Proef moskee met oproep tot gebed

Screenshot_51

De Fatih Moskee in Oldenzaal gaat vanaf 12 juni drie maanden lang, op vrijdagmiddag rond 13.00 uur, oproepen tot het gebed. Die oproep zal elke keer maximaal vijf minuten duren.

Dat hebben de buurt en het moskeebestuur dinsdagavond besloten, zo meldt de TC-Tubantia. Volgens de krant liepen tijdens de besloten bijeenkomst de gemoederen af en toe aardig op. Er wordt gevreesd voor geluidsoverlast. De geluidssterkte van de oproep via een luidspreker zal volgens eerdere afspraken niet meer dan 70 decibel op vijftig meter van de bron bedragen.

In september is de evaluatie.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Proef moskee met oproep tot gebed

 1. Frank zegt:

  Blij dat ik niet in Oldenzaal woon…

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Wel slim hoor!

  Eerst één keer in de week op vrijdag, dan één keer iedere dag en ….

  uiteindelijk vijf keer per dag.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Alweer een stap dichterbij de volledige islamisering…
  Dat walgelijke deprimerende gejank zal uiteindelijk in heel Nederland te horen zijn, getver!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Die proef is voor de schijn. De moslims willen natuurlijk de schijn ophouden dat ze echt wel meedenken en meevoelen met de mensen in de buurt. Na die drie maanden is de buurt er aan gewend, en zal voortaan iedere vrijdag omstreeks 13:00 uur dat gejank te horen zijn.
  Na enige tijd is er behoefte om vaker op te roepen tot gebed, en zal men samen met de buurt een nieuwe proefperiode voorstellen.

  En zo voorts, en zo voorts…….

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  Islamisering gaat door!
  Elke vrijdag een onverstaanbaar vals gejammer aan moeten horen.
  Sterkte voor de niet islamitische buurtbewoners…

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Zie je nou wel hoeveel sukkels er in dit land wonen? de meerderheid vindt het gewoon best:

  Alles o.a. voor de ‘nostalgische gevoelens’ van de oudere moslim; en wat m.b.t. de nostalgische gevoelens van ONZE ouderen?! Kijk en huiver:

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 23:10

   Toevallig weet ik dat de moskee in Deventer in een wijk staat waar het werkelijk bárst van de moslims! Geen wonder dat er weinig of geen protesten van omwonenden komen; de meesten zijn zelf moslim.

   Like

   • tjonge zegt:

    is natuurlijk weer zo een gluiperig onderzoek geweest waarvan minimaal 50% moslim was die de vraag beantwoord heeft !
    als ze een eerlijk onderzoek hadden gedaan, hadden ze enkel de vraag moeten laten rond gaan bij autochtonen.
    .
    linkse teringlijers, degenen die het goed gekeurd hebben….

    Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Zie je nou wel hoeveel sukkels er in dit land wonen? de meerderheid vindt het gewoon best.

   Ik heb die filmpjes gezien besteTistochwat, u heeft gelijk, dit land bestaat uit sukkels, wat een ergernis dat geschreeuw, en als ik die lui hoor praten dan word ik door woede bevangen. Nee, we zijn reddeloos verloren.

   Like

 7. Driek zegt:

  En je zal er toch maar naast wonen, je krijgt toch een steeds grotere hekel aan die mohammedaanse rotzakken, want nu zijn ze toch weer een stapje verder met hun islamisering van Nederland. En onze bewindslieden keuren dat allemaal goed. Mensen die daar wonen en geen enkele religie aanhangen worden nu ongewild geconfronteerd met een achterlijke (zogenaamde godsdienst) – ideologie, waar ze helemaal niet in geïnteresseerd zijn. Die islam wordt je – of je nu wil of niet – door de strot geduwd.
  Wij hebben in Nederland afgesproken dat wij vrijheid van godsdienst hebben, maar dit is natuurlijk nooit de bedoeling geweest. Ik vind het een grote schande. Die moslims moeten weer met geschreeuw de buurt versjteren. En ze zijn hier nog wel te gast. Met hun dubbele paspoort. Wanneer komt er toch eens verzet vanuit de bevolking tegen deze tirannie.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 26 mei 2015 om 23:11

   Dat verzet komt er NOOIT; de schaapachtige Hollander laat zich volgaarne tot aan z’n kruin vol stampen met allerlei ongewenste ellende; zoals ik in een eerdere reactie al schreef: hij vindt het allemaal best. En de minderheid die het NIET ‘best’ vindt, roept dat ‘het nou eenmaal niet anders is’. De meesten nemen niet eens de moeite om iets over die walgelijke en gevaarlijke islam op te steken door bijv. hier één en ander te komen lezen.
   Degenen die ik naar de site van heer Bron verwijs, willen er niet eens iets van weten.

   Like

   • Joshua zegt:

    Tistochwat.
    Het zal zo’n vaart niet lopen roepen de onbenullen, het is vroeger niet anders geweest, jullie babyboomers zijn zwartkijkende zeikers.
    Dat word je even in gepepert door die wegkijkende idioten.

    Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Thoth zegt:

  Islamisering ‘in optima forma’, t.b.v. van alle Nederlanders…. Ik zou zo zeggen, sluiten die handel. Gvd…. geen sekte islam in Nederland en Europa.

  Like

 10. rexm zegt:

  Weg met die kachelpijpen.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Wordt echt te te gek, er is een oplossing de kerk klokken laten luiden tijdens dat geschreeuw. En je zou er maar een koophuis hebben in die buurt, je krijgt het aan de straatstenen niet verkocht. Dit is de grootste onzin die er is, als ze zo graag naar dat gejammer willen luisteren zijn er ook directe radio zenders voor binnenshuis. Dit is op grote schaal provoceren, meer kan ik het niet noemen. En 2/3 is voor? Gelooft u het, ik niet.😝

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Wéér een gemeente met slappe knieën! In Alkmaar houden ze vooralsnog hun poot stijf.
  Maar ja, als je zoiets leest, denk je: Hoelang nog?
  Ik heb nog stickers van ID-Verzet; ik ga in afwachting maar weer eens nieuwe plakken; je moet roch wàt.
  Alweer maanden terug heb ik er trouwens één op een afvalbak in het Winkelcentrum geplakt, die er nu nóg zit. Ongeschonden! Goed teken(?)

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Theresa, ik heb het gemeentebestuur van Oldenzaal een woedende mail gestuurd met de mededeling dat die proef wel zal slagen want daar zorgen ze wel voor en dat ze de islamisering van ons land vooruit helpen. Ik zei “als u in de oorlog zoiets gedaan zou hebben zou u na de oorlog terecht vervolgd zijn want het westen is nu eigenlijk ook in oorlog met de islam”, ik weet dat het niets zal helpen maar ik kon het niet laten. Van de burgemeester uit den Haag, althans van zijn secretaris. heb ik een telefoontje gekregen n.a.l.v. mijn mail (ze wilden alleen reageren als ik mijn telefoonnummer zou geven en niet per email), we werden het natuurlijk helemaal niet eens en toen werd ik feller terwijl ik juist rustig had willen blijven, maar ja dat is de aard van het beestje en ook hier weer niets mee opgeschoten natuurlijk wat ik wel had verwacht natuurlijk want zij weten wat goed voor ons is maar ik kon het niet laten.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Ad de Koning 27 mei 2015 om 11:50

    Heel herkenbaar wat u zegt; ik kan ook maar beter niet in discussie gaan met linksen want je kunt een mondelinge discussie nooit van hen winnen. Ik weet niet HOE ze het doen, maar hetgeen ze zeggen, doet je elke keer weer verstomd van verbijstering staan; op zo’n moment weet je gewoon niet hoe je die rooien van repliek moet dienen.
    ‘Socialisten’ zijn ware kunstenaars in het verdraaien van feiten en in het geven van kromme argumenten die je op dat moment niet kunt weerleggen.

    Like

 13. ildiko zegt:

  deze mensen kennen geen fatsoen. De islam zal nooit bij joods christelijke cultuur horen. NOOIT.

  Like

 14. ildiko zegt:

  In welke moslim landen ter wereld mogen kerkklokken luiden? nergens ! Via onze eigen democratische wetten gaan ze CONSTANT ons onder de druk zetten, niet voor niks is de islam ONDERWERPING.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Zo zie je maar; in ieder dorp wonen moslims. In iedere stad wonen moslims. Er zijn wat reine enclaves waar linxe politici wonen, maar verder is ons hele land verpest met de islam.

  Like

 16. Suralco zegt:

  Jongen schrijf Nederland nou af, het is te laat ze komen gewoon met de linkse slappe lullen in onze regering,stem VVD en dan als ze de meerderheid hebben kunnen we wat doen net als in England

  Like

 17. Giny zegt:

  De eerste zin die de moslims in het Nederlands konden uitspreken was
  “Wij willen respect”
  Het is gewoon een zooitje schorem!!!

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  Ik hoor die oproep elke vrijdag weer, vreselijk…………..in een niet te verstane taal………… vaak hoor je het excuus dat het gelijk is aan de kerkklokken, maar dat is niet zo!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ jowitteroos 9:58

   Als dat geluid dan tóch gelijk is aan kerkklokken, laten ze die geluidsinstallatie dan maar vervangen door een klok(je). Dan is er tenminste geen gedoe meer over dat gejank. Het is inderdaad niet om aan te horen!!

   Like

 19. koddebeier zegt:

  Het verraad begint in Oldenzaal, het gemeentebestuur collaboreert met de bezetters !!!

  Like

 20. Seculiere Turk zegt:

  Like

 21. BertG. zegt:

  het enigste wat hier tegen werkt is een PA installatie er tegenover zetten met verschrikkelijke harde death metal. Je moet dan wel een heavy metal feestje erbij regelen plus de benodigde liefhebbers, want je ruiten liggen er binnen een kwartier uit.
  Maar geheid dat het werkt. en niet zo’n beetje ook.
  (of de politie komt je installatie weg slepen)

  Like

 22. Joshua zegt:

  Nederland op zijn slapst ,mee heulen met je toekomstige moordenaars.

  Like

 23. Met dank aan die dweil Halsema!

  Like

 24. Het gaat toch verdorie niet om de decibellen maar omdat je het überhaupt hoort.
  Sterker; Dat het er is.

  Like

 25. tjonge zegt:

  vraag mij af, moeten mensen doorgaans niet werken op vrijdag om 13 uur ?

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Daar zeg je ’t mensen (niet muzels) er is een verschil. Muzels zien er nog wel ’s oppervlakkig uit als mensen dit is misleidend en verwarrend onder de oppervlakte lijkt een muzel net zomin op een mens als een zeekomkommer.
   70 decibel op vijftig meter van de bron is niet eens zo luid maar wordt omschreven als irritant; nu is muzelgejank natuurlijk in alle gevallen en bij iedere intensiteit irritant. Verban de muzel en al zijn uitingsvormen.

   Like

 26. Joshua zegt:

  De meeste moslims werken niet zij hoeven alleen hun handen maar op te houden en dit land naar de knoppen helpen samen met onze van wijsheid overlopende overheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s