Amnesty geschokt door oorlogsmisdaden van Hamas

Screenshot_54

Tijdens het gewapende conflict tussen Israël en Gaza van vorig jaar heeft Hamas zich in eigen kring schuldig gemaakt aan schokkende oorlogsmisdaden, zegt Amnesty International. In een rapport schrijft de mensenrechtenorganisatie dat tientallen Palestijnen werden ontvoerd, gemarteld en doodgeschoten.

In veel gevallen zijn Palestijnen ervan beschuldigd dat ze samenwerkten met Israël, maar onder de slachtoffers waren ook leden van Fatah, de politieke tegenstander van Hamas, schrijft Amnesty.

In juli en augustus vorig jaar woedde er een gewapend conflict tussen Israël en Hamas. Israël nam met luchtaanvallen en bombardementen wraak voor raketbeschietingen vanuit Gaza op doelen in Israël.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", Amnesty International, Barbarisme, Fatah, Hamas, Islam, islam-nazisme, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amnesty geschokt door oorlogsmisdaden van Hamas

 1. Cathja zegt:

  Goed dat Amnesty ook eens ‘de andere kant’ heeft onderzocht. Meestal is het vizier op Israël gericht (denk aan de houding van de VN tegenover Israël), en krijgt Israël bákken vol kritiek over zich heen, maar nu hebben ze eindelijk ontdekt dat Hamas ook tegen eigen burgers wreedheden heeft begaan. Hopelijk zal de uitkomst van dit onderzoek een ander licht laten schijnen op de oorlog van vorig jaar zomer, maar ook op eventuele toekomstige conflicten. Er moet naar álle partijen worden gekeken, en onpartijdig onderzoek is altijd noodzakelijk.
  Het moet maar eens afgelopen zijn om Israël op voorhand al de schuld te geven van welke oorlog dan ook, en het doden van onschuldige burgers!
  Israëls houding in conflictsituaties verdient juist respect, en geen ongefundeerde kritiek.

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Tjeemig, dat zelfs Amnesty International dit durft te zeggen over moslims.
  Een goed iets, wat de Palestijn lovers en Jodenhaters in hun reedt kunnen steken.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Elke afgevuurde raket vanuit Gaza is een oorlogsmisdaad, maar dit negeren die huichelaars van AI weer eens.

  Like

 4. Marc zegt:

  Kijk nou, zomaar een objectief bericht van Amnesty International. Op de site van de NOS nog wel!

  Stukje voor stukje, beetje bij beetje…

  Zou het?

  Like

 5. Joshua zegt:

  Amnestie moet zijn mond houden het is net zo’n wegkijkende familie als BV.Holland.

  Like

 6. Hans zegt:

  D66 straks:
  “hamas heeft niets met hamas te maken”
  LOL

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ook van die lichten, Amnesty International, en ineens hebben ze door wat al jaren speelt, De hufters !!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Morgen is de Schok bij ze voor bij en alles weer vegeten, en zo als altijd blijf alles bij het ouwe.

  Like

 9. likoednederland zegt:

  Amnesty is blijkbaar alleen geschokt over de oorlogsmisdaden van Hamas tegen Arabieren.

  Over de 18 oorlogsmisdaden van Hamas tegen Joden zwijgt Amnesty:
  http://likud.nl/2014/08/de-18-oorlogsmisdaden-van-hamas/

  Like

 10. Jade zegt:

  De perfecte smoes van 2015, je bent “geschokt”…

  Like

 11. Geronimo zegt:

  Hamas, Fatah, Palestijnen, Arabieren…één pot nat. Zo lang het maar binnen de moslim-familie blijft, kan het me werkelijk geen zier, maar dan ook geen zier schelen wat die lui daar doen of niet doen. Ze doen maar wat ze niet laten kunnen. Ik zou liegen mocht ik het omgekeerde beweren. En mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik niet mocht liegen. Vandaar. Ik ben al deze fanatieke hufters werkelijk kotsbeu. Ik kan werkelijk geen woord bedenken dat dit voldoende uitdrukt.

  Bovendien, het is ten slotte hun lievelingsbezigheid, al dat doden en martelen, en in de koran vind je als moslim altijd wel een motief(je) om dat te verantwoorden, waardoor meteen uitzicht op dat hemels bordeel met die 72 maagden. Leuk meegenomen, als je het mij vraagt. Maar je moet er wel intrappen, alhoewel dit me daar vooralsnog niet echt een probleem lijkt te zijn. Alleen een kwestie van geen te hoog IQ.
  Een uitermate handig boek, die koran. Voor misdadigers van alle slag toch. Dat in elk geval. Heeft zijns gelijke niet op deze wereld, en waarschijnlijk ver daarbuiten.

  Naar verluidt zou het komen uit het ziekelijke brein van een of andere duistere figuur uit een ver verleden, een roverhoofdman, met naam Mo. Dat kan kloppen als je het boek even doorneemt. De expert himself van destijds aan het woord als echte ervaringsdeskundige. Dat merk je meteen.

  Laat die ‘lieverdjes’ zich bijgevolg maar wat onder elkaar en ongemoeid amuseren. Naar het eigenste lichtende voorbeeld overigens van hun ‘voorbeeldige’ profeet, hun enigste grote licht in de voor het overige volstrekte duisternis en kilte van hun islam. ’t Zijn ten slotte toch grote mensen ondereen, en wat ontspanning doet niemand kwaad, ook die ‘lieverdjes’ niet. Op voorwaarde uiteraard, zoals ik hoger al zei, dat het binnen de familie blijft, de hunne wel te verstaan.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Misschien zijn ze wel bezorgd over het milieu en is isis een verkapte milieubeweging.
   Hoe minder mohammedanen hoe minder vervuiling.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s