamisatie in Nederland. Rotterdam, Den Haag, Gouda, enz. enz. enz.

  Like

 23. Demonstratie “Tegen Islamisering…” in Rotterdam

  Zondagmiddag 24 mei 2015 vanaf 14.00 uur op de Pim
  Fortuynplaats in Rotterdam was er de demonstratie:
  “Tegen de islamisering van onze cultuur en voor de
  vrijheid van meningsuiting.” Georganiseerd door Raffie
  Chohan van de Dutch Defense League. Eerst zouden er
  drie sprekers komen en dan zou ik mijn song over de
  sharia getiteld “Strijdlied” mogen voordragen en dan
  zouden we allemaal door de stad gaan lopen en
  demonstreren, vergezeld door een hele politiemacht.
  Theresa Geissler was ook aanwezig. Toen kwam er
  een politieman naar me toe en zei dat ik mijn Strijdlied
  niet mocht voordragen omdat er opruiende dingen
  tussen zaten. Zaterdagavond had de officier van justitie
  dat besloten. Zou ik wel mijn song gaan voordragen op
  het podium of voor PowNed tv dan zou de politie me
  oppakken en meenemen. En zou ik daarover willen
  klagen dan zou ik contact moeten opnemen met
  burgemeester Aboutaleb. Ik zei dat klagen bij
  Aboutaleb totaal geen zin heeft en dat ik wel bij
  hen zou klagen en wees op de demonstranten.

  Ondertussen werd Theresa geïnterviewd door PowNed
  en ze hield een heel betoog. Daarna werd ook ik
  geïnterviewd door PowNed met mijn schilderij van
  een moslima in boerka op mijn borst. En ik deed
  uitgebreid mijn verhaal. Toen gingen we demonstreren.
  Donderdagavond 28 mei om 21.00 uur op NPO 3 wordt
  het door PowNed uitgezonden. Kijken dus!!!

  Jack Terrible

  Like

 24. E.eliveld zegt:

  Hans, niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet:

  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnbj1z0qzw

  Heb je vooraf de tekst van je lied aan de Politie/burgemeester voorgelegd? Nee toch hopelijk!
  Je had met een mobiele telefoon dat wat door de politieagent gezegd werd op moeten nemen, en deze beelden had je op internet moeten zetten. Eventueel nadat men je had ‘gearresteerd’.
  Arrestatie op die grond had namelijk helemaal niet gekund en als men dat wel had gedaan hadden die multiculturalisten een ander baan kunnen gaan zoeken.

  Bedenk dat het volk krijgt het verdient. Je wordt gecensueerd als je dit toe laat…

  E.Eliveld

  Like

  • dgneree zegt:

   Helemaal juist. Niemand heeft van te voren toestemming nodig voor het uiten van een mening in welke vorm dan ook.

   Zoals ik schreef, de politie ging zijn boekje ver te buiten.

   Like

 25. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 26. luckybee zegt:

  Bij deze demonstratie was ik jammer genoeg niet er bij jammer.

  Like

 27. Beste E.Eliveld en anderen; Ik had het lied openbaar gemaakt op mijn eigen pagina en aan de politie en Nederlandse media. Ik kreeg telefoon van PowNed dat ze me zouden filmen als ik mijn Strijdlied over de sharia zou voordragen. En ik kreeg zaterdagavond telefoon van de politie uit Rotterdam dat ik geen opruiende teksten mocht voordragen. Ik heb gezegd dat ik dat niet zou doen dat ik alleen een tegenstander ben van de sharia die ons eigenlijk boven onze hoofden hangt. Ik ben in mijn jeugd een keer thuis gearresteerd in Spakenburg en dat wil ik geen tweede keer mee maken! Maar als het niet anders kan!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Jack, dit is niet lafhartig bedoeld, maar aan één kant ben ik ook weer blij, dat je níet gearresteerd bent.
   En dat lied vindt heus z’n weg naar het publiek wel, let maar op!
   Laat Bert, om te beginnen, maar eens een ‘swingende’ melodie componeren!

   Like

  • BertG. zegt:

   Vandaar, ik had al gezocht op je sites naar dat lied maar tevergeefs.
   Vandaar mijn oproep voor de tekst eerder vandaag.
   En dat er geen behoefte aan muzikanten/meedenkers is ,dan ben ik na 16:30 uur alweer opnieuw achter. Maar verder veel succes ermee.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 25 mei 2015 om 21:42

    Ik ken iemand met een professionele geluidsopnamestudio die het lied gratis had willen opnemen, maar… muziek componeren is een vak apart.

    Like

 28. Kraftavilqa zegt:

  Tja, je suis Charlie nietwaar. Totdat Charlie de onaangename waarheid uitspreekt dan moet Charlie als de raphazen z’n bek houden. Ik heb ’t wel vaker gezegd vrijheid van meningsuiting is slechts de vrijheid om policor meningen te verkondigen. Zeer Orwellian allemaal islam is vrede, slachtoffer is dader, leugen is waarheid, zwart is wit, lelijk is mooi, (nationaal) socialisme is (extreem) rechts.

  Like

 29. Pieter V zegt:

  Openbaar Ministerie?
  Openbare Hysterie is een betere naam voor dat landverraderlijk gedrocht.

  Like

 30. BertG. zegt:

  Toespraak Raffie Chohan

  Hallo Rotterdam en Duitse vrienden!

  Ik dank Burgemeester Aboutaleb voor de mogelijkheid tot deze demonstratie. Erg spijtig dat de demonstratie in Gouda niet door ging.

  Enfin, nu zijn we in Rotterdam en op de juiste plaats bij het standbeeld van Pim Fortuyn. Het radicaliseren van jongeren gaat onverminderd door. De politieke hoofdstad van ons land is ook de Jihad–‐ hoofdstad. In de Schilderswijk zijn die extreme ideeën behoorlijk wijd verspreid, wat betekent dat de autoriteiten en niet-radicale moslims met een betere strategie op de proppen moeten komen dan ‘we pakken ze op als ze te ver gaan.’ Natuurlijk willen we allemaal graag dat extremisten opeens helemaal uit het straatbeeld verdwijnen, maar helaas werkt het niet zo. Nee, ook niet als de autoriteiten zo doorgaan en jihadisten blijven vervolgen.

  Na de recente terroristische aanvallen in Parijs en Kopenhagen was er voor zover ik weet geen enkele belangrijke politicus die zei dat het terrorisme iets met de islam te maken had. Integendeel, ze deden hun uiterste best om het overduidelijke feit te verbergen dat deze terroristen geheel in overeenstemming met de voorschriften van Mohammed handelden.

  Islam kan eigenlijk het best worden omschreven als een totalitaire, revolutionaire en imperialistische ideologie in lijn met – maar ongetwijfeld gevaarlijker dan – het nazisme en het communisme.

  De islam kan als volgt kort worden beschreven:

  ▪ Er is geen andere god dan Allah.

  ▪ Alle mensen worden te allen tijde geboren als moslims en als ze niet in de islam geloven, dan is dat omdat ze het ofwel verkeerd hebben begrepen of ze zijn afvalligen.

  ▪ De hele wereld behoort aan Allah en als er gebieden zijn waar zijn religie nog niet heerst, dan hebben we het over illegaal bezet gebied, want het is de plicht van de moslims dit gebied aan de ongelovigen te ontworstelen. Daarom komen de moslims naar het Westen, niet om zich als onze gasten te houden aan onze normen en cultuur, maar als onze rechtmatige heren, die de plicht hebben om ons naar vermogen tot onderwerping te dwingen.

  ▪ Tot slot is het de taak van elke moslim om zich met zijn persoon en eigendom in te zetten voor de jihad tot de hele wereld voor Allah’s religie buigt. Al Quada,Hamas,Boko Haram,IS,Taliban,Hezbollah, AlShabaab zijn allemaal afkomstig vanuit de Islam. Komt er en aanslag dan wordt het vaak ook niet benoemd als zijnde een terroristische aanslag. Ook al wordt er ALLAH AKBAR geroepen.

  Ik wil nu enkele verzen uit de Koran hier voorlezen:

  – “Maak de ongelovigen af, waar je ze ook kan vinden.”

  – “Moslims mogen geen ongelovigen als vriend aanvaarden.”

  – “Eender welk ander geloof dan de islam is onaanvaardbaar.”

  – “Vermink en kruisig diegenen die commentaar leveren op de islam.”

  – “Terroriseer en onthoofd diegenen die niet geloven.”

  – “Moslims moeten alle wapens bovenhalen om de ongelovigen te bestrijden.”

  – “De ongelovigen zijn onnozel en de gelovigen moeten hen bestrijden.”

  – “Wanneer zich de gelegenheid voordoet moet je ongelovigen doden, waar je ze ook kan vinden.”

  – “De Joden en de Christenen zijn perverten, bestrijd hen.”

  – “Voer oorlog met de ongelovigen die in je buurt wonen.”

  – “ Straf de ongelovigen met vuursalvo’s, ijzeren haken, kokend water. Smelt hun huid en buik.”

  _ “ Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofd hen waar je hen kan krijgen”

  Deze en vele andere verzen kun je terugvinden in de Koran, en ik citeer ze alleen maar.

  Khadaffi heeft ooit gezegd:

  “Er zijn tekenen dat Allah de islam de overwinning in Europa zal geven. De vijftig miljoen moslims in Europa zullen het binnen enkele decennia veranderen in een moslimcontinent.”

  http://joostniemoller.nl/2015/05/dit-was-de-demo-tegen-de-islamisering/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed zo Bert! Tof ook, dat je Joost en de reaguurders op de site met een link ook weer naar híer verwezen hebt!
   Hartelijk bedankt!

   Like

 31. Bedankt Theresa dat je een prachtig artikel over me hebt geschreven en bedankt Bron dat je het hebt geplaatst. Ook andere reaguurders en sympathisanten bedankt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je verdiende het, heel eenvoudig!
   Ook jij bent nu een ‘dissident,’ die ze de mond proberen te snoeren.
   Maar vergeet niet, dat de geschiedenis ons geleerd heeft, dat de dissidenten vroeg of laat aan het langste eind trekken, c.q. in het gelijk gesteld worden, of ze het nu zelf nog meemaken, of niet!
   Houd je daaraan vast, Jack Terrible, ‘Onze Man Bij E.J. Bron!’

   Like

 32. Fight Song
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  We must have the sharia as law.
  Then it’s past with the fun.
  No judge more but an imam.
  Yummy halal food instead of ham.
  Allah, his name is praised, lurks on the heads
  from apostates, infidels, Christians and Jews.
  So we may kill them sweet.
  Then thieves walk without hand.
  Sharia in the country!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Sharia means peace for muslims worldwide.
  The sharia scolds otherwise-believers nothing lose.
  Those will also have to repent or suffer.
  Instead of for marital sex we take sheep,
  bucks and goats.
  Four women may marry a male muslim.
  We will non-muslims getting offended.
  Aldulterers be killed. On this globe.
  Gays we hang on. Western civilization is a flop!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Who listens to wicked music are his or her
  ears cut off.
  You become ten times raped if you like
  (young) woman wear Western clothes.
  If you ignore the sharia
  you will be stoned.
  And then you become immortalized
  in the Hellfire.
  Non-Muslims burn in Hell
  and are not wise.
  Every martyr waits 72 virgins
  in the Heavenly Paradise!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

 33. Pingback: Verbiedt Rotterdamse officier van justitie voordracht Sharia-lied? | George Knight

 34. Ha, topsporter, Infidel Pride, BertG, Tistochwat en anderen; ik wil graag mijn lied over de sharia in het Nederlands en Engels voordragen met jullie muzikale en technische hulp en een (achtergrond) zangeresje(s), bijvoorbeeld Theresa of anderen, en dan op YouTube zetten. Het hoeft niet te klinken als op een songfestival als de teksten maar duidelijk erop komen! Het worden dan PVV-songs en carnavalsongs! De teksten staan hierboven. Sorry dat ik laat reageer! Bij interesse reacties op deze pagina of mail naar jack@jackterrible.com Het kan best iets moois worden!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jack Terrible 27 mei 2015 om 21:45

   Het punt is, dat het moeilijk is om een melodie bij jouw tekst te componeren; ik zou dat bijv. absoluut niet kunnen. De opnametechniek is geen probleem.
   Zelfs een iets ‘mindere’ zanger of zangeres zou geen probleem vormen.
   Maar de muziek; hoe kom je dááraan?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, good gracious! Ik ben wel vereerd, Jack, maar dat wordt echt niets!
   Ik kan nog wel wijs houden, maar heb geen stem: Te veel astmatische bronchitis-aanvallen gehad, voeger.
   Deze beker kan ik ècht beter aan me voorbij laten gaan: Je zult heus wel betere vinden.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat dacht ik dus al eerder. Maar geen enkele reactie retour gekregen.
   Er is veel mogelijk op afstand, als je maar hetzelfde prog. gebruikt.
   Audacity is er 1 om een bestand op te sturen. en een opname mogelijkheid, gratis.

   Like

 35. Tistochwat zegt:

  Ik heb net hier:
  http://www.npo.nl/live/npo-3

  een paar seconden zitten kijken naar Theresa Geissler en Jack Terrible; de hele demonstratie werd als iets volkomen belachelijks neergezet en er is nauwelijks aandacht aan besteed.

  Like

 36. Theresa Geissler zegt:

  Heeft er iemand naar Powned gekeken, vanavond?
  Natuurlijk hadden we kunnen weten, dat er alleen maar hele korte fragmentjes uitgezonden zouden worden.
  Maar toch viel het me mee: Ik stond er niet al te gek op. Verrassend jong ook! (Ahem…..)

  Like

 37. Ha Tistochwat, de coupletten kan ik wel voordragen, desnoods het refrein ook, als iemand 4 keer negen keer het woordje “sharia” hardop zing of zeg is het ook goed. De muziek… ik heb een tamboerijn, twee mondharmonica’s en een handtrommel met een drumstick. Als mensen wat muziek maken, hoeft niet op refrein. dan zou dat fantastisch zijn en de song is compleet! Jij zorgt dan voor opname apparatuur! En een kind kan de was doen! De songtekst componeren is niet noodzakelijk want ik kan toch geen refrein houden.

  Ik heb PowNed helemaal bekeken. Theresa en ik hebben veel gezegd, er is weinig uitgezonden van ons omdat er veel uitgeknipt is. Jammer. Ik zei alleen op PowNed; “Ik vind Mohammed een valse profeet, een barbaar, geen echte profeet”

  Like

 38. Tistochwat zegt:

  @ Jack Terrible 28 mei 2015 om 23:16

  Als jij het groepje muzikanten hebt samengesteld en jullie hebben gerepeteerd zodat er meteen kan worden opgenomen, kun je contact opnemen met de webmaster, die het adres van de opnametechnicus heeft. Hij wil niet dat dit adres op de website van de heer Bron wordt gepubliceerd.

  Like

 39. Als er mensen die met mij het sharia-lied in het Nederlands en Engels (Strijdlied en Fight Song) muzikaal willen zingen en/of muzikaal begeleiden samen met mij, teksten staan hier boven, kunnen contact met mij opnemen; jack@jackterrible.com Zangervaring en/of muziek-instrument ervaring niet nodig. Wie niet waagt die niet wint!

  Like

 40. https://www.indymedia.nl/node/28228 Bekijk de link maar Theresa, we staan er gekleurd op! Die foto is genomen door een ‘hobby’ fotograaf. Volgens hen is ook de site van E.J. Bron extremistisch evenals onze Geert.

  Like

 41. Fight Song

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  We must have the sharia as law.
  Then it’s past with the fun.
  No judge more but an imam.
  Yummy halal food instead of ham.
  Allah, his name is praised, lurks on the heads
  from apostates, infidels, Christians and Jews.
  So we may kill them sweet.
  Then thieves walk without hand.
  Sharia in the country!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Sharia means peace for muslims worldwide.
  The sharia scolds otherwise-believers nothing lose.
  Those will also have to repent or suffer.
  Instead of premarital sex we take sheep,
  bucks and goats.
  A male muslim may marry four women.
  We will non-muslims getting offended.
  Aldulterers be killed. On this globe.
  Gays we hang on. Western civilization is a flop.

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Who listens to wicked music are his or her
  ears cut off.
  You become ten times raped if you like
  (young) woman wear Western clothes.
  If you ignore the sharia
  you will be stoned.
  And then you become immortalized
  in the Hellfire.
  Non-Muslims burn in Hell
  and are not wise.
  Every martyr waits 72 virgins
  in the Heavenly Paradise!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

 42. Fight Song

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  We must have the sharia as law.
  Then it’s gone with the fun.
  No judge but an imam.
  Yummy halal food instead of pork/ham.
  Allah, his name is praised, lurks for the heads
  off apostates, infidels, Christians and Jews.
  So we may kill them sweetly.
  Then thieves will walk around without their hands.
  Sharia in the country!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Sharia means peace for muslims worldwide.
  The sharia doesn’t provide any pardon or excuse
  to other believers.
  Those will also have to submit, repent or suffer.
  Instead of premarital sex we take sheep,
  bucks and goats.
  A male muslim may marry four women.
  We will oppress the Non-Muslims.
  Aldulterers will be killed on this globe worldwide.
  Gays we hang, Western civilization is a disaster.

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Who listens to wicked music his or her
  ears are to be cut off.
  You can rape if you like ten times
  (young) women wearing Western clothes.
  If you ignore the sharia
  you will be stoned,
  and you will burn eternally
  in the Hellfire!!!
  Non-Muslims burn in Hell
  and are not wise.
  Every martyr awaits 72 virgins
  in the Heavenly Paradise!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s