Georkestreerde revoluties

Screenshot_47

(Door: Sicarius)

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van omvangrijke politieke omwentelingen. Het begon allemaal in 2010 met de zogenaamde “Arabische Lente” in Tunesië. Daarna volgden Egypte, Libië en Syrië. Vrijwel al deze landen bevinden zich momenteel in een uiterst fragiele politieke en sociale situatie. In Syrië en Libië is zelfs sprake van een grootschalige burgeroorlog. In 2013 begonnen de Maidan-protesten in Oekraïne, die uiteindelijk leidden tot de val van de Janoekovitsj-regering. Ook in het oosten van Oekraïne woedt nu een burgeroorlog. De rol van het Westen is steeds zeer bedenkelijk geweest. Waren de revoluties eigenlijk wel zo spontaan of maken zij deel uit van een bredere agenda?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Georkestreerde revoluties

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba · 7 min. 7 minuten geleden
  @geertwilderspvv #pvv OVERDUIDELIJK georchestreerde revoluties dr LINXE POCO CRIMINELE OVERHEDEN http://curiales.nl/2015/05/26/georchestreerde-revoluties/ … via @Curiales_NL

  Like

 2. koloth zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat Nederland een onschuldig landje was met onze koninging Beatrix.
  Het kwaad zat toch in Rusland, dat was wel duidelijk.
  Het was dan ook een behoorlijke shock om erachter te komen dat Nederland de spil van het kwaad is: Bilderberg/Beatrix van Amsberg staat aan het hoofd van de satansclub.
  Dit land is het middelpunt van wereldwijd leed en satanisme.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Goed artikel en ook ik ben er inmiddels van overtuigd dat de V.S een zeer grote vinger in de pap hebben bij deze onbekende schutters.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Eigenaardig stuk.

  “Volgens Dominique Fonvielle, een voormalig agent van de Franse geheime dienst, waren westerse geheime diensten volop betrokken bij de val van het Ceaucescu-regime in Roemenië.”

  Ja, snik snik snik, hoe durfden ze ?

  “In 2002 was de Amerikaanse geheime dienst CIA betrokken bij een mislukte staatsgreep in Venezuela om wijlen president Hugo Chavez af te zetten.”

  Oh, het zal toch niet waar zijn, mijn hemel ? Ik word niet goed !

  2X pro-linkse dictator, lees ik hier.

  “Ook daar waren onbekende schutters bij betrokken die het vuur openden op demonstranten en spraken de media van een regime dat haar eigen burgers uitmoordde.”

  Het lijkt volgens de pleger van deze onzin compleet onmogelijk, dat een links regime zoiets zou doen. Gewoon ondenkbaar ! Stalin, Mao en Pol Pot zijn al vergeten, en zo.

  “Men zou kunnen denken dat de invasie van Irak is uitgelopen op een fiasco. Dit hangt echter af vanuit welk perspectief men het bekijkt. Het omverwerpen van het regime van Hoessein heeft er tevens toe geleid dat Irak het eerste land was dat van de as van het kwaad-lijst geschrapt kon worden. Er is nu immers een Amerikaans gezinde regering in Bagdad gestationeerd.”

  Ronduit belachelijk. Het omverwerpen van het regime van Hoessein heeft ervoor gezorgd dat Irak voor Teheran een belangrijke schakel geworden is in de ononderbroken keten Beiroet-Damascus-Baghdad-Teheran, zodat de Iraniërs tot voor kort makkelijker Hezbollah konden bevoorraden. Onder Saddam was Irak bovendien stabiel en had zo moeten blijven. Dat zou eerder in het voordeel van de USA zijn geweest. Nu heeft Iran zijn invloed naar het Westen uitgebreid met een noodzakelijke link die ze niet had zolang Saddam er de plak zwaaide.

  Wat een dwazekloot !

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘Viktor Yanukovich was geen dictator. Sterker nog, hij was democratisch verkozen. Als de Maidan-demonstranten zogenaamd de meerderheid van de bevolking vertegenwoordigden, waarom stemden zij dan enkele jaren eerder nog op Yanukovich?’

  Yanukovitch was al een crimineel toen hij 17 was en verdween achter de tralies voor roof en openlijke geweldpleging.
  Hij is plagiator van tientallen artikelen en een boek uit 2013.
  Yanukovitch is een electorale oplichter (dus dictator). In 2004 kwam hij door massale fraude aan de macht. Internationale toezichthouders en toezichthouders uit de groepering van Yushchenko meldden niet alleen fraude maar ook corruptie, intimidatie en vervalsing van stembiljetten. Tijdens de Oranjerevolutie werd dan ook massaal gedemonstreerd. Exit Yanukovitch.

  2010 won Yanukovitch (48,95% tegenover 45,47%, dus ‘men stemde niet massaal op Yanukovitch) maar Yulia Tymoshenko verdween achter de tralies want als opponent te vaarlijk en dus werd zij beschuldigd van ‘machtsmisbruik’. Na zijn overwinning zei hij, dwz loog hij:
  “”I shall take Ms Tymoshenko’s voters on board and those of the candidates who did not go on to the second round. I do not want enemies but the contrary – I want to fight against the real dangers which threaten the country, which are poverty and corruption.”

  Vervolgens ging Yanukovitch door met zelfverrijking dmv schimmige bedrijven en transacties en verwierf hij het kapitale verblijf Mezhgorye. Vergeten werden niet zijn vrienden die net zo hard geld bij elkaar harkten als hijzelf.

  Het volk loog hij voor dat de banden met de EU aangehaald zouden worden zoals zij wensten en zoals hij eerder had beloofd te zullen doen. Maar toen het verdrag (associatieovereenkomst) met de EU ondertekend moest worden zei hij hieraan geen boodschap te hebben, want er zou dan een eind gemaakt moeten worden aan de enorme corruptie begaan door zijn kliek. 45% wilde aansluiting bij de EU volgens de peilingen en slechts 14% wilde nauwere banden met Rusland. Hiermee toonden zij hun afkeer van de kleptocraten in eigen land en hun afkeur van dezelfde kliek in het Kremlin. Dus, opstand van de bevolking waarop Putin niet anders kon reageren als dat er ‘buitenlandse krachten’ voor de opstand hadden gezorgd, dwz de Europese landen en natuurlijk de VS.
  http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/yanukovych-the-swindler/490991.html
  http://www.robert-schuman.eu/en/eem/0950-viktor-yanukovych-winner-of-the-presidential-election-in-ukraine

  Voor banden met de mafia zie: Eastern Ukraine Has Been a Mafia State for Years. Can Kiev Break the Cycle of Violence?
  http://www.newrepublic.com/article/118010/eastern-ukraine-mafia-state-can-kiev-impose-rule-law

  En wat de schutters op het Maidanplein betreft, dat waren toch echt Russen, maar dat weet men inmiddels toch al lang? Of denkt men steeds aan complotten?
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/03/30/exclusive-photographs-expose-russian-trained-killers-in-kiev.html
  .

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Let op het spamfiltermonster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s