Oostenrijk: Een 14-jarige scholier is dinsdag in Oostenrijk veroordeeld voor het “voorbereiden van een terroristisch misdrijf”.

Screenshot_44

(Door: T. Berbers)

Hij kreeg acht maanden cel opgelegd, plus zestien maanden voorwaardelijk, meldden Oostenrijkse media.

De jongen van Turkse komaf had in eerste instantie als jihadstrijder naar Syrië willen reizen. Hij stelde zijn plannen later bij en begon op internet te zoeken naar methodes om een bom te maken. Volgens de aanklagers had hij een station in Wenen als mogelijk doel voor ogen.

Zo ver kwam het niet, want zijn omgeving had door dat hij radicaliseerde. Zijn moeder stuurde hem een tijdje naar een oom in Duitsland, in de hoop dat die hem op andere ideeën zou brengen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk werd de jongen bij de politie aangegeven door zijn school.

Bron:
http://www.powned.tv
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!". Bookmark de permalink .

6 reacties op Oostenrijk: Een 14-jarige scholier is dinsdag in Oostenrijk veroordeeld voor het “voorbereiden van een terroristisch misdrijf”.

 1. Cathja zegt:

  Eigenlijk kinderen nog…., 14 jaar jong, en dan al zo door en door verrot! Hoe haal je het in je hersens om een bom te maken, in de hoop daarmee talloze mensen van het leven te kunnen beroven?
  Na zijn strafperiode Europa uitzetten, want hij is jong genoeg om op de oude voet door te gaan.
  Zo iemand kun je nooit meer vertrouwen.

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Een enkeltje IS voor deze ondernemende jongen en nooit weer terug…

  Like

 3. luckybee zegt:

  In de islam meisje met 14 allang volwassen;een meisje is in de islam met 9 jaar volwassen;Op deze leeftijd werd ook Aisha door de profeet Mohammed geconsumeerd.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ luckybee 06:44

   Ik weet niet of u een beetje kennis hebt van het (functioneren van het) vrouwelijk lichaam, maar meisjes van 9 jaar zijn écht nog kinderen, wát de islam daarover ook zegt! Als die zogenaamde profeet een meisje van deze leeftijd gebruikt (misbruikt eigenlijk), dan is hij doodgewoon een pedofiel!
   Deze snotjongen van 14 jaar, die een bom wilde maken, is een puber, maar geen volwassene. Dat hij op deze leeftijd al zó gewelddadig is, is te wijten aan de islam die via de teksten in de koran opdracht geeft om ongelovigen te doden.
   Met volwassenheid heeft dit dus niets te maken, maar alles met het geloof. Het hoeft ons niet te verwonderen dat jonge moslims gewelddadig zijn, want in het Midden-Oosten worden zelfs hele jonge kinderen erbij gehaald als er mensen worden onthoofd. Ook bij het rituele slachten staan kinderen te kijken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is om een dier zo te laten lijden.

   De islam is dus de oorzaak van al het geweld waar we vandaag de dag mee worden geconfronteerd.

   Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Mooi, zet hem maar als voorbeeld, hier krijgen ze een waarschuwend vingertje….

  Like

 5. bigljohn zegt:

  En wie garandeerd ons, als over een aantal maanden die jongen weer vrijkomt, hij niet alsnog met de bommenfabricage en bommen plaatsen verder gaat ? Die kans is eigenlijk voor 100% aanwezig !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s