Israël en Australië delen benoemings-angst

Screenshot_17

Nee, een land waarin het benoemen van IS als een “doodscultus” de woede van leipenistisch links opwekt, gaat geen jihad-watch invoeren, hoogsten een jihadi-watch

(Door: Martien Pennings)

Je kunt erop wachten, zegt Robert Spencer: er zullen binnen de kortste keren stemmen opgaan die zeggen dat het voornemen van de Australische regering om een “Jihadi wacht” in te stellen héúl errug “islamofoob” is. En gelijk hébben die stemmen! Dat klopt! Want het komt voort uit de vrees om in plaats van een “Jihadi wacht” een “Jihad wacht” te vormen. Zelfs de gezond-verstand regering van Australië gaat boel veel mankracht inzetten om te kijken welke individuen zo gek gemaakt worden door de nazislam-ideologie dat ze óók halsafnijder en “martelaar” willen worden. Maar de Australiërs zouden natuurlijk moeten optreden tegen het verkondigen van die nazi-ideologie in de Australische moskeeën. Enfin, dan heb je natuurlijk de tv-schotels en het internet nog en dus kunnen de haat-het-Westen-adepten nog steeds net zoveel islamitische vuiligheid opslorpen tot ze ontploffen. Maar het directe en publieke nazi-gemeenschaps-vormend aspect in de moskeeën heb je dan toch deels geëlimineerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Israël en Australië delen benoemings-angst

  1. Erik Bink zegt:

    De islam (: de Koran, hadith, enz.) kent daarentegen geen remmingen of schroom in het benoemen van zijn vijanden – dat zijn alle Anderen. Zo eenvoudig is ‘t, toch!?

    Like

  2. luckybee zegt:

    De Maatregelen dat door de Australische regering wordt genomen zal wel weer door de Marxisten aldaar gesabotterd worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s