CARTOON

Screenshot_55

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Cathja zegt:

  Pappa Mark, de liefhebbende vader; hij vertelt graag sprookjes aan zijn kleine spruit, en leest vandaag voor uit het grote sprookjesboek dat hij van zijn werk heeft meegenomen. Pappa kan meesterlijk vertellen, en geniet er zelf ook zichtbaar van. Die kleine kan niet wáchten tot pappa over de naheffing uit Brussel gaat vertellen.

  Wat een hartverwarmend tafereeltje nietwaar?

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed zojuist:

  In Oldenzaal gaat de Fatih-moskee elke vrijdag de oproep tot gebed ten gehore brengen. Dat hebben burgemeester, moskeebestuur en omwonenden vandaag afgesproken. De proef start in juni en duurt drie maanden. Daarna zal geëvalueerd worden.

  De oproep zal elke vrijdagmiddag vanaf 12 uur klinken, 5 minuten duren en maximaal 70 decibel zijn. Dat is vergelijkbaar met een voorbijrijdende auto, weet RTV Oost. Volgens burgemeester Schouten produceert een naburige kerk meer lawaai.

  Schouten hoopt dat de proef tot een definitief akkoord zal leiden. Hij vindt dat het moskeebestuur liberaal is en heeft geen enkele aanwijzing dat moslims in de moskee radicaliseren.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Sprookjes verteld door de Haagse oplichters bende !!

  Volgende keer maar gauw weer op stemmen of op hun gedogers, des te eerder zijn we aan de bedelstaf.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Stuur de regering nar huis wij willen geen sprookjes horen , maar moslims uit Nederland uitmeppen.Als het niet anders kan.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  En Nederland slaapt zachtjes en rustig verder…..totdat ze oorverdovend hard wakker worden, maar dan is het te laat. En dan roept men om het hardst: wiens schuld is dat, wie heeft ons dat geflikt, wie helpt ons???????? Tja en dan is het antwoord ook weer heel simpel: niemand helpt je meer, had maar naar ons geluisterd en ons niet uitgemaakt voor fascist, racist, bruinhemd, islamofoob en dat we last hadden van onderbuikgevoelens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s