Laffe zeiknegers

Screenshot_6

(Door: “rommel”)

Vorig jaar juni is een zeven jaar oud meisje mishandeld en seksueel vernederd op een speelplaats van een lagere school in Sundsvall. Het meisje werd omringd door een bende jongeren. Een van de helden urineerde op haar, nadat hij eerst een stoel naar het meisje had gegooid, en smeet een plank in haar rug toen ze wegvluchtte. De jongeling, een 18-jarige asielmigrant uit Angola, is voor de mishandeling veroordeeld tot het betalen van een boete.

Het laffe molesteren en vernederen vond plaats toen het zevenjarige meisje samen met een vriendinnetje buiten aan het spelen was in een speeltuin van een lagere school in de buurt waar ze wonen. Het begint met verbale onaangenaamheden en ontaardt al snel in geweld en fysieke vernedering.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Laffe zeiknegers

 1. dendieje zegt:

  Het is dan ook een echte DOBBERNEGER. Maar ja, zoiets kan men doen met de wetenschap dat je maar een geldboete kunt krijgen. Maar als het mijn dochter zou zijn geweest, dat wist ik het wel.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat is de overeenkomst tussen moslims en Zweden?
  Antwoord: Moslims houden meer van allah (en zijn profeet) dan van hun naasten.
  Zweden houden meer van immigranten (waaronder dus moslims) dan van hun naasten.
  Iets anders valt er niet van te maken.

  Like

 3. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 4. Drs.P. zegt:

  Dit soort dingen gaat langzamerhand overal gebeuren in Europa.
  Lastig om je als vader te verweren tegen een heel fucking asielimmigranten leger hoor, helemaal zonder wapens.
  T voelt allemaal zwaar frustrerend. Ook hebben wij nogal wat te verliezen terwijl die f…ck dobbernegers in bescherming worden genomen door linkse ratten.
  Mensen worden nog steeds niet wakker en dat komt doordat men de alternatieve sites zoals o.a. deze niet kent en men zich nog steeds laat “voorlichten”/ indoctrineren door de reguliere MSM.
  Zolang dat doorgaat blijft het een zombie gemeenschap die men aan alle kanten kan naaien, zie NL afdracht aan EU als eerste en enige.
  In mijn kennissenkring ben ik helaas de enige die zich verdiept in wat er werkelijk gebeurd en word als “extreem” ervaren. Zelfs mensen een mail sturen met een aantal alternatieve sites helpt geen ene zier, wat moeten we dan beginnen??? Iemand een idee??

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 25 mei 2015 om 11:53

   “In mijn kennissenkring ben ik helaas de enige die zich verdiept in wat er werkelijk gebeurd en word als “extreem” ervaren.”

   Hier nog één, beste Drs.P.!

   Like

  • Humpapa zegt:

   Doe als ik, schaf je een wapenvergunning aan. Kun je die niet krijgen, koop op de zwarte markt maar het zal veel duurder zijn. Als het er binnen een paar jaar op aan komt kun je je huid en die van je vrouw en kinderen duur verkopen.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ik zou zijn “mannelijke trots” laten verwijderen, zodat hij niet meer in staat is zijn daad te herhalen bij andere slachtoffertjes! Misbaksels zoals hij moeten zwaar de klos zijn als ze zulke mensonterende en vernederende dingen doen.
  En daarna uiteraard terug naar dat rot land Angola! Binnen Europa hoort geen plaats te zijn voor dat soort gajes!

  Like

 6. Driek zegt:

  Een neger plast op een meisje van zeven jaar oud. Dat kind is mishandeld en seksueel vernederd. Op een speelplaats. Toe maar. Wat gaat er in het hoofd van zo’n nikker om? Al die missiepaters en missiezusters en al dat ontwikkelingsgeld en al die hulp die wij hebben geschonken aan deze onvolwaardige mensen is tevergeefs geweest, want ze zijn nog even dom en achterlijk. Alleen nu zitten ze hier en krijgen van alle kanten hulp. Niks mee te beginnen, gewoon terugsturen naar de rimboe.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Verwijderd wegens overtreding van blogregel 3!

  Webmaster

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Meent u dat nou? Ik was me er niet van bewust dat ik iets schreef wat erger was dan ‘laffe zeiknegers’? Was ik inderdaad racistisch bezig dan? Nou ja, hoe dan ook: ik zou de leuter plus ballen van die zeikneger er zonder verdoving afsnijden en ze hem laten opvreten; dat zal ‘m leren!

   Like

 8. Dat uitschot wordt toch overal in bescherming genomen,als zijnde “zielig”!

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is slechts het topje van de ijsberg! De laffe houding van onze regeringen hebben deze primaten een vrijbrief gegeven om hun beestachtige praktijken hier ongestraft uit te voeren…

  Like

 10. bigljohn zegt:

  De verhoudingen zijn vrij simpel. Criminele Noord Afrikanen, zoals in het verhaal, worden beschermd door de justitie, en de autochtone bevolking moet zich koest houden op straffe van zware vervolging. Daar wij dus niets meer te verwachten hebben van de justitie, is de enige oplossing een burgeroorlog. Dat die al zo lang op zich laat wachten bevreemd mij met stijgende verbazing. De mensen moeten schijnbaar tot in hun ziel vernederd worden eer zij zullen besluiten zich fysiek te gaan verzetten !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn 16:40

   Ja, dat geloof ik ook. Zolang men in zijn directe omgeving nog niets naars heeft meegemaakt, ziet men het nut er niet van in om de straat op te gaan om te protesteren. Die stilte van onze kant geeft de indringers alle gelegenheid om zich te groeperen, om hun plannen te smeden, en om op het aller onverwachts toe te slaan.
   Ik kan me bijna niet voorstellen dat er dan mensen bestaan die verbaast zijn om wat hen overkomt.
   Het tekent de Nederlander (die dus wél bestaat!); hij/zij laat zien goedgelovig te zijn. Ik hoor nog wel eens: “het zal hier zo’n vaart niet lopen”.
   Die mensen krijgen straks de schrik van hun leven!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s