George Harinck (‘historicus’) verzorgt voor de IKON de geschiedvervalsing en de stiekeme Jodenhaat in ‘Om de oude wereldzee’

Screenshot_49

(Door: Martien Pennings)

Met name het links-christelijke deel van de bevolking van wat ooit Nederland was, is me een gruwel, vooral vanwege hun geflirt met de ergste collectieve waanzin die de mensheid ooit heeft getroffen, de islam, en vanwege het demoniseren van de grondleggers van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie. Van de Westerse beschaving dus. Ja ik heb het over de Joden en Israël. In 2012 heb ik daar twee essays over geschreven onder de titel Israël-haat & islam-liefde in Christelijk Nederland (I & II).

Dus je houdt je hart vast als de IKON, een omroepclub waarin linkse Grefo’s de toon aangeven, aankondigt dat ze een serie gaan maken onder de titel “Om de Oude Wereldzee” naar het gelijknamige boek van Abraham Kuyper (1837 – 1920) waarin de “voetsporen” van Kuyper gevolgd zouden worden bij zijn reis in 1905 rond de Middellandse Zee. Kuyper is de politieke oervader van de Gereformeerden in Nederland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, linkse gereformeerden, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op George Harinck (‘historicus’) verzorgt voor de IKON de geschiedvervalsing en de stiekeme Jodenhaat in ‘Om de oude wereldzee’

 1. bobzelf zegt:

  hee, Iskariot , ik kom binnen 2 a 3 weken effe langs in Amsterdam, even kijken of je dan nog zo’n grote muil hebt , ook tegen Bert , stuk vuil , daarna rijd ik effe door naar Alkmaar om die euqualypta die , de baas lijkt op bron site even een plastic eethoek te bezorgen , dus ineens sta ik dus naast je,
  dit is geen bedreiging hoor , maar een belofte !!
  groeten bobzelf

  Like

  • Gut, webmaster, laat je tegenwoordig ook rechtstreekse bedreigingen door?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    De soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend, heer Pennings. Trouwens, wanneer twee heethoofden het met elkaar fundamenteel oneens zijn over een bepaald onderwerp, kunnen bij een van de beide wel eens even de stoppen doorslaan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zozo…..Ik zou zeggen: Breng het lef maar op, Bobzelf!
    Eucalypta heeft de Heksenketel al op het vuur staan!
    En ik raad je aan, haar geen verdere voorkeuren dan wel knievallen af te dwingen voor wie dan ook, want daar houdt ze niet van en dan slaan de vlammen pas echt uit!
    (Halve gare……)

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Bobzelf,
   als dat een bedreiging is aan het adres van Martien Pennings, moet je niet in Amsterdam zijn, of in Alkmaar. Kom dan naar Alphen aan den Rijn. Zeg maar waar en wanneer, dan schroef ik je kankerkop eraf.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • toestroom zegt:

    J. C. Th. Köhler het laatste regel zegt al genoeg over U, we willen graag van het woordje kanker af.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Toestroom,

    ik wil zelf ook van kanker af. Gelukkig kreeg ik vandaag van het ziekenhuis goed nieuws. Hoef me daar dus geen zorgen over te maken.

    Maar de reacties en theorieën van bepaalde reagerende hier maakt duidelijk dat er in zijn hoofd iets goed mis is. Misschien had ik kankerkop moeten vervangen door iets anders. Er zijn nog wel mogelijkheden. Maar aangezien E. J. Bron heeft aangegeven dat het welletjes is, wil ik daar niet op voortborduren.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • toestroom zegt:

    Dan heeft u geluk heer mijn zoon heeft het daar niet mee gered, denk na voor u zulke worden op internet zet nogmaals u had het ook anders kunnen verworden dank voor u toelichting

    Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Niets erger dan een linkse grefo.
  LIKE.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martien Pennings:

  “I fucking rest my fucking case!”

  And I, eenvoudige boerenlul, fucking second your fucking motion.

  Wat een geluk dat ik geen Kalashnikov heb. Hij zou overuren draaien. Sjors Haring zou niet de enige zijn die eraan ging. Keep up the fucking good work, fucking Martien!

  fucking j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Dank je voor de instemming, heer Köhler.
   Ik neem aan dat je bedoelt met “wat een geluk dat ik geen Kalashnikov heb” dat je ook niet van plan bent er een aan te schaffen en en aan je impuls gevolg te geven.
   Anders ben je strafbaar en dat willen we niet.
   Je persoonlijke impulsen mag je namelijk volgens de wet vrijelijk beschrijven zolang je maar niet aankondigt ze echt te gaan volgen of anderen oproept aan dezelfde impulsen daadwerkelijke gehoor te geven.
   Het beschrijven van dit soort persoonlijke impulsen heeft overigens een positieve functie in mijn beleving: het geeft aan hoe schijtzat “we” het zijn en wat er onder de oppervlakte bij een flink deel van de bevolking leeft.
   Ik zelf had vanmorgen weer even de neiging om in volledige commando-outfit snelvurend de NOS-Journaal-studio in Hilversum binnen te stormen, toen ik hoorde dat door Jeroen Tjepkema de Taliban – die een klein hotel in Kaboel hadden bestormd met de bedoeling om in het wilde weg te moorden – “strijders”werden genoemd.
   Kijk, zo zou bijna – indirect – de ene bestorming van een burgerdoel in Kaboel de bestorming van het andere burgerdoel in Hilversum hebben uitgelokt.
   Maar je zou ze toch zo’n studio uit willen schóppen . . . . . .
   Het zijn overigens blijkbaar internationaal geldende pers-regels in het gdhimmitudiseerde en moreel stuurloze Westen: http://bit.ly/1dwSb00 : er bestaan geen goeien en slechten meer, want de een zijn terrorist is de ander zijn vrijheidsstrijder.
   Leve de gedeconstrueerde, relatieve en veelkleurige werkelijkheid!
   Nee, we zijn opgehouden een vijand te definiëren en zo gaan we vrolijk een zonnige toekomst tegemoet . . . . . . .

   Like

 4. Ik begrijp, webmaster, dat je mij op één lijn zet met die scheeuwende totaal-malloot “bobzelf” van wie nog nooit ook maar één normale, samenhangende redenering op deze site verschenen is. “Twee heethoofden”. Als de vergelijking niet zo totáál belachelijk zou wezen, zou ik me beledigd kunnen voelen. Dank je,webmaster. Je heb me hoog zitten. En het is natuurlijk wel gewoon een rechtstreekse bedreiging. Kijk, webmaster, het domme geschreeuw in hoofdletters van die gek had je al nooit moeten doorlaten en deze bedreiging al helemáál niet. En ga nou niet zeggen dat je dat zelf wel uitmaakt en dat er hier maar één webmaster is. Dat wéten we nou wel een keertje.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach Martien, lach erom! Die wannabe-Oekraïner (of -Rus, weet ik veel) werpt gewoon in één keer z’n masker af!
   Men weigert, zich Putin op de meest grove wijze door de strot te laten duwen en men krijgt meteen bedreigingen naar z’n hoofd!
   Nou, dàt bedoel ik nou met “Russische mentaliteit” -die deze voormalige Rotterdammer aardig schijnt te hebben overgenomen.
   Laten de Rusland-lovers zich bij het lezen van dít nog maar eens flink achter de oren krabben, zou ik zeggen!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Martien,

   weet alleen maar dat je niet alleen staat. Laat die fuckface maar proberen z’n bedreigingen waar te maken. Dan zullen we zien…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Philippine zegt:

  Er is net een boek verschenen van historicus Jan Bank.
  Titel: GOD in de OORLOG.
  Ondertitel: De rol van de Kerk in Europa 1939-1945.
  Misschien vindt George Harinck dat niet leuk en laat hij nu zijn echte ‘tweede wang’ zien?

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Zo, als iedereen nu zijn zegje gezegd heeft, vind ik het nu echt welletjes!! Vanaf nu worden er alleen nog zakelijke comments op het onderwerp “Poetin/Rusland/Oekraïne” geplaatst. Alle trash met persoonlijke beloftes/bedreigingen/scheldpartijen/belasteringen worden onmiddellijk weg gehaald zonder uitleg. VAN IEDEREEN!!!

  Ik heb het comment van bobzelf verwijderd. Liep de spuigaten uit. Kan echt niet!! Alle reacties daarop verwijder ik dus ook!

  Webmaster

  Like

 7. bobzelf zegt:

  dag lieve dame, geweldig veel dank voor Uw steun ,

  ik was het domme gelul volop zat ,het ging helemaal nergens meer over , dus heb gewoon mijn snor gedrukt !

  Bert plaatst b.v een stuk over Putin !
  en binnen de 7 seconden, vliegen Stalin, de holomodor, molotov , chroetjev attila de hun en de kozakken , en de batavieren, en die daar allemaal schuld aan hebben langs , want die deugden dus ook allemaal niet ?????????????????
  dus geen seconde gaat het meer over de waarheid neer te pennen .

  WANT HET GING OVER PUTIN !!!

  Ik ben binnengevallen bij Bert , op aanraden van mijn Philipijnse vriend Makroepoulos , toen de mensen , volop betaald door de EU/Merkel , Adenauer stichting op de Maidan stonden, met koffie, koeken, bier , veeeeel bier !!!! en roken allemaal als een schoorsteen , en heb daar verslag van gedaan .

  maar toen o.a. mijn leuke nichie, zoveel geld binnen geprotesteerd had , ja, te gek voor woorden ,
  dat ze een nieuwe I-pod aan kon schaffen !
  ( lees deze zin maar 2 x ) , ( voor de klaverjas/zuip ploeg ) adviseer ik keer of 5 )
  Dacht ik , wie is hier nou de schuldige ?

  Nou daarna is de klaverjas / zuipploeg mee gaan doen , !

  Dus ik vertel wat er gebeurde
  en dan zie ik reacties bij de gestoorden klaverjas/zuip ploeg !
  Volledig niets van deze zaak afwetende, was dit allemaal Putin zijn schuld ,whahahaha

  terwijl ik in Kiev voorbij zie komen !
  ja wat ??????????????????

  Kerry
  Mc Cain the USA war-lord
  Bidden, die al gelijk zijn zoon , in het oosten op de troon hees !
  Nuland, Fuck the EU en 24 zetels eisen voor de Svoboda , de Hitler lovers !!
  Ashton the EU-Euqualypya , lelijker dan de nacht , en nog lelijker dan grote vloeken
  en !!!!
  worden er drie USA figuren binnen 3 dagen de Ukrainse nationaliteit gegeven en in de Ukraine bank en de regering binnen gehesen
  en !!!!!!!!!
  natuurlijk niet te vergeten !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hansie de volgevreten Rolmops van Baalen en onze tandenfee Verhofstadt
  vrolijk met de wijsvingers wijzen en roepen :
  WE WUN , WI CUM TU HILP YU , CUM TU IU

  MOGEN ZIJ BEIDEN EEN VRESELIJKE SNELLE DOOD STERVEN !!

  dan kregen we de MH-17 waar onze bolle Timmermans, zeg maar Franske de bierhaler voor die dronkenlap Juncker, de nederlandse bevolking even volledig om de tuin leidt , en 3/4 van nederland in tranen achterlaat met zijn 2 you-tube filmpjes !!!
  en vrolijk naar brussel gaat ,en zijn volgevreten lichaam in dat altijd te kleine costuum voor euro pakweg 24.000 eurootjes per maand in de bank naast Jucker wringt , !!

  komt de vraag, !!!!

  Hebben onze bert lezers onderussen allemaal , die 2 filmpjes al helemaal uitgekeken, ??
  Ja ??
  dus u heeft allemaal gezien dat deze paardenlul dus liegt tegen 16 miljoen mensen en er gewoon mee wegkomt !!!

  En zie dan als je dit leest de reacties ????????????????
  niks opgestoken , helemaal niks !

  Putin , putin putin , en Jan die ziek is geweest met geschiedenis les, die roept dan Stalin deugde ook niet !!
  Ja, ik lees dat dan en je wordt van dat domme gelul van sommige mensen zo moe,
  Nou doet hij dat pas een maand of 18 , dus je went eraan, whahahahaha

  Ik ben volledig onafhankelijk , maar gewoon in een dolle bui, de liefde van mijn leven achterna gelopen !!
  Dus ik geef aan Berts site door wat ik zie ,

  DUS ALS IK 1 RUSSISCHE TANK ZIE IN UKRAINE WEET BERT DAT 1 MINUUT LATER
  ALS IK RUSSISCHE TROEPEN ZIE, IN UKRAINE DAN VERTEL IK DAT 1 MINUUT LATER
  MAAR DIE HEB IK NOG NOOIT GEZIEN !!

  WEL FOTOS NATUURLIJK DOOR DE UKRY – VEILIGHEIDSDIENST OVERHANDIGDE FOTOS VAN TANKS IN UKRY !!
  Waarna 1 dag later blijkt dat deze foto’s gemaakt zijn in Georgie 2008/9

  als ik doorgeef aan de meute en aan onze regering google nou , dus kijk zelf een keer “””, wapenfabrieken in oost -Ukraine !!””””
  kijkt en leest niemand dat dan ??
  Google en u ziet met uw eigen ogen , dat er 55 van de meest geavanceerde wapenfabrieken ter Wereld staan in het Don-Bass gebied, dus de vrijheidstrijders zitten daar !

  1 dag later, godgloeiende ,gloeiende godver 1 dag later, roept die klootzak van de NAVO , RUSLAND LEVERT WAPENS IN OOST UKRAINE AAN DE SEPERATISTEN !

  Nou dat heeft de klaverjas/zuipploeg op Berts site dan weer wel gelezen , en dit bericht klampt zich dan krampachtig vast aan die ene nog werkende hersencel; denk ik dan maar ,
  DUS HET MAGAZIJN PUTIN DID IT , IS WEER EVEN GEVULD !

  Ik word zo moe van zulke mensen, eigenlijk perfecte geeniD66 stemmers !

  WEL USA SOLDATEN !!
  WEL OP DE DAG VAN DE SNIPERS DIE 100 WILLEKEURIGE MENSEN DOODSCHOTEN , usa/amerikaans engels sprekende mannen , die onder de Maidan uit de metro stapten met hun legerzakken en alleen hun telefoon gebruikten , omdat ze geen idee hadden waar ze uit moesten stappen ,, waarna 3 uur later de mensen werden doodgeschoten !

  EN KOM nu niet met een zeik verhaal aan, vanuit de Klaverjas/zuipploeg , dat hoe weet je dat het Amerikanen waren ?

  Dan heb je nog nooit mensen uit Texas horen praten waarschijnlijk , ze knauwen onverstaanbaar Engels de ruimte in

  zo duidelijk ??
  nee. ?? ook goed, whahahaha

  Ik vertelde alleeen maar wat er echt gebeurde, als toeschouwer !!
  en verder helemaal niks
  dus en als dan de klaverjas/ doorgezopen ploeg een vrouw aanvalt, die ons op deze site met nieuws en dingen overspoelt ,en alle maal helemaal waar , wordt zon mevrouw door onze klaverjas ploeg en niet van I.Q overlopende reageerders met alles beledigd tot op het bot toe !

  NIET DOOR de slimme mensen natuurlijk, die hebben ademloos naar de uitleg van deze mevrouw gekeken en wat opgestoken , maar niet onze , ja wat zal ik zeggen , ik moet netjes blijven van Bert !

  Ik heb de Bergrede , van Iskariot gisteren nog een keer doorgelezen ,waarbij hij beloofde te stoppen bij bron van MEI 2014 ?? ongeveer ,
  JA VAN ONZE EIGEN HEINTJE ISKARIOT DAVIDS kan je van opaan hoor !!

  nou ik ben 1 uur lang gillend van het lachen over de bank gerold , werkelijk !!

  JEZUS 2.0 WHAHAHAHA, kijk als ik mijn hersencellen open , dan werd er door de grote Manitou boven, water in wijn veranderd !!

  Nou heeft Iskariot dat dus niet helemaal begrepen , op die bruiloft want die heeft het allemaal lekker zelf soldaat gemaakt , dan wel opgezopen, whahahaha

  nou deze met haat vervulde, volledig mislukte man, die moet gewoon geen podium meer gegeven worden , die is gewoon helemaal de draad kwijt, dan wel is de volledige binnen kant van zijn piano verdwenen !!
  Hij maakt even uit wat Bert plaatst ??

  Maar leuk dat U ,blij bent mij weer te horen , mijn dank is groot ,
  uiteraard dender ik tot nu toe over alle sites , van Xander , tot you name it,
  en kan genieten van uw werkelijk geweldige reacties

  nou let the games begin

  Bobzelf , The Oracle from Kiev en omstreken

  p.s. heeft Kohler nog niet met een ban gedreigd ???

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, Bob’, Eén eenvoudige vraag dan:
   Sta jij positief tegenover Geert Wilders, die nadrukkelijk heeft verklaard, dat hij Trans-Atlantisch is ingesteld en géén raakvlakken met Rusland ziet?
   (En nu niet weer gaan beweren, dat dat een leugen is: We hebben het hier allemaal kunnen lezen: Zijn eigen woorden.)

   Like

   • bobzelf zegt:

    dat is zijn goed recht , dat mag, ik ben helemaal voor ,

    GEERT LOOP IK NU ACHTERAAN, MORGEWN ACHTERAAN EN OOK VOLGEND JAAR ,
    OF nigel farage moet nederlander worden ,
    dus geert , geet, geert, dan wel geert

    Ik heb al diverse malen geroepen, geschreven en gemaild !!!!

    DAT VAN IEDERE 2 MENSEN OP DEZE VOLLEDIG NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN AARDKLOOT 1, ERVAN HET DUS NIET MET JE EENS IS !!

    maar hoe in jezusnaam krijg ik het nou in die hersenpan van je getimmerd,
    dat ik Putin momenteel de meest geweldige wereldleider vind ,
    een vent uit 1 stuk
    een ruggengraat
    en hersens . veel hersens
    een man die nu door slim te manoevreren
    de laatste 2 / 3 jaar al 2 wereldoorlogen heeft voorkomen ???

    WAAR ONZE USA GEWOON OP UIT IS !!

    dus syrie !!! mislukt tot nu toe !!
    Je begrijpt dat Assad daar weg moet he, van de USA , want Assad is Putin vriend en een gedeelte van de Russische vloot ligt in Syrie
    dus gaat er nu een lampke branden misschien waarom er hier en daar een bommetje gegooid wordt, en dan nog 1 ??

    ISIS moet gewoon Assad weg krijgen ( truccendoos USA 2.0 )
    dan is het hele midden oosten naar de kloten en kunnen de USA voor honderden miljarden weer wapens leveren aan iedere schurkenstaat ter wereld, of ze die eerst even op moeten leiden , maakt niet uit !!

    Volg gewoon de reizen van MC. Cain THE USA WAR LORD dan zie je altijd heel snel daaran waar de pleuris uitbreekt !

    Ukraine mislukt tot nu toe

    het is nog niet over hoor, maar ik zie de navo weer waarschuwen voor troepenbewegingen in Rusland ???
    dus het RUSSISCHE LEGER is aan het oefenen in RUSLAND !!!!!!!!!!!!!!!!!
    en dat vindt de navo een probleem ???
    HET RUSSISCHE LEGER OEFENT IN RUSLAND, ik herhaal !!!

    dat KIEV / USA het minsk verdrag al 36 x , ik herhaal al 36 x de laatse weken gebroken heeft !!
    AL IEMAND OVER GEHOORD ??
    NEE HE, GEEN KRANT , GEEN TV , NIKS !!
    NAVO MISSCHIEN , ????? 36 X , ??? WAAR ?? WIE ?? WANNEER ??

    en luister nou eens, als Ome vladimir Ukraine wil , staat hij OVER 7 uur hier bij me voor de deur en op de Maidan, en er is niemand in de hele wereld die hem dan tegen kan houden !!

    DUS PUTIN STEUNT ??? ja en ??? HIJ HEEFT NOG 45.000 MILJOEN EURO AAN OPENSTAANDE POSTEN STAAN VOOR UKRAINE !!

    als het dus op steunen uitdraait ???

    de eu en USA ,wat hebben die dan in jezus naam in Ukraine te doen , ???

    geen EU !!!
    geen navo lid , maar het sterft van de AmerikanEN in KIEV !!

    geen Putin te zien hoor !!

    En als je mij 1 wereldleider kan noemen die wel echt deugt ??

    zal wel niet he ??, nou ik ook niet !

    En ik ben Geert fan , en Nigel fan , en dat zal ik blijven tot aan het grote eindfeest als we 1 grote flits zien
    en binnen 5 seconden volledig gesmolten zijn !!

    dan hoop ik dat de gehele regering en dat hele zooitje beroepswerkelozen incl argentijnse stoephoer net op tijd de schuilbunkers kunnen bereiken !!
    meen je dat nou bob ???
    100 jaar met je hele pleuris familie onder de grond , dat gun ik die kakkerlakken wel !
    Ik heb hier Tsernobil op 173 km exact , en we zijn nu 29 jaar later , nou ghost steden, als je door het mos loopt, geven je schoenen ’s avonds ligt, er wordt nu een niuewe cocon omheen gelegd , omdat die ouwe lekt als een mandje ,
    dus
    hoop ik dat die hele landverraders zooi incl de beroepswerkelozen na zo’n 50 jaar onder de grond met een pistool zich zelf doodschieten
    LIJKT ME EEN MOOI EINDE VOOR DIE GRAFTAKKEN BENDE
    EN
    IK GUN HET ZE VAN HARTE !!

    dat wil niet zeggen dat ik het altijd met Geert eens ben hoor , , zeker weten niet !

    maar misschien kan je even aan Martien vragen , whahahaha wat hij als alternatief weet, na zijn laatste stem succes by de voting ???
    die weet nogal , vindt hij zelf !! , was iets met 50 nog wat ??

    ER DEUGT ER DUS GEEN 1 , DUS , MAAR ALS IK NU MOEST KIEZEN , DAN KIES IK VOOR PUTIN ,
    waarom ??
    door de rust, die hij uitstraalt , dat hij eigenlijk van dat hele EU gezeik afwil en zich samen als de nieuwe Brics wereldleiders verder wil ontplooien !!

    Ik zou graag Putin inruilen voor Rutte c.s. die de ruggengraat heeft van een mossel
    Ik zou deze man , die Putin die staat voor zijn volk ,en hij wordt echt in Rusland op handen gedragen , zo blindelings volgen !
    en ik denk dat hij ook voor zijn land wil sterven !!

    ik denk dat zo iemand zeldzaam is in deze tijd !!

    nou dat kan ik bewonderen , daar neem ik dik mijn petje af of moet ik in de galbakken afdelingen bij de landverraders in Den – Haag naar een leider zoeken ?
    ZAL TOCH NIET HE ??

    duidelijker kan ik het niet maken

    bob

    Like

   • bobzelf zegt:

    ik heb allang geantwoord en netjes whahahahaha
    maar zie hier staan ????
    en nu weer niet gaan beweren , dat dan een leugen is ??

    Ik heb nog nooit dat stuk van geert gelezen, ZELFS NU NIET !!! dus laat staan dat ik geroepen zou hebben dat het gelogen is !

    zo duidelijkheid voor alles , en Geert mag dat vinden , helemaal goed hoor ,
    ik ben het ook niet altijd met hem eens ,
    maar voor 90/ 95 % wel en dan ook altijd !
    dus ik heb geen flauw benul hoe je erbij kan komen, dat ik raar op geert zou kunnen reageren ?
    Kan je herrinneren ??
    wie vorig jaar de pleuris uit liet breken toen de grote Iskariot / Jezus 2.0 ( zijn eigen woorden ) Geert op de stemdag als een baksteen dood liet vallen ?
    Dat was ik dus , die deze zelfbenoemde kanjer even vertelde , hoe de werkelijkheid in het leven er uit zag !
    En ik weet dat je het toen moeilijk vond, je kwam met iets dat het je ook wel een beetje van hem tegenviel of moet ik het hele stuk even plaatsen ??

    dooei

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Bobzelf, 20.12u.: Natuurlijk ben ik het niet altijd 100% eens met Geert.
    Hij is niet onfeilbaar: Hij is ook maar een mens.
    Maar dit punt blijkt dus voor jou heel cruciaal te zijn.
    Vandaar, dat het even wou weten.
    En: Op dit punt ben IK het nu wèl eens met hem eens.
    Dat ten eerste. En dan nog iets:
    Hoe jij tegenover Rusland en Putin staat, is jouw zaak;
    laat je daar door niemand van weerhouden.
    Máár: Je-krijgt-dat-in-geen-miljoen-jaar-in-mijn-hersenpan-geramd-als-ík-daar-persoonlijk-niets-in-zie. DUIDELIJK?
    Dàt is oorzaak nummer één van alle ruzies hier: De manier, waarop jij en nog een paar anderen er hier mee omgaan.
    En over de middelen, waar jullie naar grijpen, als je dat niet lukt, zal ik het dan maar niet eens hebben.
    Maar het spijt me, Bobzelf: Deze manier-waaróp moest je zèlf niet wíllen.
    Daar zal ik het bij laten. Laat het maar eens doordringen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Bobzelf, 27 Mei 1015, 20.12u: En dan nog even dit, want het verbaast me nogal:
    Je zegt:
    “dat is zijn goed recht, dat mag, ik ben helemaal voor,……enz., enz.”
    Maarre……..ànderen mogen het kennelijk NIET van jou:
    Martien niet, Jan niet, BertG. niet, ik niet en ga zo maar door.
    Die moet de Putin-adoratie door hun hèrsenpan geramd worden, om jouw vleiende woordkeus maar eens over te nemen. Die móeten en zúllen dat overnemen, al moet je er een topic voor binnenvallen en de hele discussie daarop laten verzanden? Al moet je ze ervoor bedreigen en belédigen?
    Maar Geert mag het van jou wèl en het is zijn goed rècht?
    Sorry, Bobzelf, maar díe logica ontgaat me nu echt.

    Like

  • bobzelf zegt:

   Bert mijn dank is groot, !
   deze geweldige proza niet doorverkopen aan bert Visscher hee ??
   ik hoor het liedje :
   HET IS STIL AAN DE OVERKANT ???

   ALLEEN ????

   waarom heb je de geweldig aardige reactie van Wachteres op mijn vorige stuk , die rollend van het lachen , over de vloer rolde, en die door mijn stukje Proza haar hele kloten dag , opgefleurd zag ??
   moest dat van de klaverjasclub ??

   GROETEN BOBZELF

   Like

 8. Henk.V zegt:

  Ik mag de fileerkunst van Martien wel:-)
  Mensen die er zich voor lenen om van uit hun linkse gezindheid de geschiedenis bij te kleuren dienen voor hert oog van iedereen in hun onbeduidende hemd te worden gezet.

  Een stelling van Bert, is door Aquarius 4422 al aangehaald:
  Niets erger dan een linkse grefo..

  Toch wil ik die wel verduidelijken:

  Wie het over links heeft (en helaas, mensen, het linkse denken regeert in het Westen, dank zij het principe van de Duitse politicus Jürgen Trittins ”Meinungsführerschaft.
  De man heeft een leidinggevende positie in Bundnis/die Grünen.
  Dat is een eenvoudig ,maar dodelijk effectief principe: breng linkse gedachten over in opvoedingssituaties vanaf het vroegste stadium van onderricht.
  Herhaal consequent die opvattingen telkens wanneer er sprake is van nieuwe opvoedingssituaties en je zult zien dat je mensen krijgt die links denken.

  Een linkse partij hoeft dan niet eens meer de grootste partij te zijn, wanneer de meerderheid van de burgers met linkse bacillen is gehersenspoeld.

  Dan treedt er een steeds sterker wordende verbinding tussen het linkse en islamitische denken op, omdat moslims bij voorkeur politiek actief worden in links partijen en hun opvattingen binnen die partijen gemeengoed laten worden.
  Daardoor is het linkse denken inmiddels pro islam geworden.

  Verbindt het linkse-pro islamitische denken zich met christelijk denken, dan wordt de vermenging nog intenser, omdat zich dan christelijke elementen, zoals naastenliefde en verregaande ontferming bij de links-islamitische mix voegen.

  Er ontstaan een mentaliteit waarin men geen kwaad wenst te spreken van Abrahamistische ”mede gelovigen die in de verdrukkingen komen, omdat hun goede intenties en opvattingen niet worden begrepen en die daarom beschermd moeten worden tegen ”hatende lieden” die kritiek spuien….

  Het resultaat is dat de gemuteerde links-mensch geen kwaad meer wil zien of horen als het om de gevoelige islam gaat.

  En als bijproduct doet dan een specifiek islamitisch denk trend steeds verder haar intrede: de afkeer van de Joden die zich zo fijn verhuld op Israël kan richten..
  Deze afkeer reflex wordt de meeste moslims met de paplepel ingegeven en diezelfde afkeer wordt meer en meer een onderdeel van het linkse gedachtegoed.

  Iedereen die links is, zal volgens de bovengenoemde ontwikkelingsfasen vroeg of laat anti Israël worden, ONGEACHT de religie of ideologie die hij of zij aanhangt.

  Maar wij hier hebben HET medicijn om van die afwijking in het denken te genezen!.
  Daarom zullen wij doorgaan met het verspreiden van onze inzichten.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Bert, heppie nog knoflooksaus?

  Like

 10. koloth zegt:

  Alie is gewoon ff een lam aan het slachten, geheel halal hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s