Saoedische vrouw wordt uit winkel gezet omdat haar handen niet bedekt zijn

Screenshot_45

Een video van de Saoedische religieuze politie die een vrouw uit een winkelcentrum zet, is viraal gegaan. Op de beelden is te zien hoe twee mannen van de ‘Commission for the Promotion of Virtue and Prevention of Vice’ een vrouw tegenhouden omdat ze geen handschoenen aanheeft. Deze religieuze agenten staan er om gekend de strikte interpretatie van de islam toe te passen in Saoedi-Arabië. Het incident deed zich voor in een winkelcentrum in het noordwesten van de stad Ha’il.

“Ga weg, zeg niets en doe handschoenen aan”, zou de agent volgens persagentschap AFP gezegd hebben. Volgens lokale bronnen zou de vrouw dan weer te dicht bij een mannelijke winkelbediende gestaan hebben. Het incident wordt verder onderzocht. (video in de bron!)

Bron:
www.standaard.be
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Fascisme, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Saoedische vrouw wordt uit winkel gezet omdat haar handen niet bedekt zijn

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, die saoedische mannen toch, hè: Van zoiets als HANDEN kunnen ze kennelijk al een stijve krijgen, de stakkers!
  Was haar soms al door deze of gene besmuikt gevraagd, hem even te “helpen?”

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Wil je zo graag islamitisch zijn, dan je ook netjes aan de kleding voorschriften en andere regels houden.
  Gelukkig hebben wij in Afghanistan honderden politie agenten opgeleid, die beslist niet aan gevechten mogen deelnemen en nu als alternatief bij de religieuze politie werkzaam zijn.
  Miljoenen €uro’s goed besteed!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Vandaag twee vrouwen gezien in zwarte niqaab en met zwarte handschoenen aan. In het liberale westen worden islamitische vrouwen steeds orthodoxer en in het orthodoxe Arabië willen ze graag liberaler worden. Het kan verkeren. Islamitische meisje op middelbare school zie ik overigens steeds meer in Hyab.

  Like

 4. Harry Willemse zegt:

  Wij kunnen niet wachten tot dat dergelijke achterlijkheid hier ook de norm wordt aldus GroenLinks.

  Like

 5. Driek zegt:

  En iedere keer denk je dat het bij die moslims niet achterlijker kan, dat ze de grens van debiliteit hebben bereikt, maar nee hoor, het kan nog erger. Hoe verzin je het, een berisping omdat je handen onbedekt zijn, ik zou mij daar als man beledigd voelen, alsof ik buiten zinnen zou raken van een blote vrouwenhand. De seksuele moraal in die landen is gewoonweg griezelig. Ik zag vanmiddag in de supermarkt kleine meisjes van een jaar of zes met een hoofddoekje.En een moeder gehuld in lappen. Nou, als je dat aan je oog voorbij ziet trekken denk je nooit meer aan seks. Wat een kut volk.

  Like

 6. Avidia zegt:

  griezelig volk!!!!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Heet dat bij ons niet discriminatie van vrouwen? waar blijven de protesten van onze vrouwen?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Weet je nog uit de jaren 70, wij vrouwen eisen ! Nu zijn het de Moslims die eisen, en straks loopt iedere feministe in een boerka rond, uit solidariteit met die griezels !

   Like

  • anna zegt:

   die moslimvrouwen willen dat zelf, nou goed dan … ook goedvinden als ze iedere dag een pak slaag krijgen en binnen moeten blijven ….ze houden dit zelf in stand …. (hoor mijn koerdische buurvrouw hysterisch gillen, iedere dag hetzelfde) de vaak gewaarschuwde politie doet er niets aan : is hun cultuur zeggen ze dan ….. het zij zo !!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s