VIDEO: Een Egyptische journalist in Cairo verkleedt zich als Jood en je gelooft je ogen niet wat er daarna gebeurt

 

Welnu, er gebeurt ongeveer hetzelfde als in Malmö of Parijs. De reactie van de mensen wordt veel erger tegenover de journalist als hij zich uitdost in de Halloween-versie van een Orthodoxe Jood dan wanneer hij gewoon rondwandelt in gewone kleren en suggereert een Israëli te zijn.

Ondanks alle ontkenningen, dit is geen antizionisme. Het is gewoon het oude pure antisemitisme. En daarom wonen er nog nauwelijks Joden in de islamitische landen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Egypte, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Een Egyptische journalist in Cairo verkleedt zich als Jood en je gelooft je ogen niet wat er daarna gebeurt

 1. Jan zegt:

  Marokko geen haar beter. Judoteam werd in eerste instantie gehinderd op het vliegveld, mocht het land niet in om mee te doen aan de competitie, negen uur opgesloten. Na dreigement van de organisatie dat deze in het geheel niet zou doorgaan werd het Israëlische team vrij gelaten.
  Vervolgens bleek dat er geen Israëlische vlag was zodat alle vlaggen neergehaald werden, bleek dat Israël niet genoemd werd op de website van het toernooi en werd iedere Israëliër uitgescholden en bedreigd door het publiek met ‘Wij gaan jullie vermoorden’, terwijl intussen met de palivlag werd gezwaaid.
  Moroccan authorities take down Israeli judo team
  http://www.timesofisrael.com/moroccan-authorities-take-down-israeli-judo-team/

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nieuw is het niet: Wij worden óók spinniger van een orthodoxe moslim in djellaba en met “hoofdbedekking,” dan van een ‘lichtgetinte’ in neutrale outfit.
  Om van kopvoddenwijven maar niet te spreken!
  Het is maar net wat de outfit uitdraagt, hè, wat de drager ermee zègt……

  Like

 3. Um Shmum zegt:

  Ik hield vanmiddag mijn hart vast: een man met een kalotje liep in het winkelcentrum. Ik keek snel rond of er vervelende jonge marokkanen waren. Maar nee, gelukkig was het te vroeg voor dat gespuis … anders had ik de pluut moeten bellen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s