De Clintons: Profiel van een misdaadfamilie

Screenshot_5

(Door: Albert Spits)

Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.

In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Clintons: Profiel van een misdaadfamilie

 1. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens ze helpen altijd onze vijanden de Moslims met wapens en met daden.

  Like

  • luckybee zegt:

   Achtergronden dat interesseert ze helemaal niet.Ottomaanse rijk is voor deze Clintons trotaal onbelangrijk en niet voorhanden.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Moet nog zien, dat ze het ooit wórdt: Zelfs al wordt alles in de doofpot gestopt, dan nóg zijn genoeg kiezers niet gek en kun je in het geval van de Clintons het befaamde spreekwoord omdraaien: “Waar vuur is, is ook rook.”
  M.a.w.: Sinds Bill hebben de belastende feiten rond dit stel zich dermate vermenigvuldigd, dat ze dan misschien net niet áángeklaagd kunnen worden, maar dat er op stèmmen nog wat anders is.
  En voor Hillary heeft dat altijd al nèt wat sterker gegolden dan voor Bill: De eerste keer haalde ze immers óók de finale al niet!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Het is altijd hetzelfde liedje met dat linkse tuig van de richel. Ze zijn er op uit je de oren aan te naaien, staan bol van loze idealen en beloftes, en zijn ook niet vies van kapitaal. Ook in Nederland is er een bekend voorbeeld van zo’n link(s)bal; Wim Kok. Ooit als voorman bij de FNV, toen minister president, en vervolgens werd hij een aanbidder van de graaicultuur !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s