PvdA, D66, SP en GL: Jodenhaat financieren is oké

Screenshot_50

(Door: Johnny Quid)

Zo. Joram van Klamervrageren is niet alleen iemand die duur veel Kamervragen stelt. Hij weet af en toe ook veelzeggende Moties in te brengen, waarmee hij partijen een duidelijke streep in het zand laat trekken. Bijvoorbeeld motie 23432-409, waar vandaag over gestemd werd. De motie luidt: “De Kamer, gehoord de beraadslaging, overwegende dat het kabinet heeft aangegeven dat het bereid is stappen te nemen tegen organisaties die antisemitische propaganda bedrijven en subsidie ontvangen; verzoekt de regering, subsidies stop te zetten aan organisaties die antisemitische uitingen doen of deze subsidies doorgeven aan organisaties en/of individuen die zich hieraan schuldig maken, en gaat over tot de orde van de dag.” Groetjes, Joram.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, D66, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, SP. Bookmark de permalink .

9 reacties op PvdA, D66, SP en GL: Jodenhaat financieren is oké

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  nou lees dit maar eens dan weet je precies hoe de vork in de steel zit!

  PLEASE READ THIS! The left gutmenschen are destroying ISRAËL from within the land by FINANCING ANTI-SEMITES!!
  It is a LONG story but U hàve to KNOW this!
  Why European NGO’s and the Red Cross Are Real Enemies in Israel

  @geertwilderspvv #pvv ALARM @harmbeertema Why European NGO’s & the RED CROSS are REAL ENEMIES in Israel http://forward.com/culture/212738/why-european-ngos-and-the-red-cross-are-real-enemi/ @jdforward

  Like

 2. toestroom zegt:

  CDA en D66 stellen Rutte eisen voor steun

  HILVERSUM –
  De oppositiepartijen CDA en D66 stellen voorwaarden aan eventuele steun voor nieuwe kabinetsplannen. Het CDA wil dat het kabinet deze week duidelijk maakt dat de gaskraan in Groningen verder dichtgaat. D66 wil dat het kabinet snel komt met een plan om de belastingen te verlagen, vereenvoudigen en te vergroenen.
  CDA-leider Sybrand Buma was een van de gasten in de uitzending van WNL.
  Sybrand Buma (CDA) en Alexander Pechtold (D66) maakten dat dinsdag duidelijk in het televisieprogramma Nieuwsuur. Het kabinet is met het aantreden van een nieuwe Eerste Kamer nog meer dan voorheen afhankelijk van oppositiepartijen om de plannen door de Senaat te krijgen.
  Buma en Pechtold zijn vast van plan die situatie uit te buiten. Volgens Pechtold kan premier Mark Rutte nergens op rekenen. Hij verwijt Rutte een „misplaatste gemakzucht” in zijn houding over zijn minderheid in de Senaat. Rutte bezondigt zich volgens Pechtold ook aan gemakzucht en ‘wensdenken’ als hij zegt dat de werkgelegenheid aantrekt en de koopkracht van de mensen stijgt.
  Oproepen van de premier aan partijen om zich verantwoordelijk te gedragen, zijn „heel apart”, zei Buma. „De premier was zelf de man die voor de verkiezingen zei dat iedereen er 1000 euro bij krijgt, om vervolgens de belastingen te verhogen.”
  Pechtold en Buma maakten duidelijk dat het geen gelopen zaak is dat staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid) als verantwoordelijke voor het persoonsgebonden budget hun vertrouwen houdt. Volgende week debatteert de Kamer met Van Rijn over de problemen bij het pgb. Of hij de steun van D66 houdt, zal moeten blijken, zei Pechtold. Buma zei dat Van Rijns positie „absoluut niet” zeker is.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Tsia dat zijn allemaal Marxisten en Turken vrienden. Pechtold kan niet meer leven zonder Erdogan toch?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De ‘linkmiechels’ zijn veel te bang, om met een dergelijke motie niet Israëlkritisch genoeg te lijken en hun moslimknuffeldieren voor het hoofd te stoten: Dàt zijn immers de “Nieuwe Joden?”
  Je zou figuren als het Molenpaard Meulenbelt eigenlijk eens op de man af naar de reden moeten vragen: Kijken, wat er uit komt!

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  Goede zaak; betekent dat geen enkele islamitische organisatie, vereniging, school of integratie geval nog subsidie krijgt.
  Alzo dat er geen islamitische asiel/gelukzoeker of dobberneger meer toegelaten wordt.
  Tevens dat bijstand/andere uitkeringen voor islam aanhangers verdwijnen.
  Een miljarden bezuiniging gerealiseerd!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals, je moet de rommel van Kwit niet lezen. Het is een zielig mannetje, die een kruistocht houdt tegen de PVV.
  Maar iedereen moet zelf controleren wat onze politici uitvreten en iedereen kan dan zelf concluderen welke partijen belastinggeld steken in de islam en welke niet.
  U kunt nu allemaal uw eigen gemeente vragen welke haatorganisaties subsidie ontvangen, direct en indirect en zult dan moeten constateren, dat iedere partij hier de fout in gaat. Want een euro naar de islam, is een euro tegen ons.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  PvdA, D66, SP en GL: Jodenhaat financieren is oké Als je op èèn van deze partijen stemt ben u mede schuldig aan de supporting van antisemitisme !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s