Nationaal terrorismecoördinator is de weg kwijt

Screenshot_34

“Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding” Dick Schoof

(Door: “Fubar”)

NRC >>

Coördinator terrorismebestrijding noem ik hem liever niet. Dan zou die namelijk keihard de grenzen dichtgooien en elke mohammedaan terugsturen naar waar ze vandaan komen. In plaats van dat ie dat doet, deelt ie geld uit aan islamisten.

Met subsidiegeld zijn omstreden specialisten ingehuurd voor anti-jihadprojecten of het de-radicaliseren van Syriëgangers. Dat blijkt uit onderzoek van NRC.

Zo werd de overheid geadviseerd door twee de-radicaliseerders die in het geheim islamitisch getrouwd zouden zijn, zonder burgerlijk huwelijk te sluiten. Ook worden twee ingehuurde experts verdacht van subsidiefraude, is er verwarring over de dubbele pet van een andere adviseur en werden fouten gemaakt in de subsidietoekenning aan weer een andere deskundige.

De-radicaliseerders worden niet direct in dienst genomen door de overheid, om te voorkomen dat hun gevoelige werk in de schijnwerpers komt te staan. Dit bemoeilijkt de controle op hun werk. Met name binnen de moslimgemeenschap is het lastig goede mensen te vinden, zeggen betrokken ambtenaren.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nationaal terrorismecoördinator is de weg kwijt

 1. oud-marinier zegt:

  Coordinator Terrorismebestrijding …??? Wat een aanfluiting voor de positie. Daar behoort een OF een oud-marinier OF oud-commando OF oud-Luchtmobieler OF oud-BBE-RP te zitten. Niet zo’n slap figuur. De-radicaliseren van jihadisten …??? Man ben je wel goed in je bovenkamer ? Waar haalt men die ONZIN toch vandaan ?

  ” Zo werd de overheid geadviseerd door twee de-radicaliseerders die in het geheim islamitisch getrouwd zouden zijn, zonder burgerlijk huwelijk te sluiten. ”
  Euhh….2 de-radicaliseerders , die in het “geheim” getrouwd waren , zonder een burgerlijkhuwelijk te sluiten , en dat op advies van…..! En die lui huur je in ?
  Man , man , man …..ik begin me nu toch echt af te vragen wat voor “adviseurs” de NLse overheid en /of inlichtingendiensten in dienst hebben genomen.

  ” De-radicaliseerders worden niet direct in dienst genomen door de overheid, om te voorkomen dat hun gevoelige werk in de schijnwerpers komt te staan. Dit bemoeilijkt de controle op hun werk. ”
  Nee …!!! , dank je de koekoek . Die controle is helemaal niet mogelijk , wanneer iemand niet in directe loondienst staat. Je zou bijna gaan denken , dat men “huurlingen” in dienst neemt , die geen PROFESSIONEEL raport op kunnen/willen maken , ivm waar het overheidsgeld naar toe gaat . En mocht er iets fout gaan……simpel toch ….geef je gewoon die huurlingen de schuld .
  Hun gevoelige werk mag niet in de schijnwerpers ? Al eens iets gehoord , van “EIGEN PERSONEEL laten infiltreren ? ” Misschien bekeerde islamieten in overheids dienst . Lijkt me verdorie toch niet zo moeilijk om een plan of strategy te maken. Dit is gewoonweg je reinste bullshit en inhuren van ONBEKWAAM personeel. Zowel , de mensen die INHUREN , als het ingehuurde personeel.

  Like

  • Leo zegt:

   Ach joh., O. Mari…..?
   Wie is er nu nog wel bekwaam( betrouwbaar ) in het totaal verrotte currupte bestuursambtelijk/politieke circuit van NL ??

   1 misschien nog.

   Daarmee heb je het wel gehad.

   Vraag , tevens open sollicitatie::

   Mw. Min. Jeanine Hennis,
   Wanneer krijg ik mijn FAL. no.;184019 nog eens terug voor nog eens zo n 18 maanden?
   Kan ik me laten inhuren als bekwaam personeelslid op de afdeling terrorisme bestrijding.

   C.V. Rijks Gebrevetteerd.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Inderdaad Leo…zo denk ik er ook over . Met een paar man moet die klus geklaard kunnen worden . En kost heel wat minder dan die randdebielen die ze nu hebben ingehuurd. Maar , ook ik ben een mens , en wil he-le-maal niet hypocriet zijn , die bedragen die ze hebben uitgegeven aan die “in-huurlingen” , als ze dat dan aan ons betalen om de klus te klaren…..ben ik dik tevreden over mijn “soldij” …..Toch ?

    Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Onze overheid is knettergek en vertrouwt de-radicalisering toe aan een haatsjeik

  http://fubar.mobi/2015/05/01/onze-overheid-is-knettergek-en-vertrouwt-de-radicalisering-toe-aan-een-haatsjeik/

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dick Schoof is ontzettend gevaarlijk bezig, en heeft er blijkbaar niet over nagedacht dat er heel gemakkelijk een listige val voor hem kan worden opgezet. Hij kan beter detectives in de arm nemen, in plaats van mensen uit de moslimwereld. Moslims zullen hun geloofsgenoten nooit verraden, en zullen zéker geen inlichtingen verstrekken aan de AIVD, wetend dat kennisoverdracht ook tegen hen kan gaan werken.
  Domme zet van die man, om ook nog eens met gemeenschapsgeld mensen als het ware om te kopen!
  Deze manier van werken kan eigenlijk niet door de beugel, en hij kan beter per direct stoppen met het op deze manier vergaren van informatie.
  Voor het te laat is.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Laat Wilders regeren hij maakt korte metten met zulke Subjecten.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoezo, de weg kwijt ?? Had hij die dan al is gevonden ????

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Schoof, hangt aan de touwtjes van de regering over wat hij mag/kan onderzoeken. De AIVD is hem voorgegaan met een inmiddels gedecimeerde begroting. Wat je niet wilt onderzoeken of beveiligen, draai je financieel de nek om.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Jihadisten die Dick Schoof met behulp van andere moslims gaat de-radicalisren ? Als dat waar zou zijn, is hij ook in staat de Duivel himself net zo volmaakt te gaan maken als God zelf ! Alweer eentje die flink gestudeerd heeft. Wat leren ze daar nu feitelijk op die universiteiten en hogescholen ? In een krankzinnigengesticht zitten nog grotere denkers !

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Man ziet er heel slecht uit op de foto, heeft al een vette lijkkleur, dus zal het niet zo lang maken op die positie. Kwaad straft uiteindelijk zichzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s